![]() |
Temmuz Ayı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır..
TEMMUZ AYI İÇERİSİNDE YORUMLARIYLA YOĞUN BİR ŞEKİLDE FORMUMUMUZA DİNAMİZM SAĞLAYAN 3 ÜYEMİZİ (1.Ay'ın Yıldız Üyesi , 2. Ay'ın AK Üyesi, 3. Ay'ın Üyesi) SEÇİYORUZ.. ANKETİMİZ BEĞENİ ÖDÜLLÜ OLUP OYLAMADA YAPILACAK OLAN TARAFLI, ŞİKELİ VE ŞAİBELİ OY KULLANIMINA YAPTIRIM UYGULANACAKTIR. 1) 1500 Beğeni 2) 1000 Beğeni 3) 500 Beğeni UYARI: Lütfen oylama yaparken yakın arkadaş, eş dost... vs diye göz önünde bulundurmayalım... Aynı IP numaraları ile verilen oylar silinecektir. Hatır için oy vermekten kaçınalım Objektif olalım.. Paylaşımları ve özellikle yorumları ile forumdaki hanımefendi/beyefendi tavırları göz önünde bulundurarak oylarımızı kullanalım. 30 mesaja sahip olmayan üyelerin oyu geçersizdir . NOT:Anketimiz tek seçenekli olup açık anket şeklindedir |
Bunca muhterem arasında hiç şansım yok fakat layık görülmek bile mutluluk vesilesi, Allah razı olsun. Hayırlı olsun İnşAllah...
Sanırım ilk oyu ben kullanıyorum. Tercihimi duygu abladan yana kullandım. Gerçekten sağduyulu, eleştiri-hakaret çigisini çok iyi özümsediği üslubuna yansımış bir muhterem,Allah razı olsun... |
çoklu oy yapsanıza arkadaşlar...
|
Hayırlısı olsun bakalım :) Ay ortasına doğru kullanacağım inşallh...
|
Ahmet Yasin, duygu ve Tarantula arasinda gidip, geldim ama bir oy secenegim oldugu icin ancak Ahmet kardesime verebildim..
Ahmet Yasin gercekten bu sitede durusu, fikirleri, söylemleriyle örnek gösterebilecegimiz ve yazilarina okumaksizin imza atabilecegim kardesimizdir.. Duygu hanimda kisa zamanda adindan söz ettiren, bilgi kokan yorumlariyla sitemizde son zamanlardaki bayan üye azligini bir nebzede olsun dolduruyor.. Tarantula kardesimizde genc yasina ragmen kendini cok iyi yetistirmis, özellikle dini konulardaki yerinde tespitlerle her daim favorilerim arasinda.. bu arada yeni yeni tanimaya basladigim azap, hüdavendigar, serdary ve Beldeitayyibe arkadaslarimizda ilgiyle takip ediyorum.. |
duygu hanımdan yana kullandım...
|
Tekli oy seçeneği çoğunluğun hoşuna gitmişti aklımda öyle kalmış yani..bu münasebetle tekli olarak açtım
|
Kapalı anket olsaymış keşke.
|
gönülden hanim tekli oy secenegi o reyizlerin yaristigi zorlu listede hos durmustu ama böyle yeni arkadaslarimizin oldugu listede coklu olursa bizde arada kalmayiz diye düsünüyorum acizane ;)
|
çoklu olsa hepsi oy verilecek adamlar....
olmadı kullanmayacağız... |
3'lü olmalı.
|
mehmet abim,haarp üstad,duygu,seyyah kardeşim,tyh ve molla arasında gidip geliyorum...
bilmiyorum ay sonunda kullanıcam... |
konuyu açar açmaz sızlanmaya başladınız..
hepsi değerli ama bir kişiyi değerlendirip işaretliyeceksiniz.. bu kadar kolay... |
Kapalı olsaydı çoklu olsaydı size oy verilirken rahattınız tabi :)
Diğer arkadaşlar hakkını helal ederse anketi silip yeniden açayım çünkü oy kullanılmış ankette düzenleme yapamıyorum.. |
Alıntı:
|
gönülden hanım siz aldırmayın forum canavarlarına ...
|
Alıntı:
|
anketi yenileyebiliriz bence gayet hos olur..
|
Alıntı:
oda sana karşılığı verdi ama murat abim napsın ;D |
adama askersin dediler, oy vermediler :)
|
he la :/
banada eşref harici yönetimden tek oy çıkmadı :) şakirtlerde boş geçti :D Allahtan halk desteği arkamdaydı :) cezayirli kardeşimiz bile bana verdi oyunu :) |
o değilde grevsi listeye yazmışsınızda grevste zaten ayın üyesi yazıyor :D
|
Arkadaşlar bu ayki anketimizde tek seçenekli olarak kalsın bundan sonraki anketleri çok seçenekli yaparız..
grevs'e gelince Yalçın üsdat yeni beğenileri verirken rütbeleri almaya eli gitmiyor sanırım :) |
yalçın başkan bu sıralar hiç gözükmüyor..
hakikaten nerelerdesin başkan? |
Alıntı:
|
JB üstadı olarak oyumu TYH'ye verdim...;D
|
yav kime oy versek diğeri kırılacak korkusu var...
|
Grevs, Seyyah, Tarantula, Haarp, Duygu ve Ahmet Yasin arasında gidip geldim. Fakat oyumu Ahmet yasine verdim.
|
Anket açılmış demek:) Yarışmacı arkadaşlara başarılar oy verende vermeyenden de ALLAH razı olsun.
Hmmm. Açık anket olması iyi olmuş vermeyenleri yazdım bir kenara;D |
Ay sonunda kullanırım takip edemiyorum daha var :)
|
o kadar aktif olduk hani listede benim adım yok
protesto ediyorum ! :) |
Kardeşlerimizin hepsi değerli... Allah c.c. razı olsun hepsinden her birinden ayrı ayrı bir şeyler öğrendim inş...
|
Arkadasların hepside birbirinden değerli yorumlara ve durusa sahip oldugunu dusunuyorum.Samimi olarak ifade etmek gerekirse gercekten foruma sahip cıkcak hemen hemen cok tartısmada takip ettigim isimler arasında ısaretlemekte gucluk cektim.Bir kisi secmek gerekiyor onu da genc yasına ragmen olgun yorumlarıyla beni sasırtan bir arkadasa verdim.Onun da bunu bilmesi beni sasırttı :) Hepinizi bu forumda gormekten cok mutluyum :)
|
Alıntı:
|
her daim aktif olan, şahsım gibi aktifliği dönemlik olmayan diğer arkadaşlarımın fazlasıyla hakketiğini düşünüyorum :)
haricimdeki arkadaşların hepside yorumuyla, duruşuyla takdir ettiğim arkadaşlar... :) onun için 4-5 arkadaş arasında kaldım. bu oylamalar dahada aktifliklerine vesile olur inşallah... |
duygu hanım size verdim diye kızmıyorsun değilmi...?
|
Alıntı:
diğer arkadaşlarımın daha çok hakketiğini düşünüyorum... teşekkür ediyorum allah razı olsun ...:) |
Alıntı:
|
bir ankette ben acacağım (partiye ve forumlara gönül veripte arkasına bakmadan kaçanlar) diye 20 kadar isim var döşeyeceğim listeye...
|
Ne yapsak kardeşlik :)
Listedeki tek bayanamı versek oyumuzu :) |
All times are GMT +3. The time now is 21:44. |