Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Beşiktaş (BJK) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=162)
-   -   Serdal Adalı,Tayfur Havutçu,İbrahim Akın,İskender Alın ve Ahmet Ateş tutuklandı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=151231)

onurcan 07-13-2011 04:35

Şok iddia! Beşiktaş'ın şikesi de belgeli!

Aziz Yıldırım'ın tutuklandığı şike soruşturmasının ilk dalgası ve dünkü gözaltılarla ilgili çarpıcı bilgilere ulaşıldı. ...

http://www.toplumsalhafiza.com/resim.../300/40813.jpg

Taraf'tan Mehmet Baransu'nun haberine göre; Şike soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Berk, soruşturma dosyasını Türkiye Futbol Federasyonu'yla paylaşmayacak.
Bunun nedeni ise federasyonda görevli bir ismin şike soruşturmasına dahil olması. Soruşturma dosyasındaki ses kayıtlarında, teknik takibe takılan bu kişinin hem şike iddialarında hem de hakem atamasında ismi geçiyor.

Egemenoğlu da şüpheli
Hatırlanacağı gibi geçen hafta şike operasyonunun başlaması üzerine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar yanında TFF Başkan Yardımcısı Lütfi Arıboğan, Göksel Gümüşdağ ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu'yla birlikte savcı Berk'i ziyaret etmiş ve adliyenin terasında savcıdan bilgi almışlardı.
İşte bu ziyaretteki isimlerden, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu, şike soruşturmasında şüpheli konumda. Egemenoğlu'nun da önümüzdeki günlerde şüpheli olarak hem polise hem de savcılığa ifade vermesi bekleniyor.

Banka hesapları incelenecek
Savcı Berk'in soruşturma dosyasını paylaşmama kararı, Fenerbahçe, Sivas, Eskişehir'in ardından dün de soruşturmaya Beşiktaş ve Trabzonspor'un eklenmesi, gözleri artık Futbol Federasyonu'na çevirecek. Federasyonun bu kulüplerle ilgili nasıl bir karar vereceği önümüzdeki günlerin tartışmalı konusu olacak. Şike soruşturmasının genişleyeceği belirtiliyor.
Şike soruşturmasında bazı maçlarda paranın çıkış ve alındığı adres tesbit edilmesine rağmen, soruşturmada ismi geçen bazı futbolcuların parayı aldığına dair görüntü ve teknik takipten elde edilen bilgi yok. Savcılık bu amaçla ismi gizli tutulan bazı futbolcuların HTS yani telefon trafiğine bakacak. Soruşturmada ismi geçen kişilerin tüm banka hesapları da incelemeye alınacak.

Şener'in telefon görüşmeleri
Şike soruşturmasındaki ikinci dalgada dün Trabzonspor'un Başkanı Sadri Şener'in gözaltına alınması gözleri Trabzonspor'un durumuna ve iddialara çevirdi. Soruşturmayı yürüten yetkililerden alınan bilgilere göre savcılık, Şener'in teknik takibe takılan iki ayrı telefon konuşmasından şüpheleniyor. Şener'in konuşmasından şike ve teşvik verildiği yönünde şüphesi olan savcılık, Şener'in bilgisine başvuracak ve teknik takibe takılan görüşmeleri kendisine soracak.
Trabzonspor için asıl sıkıntılı durum ise Asbaşkan Nevzat Şakar'ın şike ve teşvik girişiminde bulunduğu söylenen iki ayrı görüşmesinin teknik takibe yakalanması.

