Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Bin Ladin'i El Zevahiri'nin Ele Verdiğine İnanıyor Musunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=149833)

Ebuzer 06-16-2011 21:21

Bin Ladin'i El Zevahiri'nin Ele Verdiğine İnanıyor Musunuz?

Ben şahsen inanmıyorum...

Hüdavendigâr 06-16-2011 21:27

Bir tane büyükelçiyi öldüreceğim diye, aralarında müslümanlarında oldugu onlarca insanın ölmesine sebep olan bir örgütte, birbirine ihanet etmeyecek kadar güçlü kardeşlik bağları olan insanlar oldugunu zannetmiyorum.O nedenle kesin ihanet etmiş diyemem,ama ihanet ettiği ortaya çıkarsa şaşırmam.Ayrıca bu insanların islami lider olarak görülmeside beni rahatsız ediyor,kişisel görüşümdür.

Ammar 06-16-2011 22:11

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902156)
Bir tane büyükelçiyi öldüreceğim diye, aralarında müslümanlarında oldugu onlarca insanın ölmesine sebep olan bir örgütte, birbirine ihanet etmeyecek kadar güçlü kardeşlik bağları olan insanlar oldugunu zannetmiyorum.O nedenle kesin ihanet etmiş diyemem,ama ihanet ettiği ortaya çıkarsa şaşırmam.Ayrıca bu insanların islami lider olarak görülmeside beni rahatsız ediyor,kişisel görüşümdür.

idaa ispat ister ! bir örgütten bahsediyorsun vebali tek değildir duyrulur sonra ahirette ben bilmiyorum söyleyen yoktu diyemezsiniz ahanda söylüyorum.

Hüdavendigâr 06-16-2011 22:56

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902162)
idaa ispat ister ! bir örgütten bahsediyorsun vebali tek değildir duyrulur sonra ahirette ben bilmiyorum söyleyen yoktu diyemezsiniz ahanda söylüyorum.

İspattan,vebalden dem vurupta,nur cemaati ile ilgili konularda cemaatin geneline ağzına geleni saydıran siz,bana bu tavsiyelerde bulunurken sizin yazdıklarınız aklınıza gelmiyormu ? kendi kendinizle çelişiyorsunuz dikkat edin.

Söylediklerinize gelince ortada ispatlanacak olan nedir ? örgütün yaptıkları zaten ortada,ki ben böyle bir örgütün gereğinden çok büyütüldüğüne,ihalesi üzerine kalan çoğu olayın Amerikanın kendisine etiket ettiğine inanan birisi olarak-bunlar bariz ortada ya neyse- örgütte ihanet oldugu ortaya çıkarsa şaşırmam dememmi ispat gerektiriyor ?

Ammar 06-16-2011 23:06

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902174)
İspattan,vebalden dem vurupta,nur cemaati ile ilgili konularda cemaatin geneline ağzına geleni saydıran siz,bana bu tavsiyelerde bulunurken sizin yazdıklarınız aklınıza gelmiyormu ? kendi kendinizle çelişiyorsunuz dikkat edin.

Söylediklerinize gelince ortada ispatlanacak olan nedir ? örgütün yaptıkları zaten ortada,ki ben böyle bir örgütün gereğinden çok büyütüldüğüne,ihalesi üzerine kalan çoğu olayın Amerikanın kendisine etiket ettiğine inanan birisi olarak-bunlar bariz ortada ya neyse- örgütte ihanet oldugu ortaya çıkarsa şaşırmam dememmi ispat gerektiriyor ?

ben ne dediğimi hatırlıyorum. burda hiç kimse benim nur cemaatine attığımı ispatlayamaz. ben gülen cemaatinin nur cemaati olmadığını böyle görmediğimi onunla alakası olmadığını söylüyorum. bu benim ve bir çok kişinin görüşüdür. ayrıca ben gözle görülür eleştirilerde bulunuyorum sense varlığını medyadan abd israilden öğrendiğin müslümanlar hakında konuşuyorsun yaptıkları ortada dediğinde yine aynı kaynaktan tağuti kafir ve zalimlerin kaynağıdır. bir müslüman bir müslümanı gayri müslimlerin haberi ile suçlayamaz bunu gülen hocanıza sorabilirsniz size fetvasını verecektir.

kaldı ki ispatlandığını iadaa etseler deben şahsım olarak bu kafrlerin kaynaklarına inanmam benimki sadece bir uyarı idi keyfin bilir istersen Gülen hoca gibi kafir ( terörist ) de benim için fark etmez.

