Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Fatma Şahin !!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=153083)

havace 08-13-2011 21:38

Fatma Şahin !!!

Ya lütfen şu kadını görevden alsın birisi ... ne becermeye çalışıyor bu kadın... 10 seneye yakın dır bütün seçimlerde Akpartiye verdim oylarımı , 10000 oyum olsa bu kadına bir tanesini vermem ne diye sokarlar partiye bu gibi (ve ertuğrul günay) gibi tipleri...

adam velayeti kendisinde olduğu halde 9 ay hanımı çocuğu kaçırmış... mahkeme hakimi kadın kaç kere gidildiği halde baştan savmış birde velayeti karşı tarafa vermiş ... bu olaylar sebebiyle neredeyse ölüme sebep olacak büyük kavgalar çıkmış... şimdi fatma şahin çıkmış kahramanlığa soyunuyor... madur erkekler ne olacak ...

Necip Fazıl 08-13-2011 21:46

Fatma Şahin konusunda fazla bilgim yok ama Ertuğrul günay konusunda katılırım sana bende sevmiyorum o herifi şahsen...

Özgür Çağrı 08-13-2011 21:50

Valla 2 sevmediğim adam vardı cemil çiçek ve vecdi gönül ikiside partiden uzaklaştı

ohh rahatım la :)

havace 08-14-2011 03:03

bir de M. Ali Şahinin hareketlerini son derece itici buluyorum ... o ne biçim hareketler onlar ... millet devletçi ve statükocu tiplerden nefret ediyor - Şahin bu hareketlerle seçime bir girsin bakalımö kaç oy alacak ... Cemil Çiçeğe genelkurmaya posta koyduğu açıklama sebebiyle sempatim var... Bülent beyi seviyorum...

Normal tevazulu insanları bir bakan yapıyorlar birden burunları havaya kalkıyor kendini kaybediyorlar ... Baksınlar Egemen beye , Ahmet Davutoğluna , Mehmet Şimşeğe de biraz bişeyler öğrenirler belki ... burnu havada gezeni sandıkta aşağı indirirler...

Mavera 08-14-2011 03:05

Kardes senin amacin nedir. bütün mesajlarinda gönderme, elestiri, suclama var.. önce bir nefes al sonra derdin daha dogrusu asil amacin nedir onu söyle..
fatma hanim partimizin degerli bir mensubudur ve yillarca partimizde degisik kademelerde hizmet vermisdir, bakanlik görevinide layikiyla yapmakdadir, yapacakdir!..

havace 08-14-2011 03:08

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933590)
Kardes senin amacin nedir. bütün mesajlarinda gönderme, elestiri, suclama var.. önce bir nefes al sonra derdin daha dogrusu asil amacin nedir onu söyle..
fatma hanim partimizin degerli bir mensubudur ve yillarca partimizde degisik kademelerde hizmet vermisdir, bakanlik görevinide layikiyla yapmakdadir, yapacakdir!..

amacın ne ne demek miş ? ben 10 seneye yakındır oy veren biri olarak hoşlanmadığım şeyleri yazdım ... sen hoşlanıyorsan senin görüşün ... ama aynı fikri paylaştığımız insanlar olduğunu görmen lazım ... beğenmediysen mesajımı okuma ..

ben fatma şahini değerli bulmuyorum ... bakan olduktan sonraki tavırlarını... başkanlık görevini yapması için bizim oylarımıza gereksinim olduğunuda unutmasın... kahramanlık yapmaya kalkmasın ... bir çok erkek madur ... çocukları kaçıran kadınlara karşı ne yapmış .?

Yok evlere düğme koyacakmış falan ... sen benim vergimi nasıl israf ediyorsun , her kadının başına bir polis koyuyorsa o polisin maaşını kendisi ödesin ... milletin parasıyla kahramanlığa soyunmasın ...

Mavera 08-14-2011 03:11

sacmaliyorsun burasi forum ve isteyen, istedigi mesaji okur yada begenmez!.. bende senin mesajlarini begenmiyorum, belki seni iyi niyetli bulmuyorum buda benim en dogal hakkimdir..
dün bir, bugün iki önce basbakani elestiriyorsun sonra fatma sahini belkide dogrucu davutculuk oynuyorsun umrumda bile degil madem konu aciyorsun o zaman elestiriyide göze alacaksin sen nasil bakani elestiriyorsan bende seni elestiriyorum sanirim en dogal hakkim!

