![]() |
Kolama Artık Bitti
Kollama artık bitti derin bir üzüntüye kapıldım.4 sezondur süren dizinin bittmesi beni derinden yaraladı.oysaki reyting oranlarıda fena sayılmazdı.cuma günü 12.olarak kapatıyordu kollama.buda fena değildi.her neyse kollamanın final olmamamı için facede bir etkinlik var lütfen katılırmısınız:http://www.facebook.com/event.php?eid=181780868543099
lütfen kollama severler ve sevmeyenlerin katılmasın rice ediyorum.Öte yandan kollama 'nın final bölüm linkide veriyorum.Küre tv kalitesiyle sizlerle iyi seyirler http://www.kure.tv/dizi/664-kollama/...4-Bolum/92028/ http://a1108.hizliresim.com/11/8/6/6745.jpg |
kollamayi sevenleri anladimda, sevmeyenler niye katilsin :)
|
samanyolu fanları ne la
ilk defa görüyorum uhahaha :hihi2: duman fanları gibi :) |
o zaman düzelteyim kollamayı severler katılsın sevmeyenlerde beni seviyorsa katılsın oldumu
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
olur olur olacak
|
Alıntı:
|
sen ali agaoglumusun sen yapinca, olacak :D
|
bende bir etkinlik düzenleyecem samanyolu dizi yayınlamasın diye :)
Lan kollama ne ya iyice suyu çıkmıştı olayları 2 hafta önceden bildiriyordu yani tamam savcı sizdendi de aldığınız bilgileri diziye ne diye koyuyorsunuz :) Tehdit falan almışlardır tirsip bitirmişlerdir ergenekon bittimi kollama bitsin :) Ama bak ciddi ciddi o stv deki hakim dayı gitsin diye etkinlik oluşturabilirim... Dedem izliyor ifrit oluyorum |
bizim bütün aile o hakimi izliyor yav :/
babamda iftarda mehtap tv açıyor :hihi2: atıcam kendimi denizlere ya ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tüh bittiği kötü olmuş,seviyordum bu diziyi,dizinin senaryosunu 1 hafta önce gazetelerden okuma avantajı vardı ;D
|
Alıntı:
|
akif yakinda yeni dizi basliyor ismide dallama bence kacirma :)
|
Alıntı:
ama rezalet ya diziler falan hele bir tek türkiye vardı ki evlere şenlik babannem önünden kalkmıyordu şıwana sövüyor ;D |
yok yavf süper bir dizi öyle böyle değiş.tek türkiyedde bitti o birde 5 sezpna yakın sürdü aynı kavak yelleri gibi
|
akif sen selena ya filan bakiyormusun :)
|
furkan sorma ya :)
Dönem bitti eve bi geldim zaman gazetesi dolu :) Ne ayak dedim abone olduk dedi :) 15 gün sonra iptal ettirdim bir sürü dil döktüm eve ikna için :) Geçende yazlıktayım annem kitap okuyor bir baktım kırık testi :) Dedim beni arama kurtarma ekipleri suyun dibinden alır hadi görüşürüz :) |
Alıntı:
|
Böyle bir haber için konu açılır mı? :)
Kızım nerede' de bitti. Ben de bu konuda derin bi üzüntü içindeyim şuan. |
bir bilim, kurgu dizisi :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
cok sacma bitti ama ya.. herhalde sunayla anlasmayinca onu öldürme yoluna gittiler yani bir final ancak bu kadar sacma olurdu :) bende bu siralar kursun bilale sardim.. |
akıncı siz uçmuşsunuz;D
şükürler olsun zaman ve ona bağlı kitaplar dergiler bizim eve girmez giremez... stv mi aman uzak kalsın.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
valla leyla ile mecnun bitmesin bana yeter...
şu an adam akıllı takip ettiğim bi o var birazda behzat ç... kvp yi bile 4-5 bölüm biriktirip izliyorum... |
Alıntı:
Suna ölmeseydi kaan, ziya fehmiyi öldürmeyecekti. O açıdan sunanın ölmesi hayırlı oldu (: Akif konu açmama gerek yok. Burdan yazarım ben :) |
ramazan güzeldir var ama onu nette ful bulamadım bulan bana haber verebilirmi?
|
offf offf.bende adam akıllı bir dizi takip ediyordum o da bitti.anti cemaat grubuna benide ekleyin.kahrolsun samantv(cübbeli hoca)
|
Alıntı:
mesela nihatin ölümü cok basit oldu :) |
kızın babasına noldu cinayeti üzerine yıktılar hapse girdimi noldu?
|
Alıntı:
|
yavuz abi sen ne izliyorsun?kısa filmii ne tür filmler izliyorsun?
|
Alıntı:
leyla ile mecnun izliyom... onunda son 3 bölümünü izlemedim... behzat ç izliyorum kafadan 10 bölüm izlememişimdir... yani ne izliyorum bende bilmiyorum ama maç ve tartışma programları hariç artık pek açmıyorum tvyi... yutup takılıyorum... |
Alıntı:
abimde zamana abone olmuş bize zaten geliyor babam getiriyor sızıntılar yeni baharlar ;D Fethullah Gülen hocanın bütün kitapları bizim kitaplıkta vardır eksiksiz .. Dvd setleri falan istersen sana hediye edeyim ;D |
Alıntı:
Bu arada ilk günden kızı kaçıranın Nihat olduğunu tahmin etmiştim ben..Kesin gece geç uyuduğum için bu kadar karmaşık bir diziyi bile daha en baştan çözüverdim.. :karizmatik: |
All times are GMT +3. The time now is 23:34. |