Hüdavendigâr 06-16-2011 23:22

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902180)
ben ne dediğimi hatırlıyorum. burda hiç kimse benim nur cemaatine attığımı ispatlayamaz. ben gülen cemaatinin nur cemaati olmadığını böyle görmediğimi onunla alakası olmadığını söylüyorum. bu benim ve bir çok kişinin görüşüdür. ayrıca ben gözle görülür eleştirilerde bulunuyorum sense varlığını medyadan abd israilden öğrendiğin müslümanlar hakında konuşuyorsun yaptıkları ortada dediğinde yine aynı kaynaktan tağuti kafir ve zalimlerin kaynağıdır. bir müslüman bir müslümanı gayri müslimlerin haberi ile suçlayamaz bunu gülen hocanıza sorabilirsniz size fetvasını verecektir.

kaldı ki ispatlandığını iadaa etseler deben şahsım olarak bu kafrlerin kaynaklarına inanmam benimki sadece bir uyarı idi keyfin bilir istersen Gülen hoca gibi kafir ( terörist ) de benim için fark etmez.

Öncelikle şu "gözle görülür eleştriyi" ve seninle aynı görüşü benimseyen "birçok kişi" meselesini açıklarsan sevinirim.

Ben size "ben böyle bir örgütün gereğinden çok büyütüldüğüne,ihalesi üzerine kalan çoğu olayın Amerikanın kendisine etiket ettiğine inanan birisi olarak" derken sizin bana bildiklerimin kaynağının Amerika ve İsrail oldugunu söylemeniz nasıl bir ironidir ? Amerika el kaideyi kendisinin yarattıgını kabul ediyorda bizimmi haberimiz yok ? Örgütün yaptıgını iddaa ettiğim şeyler zaten örgütün üstlendiği olaylar(pakistandaki mısır büyükelçiliğinin bombalanması gibi)

Şunuda bilmenizde yarar var,Nur cemaati ile uzaktan yakından alakam yoktur,hatta daha önce söylediğim gibi cemaatin yaptıklarını çok ağır eleştirdiğim noktalarda olmuştur,benim size göstermek istediğim nokta bana tavsiye ettiğiniz şeylerin aynısını kendinizin yapmasıydı,ama siz beni Nur cemaatinin müridi ilan ettiniz,Gülen'den fetva alın dediniz.Buda ayrı bir yanılgıdır.

Benden bu kadar müdür..

Özgür Çağrı 06-16-2011 23:36

Zevahiri hizbullaha hamasa düşmanlık besleyen ırakta camii bombalattıran bir adam ...
Bu adama güvenmiyorum ..

Ammar 06-16-2011 23:40

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902181)
Öncelikle şu "gözle görülür eleştriyi" ve seninle aynı görüşü benimseyen "birçok kişi" meselesini açıklarsan sevinirim.

Örgütün yaptıgını iddaa ettiğim şeyler zaten örgütün üstlendiği olaylar(pakistandaki mısır büyükelçiliğinin bombalanması gibi)

Şunuda bilmenizde yarar var,Nur cemaati ile uzaktan yakından alakam yoktur,hatta daha önce söylediğim gibi cemaatin yaptıklarını çok ağır eleştirdiğim...

Benden bu kadar müdür..

"Öncelikle şu "gözle görülür eleştriyi" ve seninle aynı görüşü benimseyen "birçok kişi" meselesini açıklarsan sevinirim." " hatta daha önce söylediğim gibi cemaatin yaptıklarını çok ağır eleştirdiğim... "

o zmana sana sıralamanın anlamı yok öyle değil mi ?

"Örgütün yaptıgını iddaa ettiğim şeyler zaten örgütün üstlendiği olaylar(pakistandaki mısır büyükelçiliğinin bombalanması gibi)"

istedikleri olayın üstlendiklerini söylesinler ben TERÖRİST demiyecem bu böyle biline :)

" Şunuda bilmenizde yarar var,Nur cemaati ile uzaktan yakından alakam yoktur,hatta daha önce söylediğim gibi cemaatin yaptıklarını çok ağır eleştirdiğim... "

savunduğun için savunduğun birinden fetva alabilirsin sakıncası yok bence. murid olmak gerekmez.

Not: sırala dersen sıralarım ama sende eleştirdi isen gerek görmüyorum.

