![]() |
Fazilet'ten Sonra ki Sahte Saadet ...
Evet değerli dostlar, size sunacağım belge biraz eski sayılır ama, sitemize uğrayı dürüstlükten gem vuran Saadetli dostlarımıza bu yazıyı sorabiliriz ne dersiniz ?
Bir element nasıl icat edildi? Geçen hafta Ege bölgesinde organ kaçakçılarının çocukları kaçırıp böbreklerini çaldıktan sonra cesetlerini çöplere attığına dair internet yalanını yazmıştım.Baktım, internet âleminde bu kez iddiaya iliştirilmiş şekilde benim yazı dönüyor.Birisi altına şu notu düşmüş: "Peki bu yazının Can Dündar'a ait olduğu ne malum?" Gerçekten internet öyle güvenilmez bir ortam haline geldi ki, becerikli bir ufaklığın bütün ülkeyi işletmesi mümkün artık... Kuzey Irak'taki bir PKK şehitliği fotoğrafı aylardır Diyarbakır'da diye dolaşıp duruyor; mesajı alan da bize yollayıp "Niye bir şey yapmıyorsunuz?" diye fırçalıyor.Ama şimdi vereceğim örnek, bence internet tarihine geçecek nitelikte...Kahramanımız 30 yaşlarında, bilgisayar meraklısı bir adam... Ofisinde bilgisayar başındayken, bu ne idüğü belirsiz mesaj bombardımanından bunalmış; arkadaşlarını işletmek, internetin inandırıcılığını test etmek ve ne kadar ciddiye alınacağını görmek için bir web sitesi kurup orada ciddi bir komplo teorisi de kendisi yazmış.sitenin adı: "Türkiye Bilimsel Araştırmalar Platformu..."Adresi : http://tubiap.googlepages.com "Türkiye'nin aydınlık geleceğine hoş geldiniz" diye başlayan site "Feomidyum gerçeği ve Türkiye" olayını ifşa ediyor. Feomidyum, bizim gencin uydurduğu bir element adı... Sözde bu, Amerikan Askeri Bilim Araştırmaları Grubu tarafından tanımlanan ve varlığı bilim çevrelerine deklare edilmeyen yeni bir element... Bu element kullanılarak süper mıknatıs üretilebiliyor. Ve süper mıknatıs, yeni nesil elektrik motorları üreterek petrolü çöpe atıyor. Ayrıca uzay araştırmalarından tıbba, elektronikten ulaşıma kadar her alanda bir devrim yaratabiliyor. Başta ABD olmak üzere petrol üreticisi ülkeler ve karteller iflas etmesin diye elementin varlığı açıklanmıyor. Veee geldik asıl kritik ifşaata: "NASA'nın askeri topografik araştırma uydularıyla tespit ettiği verilere göre feomidyum rezervlerinin yüzde 74'ü Türkiye'de... Yani dünyanın geleceğini belirleyecek element Türkiye'nin elinde... Tahmini değeri trilyonlarca dolar..." Şimdi sıkı durun: Dubaililer (ve perde arkasındaki Amerikalılar) birden İstanbul'a yatırıma heveslendiler, çünkü asıl niyetleri yeraltında jeolojik araştırma yapmak ve feomidyum çıkarmak... Site şu çağrıyla bitiyor: "Kamuoyu bu gerçekleri bilmeli... Geleceğimizi kurtaracak fırsatların elimizden alınmasına seyirci kalma!!!" *** Müthiş değil mi? Bizimki bu iddialarını önce bürodaki arkadaşlarına yollamış, sonra internet okyanusuna salıvermiş. Tabii, mesajı alan etrafına yollamaya başlamış ve konu bir anda internet âleminin gündemine girmiş. Kimisi hemen inanıp "Gereğini yapalım" demiş, inanmayanlar bile bunu "Komplocuların halkı uyutmak için uydurduğunu" öne sürmüş. Bizimki, sıkıntıdan yazdığı teorinin ciddi ciddi tartışıldığını görüp eğlenirken bir de ne görsün: Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Yumakoğulları, nisan sonunda, partisinin gençlik kolları şölenindeki konuşmasında "yüzde 74'ü Türkiye'de olan feomidyumdan ve Türkiye üzerine oynanan oyunlardan" söz etmesin mi? Yumakoğulları'nın "müthiş iddia"sı Milli Gazete'de 1 Mayıs 2006'da "Saadet Partisi iktidara yürüyor" başlığıyla yayımlandı. http://www.milligazete.com.tr/index....