Demirören de çağrılacak
Dün ifade için emniyete çağrılan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın da teşvik ve şike girişiminde bulunduğu, bu girişimden bazılarından da sonuç aldığı soruşturmayı yürüten birimler tarafından belirtiliyor. Adalı'nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi futbolcusu İbrahim Akın'a, yaptığı şike teklifi ve ardından paranın bir kısmının teslim edilmesi de belgelenmiş durumda. Soruşturmayı yürüten makamlara göre, Beşiktaş'ın da durumu zor.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören de Adalı'nın teknik takibe takılan görüşmeleriyle ilgili bilgisine başvurulmak üzere polis ve savcılığa önümüzdeki günlerde çağrılacak. Demirören şimdilik şüpheli değil.
t.hafıza

Tarantula_ 07-13-2011 05:13

Allah sonumuzu hayır etsin, İnşAllah herkes hak ettiği cezayı çeker...

cartman 07-13-2011 11:54

Demiröreni alsınlar içeri kurtulur beşiktaş :)

ALmi´ 07-13-2011 22:52

Şike soruşturması ile ilgili kim neyi hak ediyorsa o hak ettiğini mutlaka yaşamalı. Cezaysa ceza. Tertemiz bir ligin olabilmesi için cezayı hak edenin cezayı en ağır şekilde çekmesi lazım. Bu hangi takım olursa olsun, farketmez. Bugün havutçu'nun ya da adalı'nın cezaya çarptırılması bizim takımımıza olan sevgimizi azaltmayacağı gibi ; mahkemenin ceza almalarını gerektirecek durum karşısında körü körüne o isimleri de savunma gibi bir gafletin içine düşmeyiz. Hak etmişlerse yatsınlar içerde, küme düşmemiz gerekiyorsa da düşelim bu da farketmez. Dediğimiz gibi ''tertemiz'' bir lig için ne gerekiyorsa o yapılmalı. Nasıl olsa biz gerçek taraftarların sevgisi takımımıza olan desteğimizi azaltmayacak her ne olursa olsun. Çünkü takımın tamamı ile birkaç yanlışa bulaşmış ismi bir arada düşünüp, ona göre hareket etmek bırakın bir taraftara hiçbir insana yakışmaz.;1

İntifada 07-13-2011 22:57

Futbolda 'Şike Soruşturması' kapsamında gözaltına alınan ve geceyi İstanbul Emniyeti'nde geçiren Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Ayrıca savcılık sorgusunda iddiaları kabul eden İstanbul Büyükşehirsporlu oyuncular İbrahim Akın ve İskender Alın da tutuklanma talebiyle mahkeme sevk edildi.

EpiVaTeS 07-13-2011 22:57

suçlularsa gereği yapılsın...
düşürülecekse düşürülücek...
lamı camı cimi mimi yok...

Hüdaverdi 07-13-2011 23:01

Herkesi Galatasaray'ı tutmasına davet ediyorum :güzel:
Alnınız ak olsun tuttuğunuz takım pak olsun ;D

ALmi´ 07-13-2011 23:04

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916327)
Herkesi Galatasaray'ı tutmasına davet ediyorum :güzel:
Alnınız ak olsun tuttuğunuz takım pak olsun ;D

Yok yok ondan değil. Bu yıl paranız yoktu sizin o yüzden, durumunuz ortadaydı :w:
yoksa emin ol hiçbirimiz masum değiliz :)

Hüdaverdi 07-13-2011 23:10

Bizim mi paramız yok :şaşkın:
Sen önce Gs yi bir araştır ;D
Resmi siteye gir orada yazmakta para durumu ;D
Bir arazimiz var,sadece burayı satsak feneri zevk olsun diye satın alırız,bjk ye acıyıp stadlarını yaptırırz :karizmatik:

Hüdaverdi 07-13-2011 23:12

Ayrıca,şike sadece para vermek değil para almaktır ;D

ALmi´ 07-13-2011 23:14

Çarşı'dan ilk tepki geldi...

Şike iddiaları ile ilgili soruşturma Beşiktaş'a da sıçradı. Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı'dan ilk değerlendirme bugün geldi. Çarşı Grubu, kişilerin suçları kesinleşinceye kadar masumdurlar dedi ancak arkalarından gitmeyeceklerini de eklediler..

Beşiktaş'ın önde gelen taraftar grubu ''Çarşı'', futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma ile ilgili açıklamada bulundu.

