![]() |
Sagopa Kajmer-Saydam Odalar(Yeni Albüm)
http://melankolia.com.tr/wp-content/...dalarkapak.jpg
VE TEKRAR SAGOPA KAJMER!… Rap müziğinin Türkiye’deki en önemli temsilcisi Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz) yepyeni projesi ”SAYDAM ODALAR”la tekrar sizlerle. İlk başta ”Galiba” isimli şarkısına bir single cd çıkarmayı planlayan Sago,daha sonra bu fikri genişletmiş ve mini bir albüm hazırlayacağını duyurmuştu.Toplam 6 yeni şarkı içeren Saydam Odalar albümü aynı zamanda Sagopa Kajmer’in 2010 senesinde internetten hediye olarak verdiği ve insanlar tarafından çok sevilen ”Ardından Bakarım” şarkısını da içinde barındırıyor.Eşi ”Kolera (Esen Özyavuz)” ile 2 yeni ortak çalışma yapan Sago,bu albümünde de Kolera hayranlarını mutlu ediyor.Galiba adlı yeni şarkısının birçok farklı mixini içeren Saydam Odalar adlı yepyeni Sagopa Kajmer albümü toplam 16 şarkıdan oluşan arşivlik bir rap ziyafeti. Albümü 8 Temmuz Cuma günü tüm müzik marketlerde bulabilirsiniz. Kaynak |
Hayırlı olsun beklenen albüme kavuştuk.
|
sansar tek geçer ağa...
|
Çok sevindim ya bu habere + verilir işde :)
|
Benim neden haberim yok bu çok önemli haberden :)
Teşekkürler kardeşim |
Aldığım en güzel haberlerden biri diyebilirim. Beklenen gün geldi sonunda :)
|
Albümü orjinal alın indirmeyin ;D
Arşivim bir adım daha büyücek :karizmatik: |
Alıntı:
|
Benim taktiğim şu,netten indiririm dinlerim eğer kayda değerse alırım ;D
Sevipte almamazlık yapmam. Zaten sevmemek mümkün değil ;D Cuma günü düşer nete,cuma çıkacak albüm çünkü. |
Evet baktım henüz gözükmüyor. Cumayı iple çekiyorum :D
|
Hüdaverdi bunu çıkartamadım adresten video olarak buraya :( Saydam odalar : Kralın elleri nasır ve yelleri soğuk günün ve belleri kırık dünün ve gözleri donuk çocuk ve selleri yıkar evim duvarlarım buruk içim ve pilleri bitik kalplerin yönleri kayıp ara. Yıllatılmış senelerin nöbetçileri değil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağını ben kestim, katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete!… Bu kül tablası kaçıncı kez yattı sigara altına?, söyle her nefeste kaç adım yanaştım tahtıma? Neferin nefesi manevi ve her maneviyatta cesareti sakladın ve cebine tıktın. Bıkıktın, halden anlamazlar ordusuyla aynı yere tıkıktın ah!… Sancılarına karşı sen yıkıktın, hep bakıktın akibetine dürbünle, sürgüne kakıktın, analiz her bedende ayrı ruhtu,sen kayıptın!… Evvelindir mahremin ve örtü örttüm üstüne ve Tanrı, sanrı çekti gözüne bir kalemde gelecek ekti. Körpe kalbim zorba düştü, torba doldu bin yalanla kin üşüştü, din bozuldu, hin doluydu tin hududu bin bıçakla harp yaşandı, sin gömüldü in içine, yaramı tuzla sıvadı her melek ve bin (sagopa)çile, gözümün içine iğneler batırdı bu felek. Analiz ettim her günahta bir kelek, not aldım (red) not edildi, özrü diledim reddedildi, yaşadım yanıldım resmedildi, günahın payını buldum. Analiz ettim kimler arkasında kinler ve inlerin karanlığında güneşi kim bekler ve geride kalan o dünler kime gülümser? Kime iyimser? Kime kötümser? Yarının bugünden çıkarı ne? Analiz ettim her duada gerçeğin bir payını buldum, kudretinde puslu kişilik ayarları ve düşene tekme atan o insan kayıpları, çıkara dayalı pahalı zamanın harcanışı. Bugünün yarından çıkarı ne? Anlamaktı zor olan ki kolaya kaçmak alınmaktı herşeye. Ben aslı buldum, yaslı kalbin paslı kör durumda ilacı oldum. Hep kiracı kaldım verilen her değerde hancı durdum, yıkılan her güvende yolcu düştüm, üşüdüm yalnızlarda, yıldırımla karaya düştüm,sancı buldum, yankılandı bin acımda her sesim ve analiz ettim. Kimsesizdi ruhum ki; kimsesizdi, kimsesizler hilesizdi tüm görüntüler ve her seferde gerçeğin bir payını buldum. Yorgun oldum, sorgum bitti, durdum baktım yağma etti Tanrı tüm ganimetleri, riya rüyalar anlatıldı gereği yoktu. Martavalla avunan oldu insanoğlu, çukura gömdü arzularını, tüm günahlarıyla onure etti. Ayak yürür,atar yürek, zaman çatar gömer kürek ve her bilek düşer yere. Okka yüzlüm yara bere, korku bir tüfek ufak tefek, felekse avcı gözü pek, analiz ettim,sen tek,hep yek!… Analiz ettim kimler arkasında kinler ve inlerin karanlığında güneşi kim bekler ve geride kalan o dünler kime gülümser? Kime iyimser? Kime kötümser? Yarının bugünden çıkarı ne? Analiz ettim her duada gerçeğin bir payını buldum, kudretinde puslu kişilik ayarları ve düşene tekme atan o insan kayıpları, çıkara dayalı pahalı zamanın harcanışı. Bugünün yarından çıkarı ne? |
|||||
Oldu mu ? youtubeyi ben göremiyorum da bozuk bende açılmıyor.
