![]() |
İşte Dağdakilerden daha Tehlikeli olanlar!!
Şehit haberlerine ve uçakların kandili vurma haberlerine yaptıkları yorumlar ortada !
Bu insanlar ki aynı lisede aynı üniversitede aynı markette aynı otobuste yurdun her vilayetinde diledigi gibi yasayan insanlar! Bizler ki kardes olarak gordugumuz aynı işi aşı paylastıgımız ınsanlar.. Ama gelin gorun ki Ramazan ayında yapılan saldırılardan gurur duymakta gerilla dedikleri domuzlar icin hayranlık beslemektedirler.Simdi bizim oldurmemız gereken dağdaki teroristmidir yoksa icimizde ki hainlermidir ? Bizler dağı taşı bombalayana kadar içimizde ki hainlere nası göz yumacagız ? Bu zihniyete nasıl bir çözüm üretecegiz hepimizin bir beyin jimnastiği yapmasını istiyorum.Herkes fikirlerini acıklasın artık bu ülkede barış bu şerefsizlerin istediği yöntemle olmayacak !! http://i56.tinypic.com/efncw3.jpg http://i54.tinypic.com/wjswfs.jpg http://i56.tinypic.com/dweuec.jpg |
Türkiye'den nefret ediyorlar ve hâlâ bu ülkede yaşıyorlar. Sizi zorla mı tutuyoruz Türkiye'de Kürtçü faşistler? Gidin Kuzey Irak'a ve Kürdistan Özerk Yönetimi altında yaşayın.
|
cihannur onlarda diyor ki işgalci tc topraklarımızdan defol :)
|
Bu salaklardan hiçbirşey olmaz.
Bunlar kendi kendilerini fişleyebielcek kadar salaklar. Devlet ilgilenmiyormu zannediyorsunuz |
Benim zoruma giden bunların Allah demeleri.
Bakıyorum Allahtan söz ediyorlar.Yahu terörü destekleyen müslüman mı olurmuş ? Günah işlemek başka,dini vazifeyi yerine getirmemek başka,insan hırsızlıkta yapabilir,zinada yapabilir,olağan şey bunlar sonuçta programlanmamışız ama terör üretmek kan akıtmak ve sonrada Allah demek namaz kılmaz oruç tutmak kabul edilemez ve dahası müslümanım diyip Allah diyip Allahınla alay eden nammazınla bilmem ne geçen domuz yiyen -------------------------------- destek vermek ile müslümanlık olmaz.Kafir bir örgüte destek çıkan kişi bin kere de haccada gitsen onun müslümanlığına -------- müslümanlık değildir bu. Faşit diyorlar,bu hakikaten ----------------------- şu pis yazıları yazarken nerede yaşadıklarının,bu yazıları yazarken başlarına hiç bir şey gelmediğinin,bu yazıları yazmak için uygun ortamı ülkemizde bulduğunun da mı farkında değiller acaba ? Bu kadar mı cahiller ? Faşist dedikleri ülkenin dilini neden kullanıyorlar ? Kürtçe yazsınlar yazmalarına karşı engel mi var ? Bu kadar cahiller bukadar mallar,tezime de destek çıkıyorlar makattan doğma her biri. ''Vatan sağolsun'' sözüne de baya bir yandıkları,korktukları belli.İçerlemişler baya.Biliyorlar ki değil 10 ar 10 ar 100 er 100 er öldürseler bile sonu gelmeyecek bitmeyecek ordunun askerleri.Ama kendileri ya ------------ dağdan inerler,ya----------- dağa çıkamazlar.------------- her zaman yaptıkları gibi yapsınlar sokak eylemi.Ahh bu korku yok mu bu korku.------------. |
Alıntı:
Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırları Lozan Antlaşmasıyla uluslararası meşruiyeti olan sınırlardır Furkan. Türkiye Cumhuriyeti kendi toprakları üzerinde işgalci değildir. Güneydoğu Anadolu Bölgesi sadece Kürtçülere ait değil, aynı zamanda Türklere, Kürtlere ve diğer halklara da yani bütün Türkiye'ye aittir. Kürtçülerin Türkiye'nin topraklarını bölmeye çalışması ve bölmesi uluslararası hukuka göre gayrimeşrudur. Türkiye topraklarında Kürdistan Devleti kurmak istemiyorlar mı Kürtçüler? Evet, Kürdistan Devleti kurmak istiyorlar. Öyleyse PKK'ya destek verip Kürdistan Devleti'nin kurulmasını isteyen bütün Kürtçüler, Kuzey Irak'a gidip yerleşsinler ve Kürdistan Özerk Yönetimi altında yaşasınlar. |
Alıntı:
|
Okudğum bir yorum şehit haberi ile alakalı olarak dikkatımı cektı yukarda !