Çarşı grubunun internet sitesinin açılış sayfasına konulan açıklamada, mahkemenin kararını vereceği son güne kadar bu olayda ismi geçen Beşiktaşlıların kendileri için masum olduğu belirtilerek, ''Onlara ön yargı ile bakmayacağız. Ancak diğerlerinin yaptığı gibi arkalarından peşi sıra gitmeyi de reddetmeliyiz'' denildi.

''Futbol endüstriyelleşmiş olabilir ama biz meta değiliz, taraftarız, seyirciyiz, renklerine sevdalandığımız tutkunlarız'' ifadeleri kullanılan açıklamada, bugün Türk futbolunun büyük bir sınavdan geçtiği kaydedilerek, şu görüşlere yer verildi:

''Kaybettiğimiz, üzüntüden kahrolduğumuz maçların nasıl parayla satın alındığını, nasıl 'ille de başarı' diyenlerin hayatımızın biricik sevdasını istismar ettiğini öğreniyoruz. Bugün maaşımızdan arttırdığımız bir biletin, umudumuzu bağladığımız bir kuponun, harçlığımızdan biriktirdiğimiz bir deplasman biletinin ardında aslında ne oyunlar oynandığını, ne hile ve düzenbazlıklar olduğunu öğreniyoruz. Bugün sevdalandığımız renklerin süregelen soruşturmanın sadece mağduru değil, zanlısı da olabileceğini öğreniveriyoruz.''

-''(O) BEŞİKTAŞLILAR BİZDEN OLDUĞUNU KANITLAMAK ZORUNDA''-

Çarşı Grubu'nun açıklamasında olayda ismi geçen Beşiktaşlılara da değinilerek, şu ifadeler kullanıldı:

''Mahkemenin kararını vereceği son güne kadar bu olayda ismi geçen bütün Beşiktaşlılar bizim için masumdur, onlara ön yargı ile bakmayacağız. Ancak diğerlerinin yaptığı gibi arkalarından peşi sıra gitmeyi de reddetmeliyiz. Acı ve sancılı da olsa doğrusu budur. Artık 'o' Beşiktaşlılar bize bizden olduğunu kanıtlamak zorundadır. Zira bizim yıllardır (perde arkasını bilmeden) yaşadığımız düş kırıklığını Kayseri'de yaşayan 'Boz Baykuşlar' ile empati kurmadan gerçeğin peşinde koşamayız. Şimdi iki takım var. Biri namuslu ve dürüst olanların takımıdır. Diğerinde ise şikeci, düzenbaz ve hile ile çıkar peşinde koşanlar var. Biz Beşiktaşlılar ilkini temsil ediyoruz. Etmeliyiz. Onun içindir ki, masum olduğuna inandığımız, sonuna kadar inanacağımız 'zanlı' Beşiktaşlılarla aramıza mesafe koymalıyız. Masumiyetlerini kanıtlayıncaya kadar ne 'büyük' diye bağırırız ne de 'yanındayız' diye destek veririz. Artık aidiyet değil hukuk devreye girmiştir. Adaleti simgeleyen o gözü bağlı kadın kadar tarafsız ve objektif düşünürüz. Zira biliriz ki eğer ki ortada Beşiktaşımızı zan altında bırakacak bir iddia varsa. Biz utanacağız. Eğer ki puan ya da kupa için anlaşılmışsa o kupaya saygı duymayacağız. Eğer ki bir kişi bile vaatle Beşiktaş'a karşı yeterince koşmamışsa biz sevinemeyeceğiz. Kimse 'Beşiktaşk' dediğimiz için her şeyi mubah göreceğimizi beklemesin. Biz sevdiğimiz renklerin sevdalısıyız, belalısı olmayacağız.''

