![]() |
Temmuz Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
Temmuz Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: ..... En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevilen Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Şair Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Entellektüel üye: ..... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Buyrun başlığın açılmasını isteyenler olmuş. |
Bir senedir uğraşmamıştım bu konuyla, bir nostalji yapalım:) En Aktif Üye: Akıncı, hüdaverdi, unnamed, grevs, mavera, serdary En Ciddi Üye: Haarp En Karizmatik Üye: Haarp, Xhidayet, En Daimi Üye: Bu forumun özelliğidir, çoğu daimidir. En Sevilen Üye: Her kardeşimi severim Allah şahid. En Sinirli Üye: Bu aralar sinirli üye bulmakda zorlaştı, %50 sakinleştirdi forumu galiba :) En Sabırlı Üye: Bak o konuda Yalçın Karaca'yı tek geçerim En Şair Üye: Pek yakından tanıma fırsatım olmasada Mustafa Cilasun abimiz. En iyi İmza: Tarantula kardeşimşin vesile oldugu Üstad'ın sözü. En Efendi Üye: Cihannur, Unnamed, Mavera, Haarp, Adem abi aslında herkes efendi hangi birini yazalım. En Bilimsel üye: Bu aralar bilimsellik özelliği ağır basan üye pek yok gibi. En Entellektüel üye: Furkan, Akıncı, Serdary En iyi Yorum yapan Üye: İşde önemli soru: Haarp, Akıncı, Hüdaverdi, Ukba, Mavera, Unnamed, TYH, Elemin, Saltukbugrahan, Xhidayet, Furkancabakıs, Grevs. Hakan özkan, Ezel. Bayan kardeşler bu dönem pek gözüme çarpmadı farkında değilsem kusura bakmasınlar bir tek kelebek ablamızın döndüğünü duyduk :) En Yeteneğini yansıtan üye: Mustafa Cilasun abimiz. İllaki unuttuklarım oldu, mazur görün bu fakiri. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sağolasın abim... :saygılar: |
üstadım bizleride unutmamışsın eyvallah....
|
eyvallah yunus kardeşim...
|
bende bu pazar bir liste yapayim :)
|
Muhabbete döndürmeyin konuyu yorum silmem amma banlarım.
|
Burdan devam ;D
http://www.akpartiforum.com/en-uzun-...5446p1595.html |
En Aktif Üye: hüdaverdi, Almi, Terennüm, NuN, Gönülden, Akıncı34, Epivates, grevs, akobalı-akkurt, bluemoon, seyyah, cartman, ak sevdalı, Yalçın Karaca, Mavera, Haarp, Hakan özkan, Belde-i Tayyibe, cihan şümul, depare, xhidayet, fırat, sudaduran,
En Yardımsever Üye: akıncı34, hüdaverdi, Yalçın Karaca, Almi, NuN, Terennüm En Ciddi Üye: Hüdaverdi, Yalçın Karaca, Terennüm En Çok Rastladığınız Üye: Akıncı34, grevs, hüdaverdi, seyyah En Karizmatik Üye: Yalçın Karaca, Terennüm, Akıncı34, Furkanca Bakış En Kibar Üye: Yalçın Karaca, Terennüm... ve kısacası herkes.. En Sabırlı Üye: Gönülden, Yalçın Karaca, Terennüm.. En iyi İmza: Yalçın Karaca, Terennüm (her ne kadar imza resmi benim içimi burksa da anlamlı ve güzel) En iyi Kullanıcı Adı: Terennüm, Grevs, beldei-tayyibe En Efendi Üye: NuN, Yalçın Karaca, Terennüm, Gönülden (forumda efendi olmayan yoktur kanaatimce) En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca, Hüdaverdi, Almi, Terennüm |
Alıntı:
her ay bunu yazmasa olmaz toprağımmm...;D içi rahat etmez... yemekten kesilir bak...;D |
en listem birazdan hazir...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Daha pazar olmadı. Bekleyin az.
Ben de üşeniyorum valla. Yapayım diyorum da bu sefer kesin birçok kişiyi unuturum yorgunluktan dalgınlıktan :) |
Yeniler liste yapar eskiler rep basar hadi görelim...
