![]() |
İsraile dokundurtmayız, onlar bize Allah'ın emaneti...
|
bu adam kim
|
Arada bir haplanıp çıkıyor ekrana.. Doğrusu güzel kopuyor... :)))
|
cin-rakı tonik çarpmış galiba...;D
|
Komik momik muhabbeti dönüyor gülüyoruz falan ama bu adam normal değil kesinlikle tedavi altına alınmalı taz zamanda.
|
Alıntı:
hala gösteriyolar mı benim mesajları askeriyede...;D |
iyi ya yolumuza çıkmayı dene zamanı gelince...
o koyun talebelerin gibi inşallah maşallah çekmeyiz karşında... |
Arkadaşlar bu tarz başı sonu belli olmayayan cımbızlama videolardan kaçınalım.Orada topraklardanmı yoksa insanlardanmı bahsettiği belli değil.Videonun daha geniş aralıklı olanı varsa onu paylaşalım bu şekilde daha verimli olacaktır.
|
Alıntı:
;D ;D |
Askerlerden beni örnek alan vardır eminim...;D
Ulan harbiden ünüm beni bile aştı...;D mesajlara reklam alınır beyler duyduk duymadık dimeyin...;D |
Arkadaşlar Adnan Oktar sohbetin tamamında İslam birliği içerisinde musevilerin rahatça yaşayacağını ve dini özgürlüklerinin hiçbir şekilde kısıtlanmayacağından bahsediyor.Bundan sonra daha dikkatli olalım bu tarz cımbızlama diye tabir ettiğimiz haberleri önce araştırıp sonra paylaşalım.Akşam akşam adamın günahı aldınız.
Buyrun video http://www.dailymotion.com/video/xbi...ze-emanet_news |
iyide ne alaka o zaman museviler ile ? musevilerin dinini yaşamaları kısıtlanıyorda bizmi bilmiyoruz ?
|
Alıntı:
|
Museviler demiyorki bu kısa videoda, İsrailden bahsediyor. Museviler dinlerin eahatça yaşasınlar ama İsrail Devleti illegal bir terör devletidir ve bırak Allah' ın emaneti olmayı Allah' ın belası bir memleket...
|
o işler adnan oktarın sözüne kalmaz...
Şehit şeyh ahmed yasinin dediği gibi... hayber çok uzak değildir günü gelince size neler yapacağımızı göreceksiniz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:) Adam King
Üniversite yıllarında dergiler alır Harun Yahya CD leri izlerdik. Otu böceği izler maşallah derdik. Şanslıymışız Bu dönemde Hocalara bir şey oldu,ne oldu bilemiyorum İsrail'in güvenliği sana mı emanet Adnan,başka işin yok mu? |
Alıntı:
Tabii ki, zaten İsrail' de gayet adil, insan haklarına ve insanlarına dinine saygılı bir ülkeki onlarda bize Allahın emaneti... Kıllarına zarar gelmesine müsade etmemeliyiz... ''İsrail Allah' ın bize emanetidir'' diye cümle kuran bir müslümanın herşeyinden şüphe ederim. konunun başı sonu hiç ömnemli değil. Bu cümle yeter... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Allah'ın lanetlediği bir kavim, nasıl bize Allah' ın emaneti olabilir...
|
Alıntı:
|
adam içmiş la ne emaneti...;D
|
lanet diyecekmiş dili sürçmüş emanet demiş olur böyle şeyler :D
|
Bu adam hiiç normal değil. Burak'ın verdiği videoyu da izledim. O video ile Tarantula kardeşimizin verdiği video arasında çok fark göremedim. Her iki videoda da ne dediğini o da bilmiyordur büyük ihtimalle.
Ne desek boş böyle biri için. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 12:25. |