![]() |
|
|
|
|
|
|
iyiymiş;D
|
|
|
|
Of of ne güldüm yav ;D
Furkan nerden buluyon bunları ;D |
Reiz bizde mi böyle olacağız, gitmiyorum beeen. :D
|
Hatırlatma furkanım.. İyi kurtulduk şükür :)
Gerçi biz resimdekilere göre daha hijyeniktik ama görüntü olarak pekde fark yoktu, 1000 tl ye dizilen evden ne hayır gelir :) Ama insana mükemmel bir pratik düşünme yeteneği kazandırıyor orası aşikar.. :) |
Yok ya bu kadar iğrençleşebileceğimi sanmıyorum :)
|
Alıntı:
|
apartımı eşyalı tutarım reyiz her şeyde sıfır olur es es'te sıkıntı çekmez pek öğrenci herkes öyle diyor :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hahahah efsane ya :D
|
ula 2 yıl önceki evimi hatırladım ya :)
haftada 1-2 gün playstation kiralardık en az 10 kişi olurduk evde :) sonra pc ye yükledik kol aldık haftanın her günü en az 10 kişi olmaya başlamıştık :) batak,okey,pes,tavla :) hey gidi hey dağ gibi bulaşıklar yıkardık yav :) eve çıkacaksanız 2 kere düşünün yurtta çekilmez tek kişilik oda en kralı bence... |
o gösterdiğim lüks apartlar eşyalısından reyiz :)
ben temizliğe acayip önem veririm yani en fazla 2 kişi kalırım bir evde 3. olmaz :) |
valla asıl 3. alman lazım furkanım...
eve çıkıyorsan tek sayıya göre çıkıcaksın... 2 kişi 4 kişi 6 kişi anlaşmazlık olabilir ikisi ister ikisi istemez ama 5 olursa fazla olanın istediği olur... iki kişi kalsam birisiyle ya kırarım kafasını yada bezdiririm o beni boğar :) |
evi terkederim reyiz :)
|
kontrat yaptırırlar la nere gidiyon :)
|
1 yıllıkmı ?
ya bu yaz tatillerindede para alıyor deme daire sahipleri :) |
valla senet genelde 10 aylık olur...
ama eve çıkıyorsan yazında okursun kiranı hatta merkezisistemse kullanmadığın suyun yakıt parasını bile ödersin :) |
o zaman 1 oda + mutfak gibi bir şeyler ayarlamaya bakalım :)
|
Siz bizim ogrenci evlerini gorseydiniz birbirimizi kaybederdik evin icinde
|
2. resimde bir ara kardeşimin yanına gitmiştim daha berbattı biraz temizledim
özellikle çaydanları mide bulandırıyordu yıkamıştımda arkadaşları yoksa ablan bize yeni bir çaydanlık mı aldı demişlerdi |
Bunlar mikrop yuvaları valla...pis insan her yeryerde pistir...bizde öğrenci evleri görüyoruz.
|
Alıntı:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4427469_n.jpg |
Üniye başladığımdan beri evde kalıyorum.Çok şükür hiç böyle bir görüntüyle karşılaşmadım daha.
|
Alıntı:
|
marketmi yok abi;D
|
Alıntı:
|
valla çokta umursanacak şeyler değil bunlar...
o görünen mutfağın 1 bilemedin 2 saatlik işi var... |
Alıntı:
|
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4427469_n.jpg
e abi baksana şuna bulaşık yok ki burada... sağ taraf full çöp atacaksın poşete... bi tava 4-5 tabak var orada ahım şahım bi bulaşık yok ki... fayansıda silersin olur biter... |
All times are GMT +3. The time now is 05:27. |