Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Sinan Çetin'den Fethullah Gülen'e teşekkür... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150122)

_Ednâ_ 06-22-2011 03:02

Sinan Çetin'den Fethullah Gülen'e teşekkür...

http://www.sondakkahaber.com/resimler/2/10333.jpg

Sinan Çetin'den Fethullah Gülen'e teşekkür

Çetin, Gülen'e "Orhan Pamuk'a 'seni öldüreceğiz' diyenlere bu ülkeyi bırakmadığı için" teşekkür etti.

Türkçe Olimpiyatları'nın şarkı finalinde juri üyesi olan yapımcı Sinan Çetin konuşmasında insanlara Türkçe'yi sevdirdiği için Fethullah Gülen Hocaefendi'ye teşekkür etti.

GÜLEN'E TEŞEKKÜR Türkçe Olimpiyatları'nın şarkı finali Haliç Kongre Merkezi'nde yapılıyor. Davetlilerin büyük ilgi gösterdiği gecede Ganalı öğrencilerin Karadeniz horon gösterisi büyük alkış aldı. Bir taraftan öğrenciler şarkı söyleyerek finalde dereceye girmek için ter dökerken, diğer taraftan da geceye katılan ünlü isimler organizasyon hakkında fikirlerini açıklıyor. Yapımcı Sinan Çetin, konuşmasında Fethullah Gülen'e teşekkür etti. Çetin şöyle konuştu: "Burada olmayan, hangi nedenle olmadığını bilmediğim büyük bir düşünür, din adamı bir insana teşekkür ederim. Ona teşekkür etmemin en önemli tarafı bu ülkeyi, bu insanları, bu dili sevdirdiği için, Orhan Pamuk'a 'seni öldüreceğiz' diyenlere bu ülkeyi bırakmadığı için. Bu ülkede, bu ülkeyi sevmenin bir suç olmadığını hatta gurur verici olduğunu dünya ile bütünleştirdiği için Fethullah Gülen'e teşekkür ediyorum."

Geceye katılan diğer ünlülerin değerlendirmeleri ise şöyle:

Oyuncu Erkan Petekkaya: Çok beğendim. Bu yıl 9.su yapılıyor. Daha önce 8 kez düzenlenen organizasyonlara katılmadığım için pişmanım.

Sanatçı Kubat: Türkülerimizi dünyada bizden daha iyi tanıtıyorlar. Muhteşem bir organizasyon. Emeği geçen herkesi kutluyorum.

Ahmet San: 38 senedir organizasyon yapıyorum bu akşam inanın tüylerim diken diken oluyor, yapan arkadaşlarımı biliyorum. Çekirdek kadroyu tanıyorum, onları kalben tebrik ettim. Bu talebeler memleketlerinde devlet kadrosunda yer alacaklar.İnşallah 500 bin talebe 50 milyon talebeye ulaşır.

Sanatçı Burak Kut: Çok mutluyum ilk söyleyeceğim şey insan Türkiye'de doğduğum için ve Türk olduğum için çok gururluyum. Türkçenin dünyanın her yerine yayılması bizi mutlu ediyor.

Sanatçı Yeşim Salkım: Türkçe'nin bu kadar güzel telaffuz edilmesi çok büyük gurur ve onur verici. İnsanlar İngilizce konuşmayı güzel ve özel zannederler. Dünyanın her tarafında Türkçe konuşulmasını diliyorum.

Türk Dil Kurumu Başkanı Şükrü Haluk Akalın: Muhteşem bir akşam yaşıyoruz. Bu muhteşem bir duygu, bu sahnenin arkasında büyük bir emek var, büyük bir inanç var, biz sıcak yatağımızda akşam gece yatarken dünyanın bir köşesinde İstiklal Marşı okunuyor, bu gururu yaşatan öğretmenlerimizi kutluyorum.

Sanatçı Zara: Bir defa harika bir gece, siz bizim gönlümüzde yer edindiniz, öğretmenlerimizi kutluyorum.

