![]() |
Bin Ladin'i El Zevahiri'nin Ele Verdiğine İnanıyor Musunuz?
Ben şahsen inanmıyorum...
|
Bir tane büyükelçiyi öldüreceğim diye, aralarında müslümanlarında oldugu onlarca insanın ölmesine sebep olan bir örgütte, birbirine ihanet etmeyecek kadar güçlü kardeşlik bağları olan insanlar oldugunu zannetmiyorum.O nedenle kesin ihanet etmiş diyemem,ama ihanet ettiği ortaya çıkarsa şaşırmam.Ayrıca bu insanların islami lider olarak görülmeside beni rahatsız ediyor,kişisel görüşümdür.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Söylediklerinize gelince ortada ispatlanacak olan nedir ? örgütün yaptıkları zaten ortada,ki ben böyle bir örgütün gereğinden çok büyütüldüğüne,ihalesi üzerine kalan çoğu olayın Amerikanın kendisine etiket ettiğine inanan birisi olarak-bunlar bariz ortada ya neyse- örgütte ihanet oldugu ortaya çıkarsa şaşırmam dememmi ispat gerektiriyor ? |
Alıntı:
kaldı ki ispatlandığını iadaa etseler deben şahsım olarak bu kafrlerin kaynaklarına inanmam benimki sadece bir uyarı idi keyfin bilir istersen Gülen hoca gibi kafir ( terörist ) de benim için fark etmez. |
Alıntı:
Ben size "ben böyle bir örgütün gereğinden çok büyütüldüğüne,ihalesi üzerine kalan çoğu olayın Amerikanın kendisine etiket ettiğine inanan birisi olarak" derken sizin bana bildiklerimin kaynağının Amerika ve İsrail oldugunu söylemeniz nasıl bir ironidir ? Amerika el kaideyi kendisinin yarattıgını kabul ediyorda bizimmi haberimiz yok ? Örgütün yaptıgını iddaa ettiğim şeyler zaten örgütün üstlendiği olaylar(pakistandaki mısır büyükelçiliğinin bombalanması gibi) Şunuda bilmenizde yarar var,Nur cemaati ile uzaktan yakından alakam yoktur,hatta daha önce söylediğim gibi cemaatin yaptıklarını çok ağır eleştirdiğim noktalarda olmuştur,benim size göstermek istediğim nokta bana tavsiye ettiğiniz şeylerin aynısını kendinizin yapmasıydı,ama siz beni Nur cemaatinin müridi ilan ettiniz,Gülen'den fetva alın dediniz.Buda ayrı bir yanılgıdır. Benden bu kadar müdür.. |
Zevahiri hizbullaha hamasa düşmanlık besleyen ırakta camii bombalattıran bir adam ...
Bu adama güvenmiyorum .. |
Alıntı:
"Öncelikle şu "gözle görülür eleştriyi" ve seninle aynı görüşü benimseyen "birçok kişi" meselesini açıklarsan sevinirim." " hatta daha önce söylediğim gibi cemaatin yaptıklarını çok ağır eleştirdiğim... " o zmana sana sıralamanın anlamı yok öyle değil mi ? "Örgütün yaptıgını iddaa ettiğim şeyler zaten örgütün üstlendiği olaylar(pakistandaki mısır büyükelçiliğinin bombalanması gibi)" istedikleri olayın üstlendiklerini söylesinler ben TERÖRİST demiyecem bu böyle biline :) " Şunuda bilmenizde yarar var,Nur cemaati ile uzaktan yakından alakam yoktur,hatta daha önce söylediğim gibi cemaatin yaptıklarını çok ağır eleştirdiğim... " savunduğun için savunduğun birinden fetva alabilirsin sakıncası yok bence. murid olmak gerekmez. Not: sırala dersen sıralarım ama sende eleştirdi isen gerek görmüyorum. |
Alıntı:
|
O kadar ilim irfan sahibiler de anlamadığım bunların islamın savaş hukukundan haberi var mı yok mu? Hani masum asla ama asla zarar görmeyecekti.. İlginç bir örgüt. Her adımını sanki abd istihbaratı planlıyor. Afganistana hangi nedenlerle girdi abd? Neden sonuç ilişkileri önemli.. İ
|
Alıntı:
|
Deccali haberleri Amerika siyasetine uydurabilmek için Cia üzerinden andlaşmalar, tehditler ve şantajlar ürettiği için bunların yalancı belgelerinide elbet üretti Lakin bu Aklı salim olanları kandıramadı... Abd'de artık insanlar gazeteciler, proflar ve ileri gelen insanlar Teröre savaş konseptinde üretilen yalanları kendilerine yapılan tehditleride bildikleri için siyasete uygun olarak açıklamaktalar...!