-''ARININ, TEMİZLENİN...''-

Açıklama, şu ifadelerle sona erdi:

''Diyoruz ki, arının... Temizlenin... Masumiyetinizi sadece yargıya değil bizlere de kanıtlayın. Sizi kucaklayalım. Coşkuyla gücünüze güç katalım. Ama siz de arınıncaya, temizleninceye ve masumiyetinizi kanıtlayıncaya kadar Beşiktaş'la aranıza mesafe koyun. Beşiktaş'a yapılacak en büyük iyilik budur. Diyoruz ki, tarihi bir fırsat elimizdedir. Adını dürüstlüğü ile bizleri 'şerefli ikinciliklerle' onurlandıran efsanevi başkanımızın diliyle adlandıralım. 'Fitbol'da temizlik hareketini biz Beşiktaşlılar başlatalım. Formalarımıza, atkılarımıza bir siyah kurdele bağlayalım. Bilelim ki o kurdele sahibi olan bizler 'Fitbolda Temizlik Hareketi'nin erleriyiz. Manifestomuzu birlikte yazalım.

Ey diğer renklere gönül verenler... Bu yazıdaki bütün Beşiktaş sözcüklerinin yerine kendi takımınızı, siyah beyaz yerine kendi renklerinizi yazın. Var mısınız ''

http://www.kanalahaber.com/carsidan-...beri-79412.htm

İntifada 07-13-2011 23:15

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916332)
Bizim mi paramız yok :şaşkın:
Sen önce Gs yi bir araştır ;D
Resmi siteye gir orada yazmakta para durumu ;D
Bir arazimiz var,sadece burayı satsak feneri zevk olsun diye satın alırız,bjk ye acıyıp stadlarını yaptırırz :karizmatik:

kendi stadınızı niye yapamadınız la :P

Mavera 07-13-2011 23:17

istanbul takimlari arasinda en delikanli taraftar besiktasdadir o yüzden öyle birileri gibi zeytinyagi gibi üste cikma derdinde olmazlar ve takimlarinin ne sucu varsa ceksin derler ki carsi da bugün anasayfasindan arinin, temizlenin mesaji verdi..
ama ayni temizligi yönetim icin söyleyemem hele demirören ve adali icin!..

Hüdaverdi 07-13-2011 23:18

Devlet baba varken neden yaptıralım la ;D
Arazi verdik kocaman :karizmatik:

EpiVaTeS 07-13-2011 23:20

devlet stad yaptı diyenleride anlamak güç...
babasının hayrına yapmadı herhalde...
400 milyon liralık araziyi verdik be...

İntifada 07-13-2011 23:22

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916336)
istanbul takimlari arasinda en delikanli taraftar besiktasdadir o yüzden öyle birileri gibi zeytinyagi gibi üste cikma derdinde olmazlar ve takimlarinin ne sucu varsa ceksin derler ki carsi da bugün anasayfasindan arinin, temizlenin mesaji verdi..
ama ayni temizligi yönetim icin söyleyemem hele demirören ve adali icin!..

şov yapma
sende biliyorsun ki bunun delikanlılıkla vesaireyle alakası yok...
herkes çok erken öttü...
tek fenere patlayacak bitecek sandı herkes...
ama olay kendilerinede sıçradı...
şimdi dün fenerin yaptığı şeyi kınıyorlardı kendileri yaparmı...
ama ilk onların üstüne gidilse aynı şeyi onlarda yapacaktı...

İntifada 07-13-2011 23:23

e verdiniz ama başta kendiniz koyuldunuz stad yapmaya :)
beceremediniz...
para bulamadınız isyan etti işçiler bayrak yaktılar stad inşaatında :D
devlet el atınca çözüldü iş neyse mesele bu değil zaten...

Hüdaverdi 07-13-2011 23:28

La ihale yapıldı kazanan şirket ödemedi Gs ile alakası yok bu işin ;D

Tarantula_ 07-13-2011 23:38

Akıncı niyet okumayalım lütfen... :)

Mavera 07-13-2011 23:38

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916339)

şov yapma
sende biliyorsun ki bunun delikanlılıkla vesaireyle alakası yok...
herkes çok erken öttü...
tek fenere patlayacak bitecek sandı herkes...
ama olay kendilerinede sıçradı...
şimdi dün fenerin yaptığı şeyi kınıyorlardı kendileri yaparmı...
ama ilk onların üstüne gidilse aynı şeyi onlarda yapacaktı...

cok basit örnek vereyim antu. com a git hala daha salya, sümük saldiriyorlar yok üyeligin yoksa verebilirim..
birde forzaya gir bak adamlar sonucu ne olursa olsun gereken yapilmali diyor ama fb liler bunlarin kendilerine yönelik bir operasyon oldugunu düsünüyor..
ben hala daha ayni noktadayim bu pislige kim bulasmissa cezasini ceskin!