Tarantula_ 08-14-2011 03:11

Bence salim kafayla düşünmeye ihtiyacınız var...

havace 08-14-2011 03:18

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933592)
sacmaliyorsun burasi forum ve isteyen, istedigi mesaji okur yada begenmez!.. bende senin mesajlarini begenmiyorum, belki seni iyi niyetli bulmuyorum buda benim en dogal hakkimdir..
dün bir, bugün iki önce basbakani elestiriyorsun sonra fatma sahini belkide dogrucu davutculuk oynuyorsun umrumda bile degil madem konu aciyorsun o zaman elestiriyide göze alacaksin sen nasil bakani elestiriyorsan bende seni elestiriyorum sanirim en dogal hakkim!

avukatımısın sen fatma şahinin ... savunmaya geçtin ...

bak ben senin diğer mesajlarını hiç okumuyorum sen de böyle yapabilirsin hem kafan daha rahat olur ha ... !!! birde okuduklarımı anlamaya çalışırsan daha sağlıklı düşünürsün belki... benim niyetimi okumaya çalışmanda sui zan'dır tamammı ... niyetimi okuyacağına başka şeylerle ilgilen Ramazan ayında sevap olan birçok şey var onları yaparsın...

Mavera 08-14-2011 03:23

evet avukatiyim seni ilgilendirir mi! burasi forum ve herkes, herkesin avukati, savunucusu olabilir..
fatma hanim size cevap veremeyecegine göre biz onun yerine verebiliriz!.. ayrica ne yaptigim veya yapacagim sizi ilgilendirmez..
ama önce basbakani suclayan sonrada fatma sahini suclayan bir konu acarsaniz birakinda suizanda bulunayim!..
gerci bu forum nicelerini gördü o acidan siz devam edin niyetiniz halisse sorun yok ama artniyetse zaten barinamazsiniz!

İntifada 08-14-2011 03:29

ertuğrul günay vecdi gönül cemil çiçek kürşat tüzmeni partide görmek beni rahatsız ediyordu bi kısmından kurtulduk...
Mesela şimdide hakan şükürün vekilliğini nasıl diyeyim anlamsız buluyorum geçen seçimdede hemşerim hamza yerlikayanın vekilliğini anlamsız bulmuştum...
Ne alaka abi hakan şükür ne yapacak ne edecek ?

havace 08-14-2011 03:29

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933597)
evet avukatiyim seni ilgilendirir mi! burasi forum ve herkes, herkesin avukati, savunucusu olabilir..
fatma hanim size cevap veremeyecegine göre biz onun yerine verebiliriz!.. ayrica ne yaptigim veya yapacagim sizi ilgilendirmez..
ama önce basbakani suclayan sonrada fatma sahini suclayan bir konu acarsaniz birakinda suizanda bulunayim!..
gerci bu forum nicelerini gördü o acidan siz devam edin niyetiniz halisse sorun yok ama artniyetse zaten barinamazsiniz!

Başbakanı kim suçlamış ya ... görmedinmi başta kendisini sevdiğimi yazdığımı ... biraz rahatla sıkıntı yapmasın ... öyle taraftarlıkla sevdiremezsin yapılan yanlışları örtemezsin ...tamammı ?

bu arada bazılarını tek sevmeyenin ben olmadğını görmüşsündür umarım...

Mavera 08-14-2011 03:32

sansini cok zorlama istersen ;).. amacin konuyu tartismak olsaydi konuyu ortaya koyardin ama sen polemik yaparak dikkat cekmeye calisiyorsun!..
tabi tabi basbakani sevdigini söylediniz bizde okuma özürlüyüz ya!..
sirada acacagin baslik kim icin olacak arinc, abdullah gül yada baskasi?..
avukatligimda söker yoksa hukuk egitimini bos yeremi aldik!

BeldeiTAYYIBe 08-14-2011 03:38

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933600)
ertuğrul günay vecdi gönül cemil çiçek kürşat tüzmeni partide görmek beni rahatsız ediyordu bi kısmından kurtulduk...
Mesela şimdide hakan şükürün vekilliğini nasıl diyeyim anlamsız buluyorum geçen seçimdede hemşerim hamza yerlikayanın vekilliğini anlamsız bulmuştum...
Ne alaka abi hakan şükür ne yapacak ne edecek ?

Kürsat Tüzmen gibi bazi vekillerin cok cabasini gördük.
AK partinin ilk hükümet döneminde, bu adam cok calisti. Durmadan ticari anlasmalar pesinde kostu. Bugün baska ülkelerle yapilan ticari anlasmalarin öncülügünde katkisi oldu.
Ve hala , pek bilen olmasada, almanya gibi ülkelerdeki türklerle cok yakin alakasi var...Sahsen faydali oldugunu düsündügüm bir insandir.