"Onlar neyapsin asker anasi babasi,buyuklerinden türklügü,milletinden 'watan icin feda olsun'u $iringayla a$imi$lar. Kim temizleye bilirki,artik bu zawalli cesetleri " Filistin davasına sahip cıkan surıyedekı musluman kardeslerımıze kucak acan somalıdekı muslumanlara ıftar acan bır devlet ıcın canımı bın kere feda ederım..Nasıl bır sırıngaysa benı benden almıs.. |
yani sizde onlarda aynı şeyleri söylüyorsunuz bunu demek istedim.
ve bu hiç bir zaman çare olmayacak. kuzey ırak'a gitsinler diyeceğiz. onlarca işgalci tc topraklarımızdan çık diyecek. kıbrıslılar bile demiyormu işgalci tc topraklarımızı terket. bizde diyoruz höst ulen oralar bizim yerler. kısır döngü , kısır çekişme . |
fişleyin deyyusları...
hepsini tek tek alın içeri... tc hükümetini istemiyoruz diyorlar...deyyus s..tirgit sanki zorla tutuyoruz seni burda:@ |
benim anlamadıgım bu sperm israfı mahlukatlar ne halt yemeye türkçe konuşuyor ? madem kürdistan naraları atıyorsun çık kürtçe konuş sevmediğin devletin dilini ne halt yemeye konuşuyorsun ? bunlar iki eliyle bi halt doğrultamazlar müsterih olun..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
en alttan 4.mesaj fikriye bilmem ne mesajdaki bir kelime hariç en aklı selim görüşü o belirtmiş
|
Alıntı:
Neresi aklı selim la ? teröristen kardeş olmaz.Zaten şehid ailelerine hakaret etmiş şıllık. Asker zevk olsun diye kürt avına çıkıyor anlamı taşıyor onun kurduğu cümle. |
birileri keyif çatsın devletteki nüfuzu sürsün diye ölüyor çocuklarımızın çoğu doğuda...
1 aylık askeri doğuya süren sen Sonra öldürülüşünü heron kamerasından izleyen yine sen Niye hep anadolunun bilmem ne köyündeki dayı vatan sağolsun diyor ? Niye teşvikiyede bebekte bağdat caddesi civarında yas evi görmedik ? Bu emekli paşalar falan kısırmı erkek çocukları olmuyormu neden bir paşa karısını şehit çocuğuna ağlarken oğlu dağda ölmüş bir zengini vatan sağolsun derken görmüyoruz ? Neden vatan millet umurunda olmayan adamlar benim vatan sevgimi sömürsün ? Bundan daha tehlikeli resimler görmek istiyorsanız açın pkkli arkadaşıyla plajda poz veren genelkurmay başkanı çocuğunun resmine bakın... |
Alıntı:
|
La o işin bir sihri var elbet,kadının çocuğu ölmüş o an kameralar önünde ve cenaze sırasında isyana mı bulansın ? terörün işine gelir bu.Elbet sorguluyorlardır.Zaten artık aileler ihmal var mı yok mu diye dava açıyorlar araştırıyorlar olayları.Senin dediğini ben de diyorum ama dediğim gibi birden coşulmaz o haber alınır alınmaz.Ağlaması zaten bu sisteme bir isyan.
|
Evet bu yorumlara şaşmıyoruz ki BDP 2007 deki seçimlerde 1.8 milyon oy almışken 2011 seçimlerinde 2.8 milyon oy aldı.Yani oyunu bir milyon artırdı.
Sürüsüne bereket çocuk doğurmalarının karşılığını alıyor olmalılar. Türkiye'yi Bulgarların yaptığı gibi yada 1950 li yılında istanbul rumlarına yapılan gibi etnik temizlik yapmaya mı teşvik ediyorlar anlamış değilim. Sorun ne adamın ne istiyorlar,dertleri ne bu kahbeliğin mantığı kalmadı artık. Hadi eskiden Kemalistler birsürü pislik ayrımcılık baskı yıldırma yaptı diyelim kardeşim bugün herşeyi yavaş yavaş düzeltmenin peşinde olan bir duruş varken ne diye kudurdunuz? |
Ne yazıkki böyleleri var aramızda Allah la terörü yan yana getiriyolar müslüman teröristmi olurmuş bunlar sanaldan artistleniyolar sokakta tek başına yakala birini o zaman görüyüm onları asıl bunları temizlemek lazım bunlar gibileri yüzünden müslüman kürt vatandaşlarımız zan altında kalıyor.
|
Arkadaşlar farkında mısınız, değil misiniz bilmiyorum ama burada 2-3 PKK = BDP sempatizanı var zaten.Sizden görünüp, inceden inceye sizi yönlendirmeye çalışıyorlar. BDP = PKK ile diğer partileri aynı kefeye koymaya çalışıp halkı birbirine bölmeye çalışan insanlar var. Yazılan yazıları iyi bir okuyun, kim olduklarını çok iyi göreceksiniz ! Bunlar stratejik şekilde çalışıyor. Ortadan konuşuyorlar gibi yapıp, dindar kesimin sözlerini tekrarlayıp sonrada alttan alta kendi terörü destekleyici fikirlerini ortaya döküyorlar.
