Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Habertürk Türkiyenin Nabzı Şikayet Ediyoruz !!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=152079)

Supraliminal 07-30-2011 01:13

Habertürk Türkiyenin Nabzı Şikayet Ediyoruz !!!!

HAYRETLE İZLEMEKTEYİZ PROGRAMINIZI.
TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN SEÇİLMİŞ BAŞBAKANINA VE CUMHURBAŞKANINA AĞIR İTHAMLARDA BULUNAN VE CUMHURBAŞKANIMIZIN VE BAŞBAKANIMIZIN KONUŞMALARINI KENDİNE HAS TAKLİTLERİYLE DİLE GETİREN HALDUN SOLMAZTÜRK'Ü KINIYORUZ.
HALDUN SOLMAZTÜRK HALK TARAFINDAN SEÇİLMİŞ HÜKÜMETE VE SEÇEN HALK'A HADSİZ BİR ŞEKİLDE KONUŞMALAR YAPMAKTADIR.MUHALİF HALKI VE ASKERİ ALANEN TAHRİK EDECEK SÖYLEMLERDE BULUNMAKTADIR.
SİZ SAYGIN BİR KANAL OLARAK NASIL BÖYLE BİR KONUŞMA YAPAN İNSANLARI PROGRAMLARINIZDA YAYINLIYORSUNUZ.LÜTFEN GEREĞİ YAPILSIN.
CUMHURBAŞKANINA VE BAŞBAKANA AĞIR İTHAMLARDA BULUNMAK SUÇTUR.GEREĞİNİ LÜTFEN YAPIN.
SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAK İSTEMİYORUZ.BU ADAMI LÜTFEN DEMOKRATİK BİR ŞEKİLDE SUSTURUN.
LÜTFEN BİZİM BU MAİLLERİMİZİ DİKKATE ALIN LÜTFEN !

turkiyeninnabzi@haberturk.com
bu mail adresine tepkilerimizi bildiriyoruz.

LâHuTî 07-30-2011 01:26

Ben attım maili bakalım inşallah bi işe yarar...

İntifada 07-30-2011 01:26

yok artık :)

Hüdaverdi 07-30-2011 01:28

Ne dedi ki ?

BlueMoon 07-30-2011 01:28

evet ben de mail attım bakalım ne olacak

Supraliminal 07-30-2011 01:29

arkadaşlar tekrar tekrar atalım bize karşı bu kadar hakaret karşısında tepkisiz duramayız.

Hüdaverdi 07-30-2011 01:30

Hakaret ettiyse hakaret maili atalım ;D

Supraliminal 07-30-2011 01:31

ÜZERİNDE DURALIM ARKADAŞLAR CİDDİ BİR KONU BU!

Supraliminal 07-30-2011 01:33

bimer@basbakanlik.gov.tr BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİNEDE AYNI MAİLİ ATALIM .

Supraliminal 07-30-2011 01:39

görüntülerini ah kaydetsiydem sizlerle paylaşsaydım.Adamın konuştuğu söylediği sözleri birde siz duysaydınız.Ne dediğimi neden bu kadar çıldırdığımı anlarsınız.Siz sadece mail atın lütfen.Yakınlarınızada bildirin onlarda atsınlarki kararlı olduğumuzu fark etsinler.Biz Türkiye'yiz arkadaşlar Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıkalım

İntifada 07-30-2011 01:43

yav bu memleketin başbakan yardımcısı insanların önünde kılıçdaroğlunun taklidini yaptı olacak bunlar...
Demokrasi var ise bunlar olacaktır !

Supraliminal 07-30-2011 01:46

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923457)
yav bu memleketin başbakan yardımcısı insanların önünde kılıçdaroğlunun taklidini yaptı olacak bunlar...
Demokrasi var ise bunlar olacaktır !

Adam resmen partizanlık yapıyor orda asker kimliğiyle.AK Partili bizlere ve Demokrat insanlara küfürler ediyor.

İntifada 07-30-2011 01:53

iyi...
Elbet vardır karşısında hakkı savunan birisi...
Bize yakın medya kurumlarıda ona bakarsanız muhalefeti resmen dövüyor...
Bu işin kuralı bu...
Galiz bir küfür,aileye veya kendisine hakaret(şerefsiz mesela),Islama bir küfür varsa şikayet edelim...
Ne demiş merak ettim...

Yıldırım 07-30-2011 02:13

Vieoyu bulursanız hemen burada paylaşalım.

Hakan Özkan 07-30-2011 13:24

Yıkılıyorlar adileşmeleri normal.

Özgür Çağrı 07-30-2011 14:09

bülent arınç dandi kemalin taklidini yapıyordu

ama hahohahao diye gülerek

ağlamıyordu yani :(

geçelim ....

Supraliminal 07-30-2011 15:14

iŞTE HALDUN SOLMAZTÜRKÜN YAPTIĞI ÇİRKEFLİKTEN BİR BÖLÜM

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Bu olayı büyük bir kriz gibi yansıtıyor ve yok yere medyaya saldırıyor.
Ve en çirkef bölümüde bu istifayla ilgili cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın konuşmalarını kendine has uslubuyla dillendiriyor.Tabi program sunucu bu durumdan rahatsız oluyor yüz ifadesinden anlaşılacağı üzere.

akobalı-akkurt 08-02-2011 17:45

haldun solmaztürk,ramiz ilker, erdal sarızeybek, orhan pamukoğlu,

bu emekli askerlerin her cümlesinde cumhuriyet savcılarını harekete geçirecek onlarca suç teşkil eden anlamlar ifade etmektedir...

bu şahsiyetleri programlarına çıkaran şerefsiz kansız, kancık,kalleş takımıda yanlı sorularla , bölücülüğe , kin ve nefret tohumu ekme yangınına körükle gittiğide aşikardır...

o tv , o programcı, o konukları, o kanal sahibi, o kanal sahibi hısımı akrabası, selam verip alanıda dahil, yanlışlıkla kapısının önünden geçenler dahi , bu asil ve kutsal millet içine sızmış virüslerdir...

bu virüslere , antivirüs gibi bizlr muhatab olmadan , savcılarımız derhal harkete geçmelidir...

seyirci kalmakda dolaylı vatana ihanetdir...

.

All times are GMT +3. The time now is 03:05.