Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Beşiktaş (BJK) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=162)
-   -   Beşiktaş, Türkiye Kupası'nı İade Etti (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=151274)

Cihannur 07-14-2011 19:10

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nı İade Etti

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nı İade Edecek

http://img88.imageshack.us/img88/6475/461886655.jpg

Futbolda şike operasyonu çerçevesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ve Asbaşkan Serdal Adalı'nın tutuklanması sonrası başkan Yıldırım Demirören şok bir karar aldı.

NTV Spor'un son dakika haberine göre Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, futbolda şike operasyonunda aklanana kadar geçen sezon İBB'ye karşı kazanılan Türkiye Kupası'nı federasyona iade etme kararı aldı.

Dün gece geç saatlerde Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu şike yaptıkları iddiası ile tutuklanarak Metris cezaevine gönderilmişti.

Kaynak: http://www.tumspor.com/haber/2011071...ade-edecek.php

Tümspor 14.07.2011

Cihannur 07-14-2011 19:19

Eğer Yıldırım Demirören ve ekibi böyle bir karar almışsa helal olsun. Şikeyle kazanılmışsa o Türkiye Kupası'nı istemiyoruz.

Bilal Baştan 07-14-2011 19:41

Hakikaten helal olsun.

Bazıları kupa için şeref'ini verir, Bazıları şeref için kupasını.

ALmi´ 07-14-2011 19:45

Başlığı ''etti'' diye düzelttim. Çünkü az önce kesin olarak tff ye iade edildi kupa. Çok asil bir takım. Helal olsun.

http://www.haber1903.com/futbol/besi...tti-h1977.html

EpiVaTeS 07-14-2011 19:49

kuyruk sıkıştı ondan ama yine edemeyenlere kapak olsun...

ALmi´ 07-14-2011 19:49

Ünal Aysal: “Beşiktaş'ı tebrik ediyorum“

Beşiktaş yönetimi. 2010-1011 Ziraat Türkiye Kupası'nı federasyona iade etti.

İade sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray kulübü Başkanı Ünal Aysal, "Beşiktaş'ı Kupayı iade etme kararından dolayı tebrik ediyorum " dedi.

Haber Kaynağı: Haber1903

http://www.haber1903.com/futbol/besi...rum-h1983.html

cartman 07-14-2011 19:50

Alıntı:

Bilal Baştan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916740)
Hakikaten helal olsun.

Bazıları kupa için şeref'ini verir, Bazıları şeref için kupasını.

:güzel:

Cihannur 07-14-2011 20:39

Beşiktaş'ın Çarşı Taraftar Grubunun Açıklaması:

http://img854.imageshack.us/img854/706/temizlik.jpg

Cihannur 07-14-2011 20:40

http://img543.imageshack.us/img543/9067/besiktas.jpg http://img11.imageshack.us/img11/212...assereftir.jpg

İntifada 07-14-2011 21:18

Önce diğerleri malatyasporlar zaladlar sayesinde aldıkları kupayı iade edip bize örnek olsun
Kupayı iade etmişler süper kupa maçına çıkacaklarmı ?
Uefaya katılacaklarmı siz ondan haber verin...

Hüdaverdi 07-14-2011 21:30

Tribün liderleri 21:00 da cnn türk te olacak bugün.

Tarantula_ 07-14-2011 21:39

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916783)
Önce diğerleri malatyasporlar zaladlar sayesinde aldıkları kupayı iade edip bize örnek olsun

Şike yaptıkları kesinleşmiş, deliller, kayıtlar kamuoyuna açıklanmış bir takım utanmadan çıkıyorsa söylediğiniz maçlara Beşiktaşın çıkmasında bir sakınca yok, bari birşeylerini korumaya çalışan takımların davranışlarına laf etmeyin, insanın fikri neyse zikride odur size samimi gelmeyebilir ya da niyet okuyor olabilirsiniz yada bazı şeyleri anlayamayabilirsiniz ama yapılan erdemlice bir davranışa laf edemezsiniz.

Hüdavendigâr 07-14-2011 21:41

reklam kokan hareket bunlar

Tarantula_ 07-14-2011 21:48

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916793)
reklam kokan hareket bunlar

Yürekleri varsa Fenerbahçe yönetimide yapsın reklam, ama doğruu zaten reklamın kötüsü iyisi olmaz şike söylentileride reklamdır..(!)