=news&id=22597 "İktidara yürüyen parti"nin bilgi kaynaklarına bakar mısınız? Tabii bizimkinin bürosunda büyük eğlence düzenlenmiş o gün... Tam "Bir deli kuyuya taş atmış durumu" değil mi? Sonunda Hürriyet'te Ayşe Özek Karasu, 20 Mayıs'ta "son dönemde feomidyumun milliyetçi ve maneviyatçı forumların gözde tartışma konusu haline geldiğini" yazarak (http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ haber.aspx?id=4442549& yazarid=13) iddialara el attı ve element tablosunda "feomidyum" diye bir element görünmediğini açıkladı. Kim inanır? Google'da "Feomidyum" yazın da neler çıkıyor bir görün... Bence elementler listesini de Amerikalılar eksik yazmıştır. NOT : Olayın gün yüzüne çıkması ile Milli Gazetede yer alan Yumakoğulları'nın yazısını hemen kaldırılmıştır. Bendeniz bu haberi başka bir portala ekleyerek arşivde kalmasını sağlamıştım, Buyurun Milli Gazete'de yayımlanan haberi bizim farkımızla okuyunuz ; Alıntı:
|
Gerçekten çok İlginç ve komik düştüğümüz hallere bakın yaaa ::)
Şimdi ben bunuda araştırayım demi bu hikayenin doğru olduğunu nerden bilicem ;) :) :D |
:D :D :D :D :D :D
Hay allahım yaaa.. Saadetin düştüğü duruma bakın siz.. +1 |
Alıntı:
|
yahu tam aziz nesinlik bir olay aynı onun hikayelerini okuyor gibi oldum zübük filimdede böyle bir tipleme ya kemal sunal ;baraj yaptırcam diyor iyide baraj için gölyok; akarsu yok diyorlar canım barajı yaptıralım suyuda buluruz diyor
işte bu olayda ona benzemiş:) zaten bu tip şeyler saadet partisi için geçerli değil;tüm doktirin partileri için geçerli bence ...bol keseden atarlar demirelde 12 eylülden önce yapımı 2 yıldır süren barajın temel atma törenini yapmıştı:D |
:D :D Trajikomik ::)
|
Alıntı:
Bu arada Can Dündar, Milli Gazete linkini vermiş haberin yayınlandığı sayfayı ama bizim dostlar özür dileyeceklerine haberi kaldırmayı yeylemişler. Neyse ki haberin kopyası elimizde ... VesseLam |
Olaya bak ya...
|
vallahi çok şaşırdım ya.. bence burda kutlanması gereken 2 kişi var. 1.si komployu ortaya atan arakadaş. 2.si aziz nesinin türk halkının %60ı hakkında söyledikleri :)
|
dur bana gelen sacma zincirleme mailleri su saadetli kardeslerime yollayimda muhalefet edecek malzeme bulsunlar 8)..
yusuf kardesim emegine saglik ;) |
doğru çok komik.her şeye sazan gibi atlayanların sonu işte böyle ibretliktir.biraz da AKP nin yaptığı komiklikten bahsedelim olmaz mı?hani şu kayseri de konyada fabrika törenleri yapılıyordu ya.fabrikatörün 30 yıllık faaliyet gösteren fabrikaları yeni açılan fabrikalr için de gösterilmişti.buna ne demeli????
|
Alıntı:
|
buyrun kanıtı:
1-www.ekoanaliz.com/dosyalar/KLSR.WEB_EKO/SAYFALAR/HaberDetay.asp?haberID=551 - 2-www.lifeinbursa.com/haberx/6352/33/basbakan_erdogana_acilis_oyunu.htm - 62k - yeterli mi? |
Kanıt diye koydukların, haber sitelerinden ibaret. Bunların kanıtı yok. İnanıp inanmamak kişiye kalmış. Sizinde malumunuzdur ki, medyamızda yalan almış başını gidiyor...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
necip fazıl kardeşimi(adını burdan öğrenmek nasip oldu yusuf kardeşim) canı yurekten kutluyorum araştırmacı-yazar gibi hareket etmiş Allah yar ve yardımcın olsun inşallah....
|
yuh artık..konuşma yapıyorsun be adam..azıcık araştırmadın mı ;D
|
Evet Osman yumak ogullarinin hatasini büyük birsey bulmus gibi Sevinenler,
Tayyip erdogan in Apo ile ilgili ,,Sayin Öcalan Düsünselerin degil Aldigi Kellelerin Hesabini veriyor,, sözüne ne demeli ??? :-\ ??? buyurun keyifli izlemeler ;): http://uk.youtube.com/watch?v=_gN9gD...eature=related |
Sorduğunuz sorunun cevabını savcılar vermiştir. Konuşmada ne kasdedildiğide ortadadır. Ve Yumakoğulları'nın yaptığı sahtekarlık ve ardından Milli Gazete'nin olayı ört bast etme gayretleride ortadadır.