EpiVaTeS 06-22-2011 03:11

Şöyle yapalım...
Fethullah Gülen Hocaefendi ve Nur Cemaati Resmi Başlığı diye bir başlık açalım...
Tüm konular orda o başlıkta konuşulsun olmamı...???

_Ednâ_ 06-22-2011 03:12

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905210)
Şöyle yapalım...
Fethullah Gülen Hocaefendi ve Nur Cemaati Resmi Başlığı diye bir başlık açalım...
Tüm konular orda o başlıkta konuşulsun olmamı...???

yok öyle deilde Hocaefendi fethullah güleni tenkit başlığı açın tüm konular orda biriksin... o konular daha rahatsız edici fazlalıkta...

İntifada 06-22-2011 03:13

onun perspektifinden bakılınca haklı...

Tarantula_ 06-22-2011 03:14

Hâdsizlikleri özgürlük çatısı altına sokan muhteremler şimdide konu açılmasın mı diyor bir yerde toplayalım mı diyor bu gayet doğal biçimde haber değeri olan bir konu niye provake ediliyor ? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

EpiVaTeS 06-22-2011 03:18

konu açılmasın diyen kim...???
mecburmuyuz arkadaşım hergün forumda akparti yerine Gülen Hocaefendi böyle dedi bu böyle dedi diye konular görmeye...

Mavera 06-22-2011 03:20

bu programlar, muhafazakar cevreye önyargiyla bakan kisilerin önyargilarinin kirilmasinda cok önemli rol oynuyor..
mesela gecen sene serdar ortac katilmisti acikcasi cok sasirmistim..

_Ednâ_ 06-22-2011 03:20

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905233)
mecburmuyuz arkadaşım hergün forumda akparti yerine Gülen Hocaefendi böyle dedi bu böyle dedi diye konular görmeye...

biz mecburmuyuz hergün parti muhaliflere değilde, hocaefendiye tenkitleri görmeye bu forumda...
saygı duymak zorundasınız... tenkit edenlere katılıpta, burda mecburmuyuz diyerek kendinizi komik duruma düşürmeyin...

Tarantula_ 06-22-2011 03:21

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905233)

Mübarek, Türkçeyi kullanmayıda biliyorsunuz takıldığınız yerler muhteşem önem arz ediyor zaten. Abi forum kurallarında bana Hocaefendiyle ilgili konu açılmaz diye bir madde göster tamam fakat böyle bir sınırlama yoksa istediğim konuyu açarım... Mecbur değilseniz girmeyin ve yorum yapmayın hiç değilse boşuna polemik oluşturmazsınız...

İntifada 06-22-2011 03:21

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905235)
bu programlar, muhafazakar cevreye önyargiyla bakan kisilerin önyargilarinin kirilmasinda cok önemli rol oynuyor..

yüzüncü yıl marşıda okudumu ?

_Ednâ_ 06-22-2011 03:21

Alıntı:

evet yorumuda birçok kesimi etkilemişti, merak ettirmişti en azından...

Tarantula_ 06-22-2011 03:23

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905240)

Kesinlikle... Keza bu akşamki juride aynı etkiyi yaratacaktır eminim abla...

Mavera 06-22-2011 03:23

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905239)
yüzüncü yıl marşıda okudumu ?

iste bak ince noktayi yakaladin.. o yüzüncü yil marsi okuyan serdar ortac orada 9-10 yasinda basötülü kizlardan ilahi dinliyor,ezgi dinliyor birde bu yönden bakalim ;)

EpiVaTeS 06-22-2011 03:24

aç arkadaşım aç...
ama parti konusuda aç...
şu yeni mesajlara bir bakın hele...
yarısı Gülen Hocaefendi Cemaati ile ilgili...
yahu başka cemaatler niye yok...
tamam ben hocaefendiyi seviyorum sevmiyorum demiyorum ama bu kadarıda fazla...

cartman 06-22-2011 03:25

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905240)

Simdi icimdeki bir ses diyor ki bu harekete bu insanların da sempati duymasını saglıyor ne guzel :) diger bir ses diyor ki serdar ortacta kim yahu :)

El Emin 06-22-2011 03:26

Alıntı:

Evet misal;
Kubat,zara falan normal isimler ama misal sinan çetin beni şaşırttı..
Tabi ki böyle olması bence daha hoş ve faydalı oluyor..

