![]() |
Vatan Aşkına Tüm Oylar AK Parti'ye
Vatan aşkına tüm oylar AK Parti'ye
http://img30.imageshack.us/img30/4443/saidinursi.jpg BEDİÜZZAMAN’IN ÖĞRENCİLERİ Bediüzzaman Said-i Nursi’nin bazı talebelerince yapılan açıklamada, şimdiki durumda kitle partisinin AK Parti göründüğünü belirtilerek, “Bu sebeple onun ‘Kur’an, vatan ve İslamiyet’ adına iktidarda muhafaza edilmesi gereklidir” dendi. Nursi’nin talebeleri Mustafa Sungur, Abdullah Yeğin, Salih Özcan, Abdülkadir Badıllı ve Mehmet Fırıncı tarafından 12 Haziran milletvekili genel seçimine ilişkin ortak basın açıklaması yapıldı. Genel seçim arifesinde, hangi partiye oy verileceği konusunda soruların sorulduğu belirtilen açıklamada, Said Nursi’nin yakın talebelerinden merhum Zübeyir Gündüzalp’in bu konuyla ilgili muhtelif mektuplarından alınmış ifadelerinin, oy verilecek parti konusuna ışık tuttuğu vurgulandı. Güzel hizmetleri var, iktidarda kalmalı Açıklamada, şunlar kaydedildi: “Bu manalar çerçevesinde yapılan müzakere, mütalaa ve değerlendirmelerden sonra hasıl olan müşterek kanaat arz edilmiştir. AK Parti, dine ve dindarlara hürmetkârdır. Müspet ve güzel hizmetlere evsahipliği yapmış ve yapmaya devam etmektedir. Üstadımızın işaret buyurduğu özgürlükçü ve demokrat mana bu partide tecelli etmektedir. Şimdiki durumda kitle partisi AK Parti görünmektedir. Bu sebeple onun ‘Kur’an, vatan ve İslamiyet’ adına iktidarda muhafaza edilmesi gereklidir.” Kaynak: http://www.stargazete.com/politika/v...ber-357596.htm Star 09.06.2011 |
ben vatan aşkına tek oy vermem. HANGİ VATAN DİYE KOCA SORU ortada iken
|
Yarın CHP kitle partisi olsa demek CHP'ye de oy vericekler...
korkulur bu nurculardan lo...;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
gidip sandık başına destekleseydiniz fazileti... ikiside şer ittifaka yaramıştır... |
Alıntı:
|
Alıntı:
size diyom tabi la :) kaç seneden beri oy kullanıyorsunuz şurada... |
cemaati diyorsan hiç bir zaman açık açık kimseyi desteklemedi. ama şuan Ak parti için ne yapılıyorsa 2002 ye kadar milli görüş için yapıldı. ben hatırlıyorum bizim arkadaş köyde bağırıyordu Başbakan Erbakan diye kardeşim benim davulun sesi çok uzaktan hiç gelmiyormuş biliyon mu :)
|
Alıntı:
Allah razı olsun cemaatin işi biliyorda sende vicdan yok... |
değildik tabiki kim sana dedi boykotçu idik diye :) cemaat fertleri başından beri milli görüşü destekliyordu. Ak Partiyede gücünü kaybetmemesi destek veriyoruz müslümanlar adına belki biraz daha feraha kavuşurlar diye :) cemaat işi biliyor da işte vicdanınız karar versin diyor hep :D tabi kesin vermiyoruz derse vermeyin diyor 2009 yerel seçimler gibi :)
|
bilmem ben öyle duydum...
sana diyoz ver forum adresini gidip bi tarihinizi inceleyelim... |
yaw allaj seni affetsin cemaatin o kadar eski forumu sitesi tv si gazetesi olsaydı bu kadar yalan iftira havada uçuşmazdı. ama www.vuslatsevdasi.com a takılabilirsin.
|
yok...
üyelikte fırata zorluk çıkarmışlar orada olmaz :) |
fırat onaylanmış :D şuan başka forum bilmiyorum. :)
|
o fırat değil orada başka fırat varmış...
diğer fıratın niki değiştirin gelelim :) |
fırat-34 işte yaw :D ben admin değilim adminleride hiç tanımıyorum dediğim gibi forumlara çok oldu takılmıyorum. sadece bu foruam giriyorum şuan.
|
Alıntı:
|
onu artık adminle görüşünüz :D
|
çağır gelsin...
|
:D zman bulursam :D
|
All times are GMT +3. The time now is 01:36. |