Dürüstlükten gem vuranlara önemle duyurulur. VesseLam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
susmak limon tadı vermeye başladın artık. sen önce chp ile aranda ne fark var onu açıkla.
|
Alıntı:
Ben kendi adıma Baykal başbakan olsa ya da bu sözleri hatayla telefuz etse ona vatan haini diyemezdim, "Baykal'a bile" PKK yanlısı diyemezdim, sonra adama sorarlar iftira atmak neymiş. Bu laf ı güzafların bazı liderlerin ağzından çıkması düşündürücü..."Siyasetin tek limanı ahlaktır."Bunun bir kılıf olmadığını sen de çok iyi biliyorsun ;) |
Masuma bir gaf demek ki ...
Yahu muhterem, Peygamber Efendimiz Münafıklığın alemetlerini sayarken, 3 şeyin içerisine birde " Yalancılık " ğı katmıyor mu ? Sonra Yumakoğlulları kendi şahsi adına değil, partisinin adına konuşma yapıyor, nasıl ben bunu partisine mal etmem ? Hadi bu hataya düştün, bir özür dile. Bunu gazetenden kaldırtmana ne gerek var? Bu işler çocuk oyuncağımı ? Ben şimdi Milli Gazete'nin yazdıklarına nasıl inanayım ? Partizan zihniyetle düşünmeyin, biraz Müslüman sıfatınızla düşünün. VesseLam |
Alıntı:
|
yaw necip fazıl hocam,
iran islam devriminin bir şii devrimi olduğunu bilmeyene, bunu kendilerine örnek alana, Allahu ekber humayni rehber diyen zihneyete siz daha ne anlatmaya çalışrsınız? daha islamla şiiliğin ne olduğunu bilmiyor bunlar. |
Konu ile alakalı yazacaklarınız var ise yazın, yoksa bu konuyu rayından çıkarmayın. Bir şeyin kırk kere tartışması olmaz ki muhterem. Her defasında aynı mırıltılar. Rica ediyorum, konu başlığı ile alakalı muhabbetlere girelim.
VesseLam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Haa şimdi iktidarda tek değildik derseniz
O zaman daha kötü o zaman demekki siz Davanızdan tavizi koltuk için verdiniz Adil düzen bu ise planmış muhteremler Baştan başa palavra yalanmış muhteremler (alıntı) |
Alıntı:
|
evet osman yımakoğulları nın bu habere hemen atlaması çokbüyük bir hatadır ama bu hatası onun ülke ve millet sevgisinden ve milletine olan bağlılığından kaynaklanıyor.adam ülkesini sevdiği için ve emperyalistlerden de nefret etiiği için hemen lafı istediği tarafa çekmiş.dediğim gibi bu onun hatasının ve vatan sevgisinin göstergesidir.
haa şu da var ki periyodik cetvelde115. ve 117. sırada element yoktu sanırım.bunlardan biri feomidyum olsun ne olacak ki???:d:d:d:d |
Osman Yumakogullarin Masum hatasini Büyütüp Milli görüs camiasini karalamaya salisan,Bununla milli Görüsü karalamak icin büyük malzeme bulduklarini sananlar, aceba Akp Tarim ve köyisleri bakaninin Memurlara verilen rüsvetini ,,Rüsvet olarak degilde Bahsis olarak görülmeli ,, talihsiz sözüne ne demeli?
|
Alıntı:
arkadaşım,yorumun açılan konuyla kel alaka...ayrıca rüşveti bahşiş olarak görün demedi..gazetelerin yorum köşelerinden haber okuyorum diye çıkmıyorsun,sonra da saçma sapan yorumları işin özüymüş gibi yutturmaya çalışıyorsun..yemezler güzelim...senin dediğin,başbakanın "velev ki" demesiyle "aha yakaladık" demelerine benziyor ve komik oluyor... |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet kul hakki kücük bir hataysa buyrun böyle kücük hatalara devam edin ama isin ilginc yani ayni hareket sizin basiniza gelse birileri cikip erbakan hoca rektörlere basörtülüler önünde egilin dedi dese yada ihl ler arka bahcemizdir sözünü erbakan hocaya ithaf etse burada hepimizi cehenneme yollar, gerci cikarrsiniz güzel kardesim ;) |
All times are GMT +3. The time now is 04:23. |