![]() |
İskenderpasa Cemaatinin Mhpyi desteklemesi
Bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum....
|
saçma sapan birşey babasının kemiklerini sızlattı bu açıklamayı yaparak...
iskender paşa cemaatinden arkadaşımın söylediğine göre cemaat için karşılık bulmamış bu yönlendirme... |
Masonlar tarafından 'Tahrik Kültürü' hesabıyla dizayn edilmek istenen Mhp'nin yanlışları ve ergenekoncu yapılanmasına rağmen ! Akp ile bdp'nin ''Yeni Anayasa'' stratejisinde Bdp'nin çnünü açması ! Mhp'nin baraj altına itilmesini isteyen ''derin ülke sahipleri''! 'ni Fark eden İskenderpaşa cemaati zannediyorum bu açığı da biz kapayalım anlayışı ile bdp'nin pazarlıktaki gücünü kırmayı amaçlıyor Allahualem !
|
oğlu nureddini gözüm hiç tutmadı...
ve lider felanda değil... tipik babasının saf oğlu... |
büyük ihtimal bu puştun kaseti var ve bunu tehdit ettiler. Metni okuduysanız bu metni bir cemaat lideri yazamaz belli tehdit şantajin olduğu . Bu seçim çok zor geçecek ergenekon felaket saldırıyor Allah yardımcimiz olsun.
|
Furkan ağır olmadı mı kardesim?
|
Alıntı:
|
meselelerin derin arka planında apoletler ve sermaye var ve var güçleriyle mhp ye çalışıyorlar. Hedef mhp chp koalisyonu apoletlilerin ve sermayenın amacı bu . Bu işte tehdit şantajın olduğuna eminim . Eğer benim 40 yaşındaki hiç oy kullanmamış abim bugün kalkıp seçmen kağıdını gösterip bu bir savaştır deyip ak partiye oy vereceğini söylüyorsa 40 yıllık kaşarlanmış cemaatler şer ittifakının değirmenine su taşıyamazlar.
|
Alıntı:
|
görünen köy kılavuz istemez
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Masonlar tarafından 'Tahrik Kültürü' hesabıyla dizayn edilmek istenen Mhp'nin yanlışları ve ergenekoncu yapılanmasına rağmen ! Akp ile bdp'nin ''Yeni Anayasa'' stratejisinde Bdp'nin çnünü açması ! Mhp'nin baraj altına itilmesini isteyen ''derin ülke sahipleri''! 'ni Fark eden İskenderpaşa cemaati zannediyorum bu açığı da biz kapayalım anlayışı ile bdp'nin pazarlıktaki gücünü kırmayı amaçlıyor Allahualem ! |
Mhpnin manevi değeri mi kaldı..Hepsini yerle yeksan eyledi..Başbuğ bu günleri görseydi devleti sopayla kovalardı..
|
Valla açıklamada okuduğum kadarı ile manevi değer için mehapeye sahip çıkacaz diyo...
Nureddin Coşan'da liderlik vasfı yok... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir siyasal partidir... Siyasal partilerde herkesten mensub olabilir...:) |
Alıntı:
acizane |
Alıntı:
|
Cemaatlerde kimi destekleyeceğini çözebilmelidir...
gidip kendi bünyesindeki bayanlara ağzı bozuk ifadelerde bulunanlara değil... |
bu adam hiç birşey bilmiyorsa iskenderpaşa camiiyle fatih camii arası iki adımdır...
bi gitsin fatih camiinin avlusuna... orada bi sorsun mhp yi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
biz nurettin hocanın siyasetten anlamadığını sağduyu partisiyle gördük zaten...
uzatmaya gerek yok... |
Cemaat neye karar verecek..Bıraksın müridler istediklerine oy versinler..Demokrasinin dibe vurduğu andır cemaat kararıyla oy verme haltı
|
Destek verecekleri nerde yazilidir?
Paylasirsaniz sevinirim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ilginc bir aciklama. Yanlis bir karar diyesim geliyor fakat, yorum yapmak istemiyorum. Lakin HaArp üstadin yazdigi cok dikkatimi cekti. Demokratik tercihleridir diyelim...hadi hayirlisi. |
seçim sonrası ;
tüm isimler ,cemaetler,tüm kurumlar,tüm tarikatlar, yahudililerden, masonlardan, sabetaylardan, chp liler den, mhp li lerden bdp denilen avrupa uzvundan fırlamışlar dan ulusalcı denen çin,iran,rus ortak mamulu eşcinsellerden soyutlandırılmalıdır... |
Birileri iktidar olma sevdasıyla her yola başvurabilir hele meydanlar da artık yeter iktidar olmak istiyorum diye bağırıyorsa her yolu deneyecektir :)
Cemaat lideriysen tehditlere,şantajlara pabuç bırakmayacaksın.. |
Yahu bu cemaat mensubu olan kişilerin kendi düşünceleri, fikirleri, kararları yokmu acaba ?
Neden birileri kalkıp yönlendirme yapar ? Kendi fikirleri olmayan, kendi kendine karar alamayan insanlardan oluşan bir topluluğun desteği sadece sayısal üstünklük getirir, nitelikli bir üstünlük değildir bu, tıpkı Akparti'nin sahip olduğu gibi. Zaten bunu Sn Başbakan "Entellektüel desteğe ihtiyacımız yok" diyerek doğrulamıştır. |
kara oğlak ecevit e erkete ,nejmettin şaron ordu tarafından getirtilmemişmidir...
karabatak kemale de erkete biri getiriliyor beyler... talat aydemir ve ekibi ( alp aslan türkeş ) tsk tarafından cia - mossad nezdinde eğitilmemişmiydi... tüm islami motiflerimiz ve isimlerimiz yahudilerden ve laiklerden temizlenmelidir... tüm tarikatlarımız kabataist yahudi hainlerce işgal edilmişdir... tarikatlerde seçilmiş değerlerimizle tek tek islah edilmeli ve bir çoğu cehennemin dibine gönderilmelidir... tarikatlarin % 80 i sapıklaştırılmış veya işgale uğramış durumdadır... diyanet de bu duruma dahildir... . |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne diyo bu adam ya;D;D;D |
Alıntı:
Nadirdir bu şekilde ynlendirme artık dini önderlerin kendi alanında kilere katacağı bir şey kalmadı gelişmiş dünya gercleri herkesi özgür kılar . iskenderpaşa cemaatininde bireysel tercihi mhp den yana olmuşsa olmuştur ama mensuplarının ne yapacağı bilinmez kesin kişisel cıkarlar sözkonusudur pekde önemli değil |
tabi kimleri entellektüel gördüğünüz önemlidir..
|
Önce çok şaşırdım,fakat sonra şaşırmamam gerektiğini anladım...
|
Sempati duydugum bir cemaat ama nasil bir anlayistir daha cözemedim.. Peygamber efendimiz veda hutbesinde irkciligi yasaklarken bir cemaat irkci bir partiye, üst kademesi ahlak erozyonuna ugramis bir partiye, basörtülüleri fislemi ergenokonculari aday yapan bir partiye, ülkeme en büyük ekonomik kriz yasatmis partiye oy vermem konusunda öneride bulunuyor!..
kimse kusura bakmasin benim oyumun Vebali benim üstümedir tamam biati anladikda sürü psikolojisiyle hareket edip bu vebale ortak olamam! |
http://www.yenisafak.com.tr/Yazarlar...=OzlemAlbayrak
okumalısınız... |
All times are GMT +3. The time now is 00:06. |