![]() |
Sansar Salvo ft. Pit10 - İdrak Tahlili
|
pit 10 bir şarkısında başbakana laf atıyordu sanırım ?
|
Alıntı:
|
pit10 altına beat atıp konuşunca rap yaptıgını zanneden bi şahsiyet ;D sansarın ne işi var bunun yanında onu çözemedim.
|
ben sagocuyum ama şarkı güzel hakkını veririz :))
|
İki hayvan yan yana gelmiş işte ;D
|
Alıntı:
|
dehşet track...
pit10 nu karakter olarak hiç sevmem itin tekidir ama adam kötü mc değil... sansi yine dehşet laf yok... hep şakşakçıları dinleyecek değiliz... |
Ben demiyorum kendileri diyor ;D
Biri piton = hayvan Diğeri sansar= bu da hayvan ;D Anaları babalar oğluna hayvan ismi koymayacağına göre ;ı: Kendi tercihleri ;D İyi ki tra olmamışlar :p |
ula ne adamsın la :))
|
sansar ve pit10nun en küfürsüz 3. parçası bu :)
bende paylaşmak isterdim süper featları var ama fena sövüyorlar... bunu paylaşayım bari forumda en beğenilen bu olur ;D
|
bu rap olayından anlamıyorum aga
|
ama sagoyu biraz anlayabiliyorum
son albümünde insafa gel diye bir parça var iyi yani .. |
Alıntı:
Alıntı:
adam haklı beyler :) rapten anlamadığını güzel bir örnekle dile getirmişsin ;D |
Alıntı:
ama sago farklı biraz daha insani ve islami insan etkileniyor ... |
bu müzik isyan müziğidir lay lay lomu kaldırmaz :)
|
fena sağlam parçalar...
eyvallah... |
|
Alıntı:
|
|
Ceza'nın beğendiğim parçalarını bende koyayım gerçekten on numara söylemiş..
Bu şarkı sagopa kajmer ve koleraya yazılmış:)
|
he bak cezayı hiç dinlemem neredeyse...
Anlamsız sözler yazıyor... Sansar salvo yeter bana... |
Alıntı:
|
la ceza yeminle yazamıyor ya...
|
bu sansar piskopat rapçi demi
|
psikopat yazar
|
Bu parçaların üstüne parça tanımam. Daha var ama şimdilik bunlar yeterli gibi :karizmatik:
__________________________________________________ ___________ Ne Bir Pusulam Var Ne De Haritam Ama Bir Tek Yol Var :güzel:
Sagopa Kajmer-İnsafa Gel
Sagopa Kajmer-Terk-i Diyar
|
sago dinliyosan son albüm değil romantizmadan başla bu şarkıları beğenmiyorum :)
ve AKıncı nası ceza söz yazamıyor şu mürekkep doldurdum şarkısını bi dinle :D |
valla sagopa'nın tek bir şarkısını dinlerim oda "terapi".türkçe rapte bir başyapıttır o ;D
|
Usta son albümde de çok güzel parçalar var. Galiba, insafa Gel gibi parçalar çok güzel. Tabii eski albümlerde çok güzel...
|
Alıntı:
valla kardeş ben Trap çıkan tüm tracklari dinlerim takip ettiim kadarıyla... beğendiğim parçaları indirir sürekli dinlerim... mürekkep doldurdum fena değildi ama disstortion e.p ile kuvvetmira resmen dağıttı cezayı... diss yapıyorsan öyle yapıcaksın |
Alıntı:
nedense var... vasiyet var istisnalar kaideleri bozmaz falan eski şarkıları çok iyiydi... terapi güzeldir ama mode xl'nin terapiye disi daha güzeldir ;D |
|
Alıntı:
son albümü çok övüyor arkadaşlar bana... dinleyeceğim inşallah güzeldir... |
Yavuz abi 7-8 tane Galiba versiyonu var onların çoğu hoşuma gitmedi ama çok güzel parçalar var. Albümde Ceza ve Ayben'e diss parça da var Bu İşlerden Elini Çek diye...
Albümü dinlemeni tavsiye ederim... |
eğer diss varsa bu ne perhiz deriz :)
madem diss atıyorsun ne diye sana diss atanları mahkemeye veriyorsun :) sallayın bu ün çarkına takılmış adamları underground takılın :) |
Sago sövmüyor şarkıda :)
|
|
Alıntı:
Hiiiç :w::w: Ceza'nın en efsane videosuda budur 1,45 ten itibaren izleyin :)
Yalnız şöyle bişey var diss diyorsanız ben bu şarkının üstüne diss tanımıyorum :) Eski kuvvetmira adeta rap alemine gider yapıyor :)))
|
|
All times are GMT +3. The time now is 21:46. |