Ammar 06-16-2011 23:44

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902194)
Zevahiri hizbullaha hamasa düşmanlık besleyen ırakta camii bombalattıran bir adam ...
Bu adama güvenmiyorum ..

furkan ona bakarsan bizim kimseye güvenmememiz lazım. nerdeyse herkes bize düşmanlık yapıyor ( türkiye için söylüyorum ) elimizde kesin bişey olmadığı için söylüyorum boşuan vebala girmenin anlamı yok. tamam diyelimki güvenmiyorum diyelim ki şupheli bu bize onu abd uşağı görme, terörist deme hakkı vermez. bunu anlatmaya çalışıyorum. hatta herkes bilirki hamas daha 3 yıl önceye kadar türkiyede terörist ilan edilmişti ne değiştide terörist olmaktan çıktı. hamasata hiç bişey değişmedi. yoksa ben tertemşzdir demeyiyorum

Fırat 06-17-2011 00:30

O kadar ilim irfan sahibiler de anlamadığım bunların islamın savaş hukukundan haberi var mı yok mu? Hani masum asla ama asla zarar görmeyecekti.. İlginç bir örgüt. Her adımını sanki abd istihbaratı planlıyor. Afganistana hangi nedenlerle girdi abd? Neden sonuç ilişkileri önemli.. İ

Hüdavendigâr 06-17-2011 00:41

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902217)
O kadar ilim irfan sahibiler de anlamadığım bunların islamın savaş hukukundan haberi var mı yok mu? Hani masum asla ama asla zarar görmeyecekti.. İlginç bir örgüt. Her adımını sanki abd istihbaratı planlıyor. Afganistana hangi nedenlerle girdi abd? Neden sonuç ilişkileri önemli.. İ

Sonunda beni anlayan biri çıktı,eline sağlık müdür.

HaArP 06-17-2011 00:51

Deccali haberleri Amerika siyasetine uydurabilmek için Cia üzerinden andlaşmalar, tehditler ve şantajlar ürettiği için bunların yalancı belgelerinide elbet üretti Lakin bu Aklı salim olanları kandıramadı... Abd'de artık insanlar gazeteciler, proflar ve ileri gelen insanlar Teröre savaş konseptinde üretilen yalanları kendilerine yapılan tehditleride bildikleri için siyasete uygun olarak açıklamaktalar...!

Bu itibar ile Eymen zevahiriden, Usame'ye kadar atılan yalanları Devletlerin andlaşmaları ve istihbaratlar üzerinden medya ve ajanslarla yaptılar... Abd'nin iu sözleriyle uygulanan strateji Yeni Dünya Düzeni stratejisiydi ki Buna uymayan ülke Abd'ye meydan okuyacaktı !

Cumhuriyetçilerin Neoconların bu stratejisi devam etti...

http://www.youtube.com/watch?v=cOdbgU9NcaQ

Daha sonra Bu strateji uymadı Ve Mücahidler Abd ve Küresel Finansa öyle zarar verdilerki iki açı oluştu :

1) Abd Çökme aşamasına geldi... Milyarlarca dolar güvenlik ve andlaşma stratejilerine harcanırken bir taraftan günde 10-20 tankın havaya uçurulması yahutta helikopterlerin indirilmesi ekonomiden anlayanlar Irak ve Afganistan'da yenilgiyi ekonomik ve Kara harekatı olarak kaybettiğini bilirler... Bundan sonra Strateji değişmek zorundaydı ! Bu itibarla Daha sessiz Abd gücünü nufuzunu kullanacak Devletleri zorlayacak istekli isteksiz şantaj ve zorlama ile Nato, Bm şemsiyesi altında Mücahidlerin üzerine salacaktı nitekim öyle yaptı ! Yine yenildi... Sivil ölümler, söylenen yalanlar, işlenen kanlı günahlar deccali stratejilerini yerle bir etti !

2) Demokratları siyahi bir başkan altında getirmek suretiyle iyimser yalancı görünüm ile yerle bir olan düzenini farklı bir açıyla devam ettirmekti ! Allah c.c. nün verdiği karadan, denizden ve semadan belaların yanı sıra Afganistan ve Irak bataklarının sonunda Abd yenilgiyi kabul etmeden kaçmaya öalışacak lakin dünya Jandarmalığını tekrar yapacak şeklinde dizaynı bugünkü halidir... İleri karakoluda Türkiyedir !

Gelelim Konu başlığına Usame ile Zevahiriyi tanımayanların komik sözlerinden başka bir şey değildir... Kendisini yenenleri bushla ortaklık yalanlarına kadar üreterek belki müslümanların genelinin gözünden karalarız amacıyla hakikati örten gerçek manada kafirlerin ajanslarından çıkanların haberi olmayan cahil ve gafil müslümanların tekrarlarıdır...!

