![]() |
Son dakika... Murat Karayılan yakalandı!
http://www.habervaktim.com/resim/resim197199_1.jpg?t= Terör örgütüne büyük darbe. Terör örgütüt elabaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanmasının ardından sürekli kameralar önüne geçen ancak bir türlü yakalanamayan Karayılan etkisiz hale getirildi. TRT'de yer alan iddiaya göre; terör örgütü elebaşı Murat Karayılan'ın İran tarafında yakalandığı öne sürülüyor. Bölücü örgütün terörist elebaşlarından KJK Genel Başkanı Murat Karayılan'ın İran tarafından yakalandığı belirtildi. AYRINTILAR GELECEK... Habervaktim |
yarını görmez sabaha kadar asılır :)
|
Biraz da onu besleriz içerde..
--- Konuyu okumadan yorum yapan üye :p |
Alıntı:
Bende bunu söyleyecektim doğru apo itinin yanına kral tahtına... ;ı: |
Türkiye'nin yapamadığını İran yaptı. Tez zamanda kellesi vurulur inşallah.
|
Vinç üzerinde sallantı show.
İran bunu hep yapıyor :p :)) |
Türkiye'ye teslim etmezlerse iyi... ;D
|
Akşam akşam çok keyiflendim
Umarız doğrudur Türkiye'ye teslim edilmemeli Efendim pişmanmısınız falan deyip imyalıya kankasına koyarlar İran işini bitirsin VİNÇ yeterli Türkiyeden o manzaraya şahit olmak için gidenlere katılalım:) |
|
iran teslim etmez zannetmiyorum bir iki güne kadar bitirir işini
|
la inş. türkiyeye teslim etmezler hatta mümkünse iran adam yollasın apoyuda kaçırsın burdan bizde aaa biz görmedik kaçmış falan deriz iki iti beraber asarlar .
oyşş haberin güzelliğini kes :) |
|
|
|
|
|
Yemin olsun, son yıllarda hiç bu kadar mutlu olmamıştım. Helal olsun İran'a! Türkiye'ye teslim edileceğini hiç zannetmem. Çünkü pkk ve pjak'ı yöneten en üst kişi Karayılan. Vince asılı cenazesini bir kaç güne izleriz inşAllah.
Şu mübarek Ramazan ayında, camilerimizden yapılan dualarımız, semaya açılan ellerimiz boş dönmedi. Şükürler olsun Rabbimize. İnşAllah bir aksilik yaşanmaz. İnşAllah Türkiye'ye teslim edilmez. İnşAllah İran'da yargılanarak idam edilir. Asıldığını görünce şükür namazı kılacağım. |
Tez vurun kellesini...!
|
İranda yakalanması bizim yakalamamızdan daha hayırlı (: Allahım ne olur şu itin asıldığını görelim
|
Alıntı:
|
yau haber yalan çıkarsa harbi yıkılırım ha .
inşaallah doğrudur. |
yalan haber...
|
Doğru olacağını sanmam.Neden mi ?
apo nerede yakalandı kandil de mi ? örgütün tüm yapılanması silahlı gücü oradaydı ama kendisi başka ülkelerden yönetiyordu. İran operasyon yaptığı halde bu kara it kandilde bulunmaz.Güvenli bölgeye çekilir.Bu yüzden iddiadan öteye gideceğini sanmam. Ha velev ki gerçek,İran direk asar cips kola alır izleriz zevkten dört köşe oluruz. |
İçişleri bakanı açıklama yapmış bize gelen bir bilgi yok diye.
|
Yine kameraların karşısına çıkmasın da genel de her yakalandığı haberi çıktığın da bunu yapıyor :)
|
yalan haber..
|
Eğer doğru haberse meydanda herkesin önünde assınlar leşini 1 kaç gün asılı bıraksınlarda kandan beslenenlere ibret olsun ama çok gerçekçi gelmedi bana bunlar şimdi kandile sıkıştı büyük ihtimal bu p.ştta ordadır öyle olsaydı kandili ele geçirmeleri gerekiyor tabi başka bi yerde yakalanmış olma ihtimali var. Ama bence yalan haber öyle olsaydı tüm dünyaya gösterirlerdi diye düşünüyorum.Ama gizlide yapabilrler :) Apo yu da bi şekilde ele geçirselerde onuda assalar ne güzel olur 40 gün 40 gece bayram ederiz :) Madem biz asamıyoz kaçırmışlar falan deriz izin veririz :)
|
Haberi şöyle duymak isterdik.Daha inandırıcılığı açısından ; Murat Karayılan İran Tarafından Öldürüldü ! Bu kadar net olmalı .Asparagas haber .
|
İranlı üst düzey bir yetkiliden açıklama..Murat karayılanın yakalandığını doğrulandı.
İlgili haber... iran resmi haber ajansı.. İngilizce olan internet sitesi tercüme ederek okuyabilirsiniz. |
böyle doğru bir haberse..
fena... asılırken cips ve kolalar benden... |
Kesin bir bilgi yok bende iran haber ajansının yalancıyım yada tercüme hatasının :)
|
Bu nasıl iş ya. 2 gündür bir köpeğin yakalanıp yakalanmadığı hala kesinleşmedi. Dışişleri bakanımız İran dışişleri bakanını arıyor. İran dışişleri bakanı "Elimizde net bir bilgi yok." diyor.
2. numaralı ismi yakaladık diyorlar. Ama iki numaralı ismin adını açıklamıyorlar. İran kimi yakaladığını bilmiyor mu? İran, Karayılan'ı yakalayıp yakalamadığını nasıl bilmez? Nasıl bize "elimizde net bilgi yok" der? İran bizimle dalga mı geçiyor? |
Yakalanan biri olduğu kesin ama kim olduğu bilinmiyor.Ülkeler bu tür durumlarda hemen açıklama yapmazlar.Sonuçta yakalanan(!) basit biri değilse....
|
-> "Murat Karayılan yakalandı" haberi üçüncü defa yalanlanan Anadolu Ajansı, genç ve atletik muhabirlerden oluşan bir grubu Kandil'e göndermeye hazırlanıyor...
zaytung |
All times are GMT +3. The time now is 17:26. |