İntifada 07-14-2011 21:51

kupayı veriyorsun kupadan doğan haklarınıda veriyormusun ?
birinden çek alıp parayı tahsil ettikten sonra çeki,veren kişiye geri vermekten farksız bence...

Tarantula_ 07-14-2011 21:58

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916802)
birinden çek alıp parayı tahsil ettikten sonra çeki,veren kişiye geri vermekten farksız bence...

Nerden biliyorsun abi daha sonraki adımın kupadan doğan haklarında iade edilmeyeceğinden ? Gaybı bir tek Allah bilir, tahminlere dayanarakta kimsenin davranışlarına yapmacık diyemeyiz öyle değil mi ?

İntifada 07-14-2011 22:01

iyi ya bende ilk mesajımda onu yazdım zaten...
o adımda gelirse söyleyecek hiç birşey yok...
Alıntı:

Hüdavendigâr 07-14-2011 22:04

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916806)
Nerden biliyorsun abi daha sonraki adımın kupadan doğan haklarında iade edilmeyeceğinden ? Gaybı bir tek Allah bilir, tahminlere dayanarakta kimsenin davranışlarına yapmacık diyemeyiz öyle değil mi ?

Sen nerden biliyorsun güzel kardeşim kupadan doğan haklarını,kazançlarını geri verip vermediklerinide yok "çok şerefli bir takımımız var bazılarına kapak olsun" gibi laflar söylüyorsun ? süreci izle sonuca göre yorum yap o zaman muhterem ?

Tarantula_ 07-14-2011 22:04

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916809)
iyi ya bende ilk mesajımda onu yazdım zaten...
o adımda gelirse söyleyecek hiç birşey yok...

Zaten bunlara engel bir durum ortaya çıkarsa gidemeyecekler, adı başkanıyla şikeye karışmış bir takım çıkıyorsa uefa maçlarına daha hakkında şike kesinleşmemiş bir takımın uluslararası arenada kendini bitirmesi akıl kârı değil vesselam.

Özgür Çağrı 07-14-2011 22:06

Artislik yapmaya gerek yok kimse böyle reklam kokan hareketlerle paçasını kurtaramaz
Hakeden hakettiği cezayı alacak şüphemiz yok

Tarantula_ 07-14-2011 22:10

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916810)
Sen nerden biliyorsun güzel kardeşim kupadan doğan haklarını,kazançlarını geri verip vermediklerinide yok "çok şerefli bir takımımız var bazılarına kapak olsun" gibi laflar söylüyorsun ? süreci izle sonuca göre yorum yap o zaman muhterem ?

El insaf, benim öyle bir cümlemi gösterin yoksa hakkıma girmiş oluyorsunuz ki buda helalliğimi almak zorunda bırakır sizi ben öyle birşey dedim mi ? Kapak olsun diye bir ifade kulllandım mı ? Dinime söven müslüman olsa hesabı süreci değerlendir diyorsunuz siz çok mu uyuyorsunuz buna ha ? Nerden biliyorsunuz maden reklam koktuğunu bu işin ? Haklarda iade edilirse utanmayacak mısınız bu söylediklerinizden ? Ben Beşiktaş taraftarıyım fakat şike yaptılarsa cezalarını çeksinler buna bir itrazımız yok bazıları gibi ortada bir suç varsa herkes cezasını çekecek.!

Hüdavendigâr 07-14-2011 22:13

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916817)
El insaf, benim öyle bir cümlemi gösterin yoksa hakkıma girmiş oluyorsunuz ki buda helalliğimi almak zorunda bırakır sizi ben öyle birşey dedim mi ? Kapak olsun diye bir ifade kulllandım mı ? Dinime söven müslüman olsa hesabı süreci değerlendir diyorsunuz siz çok mu uyuyorsunuz buna ha ? Nerden biliyorsunuz maden reklam koktuğunu bu işin ? Haklarda iade edilirse utanmayacak mısınız bu söylediklerinizden ? Ben Beşiktaş taraftarıyım fakat şike yaptılarsa cezalarını çeksinler buna bir itrazımız yok bazıları gibi ortada bir suç varsa herkes cezasını çekecek.!

direk öyle söylediğini söylemedim sonundaki 'gibi' kelimesine bak,ima ettiğinden bahsettim.neyse,amacım münakaşa etmek değildi.