_Ednâ_ 06-22-2011 03:29

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905245)
aç arkadaşım aç...
ama parti konusuda aç...

bu tepkinizi neden tenkit olan yerde dile getirmiyosunuz... ordaki yorumlar daha acımasız daha rahatsız edici...

anticehape1 06-22-2011 03:29

Alıntı:

abi serdar ortay 4 senedir katılıyor...hatta birçok kanalda siz eurovisyounu konusmayı bırakın Türkçe olipiyatlarına bakın,orda bizim dilimiz konuşuluyor diyede açıktan birçok kez destek verdi bunun dışındada ferhat göçer 1-2 kere katıldığını gördüm hatta 5.Türkçe olimpiyatlarında birinci olan kızı katıldığı konserlere çıkardı...

Tarantula_ 06-22-2011 03:29

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905245)
aç arkadaşım aç...
ama parti konusuda aç...

Siz gerekli olgunluğu gösterseniz sorun yok muhterem... Siz polemik oluşturmasanız doğru düzgün yapıyosanız eleştirinizi yoksa yorumunuzu yapıp çıksanız konular altına bu kadar mesaj yığılmayacak ve zamanımızı parti eksenli konulara ayırabileceğiz ama kaç gündür aynı konu siz ve bazı kişiler tarafından kaşınıp duruyor neden iğneyi kendinize batırıyorsunuz ki? Hem siz başka cemaatler hakkında konu açtınızda bişe mi denildi madem eksiklik görüyorsunuz siz kapatın abi bu eksikliği diğer cemaatler hakkında konu açın...

_Ednâ_ 06-22-2011 03:31

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905246)
Simdi icimdeki bir ses diyor ki bu harekete bu insanların da sempati duymasını saglıyor ne guzel :) diger bir ses diyor ki serdar ortacta kim yahu :)

bende hiç haz etmiyorum şarkılarından kişiliğinden ama... :) yorumu güzeldi, dikkat çekiciydi

anticehape1 06-22-2011 03:33

neyse eski çoğunluğa ulaştık ama aramızda biri eksik

El Emin 06-22-2011 03:34

24-25 konudan ikisi direk türkçe olimpiyatları ile ilgili buda bir çok habersitesinde ve forumda olduğu gibi burada da konuşuluyor..
Diğeride dolaylı olarak onunla ilgili sadece bir tanesi ama bir tanesi direk m.f.gülen ile ilgili ki o konuda da ülkenin saygın kanallarından birinin yetkili bir şahsının ona dair bir mesajı paylaşılmış..

Buna fazlalık demek abesle iştigaldir..
Zira bu forumda şuan aktif olan üyelerin en az yarısı gülen hareketine mensup insanlar..
25 konudan bırakalımda iki üç konu onlara ait olsun..
El insaf!

cartman 06-22-2011 03:34

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905256)
bende hiç haz etmiyorum şarkılarından kişiliğinden ama... :) yorumu güzeldi, dikkat çekiciydi

iste bu noktada bu insanlar mı bu hareketi yüceltecek ? Kesinlikle hayır o acıdan o isimlerin katılımı beni pek ilgilendirmiyor.Afrikadan katılan bir zenci cocugun sarkısı da yorumuda hatta gulumseyisi bile serdar ortactan kat kat degerli :) Nihayetinde populer isimlerle reklam pesınde olunmamalı dimi

EpiVaTeS 06-22-2011 03:35

tamam tamam...;D
çok yaşa Fethullah Gülen Hocaefendi...:)

_Ednâ_ 06-22-2011 03:37

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905261)
iste bu noktada bu insanlar mı bu hareketi yüceltecek ? Kesinlikle hayır o acıdan o isimlerin katılımı beni pek ilgilendirmiyor.Afrikadan katılan bir zenci cocugun sarkısı da yorumuda hatta gulumseyisi bile serdar ortactan kat kat degerli :) Nihayetinde populer isimlerle reklam pesınde olunmamalı dimi

reklam demiyelimde destek desek yerinde olur... neticede onlarda Türkiyede belli bir hayran kitlesi olan sanatçılar... onların saygınlığını kazanmak ne kadar kabullenmesekte hiç beklemediğimiz kesimlerin saygınlığını kazanmaya vesile...