Zevahiri için ajan dediler, sattı dediler, garip bağlantılar kurdular...! Lakin hakikatte Dünyayı ahirete değişmediğini dertlerinin İslam olduğunu hayatı boyunca bu çilelerle yaşadığını bilmelerine rağmen !

Yakında Onların Kim olduklarını Herkes bilecek... Yakında Allahualem...

Ammar 06-17-2011 00:56

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902217)

ona bakarsan kafirler her yerde müslümanları bahane edip saldırıyor bu hizbulah için hamas için çeçenler içinde geçerli bu ilişki yanliş bence.

HaArP 06-17-2011 01:10

Ebu Abdullah Usame bin Muhammed bin Ladin'in şehid olduğuna dair en ufak bir delil bile söz konusu değildir... Abd'nin yalanlarına kattığı deccali saçmalıklar dışında...

Özgür Çağrı 06-17-2011 01:16

Herkes kabul etti gıyabi cenaze namazı bile kılındı beyazıtta abi (:

HaArP 06-17-2011 01:21

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902250)
Herkes kabul etti gıyabi cenaze namazı bile kılındı beyazıtta abi (:

Elbette lakin hepsi tahmin üzeredir... Mücahid olduğuna inanmak bu surette Mücahidlerin mücadelesi kafa karışıklığıyla devam etmemesi açısından manidar... Mücahidlerden biri giderse yerine yenisi gelir misali Mücahidler Allah için cihad ederler ve yoluna devam ederler bunuda öğrenmiş oldular... Lakin kendi dairesi içinde tahmindir şehadetine dair en ufak bir delil söz kosunu değildir...!

Ammar 06-17-2011 01:24

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902255)
Elbette lakin hepsi tahmin üzeredir... Mücahid olduğuna inanmak bu surette Mücahidlerin mücadelesi kafa karışıklığıyla devam etmemesi açısından manidar... Mücahidlerden biri giderse yerine yenisi gelir misali Mücahidler Allah için cihad ederler ve yoluna devam ederler bunuda öğrenmiş oldular... Lakin kendi dairesi içinde tahmindir şehadetine dair en ufak bir delil söz kosunu değildir...!

işte burda kafam almıyor. neden o zaman ölmediğini be abd nin bir yalancı olduğunu dünyaya göstermiyor.

ben aklıma tek şey geliyor sağ olduğunu öğrenirlerse yerini bulabilirler diye yapmıyor diye düşünüyorum bunuda doğru bulmam . şehit değilse ortaya çıkması gerek.

HaArP 06-17-2011 01:27

Alıntı:

işte burda kafam almıyor. neden o zaman ölmediğini be abd nin bir yalancı olduğunu dünyaya göstermiyor.

Dünyadaki bütün veritabanları, Uydular ve Ajanslar İlluminati'nin elindedir... Abd'nin Deccal olduğunu unutmamak lazım gelir... O deprem yada yağmur yaptıran Deccaldir...! Deccaliyet mahvolmadıkça hakikatler kolay anlaşılamayacaktır...!

Alıntı:

ben aklıma tek şey geliyor sağ olduğunu öğrenirlerse yerini bulabilirler diye yapmıyor diye düşünüyorum bunuda doğru bulmam . şehit değilse ortaya çıkması gerek.
Alıntı:

Bu Konuda net açıklama yapmak istemem ama tahminlerim var Meseleler daha derin gibi Allahualem...</STRONG>

Ammar 06-17-2011 01:29

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902267)

Dünyadaki bütün veritabanları, Uydular ve Ajanslar İlluminati'nin elindedir... Abd'nin Deccal olduğunu unutmamak lazım gelir... O deprem yada yağmur yaptıran Deccaldir...! Deccaliyet mahvolmadıkça hakikatler kolay anlaşılamayacaktır...!
[B][COLOR=#006400]

Bu Konuda net açıklama yapmak istemem ama tahminlerim var Meseleler daha derin gibi Allahualem...</STRONG>

tahminlerini öğrenmek isteriz :)

İntifada 06-17-2011 01:32

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902244)
Ebu Abdullah Usame bin Muhammed bin Ladin'in şehid olduğuna dair en ufak bir delil bile söz konusu değildir... Abd'nin yalanlarına kattığı deccali saçmalıklar dışında...

ee...
el kaide bile kabul etmedimi öldüğünü...
madem ölmedi niye açıklamıyor ölmediğini ?
he yok bencede ölmedi ama bizim ladine bakışımızı farklı senle...