+ O eklediğin şarkı 'analiz' adlı şarkısı 2003 ;D |
Alıntı:
:w::w::w: hakkaten ya bende diyorum hiç yabancı da gelmiyor:w: rezalet :ayutandım: |
Yüksek yerden atla intihar et ;D
|
1.kat uygun mu ? ;D özel pm ne bak :)
|
Forumda bu kadar Sagopa Kajmer hayranı olduğunu bilmiyordum ;ı:
|
özEnti qençLik;D;D
çok iğrencim....nasıl yazdım bunu;D |
Alıntı:
İnsanın kenini bilmesi güzel tabi :w::w::w: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
off alttamı kaldım nedir;D
|
Alıntı:
Galiba ,sanırsam :w::w::w: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
http://hizliupload.com/img/62425137785920709906.jpg Albümdeki Eserler 1- İnsafa Gel Söz & Müzik: Sagopa Kajmer 2- Galiba (Orijinal Rap Versiyon) Söz & Müzik: Sagopa Kajmer 3- Herkes Söz & Müzik: Sagopa Kajmer 4- Kaç Kaçabilirsen (Feat. Kolera) Söz & Müzik: Kolera 5- Çünkü Bir Tek Yol Var Söz & Müzik: Sagopa Kajmer 6- Bu İşlerden Elini Çek (Feat. Kolera) Söz & Müzik: Kolera 7- Ardından Bakarım Söz & Müzik: Sagopa Kajmer 8- Galiba (Mickolodium Hip Hop Mix) Söz & Müzik: Sagopa Kajmer 9- Galiba (80's Groove Mix) Söz & Müzik: Sagopa Kajmer 10- Galiba (Flamenco Vocal Mix) Söz & Müzik: Sagopa Kajmer 11- Galiba (Banjo Mix) Söz & Müzik: Sagopa Kajmer 12- Galiba (Chilly Hip Hop Mix) Söz & Müzik: Sagopa Kajmer 13- Galiba (Groove Mix) Söz & Müzik: Sagopa Kajmer 14- Galiba (Orijinal Rap Enstrumantal) Söz & Müzik: Sagopa Kajmer 15- Galiba (Flamenco Enstrumantal) Söz & Müzik: Sagopa Kajmer 16- Galiba (Chilloutro) Söz & Müzik: Sagopa Kajmer |
Bu ne yahu 9 tane Galiba nın versiyonu var :S
|
|
Alıntı:
Usta bir zamanlar ne diyodun şimdi ne diyosun kutlarım seni ;D |
Albüm çıkmadan parçalar youtube'ye düşmüş :şaşkın:
|
Albüm çıktı dinliyorum şuan :güzel:
Galiba adlı şarkısını dinledim şimdi, güzel sevdim benimsedim. |
Alıntı:
Hüdaverdi msn veriyimmi :) |
Yok yok eski parçalarının yerini tutmuyor ((:
|
Eskiler tabi ki bambaşka eskilerden cayılmaz ama bunlarda eskicek ;D
Ama yine de bambaşka eskiler. Ver bakalım şifreyide ver :güzel: |
Tüm parçaları dinledim hoşuma gitmedi ((:
|
İlkinde gitmez sonralarında kulağın alışır bende sevmedim ona bakarsan ;D
2. parçayı sevdim ama dinler dinlemez. İlerde kulağım alışınca,sözleri çözünce severim illa ki :güzel: |
Alıntı:
Aynen aynen. İlk dinleyişte alışamıyorum çoğu parçaya ama sonraları süper alışıyorum. Bu albümle Şahsi'nin albümünü alıcam inşallah kısa sürede-inşallah- |
Sagopa Kajmer Yunus'un Ustalık Eseri
Kendini Üstat Zanneder Vurgudan Aciz Kalfa Serseri Kötü İttifaklar Elbet Sona Erecektir-Beklee "Herkes" parçası süper :güzel: |
| All times are GMT +3. The time now is 17:18. |