_Ednâ_ 06-22-2011 03:40

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905264)
tamam tamam...;D

kimseden takdir teşekkür beklenmiyor bu konular açılırken...
halisane konu paylaşımı ... bu konuyu bu şekilde sığlaştırmak kimseye birşey kazandırmaz, çabanıza son vermelisiniz bence...

Tarantula_ 06-22-2011 03:41

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905264)
tamam tamam...;D

Alın işte... Yine çözümcül bir yaklaşım gelmedi sizden. Abi güven verici bir mesajın ya da gerçekten bizi anladığınızı samimi bir şekilde belirtmenin vakti gelmedi mi? Yahu şunu bile dalgaya alıyorsunuz anlamış değilim bu ne geyik sevdası be abi.. Kimse size çıkıp Yaşasın Hocaefendi diye slogan atmanızı talep etmiyor...

El Emin 06-22-2011 03:41

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905260)
24-25 konudan ikisi direk türkçe olimpiyatları ile ilgili buda bir çok habersitesinde ve forumda olduğu gibi burada da konuşuluyor..
Diğeride dolaylı olarak onunla ilgili sadece bir tanesi ama bir tanesi direk m.f.gülen ile ilgili ki o konuda da ülkenin saygın kanallarından birinin yetkili bir şahsının ona dair bir mesajı paylaşılmış..

Buna fazlalık demek abesle iştigaldir..
Zira bu forumda şuan aktif olan üyelerin en az yarısı gülen hareketine mensup insanlar..
25 konudan bırakalımda iki üç konu onlara ait olsun..
El insaf!

.....

EpiVaTeS 06-22-2011 03:43

tamam dedik niye uzatıyonuz...
çok fesatsınız ha...

cartman 06-22-2011 03:44

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905268)
reklam demiyelimde destek desek yerinde olur... neticede onlarda Türkiyede belli bir hayran kitlesi olan sanatçılar... onların saygınlığını kazanmak ne kadar kabullenmesekte hiç beklemediğimiz kesimlerin saygınlığını kazanmaya vesile...

bak iste burda yıne bakıs acımız farklı.Neden mı ılk olimpiyatta bu ısımler yoktu cok mu kotuydu kesınlıkle hayır.Siz eger dogru bırsey yaptıgınıza ınanıyorsanız bunu her kesımden ınsanla yapmak zorunda degılsınız.Cunku herkesın sempatısını kazancaksınız dıye bır kaıde yok ve olmasıda mumkun degıl.Aynı ınsanı hem orda gorup hem de magazın programlarında bırılerıyle gece hayatında yakalanması benı rahatsız edıyor.Bu sekılde onun o gece o cocukları yorumlamasıda bombos.Nihayetinde cocuklara odul veren ınsanların ornek alınabılecek kısıler olması lazım oyle magazın programlarının vazgecılmez adamları degıl

El Emin 06-22-2011 03:48

"Sinan Çetin'den... 22-06-2011 02:43 AM Furkanca Bakış oyşş forumun yarısı şakirtmi la :D"

can furkana buradan cevap vermek istiyorum..Kardeşim aynen öyle..:)
İstersen sayabilirim;
yalçın,hakan,adem ,mavera,benhur,yetkin abilerim...Sonra malum ben,tarantula,ikra,duygu,ibocan vs. ki daha epey saymadığım var ve bunlar forumun en sağlam dinamitleri olan insanlar...