İntifada 07-13-2011 23:41

bu ibrahim akın neyi kabul etmiş ?

İntifada 07-13-2011 23:43

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916349)
cok basit örnek vereyim antu. com a git hala daha salya, sümük saldiriyorlar yok üyeligin yoksa verebilirim..
birde forzaya gir bak adamlar sonucu ne olursa olsun gereken yapilmali diyor ama fb liler bunlarin kendilerine yönelik bir operasyon oldugunu düsünüyor..
ben hala daha ayni noktadayim bu pislige kim bulasmissa cezasini ceskin!

ya arkadaş bide şu eyyamcılığı yapma...
bende onu diyorum zaten...
antuda onlar yazıldığı için forzada onlar yazıyor zaten...

İntifada 07-13-2011 23:43

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916348)
Akıncı niyet okumayalım lütfen... :)

olur okumayın...

Tarantula_ 07-13-2011 23:55

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916352)
olur okumayın...

Abi sizin yaptığınız genelleme insafsızca nasıl bilebilirsiniz ki tüm taraftarların sırf bu yüzden fenerbahçe taraftarları gibi davranmadığını, fenerlilerin arasında yokmu cezalarını çeksin diyenler var, bizimde böyle bir genelleme yapmaya hakkımız yok sizinde yok hiç kimsenin yok. Yapılsa bile haksız bir genelleme olur vesselam.

Mavera 07-13-2011 23:55

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916351)
ya arkadaş bide şu eyyamcılığı yapma...
bende onu diyorum zaten...
antuda onlar yazıldığı için forzada onlar yazıyor zaten...

al bakalim iste eyyamciligin kralini antu yapiyor!. öyle münferit sekildede degil topu ve aleni sekilde bütün konularda partimize, baskanimiza, cemaat önderlerine, savcilara,adalete, dindarlara salya, sümük saldiriyorlar..
benimki eyyamciliksa bu angutlarin yaptigi eyyamciligin agababasi!..

Türk Futbolunu Siyaset batağına gömülmüş durumda

Canbaza bak!Ergenekon Hakimi Sürüldü!

gerekirse mermi kullanabilirseniz‚gerekirse canımızı verebiliriz

Kendimden hiç bahsetmeyeceğim de‚ yalnız‚ munsif çok sevindi bu şampiyonluğa.

Ey Fenerbahçe´li içindeki bu kin ve nefreti sakın soğutma
Bir Öngörü- Genel Af Kapida(Apo ya af!) !
"Biz Fransızlar´ın Değil‚ Atatürk´ün Takımıyız. Çaresizlik Nedir Bilmeyiz..!"

O TAŞIN ALTINA ELİNİ KOY YA DA ÇUBUKLUNU ÇIKAR.

Cemaat şampiyon olur mu?

DÜŞÜRMEZSENİZ NAMERTSİNİZ!!! SON KALE YIKILMAYACAK !!

Kemalist FENERBAHCEYI SUSTURAMAYACAKSINIZ!

Fenerbahçe Cumhuriyetinde darbe

SANDIKTA GÖRÜŞÜRÜZ TAYYİP BEY!

İntifada 07-13-2011 23:56

e yapıyor bana ne diyorsun mavera :)
onlarla aynı görüşte olsam burada değil antuda yazardım zaten :)

Mavera 07-13-2011 23:59

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916358)
e yapıyor bana ne diyorsun mavera :)
onlarla aynı görüşte olsam burada değil antuda yazardım zaten :)

ama daha düne kadar o taraftari savunuyordun kardes, o taraftarin actigi "adam gibi adam receb tayyib erdogan!" pankartini överken basbakani yuhlayan gs lileri madara ediyordun, ayni tepkiyi bu angutlar icinde bekliyorum..
bu arada angutun siyasi görüsünü anlatirmi bilmem ama sitede yapilan siyasi ankette ak parti yüzde 14 oy almisti :)
bu arada antunun sol üst kösesinde resmi taraftar sitesi yaziyor :)

Hüdavendigâr 07-14-2011 00:11

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916336)

dün fenerbahçe taraftarının tepkisiyle dalga geçen,ağzına geleni sallayan bir taraftar grubunun bugün aynısı kendi başına gelince fenerbahçe taraftarının davrandıgı gibi davranacağınımı düşünüyordun ? bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezlermi adama ?

