![]() |
FLAŞ FLAŞ FLAŞ takımlar düşürülmedi
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/ne...6mm1494800.jpg Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun şike soruşturması kapsamında kulüplerle ilgili kararını açıklamak üzere yapacağı toplantı kısa bir süre önce sona erdi. ... |
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar şike soruşturması kapsamında, kulüplerin durumuna ilişkin son kararı açıkladı.
Aydınlar, belgelerin paylaşılmasının gizliliğin ihlalini oluşturacagını söyledi. Takımların belgeleri görmeden savunma yapamayacağını söyleyen Aydınlar, bundan dolayı, soruşturma tamamlanana kadar kulüplerin düşürülmeyeceğini açıkladı. Aydınlar, karar verilmesi için gerekli delillerin tamamına erişmeden vicdani karar verilmesi doğru değil, bir hüküm verilmesi doğru ve adil olmaz.. Aydınlar, soruşturma tamamlandıktan sonra etik kurulundan nihai sonuç alınacak ve daha sonra karar verileceğini söyledi AZİZ YILDIRIM FUTBOL DİSİPLİN KURULU'NA Şike soruşturmasında ismi geçenlerin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilmesine karar verildi. Ntv |
|
|
hadi ya...
iyi goygoy çıkacaktı;D |
Şike yapmaya devam o halde..
Nedir bu saçma karar Şike yaptığı için bir takım küme düşürülmeyecek ise bu disiplin ne işe yarar |
Kemal Belgin: "Bundan sonra Lig Fikstürünü Spor Toto Teşkilatı, Maç Cezalarını da Adalet Bakanlığı mı verecek?! " anlayana ana avrat küfür bu !
|
daha ortada birsey yok ki arkadaslar.. iddaname bekleniyor..
|
Boş işler..
|
haha tutuklama için belgeler yeterli olabilir ama bizim için yeterli değil diyo...;D
amma güldüm ha... bide şu var... kendine güvenmeyen avrupaya gitmez diyo...;D ulan tam makara adam bu başkan...;D memleket ne çekiyosa hep bu aydınlar'dan çekiyo mübarek...;D |
|
''Savcılıkta tutuklama kararı alacak derinlikte belgeler var ama bizde yaptırım uygulatacak düzeyde belge yok.''
TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar 15.08.2011 |
TFF'nin açıklamasından şunu anladım: Şike, sadece kulubün antetli kağıdına YK imzali "şike yaptık" dilekçesi ile ispatlanabilir.
|
Şike yapan takımları dahi küme düşüremeyecekse bu federasyon ne işe yarar?
"Şike" yaz federasyona gönder kupan gelsin Bundan sonra böyle. Önce hele bir savcı ile görüşelim delilleri görelim dediler.Savcı ile görüştüler çuval çuval delilleri gördüler.İddianame hazırlansın yine kıvıracaklar. |
Cevher böyle maç kazanmayı kupa kazanmayı içine sindiriyorsan sorun yok
Adam paramı basarım kupamı alırım diyor,bu sene fenerbahçe küme düşmezse gittiği tüm deplasmanlarda küme düşmekten beter olur. Demedi demeyin |
Alıntı:
Delil istiyoruz, delil görmeden onun bunun dediği ile takımımıza sırt çevirmeyiz. Hep gazetelerin yazdığı miş muşlu haberlerden başka bir halt yok... Şüpheli 19 maç var ama tutklu bir tane futbolcu var... Şike futbolcu ile yapılır, sahada topun peşinde koşan futbolcu Başkan değil... |
Artık tiyatro izleyeceğiz , hayırlı işler. : )
|
Zorlanıyorsunuz, anlıyoruz ama biraz daha uğraşın çıkacak ;D;D;D
Farkındayım tahrik içeriyor ama dayanamıyorum bu kıvranmaları görünce ;D;D |
Geçen sene Trabzonun Anadolu takımlarıyla oynadığı tüm maçlarda izledik tiyatroyu ;)
|
İyi geceler arkadaşlar, Süper Toto Süper Ligde görüşürüz...
Üzgünüz kabusunuzdan kurtulamadınız... |
Eğer ortada delil yoksa neden bu kadar insan PFDK 'ya sevk edildi.
