![]() |
Abluka Alarm ft. Sagopa Kajmer - Rüyalar ve Insanlar
|
Buda sagopanın Ak partiye ve Başbakana gönderme yaptığı rap ten alıntılar
Dağdan inme ayıların temelli Cahiliyetine vizeyle karşılık verildi, kondular getirdi Betonu, başbakan bir metro yerine doğamı geriye ver Kültürüm *** oldu, özür dilekçe ver ben yarındım ancak Aldınız elimden bugünümü. kimliğimden utanır oldum Türkiye burası değil, hep sefil bakışlar onumun dokuzu Psiko bunalım 24 saatte 3'lü çevirir sen-ölüm-kalım İŞTE SAGO |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Parçası buraya konmayacak türden :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ne yazık ki hayat toz pembe değil... |
Alıntı:
|
lkalbim krizin bekçisi olmuş bence çok güzel bi parça...
çok güzel anlatmış sokakların halini... resmen ayı dolu sokaklar... |
Alıntı:
|
kültür?
kültür kaldı mı... 2 karış etek giyen kızlardan,elinden içkiyi düşürmeyen oğlanlardan oluşan bir kültürümüz yoktu bizim... |
Alıntı:
|
:)
albüm 2005 te çıktı o şarkının yer aldığı... şarkıyı 2004 te yaptı desek 2 yıllık icraate birşey yazdığını sanmıyorum... |
Alıntı:
|
kötü bir istek olmasa gerek...
şahsen doğayı metroya tercih ederim... ama günümüz gerçekleriyle uyuşmayan bir söz... adam isyanını dile getirmiş ben öyle düşünmüyorum ama olabilir... |
size kalsa eleştirilmeyecek yani...
doğa katliamı yapılıyor.. elbet ki sesimi çıkaracağız... bu kadar sığ düşünceli olmayın.... |
Alıntı:
|
Tamam reyizler tartışmayalım..
En baştaki parça bu değil ;D |
o parçanın oldugu albüm 2003'te çıktı sagopa hangi olaydan bahsediyor ?
|
Alıntı:
|
Vale - Dram |
Nette daha çok Şahsi'ye Sagopa2 dendiğini duydum gerçekten Şahsi de çok benzerliğe sahip...
|
harbi adamı görmesek sagopa diyeceğiz,hele son kısımda baya evrim geçirmiş.
|
İlk albüm kuvvetmira'da dinleniye çıkmış...
|
Alıntı:
Şubat 2003 metro - eskisehir (yapiliyor) - izmit (planlaniyor) - kayseri (yapima baslicaklar) - denizli (planliyor) - samsun (planliyor) - isparta (planliyor) - trabzon (planliyor) |
Belki o sözler için şu an pişmanlık duyuyor olabilir. :hmm
|
Necip Fazıl Üstad da geçmişinde çok kötü bir yaşam sürüyordu ama sonradan yanlışından döndü. Bu şimdi üstadı değersiz mi kıldı sizin gözünüzde?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
olay belli oldu...
metro turizmin sahibine yazmış... |
Tartışmaya ne gerek var parça yapılmış sözler okunmuş!
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Abluka alarm iyidir ama sesleri kulağımı cırmalıyor kimi zaman.Çok tiz sesleri var.
Ama şarkı güzel beyendim.Nakaratına Sago nun ufakta olsa katkı yapması renk katıyor. |
| All times are GMT +3. The time now is 03:26. |