|
daha günlerden sali arkadaslar kismetse pazar liste hazir :)
|
oo mavera daha listen gelmedi hani pazar gelecekti :D
|
son rotüslari yapiyorum kardesim :)
|
enlerinde yer ver arkadaşlar sağolsunlar varolsunlar efenim :)
|
Alıntı:
|
Yahu forum bu konuda baya miskinleşmiş :) önceden yıkılırdı buralar :)
|
En Aktif Üye: Akıncı, Hüdaverdi, Azap, Blur, Hüdavendigar, Tarantula, Terennüm, Grevs, cartman, Beldei Tayyibe, ibocan, Ak_Kelebek, Bur-AK
En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca En Ciddi Üye: Eşref, Ottoman, Haarp En Çok Rastladığınız Üye: Aktifte adı geçenler En Fanatik Üye: Cevher, Bilal Baştan, Hüdavendigar En Tatlı Başbelası üye: Reyyan, Ay yıldız En Geveze Üye: Geveze üyemiz şu ara çok bariz yok da, erkekler bir araya gelince geveze sayısı da artıyor tabi :) En Karizmatik Üye: Ay yıldız, Akıncı, Cihan Şümul, Depare, Feride, Seyyah, Y.Karaca, Ak_Kelebek En Kibar Üye: Terennüm, Feride, Gönülden, Reyyan, Eşref, Ahmet Yasin, Sevban, Seyyah, Duygu En Komik Üye: Hüdaverdi-idi bir zamanlar. Tekrar eski neşesinin yerine gelmesini diliyorum. Şimdi onun yerini akıncı almış herhalde :) En Daimi Üye: Seyyah, Tarantula, Feride, BlueMoon, Bilal Baştan, El Emin, unnamed, Epivates, Enfal, Cevher, Depare, Ezel, Furkan, Lahuti, Mavera, Ottoman En Paylaşımcı Üye: Aktif de yazılanlar.. En Sevilen Üye: Ay yıldız, Akıncı, Epivates, Seyyah, Haarp, Reyyan En Sinirli Üye: Blur, Haarp :) Cevher, Tarantula, akkobalı akkurt En Heyecanlı üye: Tarantula, Lahuti, El Emin, Serdary, Furkan, BlueMoon En Sabırlı Üye: Yalçın Karaca En Şair Üye: Mustafa Cilasun abi :) bir de canım kardeşim ak sevda En iyi İmza: Genelde Seyyah'ın imzalarını beğenirim.. En iyi Kullanıcı Adı: Akıncı, Ay yıldız, Seyyah En Efendi Üye: saliha, reyyan, ay yıldız, hüma Ahmet yasin, ak sevda, Bilal Baştan, depare, Enfal, Feride, Haarp, mErvE.G , Ottoman, serdary, sevban, yetkin, Bur-AK En Muhalefet üye: Elimizde şuan en muhalif Cihan Şümul abla var.O da ne kadar muhalif olursa artık :) En Bilimsel üye: Ottoman, Eşref En Entellektüel üye: Eşref, grevs, ay yıldız, Enfal En Tekrarcı üye: akkobalı, tyh En Milliyetçi üye: Eşref, Hüdaverdi En Özgürlükçü üye: Ay yıldız, Haarp, Cevher, depare, mavera, hüdaverdi, furkan, akıncı, Seyyah En iyi Yorum yapan Üye: Seyyah, Akıncı, Mavera En Kendine güvenen Üye: Özgürlükçü'de adı gecenler.. En Yeteneğini yansıtan üye: ak sevda ... Unuttuklarım illa ki olacaktır. Epey zamandır en listesi yapmıyordum çünkü. Bu en listesi sadece bu ay'a mahsustur. Genelde sadece bu ay için değil, genel izlenimlerimle bir en listesi yapardım.Bu kez sadece bu ay'a özgü bir en hazırladım. Hayırlısı bakalım (: Mavera abi bugün günlerden pazar :hihi2: |
Terennumu bilirizde Teyemmumu taniyormuyuz:)
|
Bir yerde sadece yanlış yazmışım abi yüzüme vurmak zorunda mıydın :)
|
sağol varol almi hanım :)
|
Alıntı:
|
Teşekkürler Almi...
|
Almi'cim teşekkürler..
Asıl o senin kendi kibarlığın ve karizmandan kaynaklanıyor: ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Eyvallah almi...
|
ALmi teşekkürler enlerinde yer verdiğin için.:gül::saygılar:
beğeni veremiyorum kusura bakma artık :) |
Tamam bakmam artık :) bir başka konuda verirsin, hiç problem değil :)
|
Alıntı:
eyvAllah.. :saygılar: |
Sağolasın abla :) Gerçekten bu ayı baz alarak hazırlamışsınız abla, yoksa sinirli miyim ben yahu :)
|
Enlerde yer veren Kardeşlerim Allah razı olsun.
|
Sayın '' Almi '' ablam,
Gönlünüz güzel oldugundan güzel görüyorsunuz. Allah râzı olsun. |
Almi kardeşim Allah razı olsun... Sinirli olduğumu sayende fark ettim inş... Daha dikkat edicem:utangaç::)
|
Enlerinde yer verenlere sonsuz tesekkurler
|
All times are GMT +3. The time now is 03:20. |