Ortada bir suç yoksa neden o kadar yönetici içeride yatıyor. Kırmızı ışıktamı geçtiler :S Savcılık tarafından TFF ' ye gönderilen o belgeler ramazan kumanyasıymış demek ki.. 2 bin dosyayı 2 haftada incelettirdiler savcıya sonra da al biz senin suratına böyle tükürürüz deyip karar vermiyoruz diyorlar : ) Karar verilecek ama kıvırtıyorlar toplumu kutuplaşmaya götürdüler fenerbahçe hiç bir deplasman maçını rahat oynayamayacak özellikle Trabzon'a gelecekleri maçta çıkacak olaylardanda bu kararın altına imza atan elemanlar olacaktır ;) |
fenerin küme düşmemesi = Galatasarayın lige -6 puanla başlaması...
federasyon çok ah aldı ya :) |
İyide arkadaş...
Kıvranıyorsunuz diyorsunda... 2 aydır kıvranan babamdı herhalde... Trabzon yapmadı demiyoruz ki... yaptıysa cezasını çeksin diyebiliyoruz... trabzonlularda Galatasaraylılarda bunu diyor... ama maalesef febeliler diyemiyor niye...??? takım hasetleri gözlerini bürümüş... gırla savcıya başbakana bakanlara cumhurbaşkanına hakaretler yağdırıyorlar... şimdi el insaf mahkeme vardır derse düşünce ne yapıcaksınız...??? |
Yoksa aziz yıldırım federayonudamı aldı? Parasıyla değilmi....
|
Alıntı:
Trabzon suçluysa ben ilk gün foruma girdim bizim kendi taraftar sitemiz ahmet abide bilir oda üye uzun zamandır , ortak fikir ; şike yaptıysak bu adamların arkasından yürümeyiz gider hesap sorarız oldu. Zaten bizim başkan " Biz şike yapmadan önce , Trabzon halkından korkarız " dedi. Ve... Trabzonspor'dan tek bir tutuklu yok malesef.. Federasyon 3 maymunu oynuyor :karizmatik: |
Alıntı:
Delilleri gözümüzle görelim, şike hangi futbolcularla yapılmış ve o futbolculara neden dokunulmamış bilelim, ondan sonra eyvallah demeyide biliriz... Ama gazetelerin mışlı muşlu haberleri ile takımıma sırt çevirip desteğimi esirgeyemem... |
2 aydır konuştunuz bi halta yaramadı artık susun bence ;D
|
Kısa ve öz; Fenerle kimse başa çıkamaz...
|
Alıntı:
sana takımına sırt çevir demiyor kimse... eğer takımında pislikler var ise temizlenmesine karşı çıkma yok yapmadık deme diyor... şimdi 26 klasör yollanmış belge... el insaf bunda delil yoksa Savcılar TFF'ye aşk şiirleri yollamadı ya...??? Herneyse iddanameyi görelim sonucuda görürüz... düşüncem keşke sezon başı düşseydik diyeceğiniz... yoksa sezon ortasında böyle bir karar çıkarsa gittim gülüm iki sene... |
Alıntı:
haktan hukuktan bahsediyorsunuz ama haksızlığı hukuksuzluğu savunuyorsunuz burada... mideniz geniş mi o kadar ligde çıkacak olaylardan bak takım ismi vermiyorum bu pis ligi sezon başında sonu belli olan ligi izlemekten zevk alacakmısınız...??? alacam diyorsan problem yoktur...;;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
valla koca sezonu 2 maç için bekliyorum isterse sonucu belli olsun ;D |
problem yok...
işte GALATASARAY'ı yenmekten başka hiç bir amacı olmayan bir takım taraftarı ancak böyle bir cevap verebilirdi...:) |
aha muhabbeti sardılar yine....
|
teşekkür ederim...
|
Alıntı:
|
Fener hisseleri tavan yapar şimdi parası olan yatırsın bence...
|
hey gidi hey...
sakal varda dinletemiyoruz kimseye :) ben 2 ay önce ne dedim alalım fenerden hisse dedim... |
Alıntı:
|
ya saka maka fenersiz bir liginde tadi olmazki :)... federasyon isi iyice arap sacina cevirdi peki ortada birsey yok bu kadar adami niye pfdk ya sevkettin onlarin sucu nedir..
birde kendine güvenmeyen takim avrupaya gitmesin diyor ya :).. neyse ney ben ligi özledim abicim biran önce baslasada hafta sonlarimiz monoton gecmese.. |
All times are GMT +3. The time now is 14:10. |