![]() |
UEFA'dan Fenerbahçe'ye müjde
http://kralspor.ensonhaber.com/resim...ne_geciyor.jpgFutbolda şike soruşturmaları kapsamında yürütülen operasyonların ardından, son günlerin en çok tartışılan konusu ile ilgili UEFA'nın resmi internet sitesinden bir açıklama geldi. |
Bir hayalleri daha mı suya düştü :)
Ama bu kadar hayal kırıklığı fazla yahu :) |
aciklamayi okumadiniz herhalde "Ancak soruşturmada adı geçen takımların, suçlu olduklarının tespit edilmesi durumunda ise ihraç işleminin gerçekleşeceği belirtildi"..
yani baskani, asbaskani, muhasebe sorumlusu, yardakcilari iceide olan bir klüp icin erken sevinmeyin deim :).. heleki sezon ortasinda suclu bulunursa fener iki senesi kaybolacak!.. |
Keşke öyle olsa da sezon başladıktan sonra güme gitseler :)
|
Al sana bir hayal daha :)
|
evet azil yildirim, cemil turan, sekip mosturoglu, tamer yelkovan, bülent uygun ve mecnun odyakmaz gibi fb liler iceride..
hayaldi, gercek oldu :).. haci sen bu siralar metrisin önü dinliyorsundur ama sana tavsyiem ahmet kaya dan dinle iyi söylüyor :) |
Şu bir hafta içinde kemik yağmadıya dahada yağmaz herhalde :)
Federasyonun yasalarında şikeci klüp ibaresinin içeriği belirlenmiş değil yani federasyonun takdiri neyin şike olup neyin şike olmadığı... Ve görülüyorki ligdeki hiç bir takım durumdan şikayetçi değil dünkü klüpler birliği toplantısından birliktelik mesajı çıktı çünkü :) |
o zaman gs neyin aciklamasini yapti :) yarinda trabzonspor yapar yani yokmus öyle ortak bir bildiri :)..
sonucta fener güdümlü federasyonun borusu ancak süper ligde gecer oda iddaneme aciklandiktan sonra söner.. size sunu soracagim iddiname sonrasi fb yi düsürebilecek mi federasyon? aziz yildirim neden iceride? kanit yoksa bu kadar adam niye iceride? neden habire yeni gözaltilar oluyor?.. neyse sizde biliyorsunuz gidisat iyi degil ama günü kurtarma telasindasiniz :) |
Gs şov peşinde dün 2.başkanları klübü temsilen bildiriye destek verdi ve toplantidaydı
Ve hala görevde... Günü kurtarmakmı savcıyla ve ıstanbul emniyet müdürüyle konuşan federasyon başkanı delil yok diyor Şu bir gerçekki klüplerin işine gelmez fenerin küme düşmesi |
Şike futbolcu ile yapılır ve içerde bir futbolcu var ;)
|
Alıntı:
dur hele sunlarin sorgusu bitsin sonra bakalim kac futbolcuyla sike yapilmis.. peki su soruyu cevaplarmisin neden aziz iceride de digerleri disarida yani bu kadar yaygara bir hic icin mi? |
Aziz yıldırım neden içeride ?
|
Alıntı:
ama fb liler neden hala daha olayi görmezden geliyor, bu davayi bos dava olarak görüyor.. neden türk futbolunun pisliklerden temizlenmesi yönünde irade koymuyorsunuz, neden sonucu ne olursa olsun bu dava sonuna kadar gitmeli demiyorsunuz.. bakiyorum yok fb ye oprasyon, yok azize operasyon, yok yalan, iftira Allah askina bu kadar savcinin isi, gücü yok fb nin önünümü keselim diyecekler hadi savcilar öyle düsünüyor ya hakimler onlardami öyle düsünüyorda o kadar adami atti iceri.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Mesele federasyon başkanın fenerbahçeli olmasımı o zaman :) Adam delil yok diyor klüpler buna destek veriyor güven o zaman :) Federasyonun işi gücü yok fenerimi kolluyor :) |
Alıntı:
Aziz derin adam; altından herşey çıkabilir... |
Alıntı:
federasyonun ve klüplerin tek derdi para, para, para.. onlarda biliyorki suanda bir küme düsürme havuzu yok edecek ve gelirleri azalacak.. peki bundan 5 ay sonra olusacak ters durumda bunun ceremesini hangi klüp ve hangi federasyon baskani ödeyecek.. bana sunu objektif olarak söylermisin federasyon baskaninin aziz yildirimi ziyaret etmesi ve ona baskanim demesini bir yana koyalim ve diger yanda yogun bakimda olan bir asbaskani görmezden gelmesi sence bu adil midir bunu mertce cevapla ama.. |
Alıntı:
|
Biz bizi seveni suçlu olsada destekleriz ;)
Vefa meselesi... |
Adamın biri içeri girer siz saçma sapan tartışmalara girersiniz bune arkadaş kaç gündür yeni mesajlardan düşmüyor. Uzattıkça uzatıyosunuz elinizden birşey geldiği yok boş boş konuşup birbirinizi kırıyorsunuz.
|
Açık net söyleyeyim askerlik yapmayan aziz yıldırımın genel kurmaydan aldığı ve genelkurmayla ortak yaptığı ihaleleri ilk olarak ön plana çıkarmak lazım...