HaArP 06-17-2011 01:39

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902274)
ee...
el kaide bile kabul etmedimi öldüğünü...
madem ölmedi niye açıklamıyor ölmediğini ?
he yok bencede ölmedi ama bizim ladine bakışımızı farklı senle...

Her sorya cevab veremeyiz... Ama bazen sabır gerekir...

Ladin'e bakışlar aynı görüşteki müslümanda bile farklıdır... İfşaad boyutları beynin sol tarafında biriktirildiği için ! Medyalardan İlluminati ve Abd'nin işine gelmeyen videolara ulaşmak güç... Deccaliyet biraz çöksün yakında öğrenirsiniz Allahualem...

Fırat 06-17-2011 02:25

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902236)
ona bakarsan kafirler her yerde müslümanları bahane edip saldırıyor bu hizbulah için hamas için çeçenler içinde geçerli bu ilişki yanliş bence.

Ona bakarsan efendimiz zamanında insanlar kızgın kumlarda yakılıp yıkıldı çocuklar diri diri gömüldü. Hangi sahabe buna canice cevap verdi? Bize istediklerini yapabilirler ama bizim aynısını onlara yapma hakkımız yok. Tarafsıza yaşlıya kadına çocuğa karışmayacaksın diyor islam savaş hukuku..

Ebuzer 06-17-2011 02:27

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902267)

Meseleler daha derin gibi Allahualem...

Hem de ne derin usta...

Ebuzer 06-17-2011 02:33

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902329)
Ona bakarsan efendimiz zamanında insanlar kızgın kumlarda yakılıp yıkıldı çocuklar diri diri gömüldü. Hangi sahabe buna canice cevap verdi? Bize istediklerini yapabilirler ama bizim aynısını onlara yapma hakkımız yok. Tarafsıza yaşlıya kadına çocuğa karışmayacaksın diyor islam savaş hukuku..

Bakara Suresi 190. Ayet

وَقَاتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَكُمْ وَلاَ تَعْتَدُواْ إِنَّ اللّهَ لاَ يُحِبِّ الْمُعْتَدِينَ

Ve kâtilû fî sebîlillâhillezîne yukâtilûnekum ve lâ ta’tedû innallâhe lâ yuhıbbul mu’tedîn(mu’tedîne).

Sizinle savaşanlara karşı Allah yolunda siz de savaşın. Ancak aşırı gitmeyin. Çünkü Allah aşırı gidenleri sevmez.

Aşırıya kaçtıklarını nereden biliyorsun?

Fırat 06-17-2011 02:39

Alıntı:

Azap Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902345)
Bakara Suresi 190. Ayet

وَقَاتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَكُمْ وَلاَ تَعْتَدُواْ إِنَّ اللّهَ لاَ يُحِبِّ الْمُعْتَدِينَ

Ve kâtilû fî sebîlillâhillezîne yukâtilûnekum ve lâ ta’tedû innallâhe lâ yuhıbbul mu’tedîn(mu’tedîne).

Sizinle savaşanlara karşı Allah yolunda siz de savaşın. Ancak aşırı gitmeyin. Çünkü Allah aşırı gidenleri sevmez.

İstanbuldaki bombaları babam patlattı ben üstlendim..

EpiVaTeS 06-17-2011 02:48

bende inanmıyorum pampa raad olalım...

Hüdavendigâr 06-17-2011 02:48

Alıntı:

Azap Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902345)
Bakara Suresi 190. Ayet

Aşırıya kaçtıklarını yaptıkları eylemlerden anlıyoruz,ayrıca bunları harp dışında yapıyorlar,büyükelçilik binalarını bombalamakla,2 tane büyük elçi öldüreceğim diye masum insanları hedef almakla ve buna cihat süs vermekle islamiyet bağdaştırılamaz.Peygamberimizin titizlikle uyguladıgı savaş hukukunu iyi analiz edin.

Ebuzer 06-17-2011 02:49

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902357)
İstanbuldaki bombaları babam patlattı ben üstlendim..

http://www.samanyoluhaber.com/h_4027...n---video.html

Bilinçlenin artık ey müslümanlar...

Hucurat Suresi 6. Ayet

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَأٍ فَتَبَيَّنُوا أَن تُصِيبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَى مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ

Yâ eyyuhellezîne âmenû in câekum fâsikun bi nebein fe tebeyyenû en tusîbû kavmen bi cehâletin fe tusbihû alâ mâ fealtum nâdimîn(nâdimîne).

Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın.

EpiVaTeS 06-17-2011 02:51

heh bi bu konuda nurcular eksikti tam oldu...

Fırat 06-17-2011 02:52

Güzel güzel diyorsun da sizinkiler niye üstlendi yalanlamadı?

EpiVaTeS 06-17-2011 02:54

bizimkiler derken...
la beni almadılar fırat...
hoş gitmekde istemiom da yinede olmaya çalışmıştım zamanın vaktinde...;D

Fırat 06-17-2011 02:54

İnsan politikasını hedefini vizyonunu ortaya koyar. Biz masumlara zarar vermeyiz der. Bunu yaptıktan sonra uygulamada da gösterir. Gazeteci şucu bucunun kafasını kesip yayımlarsan, her bomba sonrası bayraklarla şov yapıp ben yaptım dersen kim sana inanacak?

Ammar 06-17-2011 02:55

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902329)

değerli kardeşim ben kadın çocukların ölümlerini yada intihar bombalarını beğeniyor tasfip ediyormuşum gibi cevap veriyorsun ben bunlardan yana değilim ki benim dediğim ayrı. paygambermizin nasıl savaştığı ortadadır. canilikte kişiden kişiye değişir ona bakarsan kılıçla kafa kesmek vahşiliktir şuan ki zamanımızda. onun ayarıı nasıl tuturacaz. canilikte görecelidir. canilik değiniz olaya gelince türki ortamında ırak çeçenistan filistini değerlendiremezsin değerlendirirsen bazılarının yaptığı gibi tüm mucahitleri terörist ( kafir ) ilan etmen gerek. biliyorsunuz ama yine söyliyim empatii.

Fırat 06-17-2011 02:55

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902390)
bizimkiler derken...
la beni almadılar fırat...
hoş gitmekde istemiom da yinede olmaya çalışmıştım zamanın vaktinde...;D

Evet haberim var aklımda o günler (:
İbrahim abi bende filistine gidecektim 2003 te son anda iş yattı :)

EpiVaTeS 06-17-2011 02:58

problem değil ki la...
gidersin aha filistin orda refah açılmış...
gider gezeriz belki bigün...
belli olmaz...
gün ola harman ola...

Fırat 06-17-2011 02:59

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902393)
değerli kardeşim ben kadın çocukların ölümlerini yada intihar bombalarını beğeniyor tasfip ediyormuşum gibi cevap veriyorsun ben bunlardan yana değilim ki benim dediğim ayrı. paygambermizin nasıl savaştığı ortadadır. canilikte kişiden kişiye değişir ona bakarsan kılıçla kafa kesmek vahşiliktir şuan ki zamanımızda. onun ayarıı nasıl tuturacaz. canilikte görecelidir. canilik değiniz olaya gelince türki ortamında ırak çeçenistan filistini değerlendiremezsin değerlendirirsen bazılarının yaptığı gibi tüm mucahitleri terörist ( kafir ) ilan etmen gerek. biliyorsunuz ama yine söyliyim empatii.

Kılıçla kafasını kopartabilirler ama bu esir mi, esirse sahabe zamanında esirlerle azıklar paylaşılırdır. Normal savaşta normal karşılarım. Size gelince sen bu yapılanları savunuyorsun. Cihada eyvallah canımız feda. Ama dozajı kaçırmamak şartıyla. Cihada çıkan insanları dili dini ne olursa olsun mert kabul etmeli ondan emin olmalıdır. Benim felsefem bu..

Fırat 06-17-2011 03:00

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902398)
problem değil ki la...
gidersin aha filistin orda refah açılmış...
gider gezeriz belki bigün...
belli olmaz...
gün ola harman ola...

Abi gezme kesmez bizi bir iki el sıkmak lazım onca yılın ahı var :)

EpiVaTeS 06-17-2011 03:02

ne sıkıyoruz Reyis...;D
Laf sıkabilirim ama ben hümanist biriyim kurşun işime gelmez...;D

Ebuzer 06-17-2011 03:03

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902404)
Abi gezme kesmez bizi bir iki el sıkmak lazım onca yılın ahı var :)

Sıkmaya gidecekseniz beni de çağırın...

Ebuzer 06-17-2011 03:04

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902405)
ne sıkıyoruz Reyis...;D
Laf sıkabilirim ama ben hümanist biriyim kurşun işime gelmez...;D

Yahu sıkacağımız kişilerde hüman değil zaten tasalanma..

All times are GMT +3. The time now is 04:34.