Hakan Sükür olsada olur olmasada olur.
Fakat herkesin siyaset yapma hakki oldugu gibi, degisIk camialardan insanlarinda aktif olmalarini desteklerim...bu acidan bakarsak vekil olmasini olumlu buluyorum.

onurcan 08-14-2011 03:45

kardeş eleştiri yaparken elinde belgen kanıtın vs. birşeylerin varsa ortaya koyarsın gerekli mercilere ulaştırırsın burası bir siyasi forumdur. sızlanma yeri değildir..
belliki siz Fatma Şahin'den kuyruk acınınz var..
uslubunuzda hoş değil. hiç bir görevliye böyle davranamazsınız..
Ak parti kadroları beğensenizde beğenmesenizde bu ülkeye çok güzel hizmetler katmıştır.

havace 08-14-2011 03:50

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933603)
sansini cok zorlama istersen ;).. amacin konuyu tartismak olsaydi konuyu ortaya koyardin ama sen polemik yaparak dikkat cekmeye calisiyorsun!..
tabi tabi basbakani sevdigini söylediniz bizde okuma özürlüyüz ya!..
sirada acacagin baslik kim icin olacak arinc, abdullah gül yada baskasi?..
avukatligimda söker yoksa hukuk egitimini bos yeremi aldik!

senin aldığın hukuk eğitiminin alasını aldık biz ve devam ediyoruz halen ... benimle fazla polemiğe girme istersen ... konunun dikkatini dağıtmaya çalışmanıda farkettik ... konuyu dağıtmayalım .. ben fatma şahinden hoşlanmıyorum sen hoşlanıyorsan senin bileceğin iş ... ama beni sevmeye zorladığında bu gibi ikili polemiklere kapı açmış olursun ... bakan olduktan sonra ve yapmaya çalıştığı kahramanlıklardan sonra sevmiyorum bu hanımı ve birmilyon oyum olsa bütün seçimlerde akpartiye oy verdiğim halde bu kadına bir tane oy vermeyi düşünmüyorum bulunduğum yerden aday olursa... gayet açık oldu zannediyorum...

Mavera 08-14-2011 03:53

sevgide tercih, saygida mecburiyet vardir yani sevmeyebilirsiniz, oyda vermeyebilirsiniz bu sizin en dogal hakkiniz ama saygi duymak zorundasiniz!..
fatma sahini ne kadar taniyorsunuz, merak ettim daha 1 ay bile olmadan hangi icraati sizde böyle izlenim birakdi yoka gecmise dayanan bir husumet mi var!

İntifada 08-14-2011 03:58

yav bugün haber izledinizmi siz :)
Almış jandarmayı dikmiş kadının kapısına :)

havace 08-14-2011 03:58

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933610)
kardeş eleştiri yaparken elinde belgen kanıtın vs. birşeylerin varsa ortaya koyarsın gerekli mercilere ulaştırırsın burası bir siyasi forumdur. sızlanma yeri değildir..
belliki siz Fatma Şahin'den kuyruk acınınz var..
uslubunuzda hoş değil. hiç bir görevliye böyle davranamazsınız..
Ak parti kadroları beğensenizde beğenmesenizde bu ülkeye çok güzel hizmetler katmıştır.

bakın benim bu kadını sevmeme sebebimi az çok beyan etmeye çalıştım bunlar zaten gündemde olan konular.. kuyruk acım neden olsun ki şahsen tanımam etmem ... Kadrolarla alakalı birşey yazdığımı hatırlamıyorum ... mavera denen zatı kollamaya yada ona destek vermeye çalışmadığınızı umarak bu kadından hoşlanmama sebeplerimden bazılarını yazayım...

1- evlerde düğme sistemi kuracakmış kadın bir basacakmış düğmeye ekipler oraya ... ya devletin başka işimi yok çatır çatır asker polis şehit ediliyor ... ayrıca benim paramı nasıl harcarsın böyle şeylere ... her eve polis gelecek sabahlara kadar nöbet bekleyecek bu polislerin işimi yok başka ...

2- kadınlar mağdur kadınlar mağdur... çocukları kaçırılan hukuki hakları ellerinden alınan babaların hakları ne olacak...

3- adamların dövmesini yada öldürmesini katiyen savunmuyorum ancak bir insan bu duruma geliyorsa bunun sebebi nedir diye araştırılmalı değilmi ucuz kahramanlık yapmadan evvel ... yani bir adam neden müebbet hapse gitmek ister bu araştırılmalı değil mi ...?

