Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Vatan Aşkına Tüm Oylar AK Parti'ye (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=149795)

Cihannur 06-16-2011 02:21

Vatan Aşkına Tüm Oylar AK Parti'ye

Vatan aşkına tüm oylar AK Parti'ye

http://img30.imageshack.us/img30/4443/saidinursi.jpg

BEDİÜZZAMAN’IN ÖĞRENCİLERİ

Bediüzzaman Said-i Nursi’nin bazı talebelerince yapılan açıklamada, şimdiki durumda kitle partisinin AK Parti göründüğünü belirtilerek, “Bu sebeple onun ‘Kur’an, vatan ve İslamiyet’ adına iktidarda muhafaza edilmesi gereklidir” dendi. Nursi’nin talebeleri Mustafa Sungur, Abdullah Yeğin, Salih Özcan, Abdülkadir Badıllı ve Mehmet Fırıncı tarafından 12 Haziran milletvekili genel seçimine ilişkin ortak basın açıklaması yapıldı. Genel seçim arifesinde, hangi partiye oy verileceği konusunda soruların sorulduğu belirtilen açıklamada, Said Nursi’nin yakın talebelerinden merhum Zübeyir Gündüzalp’in bu konuyla ilgili muhtelif mektuplarından alınmış ifadelerinin, oy verilecek parti konusuna ışık tuttuğu vurgulandı.

Güzel hizmetleri var, iktidarda kalmalı

Açıklamada, şunlar kaydedildi: “Bu manalar çerçevesinde yapılan müzakere, mütalaa ve değerlendirmelerden sonra hasıl olan müşterek kanaat arz edilmiştir. AK Parti, dine ve dindarlara hürmetkârdır. Müspet ve güzel hizmetlere evsahipliği yapmış ve yapmaya devam etmektedir. Üstadımızın işaret buyurduğu özgürlükçü ve demokrat mana bu partide tecelli etmektedir. Şimdiki durumda kitle partisi AK Parti görünmektedir. Bu sebeple onun ‘Kur’an, vatan ve İslamiyet’ adına iktidarda muhafaza edilmesi gereklidir.”

Kaynak: http://www.stargazete.com/politika/v...ber-357596.htm

Star 09.06.2011

Ammar 06-16-2011 02:23

ben vatan aşkına tek oy vermem. HANGİ VATAN DİYE KOCA SORU ortada iken

EpiVaTeS 06-16-2011 02:49

Yarın CHP kitle partisi olsa demek CHP'ye de oy vericekler...
korkulur bu nurculardan lo...;D

_Ednâ_ 06-16-2011 02:51

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 901843)

:şaşkın: yok artık!

EpiVaTeS 06-16-2011 03:25

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 901845)
:şaşkın: yok artık!

Alıntı:

Bediüzzaman Said-i Nursi’nin bazı talebelerince yapılan açıklamada, şimdiki durumda kitle partisinin AK Parti göründüğünü
Bak burda yazıyor...

Cihannur 06-16-2011 03:35

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 901882)
Bak burda yazıyor...

Açıklamada, şunlar kaydedildi: “Bu manalar çerçevesinde yapılan müzakere, mütalaa ve değerlendirmelerden sonra hasıl olan müşterek kanaat arz edilmiştir. AK Parti, dine ve dindarlara hürmetkârdır. Müspet ve güzel hizmetlere evsahipliği yapmış ve yapmaya devam etmektedir. Üstadımızın işaret buyurduğu özgürlükçü ve demokrat mana bu partide tecelli etmektedir. Şimdiki durumda kitle partisi AK Parti görünmektedir. Bu sebeple onun ‘Kur’an, vatan ve İslamiyet’ adına iktidarda muhafaza edilmesi gereklidir.”

Ammar 06-16-2011 17:36

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 901843)

kesinlikle hiç bir şüphe duymuyorum ve yaparlarsa da şaşırmak. Ecevit'i ben mi destekledim Ecevit ile CHP arasında ne fark var. hatta 28 şubat döneminde sağlandı bu destek. ben buna inanıyorum yarın öbür gün destekleseler. şok geçirmeyin hazırlıklı olun !