Tarantula_ 07-14-2011 22:20

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916819)
direk öyle söylediğini söylemedim sonundaki 'gibi' kelimesine bak,ima ettiğinden bahsettim.neyse,amacım münakaşa etmek değildi.

Mesajlarımı okudum ama gibi kelimesi göremedim belki hızlı okuduğumdandır, ben hiç birşeyi ima etmedim muhterem söyleyeceksem usulüyle söylerim zaten keza elini taşın altına sokmamış sokanlarıda böyle acımasız ithamlarla hedef tahtasına oturtmak çok cürretkâr bir davranış sorun burada...

Hüdavendigâr 07-14-2011 22:22

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916825)
Mesajlarımı okudum ama gibi kelimesi göremedim belki hızlı okuduğumdandır, ben hiç birşeyi ima etmedim muhterem söyleyeceksem usulüyle söylerim zaten keza elini taşın altına sokmamış sokanlarıda böyle acımasız ithamlarla hedef tahtasına oturtmak çok cürretkâr bir davranış sorun burada...

Alıntı:

"çok şerefli bir takımımız var bazılarına kapak olsun" gibi
bundan bahsediyordum ama hemen parladın işi helallik istemeye kadar getirdin,bilseydim hiç bulaşırmıydım sana muhterem :)

Tarantula_ 07-14-2011 22:26

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916828)
bundan bahsediyordum ama hemen parladın işi helallik istemeye kadar getirdin,bilseydim hiç bulaşırmıydım sana muhterem :)

Türkçe'nin azizliğine uğradık, muhterem benim öyle bir cümleye tekabul edecek herhangi bir imada bulunacağımı düşünmeniz bile üzer beni eğer gerçekten bunu anladıysanız "sizden" özür dilerim.

Hüdavendigâr 07-14-2011 22:28

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916832)
Türkçe'nin azizliğine uğradık, muhterem benim öyle bir cümleye tekabul edecek herhangi bir imada bulunacağımı düşünmeniz bile üzer beni eğer gerçekten bunu anladıysanız "sizden" özür dilerim.

estağfurullah abi yapma böyle kötü oluyorum ;D

Mavera 07-14-2011 23:40

varsin cekemeyenler show desin, Trübünlere oynamak desin hatta teneke parcasi desin bu yapilan asil bir harekettir ve tebrik edilmeyi sonuna kadar hak ediyor..
birileri gibi camura yatip, bin dereden su getirmek yerine aklanin, öyle gelin demek her babayigidin hakki degildir..
o basit gibi görünen kupaya birileri o kadar hasretki o yüzden onlar icin teneke parcasi olmasi cok anlamlidir!..

manifesto 07-15-2011 01:55

Helal olsun doğru olan bu,Beşiktaş daha bir çok kupa alacaktır ama müzesine şaibeli bir kupa sokmamalıdır
Darısı Fenerbahçenin başına
Bir an önce şampiyonluk kupasını iade etmelidir
TFF da hiçbirşey olmamış gibi kafasını kuma gömmekten vazgeçmeli
Bunca şaibe dedikodusu yokmuş gibi davranmamalı ve gereken cesur adımları atmalı

Artık şu maçı bize ver beleş gol ye al teşvik pirimi sana çantada 100 bin tl gibi futbol dışı üçkağıtlardan kurtulmalıyız

Cihannur 07-15-2011 03:24

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916802)

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nı geri vermekle kupadan doğan haklarından da vazgeçmiştir diye tahmin ediyorum. Olması gereken budur çünkü.

OTTOMAN 07-15-2011 05:14

Her düzenbazlık yavaş yavaş meydana çıkıyo (((:

sudaduran 07-15-2011 06:11

Bir Galatasaraylı olarak tebrik ediyorum,Beşiktaş şerefli bir kulüp olduğunu gösterdi.

All times are GMT +3. The time now is 14:36.