Burda amaç insanları solcu-sağcı, dinci-dinsiz,alt sınıf-üst sınıf, türk-kürt(bunun türevleri) ve bunun gibi unsurlarla insanları fikir bazında bölüp toplumun dayanak noktasını çökertmeye çalışıyorlar. Umarım farkındasınızdır bunun. Türkiye Cumhuriyetinde Türkçe konuşan, Türk Bayrağını, bayrağı kabul eden, Türkiye Cumhuriyetini vatanı kabul eden ve bunun için kan döken ve dökecek olan herkes bu ülkenin vatandaşıdır. Ne ırktan ve ne dinden olursa olsun ! Bunu kabul etmeyen zihniyet ise bölücüdür. Bunun dışında bir fikir beyan edenleri anlayın ki bölücülük yapacak burada. İnceden inceye işleyecek sizden taraf görünüp aklınızı bulandırmaya çalışacak. Siz siz olun bu oyunlara gelmeyin. Herkese iyi muhabbetler... |
Bu saatten sonra ne Pkk taraftarlarına ne de bizim tarafımıza konuşarak bu sorun çözülmez bu bize yakın geçmişimiz den miras kaldı malesef..
Pkk'da saf insanları kandırmak için bunu çok iyi kullanıyor.. |
Alıntı:
Valla muhterem pkklı yada bdpli olmak için önce kürtçü olmak lazım Kürtçü olmak içinde kürt olmak lazım... Galiba milliyetçi bir türk olmadığım için bdpli yaftası yiyoruz :) Hiç umrumda değil ;) |
İnsan soysuz olmaya görsün.
Geriye sadece mart ayını bekleyen ****** kediler gibi gözlerini kısıp kısıp nankörlük yapmak kalıyor. |
Alıntı:
|
En çok can sıkan noktada onlarda ölülerine şehit diyolar biz de şehit diyoruz.Nası bi çelişkidir bu??Kardeş kardeşe kırdırılıyo.Başbakanın yanlış hatırlamıyosam grup toplantısında bi konuşması vardı.Bulabilen paylaşsın.Çok güzel bi konuşmaydı tam bu konuyla ilgili.
|
|
Ekliyorum ama gözükmüyo video.Düzeltebilen varsa yardımcı olsun.Link bu.
http://www.youtube.com/watch?v=bOYvQrSFIS0 |
Kerdoğan ne demek bilen var mı?
Orda ki K ne ifade ediyo merak ettim çoğu yazmış.. Hristiyanlarda kendi kayıpları için şehit derler. Haçlı seferine çıkıp ölmüş birine şehit deseler kaç yazar.. Allah yolunda, dini, canı, namusu şerefi, vatanı milleti uğrunda can verenler şehit değil midir. Bizim dememizin ne anlamı var ki.. Karşı tarafın demesi zorumuza gidiyo ama bizim kaybımızın hepsi acaba gerçekten o mertebeye ulaşmış mıdır ki.. Bizim dememiz sadece temennidir dûadır bir nevi.. Eskiden ölen pkklıları duyunca sevinirdim. Hiç içim acımazdı. Şimdi soruyorum da kendime; acaba ben onların doğdukları şartlar altında doğsaydım. Onların kulaklarına çalınanlar benimkine çalınsaydı. Şu an verdiğimiz şehitlere mi dağdakilere mi üzülüyo olurdum? Ben onlardan olmazdım diyorum ama Hangimiz gerçekten verebiliriz ki bunun cevabını net bi şekilde.. Daha kaç şehit vericez, daha kaç adam öldürücez bilinmez. Açıkcası biteceğine dair bi umudum yok. Ya bi taraf katliam yapacak ya da bi taraf susacak.. |
Alıntı:
|
Anladım abi sağol..
|
kero eşek demek
hatta ilginç küfürlü bir deyim vardır kürtçede .... kerro diye . |
bunu diyenler her türlü kerhane çocuğudur...
Eşşek hanesi manasında yanlış anlamayın :D |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 05:15. |