4- benim bildiğim karısı tarafından çocuğu teslim edilmeyen mağdur olan kişi var bu adamın hakkı ne olacak ...

aman sen eleştirme demek kolay , ama eleştirilerinde bir sebebi olduğunu bilmek gerek...

Mavera 08-14-2011 04:01

kimse kusura bakmasin bence yasalar dahada agir olmalidir.. malesef kadin dövmek noktasinda türk erkekleri cok sabikali ve yasalarin caydiriciligi yok o acidan bakanin yaptiklari ve yapacaklarini sonuna kadar destekliyorum..
cünkü nush ile uslanmayanin hakki kötekdir.. bu ülkede kadinlar ikinci sinif vatandas olacak, dayak yiyecek ve sonrada eyvallah cekecek!

havace 08-14-2011 04:05

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933618)
sevgide tercih, saygida mecburiyet vardir yani sevmeyebilirsiniz, oyda vermeyebilirsiniz bu sizin en dogal hakkiniz ama saygi duymak zorundasiniz!..
fatma sahini ne kadar taniyorsunuz, merak ettim daha 1 ay bile olmadan hangi icraati sizde böyle izlenim birakdi yoka gecmise dayanan bir husumet mi var!

şehit cenazesi ile ilgilenmesi hatta orada ağladığı gibi haberlere kadar bu şekilde düşünmüyordum ... ancak ne zamanki benim vergilerimle bir takım kahramanlıklar yapılmaya başlanınca tabii ki tepki hasıl oldu ... birde kadınlar mağdur meselesi tamamda mağdur olan erkekler ne olacak 8ay çocuğu teslim edilmeyen adam biliyorum bu adam birşey yapsa şimdi hemen kadınlar tamamen suçsuz mağdur gibi lanse edilmeli mi ?... olaya tak taraflı avukat gibi yaklaşılması doğru bir hareket mi ?

ben birini tanıyorum adamı gece eski karısı 3-4 adam göndermiş dövdürmeye mahkemede attıkları iftiralar cabası ... şimdi bu kadın mağdur mu ? bunlar neden görülmüyor ?

onurcan 08-14-2011 04:07

Alıntı:

havace Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933622)
bakın benim bu kadını sevmeme sebebimi az çok beyan etmeye çalıştım bunlar zaten gündemde olan konular.. kuyruk acım neden olsun ki şahsen tanımam etmem ... Kadrolarla alakalı birşey yazdığımı hatırlamıyorum ... mavera denen zatı kollamaya yada ona destek vermeye çalışmadığınızı umarak bu kadından hoşlanmama sebeplerimden bazılarını yazayım...

1- evlerde düğme sistemi kuracakmış kadın bir basacakmış düğmeye ekipler oraya ... ya devletin başka işimi yok çatır çatır asker polis şehit ediliyor ... ayrıca benim paramı nasıl harcarsın böyle şeylere ... her eve polis gelecek sabahlara kadar nöbet bekleyecek bu polislerin işimi yok başka ...

2- kadınlar mağdur kadınlar mağdur... çocukları kaçırılan hukuki hakları ellerinden alınan babaların hakları ne olacak...

3- adamların dövmesini yada öldürmesini katiyen savunmuyorum ancak bir insan bu duruma geliyorsa bunun sebebi nedir diye araştırılmalı değilmi ucuz kahramanlık yapmadan evvel ... yani bir adam neden müebbet hapse gitmek ister bu araştırılmalı değil mi ...?

4- benim bildiğim karısı tarafından çocuğu teslim edilmeyen mağdur olan kişi var bu adamın hakkı ne olacak ...

aman sen eleştirme demek kolay , ama eleştirilerinde bir sebebi olduğunu bilmek gerek...

bakın güzel güzel tartışabiliyoruz..
bu konuda görüşleri olan yazar...
sakin bir şekilde..