Aziz yıldırım zaten pis bir insandır diyarbakırdan çıkıp bu denli zengin olmak kolay değildir sakin diyarbakırlı arkadaşlar alınmasın ama devletin işine yarayan birşeyler yapmadıkça bu kadar büyük sermayeye ulaşamazsın... Koç bile senin karşına başkan adayı olarak çıkamıyor... |
Alıntı:
ben desteklemem kardesim kim sucluysa, ceksin cezasini.. kimsenin benim takiminin ismini lekemeleye hakki yok.. benim takimim varsin sampiyon olamasin, varsin sampiyon olamasin ama adi hic bir zaman sikeci diye anilmasin! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hz Mevlana bu durumlar icin güzel bir söz söylemistir ama o ne olursan ol gel degil artik hangi söz onuda sen bul :)[/B]
|
Yapılsın tabi ki birşey demiyorum ama rulet masasına oturmuş insanlardan sadece birisi kumarbaz değildir...
Madem bu bir milat milattan öncesini silmesinler varsa cesaret önce geçmişi araştırsınlar belkide o zamanlarda kazanılmış şampiyonluklar el değiştirecek ne belli... Ben diyorum ki bu şikelerden birinci dereceden etkilenen klüpler karışmayın bizce problem yok diyor ben ne yapayım |
Hukukdan az, cok anlarsin hukukda hic bir zaman islem geriye dönmez yani nisan 2011 öncesine kadar tck da sike ve tesvikin sucu yokdu sadece tff idari ceza veriyordu ama o tarihden sonra artik sike ve tesvik ceza kapsamina girdi..
yani ondan öncesini arastirsak, ortaya cikarsakda bir islem yapamiyoruz buna yasalar elvermiyor peki ya bundan sonrasini neden yapmayalim.. peki simdi bu sikeden birsey cikmazsa seneye parayi veren düdügü calir mantigi olmaz mi nede olsa ceza verilmiyor diye! |
Ayşegül bir sen kalmıştın mesajımı silmeyen...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne o havadan nem kapmaya çalışan fırsatçılar yada leş kargaları gibi atladın hemen ;) |
Herif dün akaşm sülaleme saydırırken seviye düşmüyodu ya mavera efendi...
|
Alıntı:
Işte yasa karar federasyonun diyor federasyon olduğu gibi devam eder diyor... O zaman hukuga güven... |
aslinda arife, tarif gerekmez.. son zamanlarda forumda herkesle didiserek, burayi futbol forumuna cevirerek, bel alti göndermeler yaparak, argo söylemlerde bulunarak resmen seviyeyi düsürüyorsun..
bak burada diger fenerbahceli arkadaslarda var onlarin hepsiyle tartisabiliyoruz, ortak noktada bulusabiliyoruz, takilabiliyoruz, sakalasabiliyoruz ama senin seviyen malesef buna elvermiyor! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ya hep tribünlere oynuyorsun, adam değilsin demem bundan... Dün akşam takımdaşın sülalemi katarken tartışmanın içine nerdeydin, bana bundan bahset... Tamam ben terbiyesiz adi adamın tekiyim, dün akşam nerdeydin... |
Alıntı:
bu arada madem güvenmiyorsun neden oy verdiniz deme bu federasyon baskanini tek veto eden klüp Trabzonspordur.. |
Alıntı:
hadi hiper terbiyesiz cekdi gitti, hadi blurda senin gibi fanatigin önde gideni ama benim gibi futbola olabildigince objektif bakan birine bile seviyesizce, bel alti yazan birisin.. sunu kabul et seviyen ve terbiyen cok düsük evet bizde ara sira seviyeyi düsürüyoruz, agir konusuyoruz ama bu forumda en agzi bozuk üyelerden birisin! bu arada ben bluru savunmuyorum o konuda kilitlenmistir!.. |
Alıntı:
ama cevherin istisnasiz bütün tartisma konulari kavgayla bitiyor, küfürlesmeye varan durumlar oluyor.. bir degil, iki degil bu konuda bile alakasiz sekilde benim adamligimi sorguluyor Allah askina konuyla alakasi nedir neden tikandigi zaman hakarete basvuruyor ben bunu anlamiyorum.. |
Alıntı:
Yoksa merak etme bende bu ülkenin adalet sistemine güvenmiyorum |
Alıntı:
Sülalame sallıyor, konu kilitlenince konu halloluyor... Çok boş adamsın, daha ne kadar tribünlere oynayacaksın çok merak ediyorum... Çıkar belaltı mesajlarımı, çıkar seviye düşürülmeden seviye düşürdüğümü, ağız bozulmadan ağız bozduğumu... Bulacaksın mavera... Bana terbiyesiz diyemezsin mavera, senin memleketinin tümünde olmayan terbiyeyi verdi bana babam, sen müdahale etmezsen ben cevap veririm; bunun adı terbiyesizlik değil nefsi müdafadır... Seni sanalda tanırlar beni reelde, bilmem anlatabildimmi... |
All times are GMT +3. The time now is 18:05. |