Bu itibar ile Eymen zevahiriden, Usame'ye kadar atılan yalanları Devletlerin andlaşmaları ve istihbaratlar üzerinden medya ve ajanslarla yaptılar... Abd'nin iu sözleriyle uygulanan strateji Yeni Dünya Düzeni stratejisiydi ki Buna uymayan ülke Abd'ye meydan okuyacaktı ! Cumhuriyetçilerin Neoconların bu stratejisi devam etti... http://www.youtube.com/watch?v=cOdbgU9NcaQ Daha sonra Bu strateji uymadı Ve Mücahidler Abd ve Küresel Finansa öyle zarar verdilerki iki açı oluştu : 1) Abd Çökme aşamasına geldi... Milyarlarca dolar güvenlik ve andlaşma stratejilerine harcanırken bir taraftan günde 10-20 tankın havaya uçurulması yahutta helikopterlerin indirilmesi ekonomiden anlayanlar Irak ve Afganistan'da yenilgiyi ekonomik ve Kara harekatı olarak kaybettiğini bilirler... Bundan sonra Strateji değişmek zorundaydı ! Bu itibarla Daha sessiz Abd gücünü nufuzunu kullanacak Devletleri zorlayacak istekli isteksiz şantaj ve zorlama ile Nato, Bm şemsiyesi altında Mücahidlerin üzerine salacaktı nitekim öyle yaptı ! Yine yenildi... Sivil ölümler, söylenen yalanlar, işlenen kanlı günahlar deccali stratejilerini yerle bir etti ! 2) Demokratları siyahi bir başkan altında getirmek suretiyle iyimser yalancı görünüm ile yerle bir olan düzenini farklı bir açıyla devam ettirmekti ! Allah c.c. nün verdiği karadan, denizden ve semadan belaların yanı sıra Afganistan ve Irak bataklarının sonunda Abd yenilgiyi kabul etmeden kaçmaya öalışacak lakin dünya Jandarmalığını tekrar yapacak şeklinde dizaynı bugünkü halidir... İleri karakoluda Türkiyedir ! Gelelim Konu başlığına Usame ile Zevahiriyi tanımayanların komik sözlerinden başka bir şey değildir... Kendisini yenenleri bushla ortaklık yalanlarına kadar üreterek belki müslümanların genelinin gözünden karalarız amacıyla hakikati örten gerçek manada kafirlerin ajanslarından çıkanların haberi olmayan cahil ve gafil müslümanların tekrarlarıdır...! Zevahiri için ajan dediler, sattı dediler, garip bağlantılar kurdular...! Lakin hakikatte Dünyayı ahirete değişmediğini dertlerinin İslam olduğunu hayatı boyunca bu çilelerle yaşadığını bilmelerine rağmen ! Yakında Onların Kim olduklarını Herkes bilecek... Yakında Allahualem... |
Alıntı:
|
Ebu Abdullah Usame bin Muhammed bin Ladin'in şehid olduğuna dair en ufak bir delil bile söz konusu değildir... Abd'nin yalanlarına kattığı deccali saçmalıklar dışında...
|
Herkes kabul etti gıyabi cenaze namazı bile kılındı beyazıtta abi (:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben aklıma tek şey geliyor sağ olduğunu öğrenirlerse yerini bulabilirler diye yapmıyor diye düşünüyorum bunuda doğru bulmam . şehit değilse ortaya çıkması gerek. |
Alıntı:
Dünyadaki bütün veritabanları, Uydular ve Ajanslar İlluminati'nin elindedir... Abd'nin Deccal olduğunu unutmamak lazım gelir... O deprem yada yağmur yaptıran Deccaldir...! Deccaliyet mahvolmadıkça hakikatler kolay anlaşılamayacaktır...! Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
el kaide bile kabul etmedimi öldüğünü... madem ölmedi niye açıklamıyor ölmediğini ? he yok bencede ölmedi ama bizim ladine bakışımızı farklı senle... |
Alıntı:
Ladin'e bakışlar aynı görüşteki müslümanda bile farklıdır... İfşaad boyutları beynin sol tarafında biriktirildiği için ! Medyalardan İlluminati ve Abd'nin işine gelmeyen videolara ulaşmak güç... Deccaliyet biraz çöksün yakında öğrenirsiniz Allahualem... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bakara Suresi 190. Ayet وَقَاتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَكُمْ وَلاَ تَعْتَدُواْ إِنَّ اللّهَ لاَ يُحِبِّ الْمُعْتَدِينَ Ve kâtilû fî sebîlillâhillezîne yukâtilûnekum ve lâ ta’tedû innallâhe lâ yuhıbbul mu’tedîn(mu’tedîne). Sizinle savaşanlara karşı Allah yolunda siz de savaşın. Ancak aşırı gitmeyin. Çünkü Allah aşırı gidenleri sevmez. Aşırıya kaçtıklarını nereden biliyorsun? |
Alıntı:
|
bende inanmıyorum pampa raad olalım...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bilinçlenin artık ey müslümanlar... Hucurat Suresi 6. Ayet يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَأٍ فَتَبَيَّنُوا أَن تُصِيبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَى مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ Yâ eyyuhellezîne âmenû in câekum fâsikun bi nebein fe tebeyyenû en tusîbû kavmen bi cehâletin fe tusbihû alâ mâ fealtum nâdimîn(nâdimîne). Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın. |
heh bi bu konuda nurcular eksikti tam oldu...
|
Güzel güzel diyorsun da sizinkiler niye üstlendi yalanlamadı?
|
bizimkiler derken...
la beni almadılar fırat... hoş gitmekde istemiom da yinede olmaya çalışmıştım zamanın vaktinde...;D |
İnsan politikasını hedefini vizyonunu ortaya koyar. Biz masumlara zarar vermeyiz der. Bunu yaptıktan sonra uygulamada da gösterir. Gazeteci şucu bucunun kafasını kesip yayımlarsan, her bomba sonrası bayraklarla şov yapıp ben yaptım dersen kim sana inanacak?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İbrahim abi bende filistine gidecektim 2003 te son anda iş yattı :) |
problem değil ki la...
gidersin aha filistin orda refah açılmış... gider gezeriz belki bigün... belli olmaz... gün ola harman ola... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ne sıkıyoruz Reyis...;D
Laf sıkabilirim ama ben hümanist biriyim kurşun işime gelmez...;D |
Alıntı:
Sıkmaya gidecekseniz beni de çağırın... |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 04:34. |