CeVHeR 08-14-2011 04:07

[QUOTE=havace;933622]

[QUOTE]

Güldüm :)

Mavera 08-14-2011 04:10

ya Allah askina istisnai durumlardan bahsedip surada erkek haklari savunuculugu yapmayalim..
bakanin görevi nedir kadin ve aileden sorumlu bakan o halde kadinlarin hakkini savunmasi gayet dogal yok erkeklerden sorumlu bakan varsa oda erkeklerinkini savunsun..
görende türk erkegi magdur oluyor sanacak, bir kac absürd örnekden yola cikip erkekleri sütten cikmis ak kasik görmeye gerek yok..
yani orana vurursak belki yüzde 99 a 1 gibi bir oran cikar o acidan bakanin bu cirpinislari varsin kahramanlik olarak algilansin bana göre yapilmasi gerekeni yapiyor!

havace 08-14-2011 04:12

[QUOTE=CeVHeR;933637][QUOTE=havace;933622]

Alıntı:

Güldüm :)
sen güldün ama az daha cinayet çıkıyordu bu meseleden ... iki kişi hastahanelik oldu ... bence düşünmelisin !!!

havace 08-14-2011 04:14

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933644)
ya Allah askina istisnai durumlardan bahsedip surada erkek haklari savunuculugu yapmayalim..
bakanin görevi nedir kadin ve aileden sorumlu bakan o halde kadinlarin hakkini savunmasi gayet dogal yok erkeklerden sorumlu bakan varsa oda erkeklerinkini savunsun..
görende türk erkegi magdur oluyor sanacak, bir kac absürd örnekden yola cikip erkekleri sütten cikmis ak kasik görmeye gerek yok..
yani orana vurursak belki yüzde 99 a 1 gibi bir oran cikar o acidan bakanin bu cirpinislari varsin kahramanlik olarak algilansin bana göre yapilmasi gerekeni yapiyor!

katılmıyorum ... senin fikrin o ...

CeVHeR 08-14-2011 04:16

[QUOTE=havace;933651][QUOTE=CeVHeR;933637]
Alıntı:

havace Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933622)

sen güldün ama az daha cinayet çıkıyordu bu meseleden ... iki kişi hastahanelik oldu ... bence düşünmelisin !!!

Düşündüm ve yine güldüm...

Mavera 08-14-2011 04:18

Alıntı:

havace Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933660)
katılmıyorum ... senin fikrin o ...

evet benim fikrim bu :)

Fırat 08-14-2011 04:18

Konundan birşey anladıysam arep olayım..

havace 08-14-2011 04:24

Özetle fatma şahine ertuğrul günaya Mehmet Ali Şahine oy yok ...

Başbakana , Bülent beye , Davutoğluna ise duacıyız...

İntifada 08-14-2011 04:24

ortadoğuda doğmak vardı kardeşlik :)
Sôyle batı şeriada ramallahta gazzede falan :)
Bu kadar boş şeylere şahit olmazdık :)
Ne abuk subuk bir yaşantı var bu ülkede :)

havace 08-14-2011 04:24

[QUOTE=CeVHeR;933665][QUOTE=havace;933651]
Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933637)

Düşündüm ve yine güldüm...

Yarın bir çocuğun olurda aynı duruma düşersen aynaya bakar gülersin yine olurmu ?

Mavera 08-14-2011 04:25

Alıntı:

havace Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933675)
Özetle fatma şahine ertuğrul günaya Mehmet Ali Şahine oy yok ...

Başbakana , Bülent beye , Davutoğluna ise duacıyız...

tamam, basbakana iletelimde onlari sizin secim bölgesinden aday yapmasin bir oyda bir oydur :)

CeVHeR 08-14-2011 04:27

[QUOTE=havace;933678][QUOTE=CeVHeR;933665]
Alıntı:

havace Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933651)

Yarın bir çocuğun olurda aynı duruma düşersen aynaya bakar gülersin yine olurmu ?

Olur...

Fırat 08-14-2011 04:28

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933677)
ortadoğuda doğmak vardı kardeşlik :)
Sôyle batı şeriada ramallahta gazzede falan :)
Bu kadar boş şeylere şahit olmazdık :)
Ne abuk subuk bir yaşantı var bu ülkede :)

Sorma kardeşlik saç kalmadı bende..
Her köşe başı saçmalıyorum artık..

havace 08-14-2011 04:29

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933679)
tamam, basbakana iletelimde onlari sizin secim bölgesinden aday yapmasin bir oyda bir oydur :)

aklın nisbetinde espri yapmışsın :) biraz güleyim dur ...

Ebuzer 08-14-2011 04:30

Hakaret var bannedleyin.

Mavera 08-14-2011 04:30

Alıntı:

havace Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933684)
aklın nisbetinde espri yapmışsın :) biraz güleyim dur ...

espiriyi anlayabildiysen demek ki göründügünden daha akilliymissin :karizmatik:

havace 08-14-2011 04:30

Alıntı:

Azap Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933685)
Hakaret var bannedleyin.

yetiş geç kaldın

Ebuzer 08-14-2011 04:31

Alıntı:

havace Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933687)
yetiş geç kaldın

Yetiştim.

All times are GMT +3. The time now is 15:18.