İntifada 06-16-2011 17:40

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902068)
kesinlikle hiç bir şüphe duymuyorum ve yaparlarsa da şaşırmak. Ecevit'i ben mi destekledim Ecevit ile CHP arasında ne fark var. hatta 28 şubat döneminde sağlandı bu destek. ben buna inanıyorum yarın öbür gün destekleseler. şok geçirmeyin hazırlıklı olun !

eceviti desteklemekle fazilet partisini desteklememek aynı şey değil mi ?
gidip sandık başına destekleseydiniz fazileti...
ikiside şer ittifaka yaramıştır...

Ammar 06-16-2011 17:41

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902071)
eceviti desteklemekle fazilet partisini desteklememek aynı şey değil mi ?
gidip sandık başına destekleseydiniz fazileti...
ikiside şer ittifaka yaramıştır...

kime diyorsun bize mi ? bize diyorsan çok büyük yanılgı içindesin !!!

İntifada 06-16-2011 17:43

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902074)
kime diyorsun bize mi ? bize diyorsan çok büyük yanılgı içindesin !!!

size diyom tabi la :)
kaç seneden beri oy kullanıyorsunuz şurada...

Ammar 06-16-2011 17:45

cemaati diyorsan hiç bir zaman açık açık kimseyi desteklemedi. ama şuan Ak parti için ne yapılıyorsa 2002 ye kadar milli görüş için yapıldı. ben hatırlıyorum bizim arkadaş köyde bağırıyordu Başbakan Erbakan diye kardeşim benim davulun sesi çok uzaktan hiç gelmiyormuş biliyon mu :)

İntifada 06-16-2011 17:46

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902080)
cemaati diyorsan hiç bir zaman açık açık kimseyi desteklemedi. ama şuan Ak parti için ne yapılıyorsa 2002 ye kadar milli görüş için yapıldı. ben hatırlıyorum bizim arkadaş köyde bağırıyordu Başbakan Erbakan diye kardeşim benim davulun sesi çok uzaktan hiç gelmiyormuş biliyon mu :)

olum siz boykotçu değilmiydiniz lan düne kadar :)
Allah razı olsun cemaatin işi biliyorda sende vicdan yok...

Ammar 06-16-2011 17:50

değildik tabiki kim sana dedi boykotçu idik diye :) cemaat fertleri başından beri milli görüşü destekliyordu. Ak Partiyede gücünü kaybetmemesi destek veriyoruz müslümanlar adına belki biraz daha feraha kavuşurlar diye :) cemaat işi biliyor da işte vicdanınız karar versin diyor hep :D tabi kesin vermiyoruz derse vermeyin diyor 2009 yerel seçimler gibi :)

İntifada 06-16-2011 18:01

bilmem ben öyle duydum...
sana diyoz ver forum adresini gidip bi tarihinizi inceleyelim...

Ammar 06-16-2011 18:04

yaw allaj seni affetsin cemaatin o kadar eski forumu sitesi tv si gazetesi olsaydı bu kadar yalan iftira havada uçuşmazdı. ama www.vuslatsevdasi.com a takılabilirsin.

İntifada 06-16-2011 18:07

yok...
üyelikte fırata zorluk çıkarmışlar orada olmaz :)

Ammar 06-16-2011 18:15

fırat onaylanmış :D şuan başka forum bilmiyorum. :)

İntifada 06-16-2011 18:16

o fırat değil orada başka fırat varmış...
diğer fıratın niki değiştirin gelelim :)

Ammar 06-16-2011 18:21

fırat-34 işte yaw :D ben admin değilim adminleride hiç tanımıyorum dediğim gibi forumlara çok oldu takılmıyorum. sadece bu foruam giriyorum şuan.

İntifada 06-16-2011 18:25

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902114)
fırat-34 işte yaw :D ben admin değilim adminleride hiç tanımıyorum dediğim gibi forumlara çok oldu takılmıyorum. sadece bu foruam giriyorum şuan.

yok onun 34le pek işi yok :)

Ammar 06-16-2011 18:29

onu artık adminle görüşünüz :D

İntifada 06-16-2011 18:33

çağır gelsin...

Ammar 06-16-2011 18:36

:D zman bulursam :D

All times are GMT +3. The time now is 01:36.