Mavera 07-14-2011 00:15

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916367)
dün fenerbahçe taraftarının tepkisiyle dalga geçen,ağzına geleni sallayan bir taraftar grubunun bugün aynısı kendi başına gelince fenerbahçe taraftarının davrandıgı gibi davranacağınımı düşünüyordun ? bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezlermi adama ?

peki dün operasyonun kendilerine düzenlendigini idda eden fb liler neden ts, bjk ve diger takimlarindan kisilerde gözaltina alinmasina ragmen hala daha ayni nakarati tekrarlamak yerine, adalet yerini bulsun demiyorlar..
ben anlamakta zorlaniyorum bu kadarmi zor pislik kime ve neye bulasmissa gereken yapilsin demek..
ben olayin ilk gününden beri ts en ufak biryerinden bulastiysa ne gerekiyorsa yapilsin diyorum yani seriatin kestigi parmak acimaz ama bazilari hala daha bize dokunamazlar, biz atanin takimiyiz, tayyib bize operasyon yapiyor, cemaatin isi, fb yi yikmak istiyorlar diyor..

İntifada 07-14-2011 00:18

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916360)

ama daha düne kadar o taraftari savunuyordun kardes, o taraftarin actigi "adam gibi adam receb tayyib erdogan!" pankartini överken basbakani yuhlayan gs lileri madara ediyordun, ayni tepkiyi bu angutlar icinde bekliyorum..
bu arada angutun siyasi görüsünü anlatirmi bilmem ama sitede yapilan siyasi ankette ak parti yüzde 14 oy almisti :)
bu arada antunun sol üst kösesinde resmi taraftar sitesi yaziyor :)

ben fenerbahçe taraftarını savunuyorum antu.com u değil...
başbakanı yuhalandığı günün ertesi günü sinan erdem salonunda yalnız bırakmayan ve seni çekemeyenlerin suratına tükür diye tempo tutan taraftarı övüyorum...
yoksa mallarla işim yok...
resmi kime göre onuda bilemeyeceğim...

Hüdavendigâr 07-14-2011 00:20

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916370)

peki dün operasyonun kendilerine düzenlendigini idda eden fb liler neden ts, bjk ve diger takimlarindan kisilerde gözaltina alinmasina ragmen hala daha ayni nakarati tekrarlamak yerine, adalet yerini bulsun demiyorlar..
ben anlamakta zorlaniyorum bu kadarmi zor pislik kime ve neye bulasmissa gereken yapilsin demek..
ben olayin ilk gününden beri ts en ufak biryerinden bulastiysa ne gerekiyorsa yapilsin diyorum yani seriatin kestigi parmak acimaz ama bazilari hala daha bize dokunamazlar, biz atanin takimiyiz, tayyib bize operasyon yapiyor, cemaatin isi, fb yi yikmak istiyorlar diyor..

ben ilk günden beri şahısların hatalarının koca camiaya,taraftara mal edilmesine karşı çıktım.aynı şekilde hıyarın tekinin "tayyip seninle sandıkta görüşücez,atatürkün takımıyız" vs gibi laflarını bütün taraftar kitlesine mal etmek daha büyük bir fiyaskodur.

