![]() |
10. Yıl Şerefine Slogan Yarışması Oylamaları Bitti
Evet Ak Parti'nin 10. yılı şerefine başlattığımız slogan yarışmasına katılım dün saat 00:00'da sona erdi. Yarışmada sadece sloganlar yarışacaktır ve sizler oy kullanırken sloganın kime ait olduğunu bilmeyeceksiniz.Oylama bittikten sonra sloganların sahiplerini açıklayıp ödüllerü verilecektir. Slogan sahipleri oylamayı etkilemek için hiç bir şekilde sloganını belli edecek bir davranışa girişmemeli aksi takdirde diskalifiye edilecektirler.Oylama Ağustos ayının son gününe kadar devam edecektir. İyi olan kazansın ÖDÜLLERİMİZ Birinciye 2000 Beğeni Puanı İkinciye 1500 Beğeni Puanı Üçüncüye 1000 Beğeni Puanı |
15 gün boyunca oylamalar devam edecek.
|
Alıntı:
|
on yıl önce böyle değildi on yıl sonra böyle olmayacak...
10 yılda bölge lideri,2023'te dünya lideri, işte Ak Parti Bu ikisi arasında kaldım, şimdi vermeyi düşünmüyorum oyumu :) |
Adalet Ve Kalkınma Onuncu Yılında
kiminse ellerine sağlık. |
|
işte millet işte güç, hedef 2023
ben en çok bunu beğendim |
herkesin emegine saglik ama acik söyleyim begendigim slogan yok daha orjinal sloganlar bulabilirdik ama yinede ehveni ser mahiyetinde oyumuzu verecegiz..
|
Kafa yorup uğraşmadık, uğraşanlarada saygımız sonsuz ağızlarına sağlık ama Maveranın dediğine katılıyorum...
|
|
beğenemedim...
emeğe saygı için aradan bi tanesi oylayacağım.... |
Beğenmediyseniz siz bir slogan hazırlayıp koysaydınız. Aaa :)
İnsan nezaketen en azından beğenmedim demez. Değil mi :) |
begenmek yada begenmemek kisisel tercih.. biz arkadaslarin emegine tesekkür ediyoruz, sagolsunlar güzel düsünmüsler..
bu arada slogan konusunda cok iddaliyimdir ve yarismayida tamamen unutmusum ama neyse buradan bir arkadasi sececegiz :) ama siklar arasinda iyiki hic birisi yok :D |
çok pis kalbim kırıldı yani :)
|
yok yok hepsi güzel :) imkanim olsada hepsine oy verebilsem o yüzden ayrim yapmamak adina hic birine vermiyorum :)..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
gerçi hiç düşünmedim sloganımı gönderirken ama olsun özel mesaj atmam bile bir emektir bence ;D |
sıkma canını bende yorum yapmıyorum slogan hakkında çokta emek sarfedilmeden yapıldı.....
|
Güncelleme
Oy kullanmayan kalmasın |
açık konuşayım hayal kırıklığına uğradım...
Gördüğüm,tanıdığım,bildiğim kadarıyla kalemi daha güçlü fikirleri daha orjinal insanlarsınız hepiniz ama bunu sloganlarınıza yansıtamamışsınız Ama yinede emeğe saygı en azından uğraşmışsınız ve cesaret edip yollamışsınız... on yıl önce böyle değildi on yıl sonra böyle olmayacak sloganı en güzeli aralarında oyumu ona vereceğim... |
Alıntı:
Ayarlardık yaniii;D |
10 yılda bölge lideri,2023'te dünya lideri, işte Ak Parti
Oyumuzu kullandık, hayırlı olsun... |
Bu güzel,kısa ve öz. |
18 kişimi giriyor kaç gündür foruma?
|
oyumu buna vermedim ak partili olmasamda :D |
Alıntı:
kardes cümle celiskilimi banami öyle geldi :) |
Alıntı:
|
güncelleme...
|
Yarışmayı düzenleyen Burak kardeşime ve katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkürler..oyum
"on yıl önce böyle değildi on yıl sonra böyle olmayacak" sologanına gitti |
Güncel...
|
Katılım şuanda 20 kişi...oy kullanmayan diğer arkadaşları oy kullanmaya bekliyoruz
|
sonuçları açıklayalım ödülleri dağıtalım :)
|
sonuçlar belli değil mi ?
|
Biz ödülleri unuttuk valla:d
|
en kısa zamanda isimleri açıklayacağız ve beğeni puanları eklenecektir.:D
|
bekliyorum ödülü burak :)
|
Yarışmaya katılan bütün arkadaşlarıma ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi kazanan arkadaşlarımızı açıklayalım. Birinciler:Furkanca Bakış ve Onurcan İkinci:BlueMoon Üçincü:Terennüm Forum ekibi adına tebrik ediyorum.Beğeni puanlarınız en kısa zamanda yüklenecektir. Alıntı:
|
başarılı olan arkadaşları kutluyorum
|
eyvallah :)
|
All times are GMT +3. The time now is 20:13. |