Mavera 06-22-2011 03:48

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905281)
bak iste burda yıne bakıs acımız farklı.Neden mı ılk olimpiyatta bu ısımler yoktu cok mu kotuydu kesınlıkle hayır.Siz eger dogru bırsey yaptıgınıza ınanıyorsanız bunu her kesımden ınsanla yapmak zorunda degılsınız.Cunku herkesın sempatısını kazancaksınız dıye bır kaıde yok ve olmasıda mumkun degıl.Aynı ınsanı hem orda gorup hem de magazın programlarında bırılerıyle gece hayatında yakalanması benı rahatsız edıyor.Bu sekılde onun o gece o cocukları yorumlamasıda bombos.Nihayetinde cocuklara odul veren ınsanların ornek alınabılecek kısıler olması lazım oyle magazın programlarının vazgecılmez adamları degıl

kardesim ama adi üstünde türkce olimpiyatlari o acidan daha kusatici olmali yani toplumun her kesiminin orda olmasi bence cok dogal..
evet o sahsiyetler sana, bana itici gelebilir ama toplumda belli bir kitleyi temsil ediyor ve o kitleyle empati adina o sahsiyetlerin görünmeleri bence olimpiyatlari daha bir kapsamli gösteriyor..
yani kendin cal, kendi oyna tarzindan cikip daha bir genis kitleye hitap eden, daha toplumun farkliliklarina acilmis bir olimpiyatlar bana göre daha hedefine ulasmis oluyor ki buda acizane benim görüsümdür..

_Ednâ_ 06-22-2011 03:53

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905281)

haklısınız tabiki, kesinlikle saygı duyuyorum...
ama amaç sadece onların beğenisini kazanmak değil,
kendilerindeki bu kusurları görmeyerek ya da kapatarak,
kendileriyle bu vesileyle ilgilenmek olabilir..
sanatçı statüsünde görünen herkese bir şekilde kucak açmak...
sadece görüşleri bize yakın insanlarla bu destek sürdürülseydi,
sonraları insanların görmek istedikleri farklılıklara cevap verilemeyebilirdi...
olimpiyatlar milyonların beğenisini kazanıyor, milyonların beklentisine cevap niteliğide taşıyor olabilir...

Özgür Çağrı 06-22-2011 04:05

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905285)
"Sinan Çetin'den... 22-06-2011 02:43 AM Furkanca Bakış oyşş forumun yarısı şakirtmi la :D"

İstersen sayabilirim;
yalçın,hakan,adem ,mavera,benhur,yetkin abilerim...Sonra malum ben,tarantula,ikra,duygu,ibocan vs. ki daha epey saymadığım var ve bunlar forumun en sağlam dinamitleri olan insanlar...

niye özelimizi aktarıyon la hırbo ;D
bi daha zor görürsün beğeni hakkını kaybettin :V

El Emin 06-22-2011 04:07

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905299)
niye özelimizi aktarıyon la hırbo ;D
bi daha zor görürsün beğeni hakkını kaybettin :V

:) sakın öyle bir şey yapma beğenileri sakın kesme :)
Ya başka o şekilde düşünen veya kafasında soru işareti olan olabilir diye düşünüp senin beğeniyi vesile kıldım :)
Bak şimdi sana bir beğeni vereceğim barışalım...:gül:

Tarantula_ 06-22-2011 04:08

Alıntı:

İstersen sayabilirim;

Söze gerek bırakmamışsın kardeşim... :saygılar: :)

İntifada 06-22-2011 04:08

furkan böyle devam et her gün 101 garanti :)

İntifada 06-22-2011 04:09

iyi ya...
dinamitler patlar gider...
dinamikleri saymayayım şimdi herkes tanıyor...

El Emin 06-22-2011 04:11

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905309)
iyi ya...
dinamitler patlar gider...
dinamikleri saymayayım şimdi herkes tanıyor...

:) Dinamit demişim :)
Aga cevap yetiştirmekten kafa bir milyon oldu mübarek :)
Hem bunlar okunmuş dinamitler bak bu forumda patlamasın ortalıkta bir tane sağ adam kalma z:)
Chp foruma at orada patlasın.:)

anticehape1 06-22-2011 04:21

Alıntı:

İstersen sayabilirim;

yazıklar olsun sana nasıl sattın hemen beni

All times are GMT +3. The time now is 03:47.