Mavera 07-14-2011 00:23

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916372)

ben fenerbahçe taraftarını savunuyorum antu.com u değil...
başbakanı yuhalandığı günün ertesi günü sinan erdem salonunda yalnız bırakmayan ve seni çekemeyenlerin suratına tükür diye tempo tutan taraftarı övüyorum...
yoksa mallarla işim yok...
resmi kime göre onuda bilemeyeceğim...

sunuda kabul ediyorum o mallardan sadece sizde degil bütün takimlarda var ki secim öncesi chp icin calisan sözde trabzonspor taraftaralri, secim bürolarini taslayan sözde trabzonspor taraftarlari, kendisine stad yapan basbakani yuhlayan sözde gs taraftarlari..
nedense herkes kuyruguna basilinca sucu basbakan, hükümet, cemaatte buluyor ama basarili oldugu zaman hakkimizla, alin terimizle aldik diyorlar!..
acikcasi antu da yazilanlardan cok rahatsiz oldum bu kadarmi nankör olur insanlar..
neymis kemalist olduklari icin operasyon yapilmis bu nedenle rte yi kongre üyeliginden silelim diyorlar..
aslinda senden, fenerlilerden daha dogrusu herkesten bekledigim sagduyu yani eger suc varsa cezasini ceksinler demek ama biz ne yapiyoruz benimki kara ama seninki benden kara derdindeyiz!..

İntifada 07-14-2011 00:26

zaten o mustafa kemalin takımıyız artistliğini yapanlar yüzünden bi gün şu takımı bırakacağım...

Blur 07-14-2011 00:26

Şerefsiz ligin şerefli şampiyonu , Trabzonspor : )

Mavera 07-14-2011 00:26

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916373)
ben ilk günden beri şahısların hatalarının koca camiaya,taraftara mal edilmesine karşı çıktım.aynı şekilde hıyarın tekinin "tayyip seninle sandıkta görüşücez,atatürkün takımıyız" vs gibi laflarını bütün taraftar kitlesine mal etmek daha büyük bir fiyaskodur.

ama o sahislar o klüpleri yönetiyor eger sen klüplere ceza vermezsen yarin baska sahis gelir ve cezayi göze alarak yine üsulsuzluk yapar yani bir nevi klüpleri aklayip, sahislari suclarsak sikeyi mesrulastiririz..
o zaman klüplerde akilli olsun öyle sahislari secmesin ama biz türklerde "masaya yumrugunu vuracak" "sahadan daha cok masabasinda isi bilen" yönetici tipleri ragbet görüyor!..
dikkatini cekersek cogu zaman bazi fb liler diyorum ama fb nin resmi taraftar sitesinde böyle pislik kokan baslik ve yorumlarin yer almasi bütün camiayi töhmet altinda birakir..

Blur 07-14-2011 00:26

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916378)
zaten o mustafa kemalin takımıyız artistliğini yapanlar yüzünden bi gün şu takımı bırakacağım...

Atatürk'ün takımı he :w::w::w:

Onu diyenlere söyle , fenerbahçe'nin geçmişte ki bi klüp başkanı atatürk'e suikast girişiminden idama mahkum edildi :w::w:

İntifada 07-14-2011 00:27

sağol kardeş...

Mavera 07-14-2011 00:29

zaten atatürk bir klübün önünden gecmeyedursun herkes hemen atatürk bizim takimli diyor hatta bizim trabzonlular arasinda bile atatürk trabzona gelince kahraman trabzonlular dedi diye atanin ts li oldugunu idda edenler var ki buna kanit olarak atatürk köskünü gösteriyorlar :D

Blur 07-14-2011 00:32

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916387)
zaten atatürk bir klübün önünden gecmeyedursun herkes hemen atatürk bizim takimli diyor hatta bizim trabzonlular arasinda bile atatürk trabzona gelince kahraman trabzonlular dedi diye atanin ts li oldugunu idda edenler var ki buna kanit olarak atatürk köskünü gösteriyorlar :D

atatürk zaten bi sözünde bunu belirtmiş millet birbirini yiyor Allah'tan benim takımımı tutmuyor yoksa boku yemiştik heralde her maç tribünde aynı muhabbet..

"Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim."

Reisicumhur,
Mustafa Kemal ATatürk

İntifada 07-14-2011 00:34

küfürsüz pls...

All times are GMT +3. The time now is 00:29.