![]() |
Sigara İçiyormusunuz?
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ ?
SİGARANIN SİZİ ZEHİRLEDİĞİNİ BİLİYORMUSUNUZ ? |
Sigara İçiyormusunuz?
konu için teşekkür ediyorum...Allaha şükür içmedim ama tadına bakmıştım iğrenç birşey....
içmeyin arkadaşlar siz de.... |
Sigara İçiyormusunuz?
içmiyorum elhamdülillah
|
Sigara İçiyormusunuz?
ben de bırakanlardanım yaklaşık 3 yıl oldu.
Rabbim herkese sigarayı bırakmak için yardım etsin... |
Sigara İçiyormusunuz?
içmiyorum içenleride anlamıyorum zaten çok saçma bişey
|
Sigara İçiyormusunuz?
Hayır içmiyorum içenleride kınıyorum.kızıyorum >:( >:(
|
Sigara İçiyormusunuz?
İçmiyorum,içenleride anlayamıyorum ve onlara çok kızıyorum,kınıyorum >:( >:(
|
Sigara İçiyormusunuz?
Tiryakiyim, mübalağa olmasın günde iki pakete yakın sigara içiyorum. Bırakmayıda düşünmüyorum, kınayanlarada bil-mukabele diyorum.
VesseLam |
Sigara İçiyormusunuz?
Alıntı:
|
Sigara İçiyormusunuz?
Alıntı:
|
Sigara İçiyormusunuz?
Dünyada insanın ömrüne törpü olan onca şey varki Azizim, sigaraya zaman dahi gelmez ... Merak etmeyin ne o bizi bırakır ne biz onu.
VesseLam |
Sigara İçiyormusunuz?
sen bilirsin üstadım ciğer sana emanet onuda unutma ;)
|
Sigara İçiyormusunuz?
EyvAllah Azizim ;)
VesseLam |
Sigara İçiyormusunuz?
seni düşündüğüm için diyorum :D
|
Sigara İçiyormusunuz?
O zaman sizden bir isteğim olsun muhterem eğer beni düşünüyorsanız, iki yüzlü ömür törpüsü insanlardan kurtulmam için bana dua edin.Bu sigarayı bırakmaktan daha önemli ;)
VesseLam |
Sigara İçiyormusunuz?
Arkadaşlar ben Hayır'ı işaretledim.
Ancak ben iki haftadır sigarayı bırakmaya çalışıyorum. Nikotin sakızı diye bir ürün var eczaneler satıyor. Bunları kullanmaya başladım. İki haftadır içtiğim sigara sayısı 9'dur. Sıfıra doğru emin adımlarla ilerliyorum. Kendimi çok fazla da zorlamıyorum. Yumuşak bir geçiş yaşıyorum. Sigara kullanan tüm arkadaşlarıma da aynısını tavsiye ederim. Şuanda sürekli öksürüyorum yaklaşık 13 yıldır sigara tiryakisi idim. Nikotin sakızını şiddetle tavsiye ediyorum hem ucuz hem de bir hafta boyunca günde en fazla 4 tane yetiyor. Sigara arzusunu yok ediyor(fizyolojik) psikolojik aruzuyu da siz bitiriyorsunuz. Böylece sigara içmiyorsunuz. Bu sakızın içinde sadece nikotin var ki biz sigara bağılılıları asıl buna bağımlıyız.(nikotin) Sigara içindeki geri kalan milyon tane kansorejen ve zehirli gazlara değil. Saygılarımla. |
Sigara İçiyormusunuz?
sigara kullanmıyorum ama kullananları da anlıyorum.Çünkü yakın çevrem tamamen kullanıyor.. Bırakmak isteyenlere Allah kolaylık versın..
|
Sigara İçiyormusunuz?
Alıntı:
|
Sigara İçiyormusunuz?
Allah c.c. razı olsun muhterem, bil-mukabele.
VesseLam |
Sigara İçiyormusunuz?
Hayır içmiyorum.Tadını merak etmişliğim bile yok..İçenleri de Allah kurtarsın : )
|
Sigara İçiyormusunuz?
Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biridir sigara.Bir keresinde tadına bakıyim dedim neredeyse öksürükten ölüodum. :) Sigara tabii ki de içmem içenleri de içirtmemek için uğraşırım.
|
Sigara İçiyormusunuz?
hayır içmiyorum....içenlere de anlam veremiyorum ??? :-\
|
Sigara İçiyormusunuz?
ŞÜKÜR İÇMİYORUM. İÇENLERİDE NEFİSLERİNE SÖZ GEÇİREMEDİKLERİ İÇİN SUÇLU GÖRÜYORUM >:(
|
Sigara İçiyormusunuz?
kullanmıyorum kullanıpta kendine zarar verenleri anlamıyorum çünkü kendine zarar vermeyi Rabbim yasaklamıştır ve kokusundan çok rahatsız oluyorum. >:(
|
Sigara İçiyormusunuz?
hayatımda ağzıma bile koymadım o nedenle tadını bilmem içenlere ne nedenini sormam
|
Sigara İçiyormusunuz?
Kullanmıyorum .Fakat içip ,birakıp isteyip; bırakamayanlara sözüm yok da bırakmak istemeyenlere kızıyorum açıkçası şüphelidir nihayetinde kaçınmak gerek.
|
Sigara İçiyormusunuz?
hyr içmiorum.. :)
|
Sigara İçiyormusunuz?
icmedim icmeyecem insallah
|
Sigara İçiyormusunuz?
Alıntı:
VesseLam |
Sigara İçiyormusunuz?
artık sigarayı üç pakete çıkardık, günde /olsun gözüm olsun /ne olacaksa olsun :)
şaka bir yana içmiyorum ama ben hiç sigara içti diyede erken yaşta ölen görmedim :) |
Sigara İçiyormusunuz?
Alıntı:
|
Sigara İçiyormusunuz?
Alıntı:
|
Sigara İçiyormusunuz?
Alıntı:
tabii beden benim bedenim sizene dyenler olabilir...ama bizim üzerimizde de vebale giriyorlar sayelerinde %70 pasif içiciyiz :-\ |
Sigara İçiyormusunuz?
Alıntı:
|
Sigara İçiyormusunuz?
Alıntı:
denemediğim kaldımıki, nikotin sakızından tut, bantına kadar... boşverin çevremdekilerin sağlığı açısından böyle iyi bence :D |
Sigara İçiyormusunuz?
Alıntı:
|
Sigara İçiyormusunuz?
hayırçok şükür
|
Sigara İçiyormusunuz?
Alıntı:
|
Sigara İçiyormusunuz?
Alıntı:
|
Sigara İçiyormusunuz?
" Bir bardak demli çaya uyku sattığım ... Yarim sigaram sabahı bulur mu söyle ..."
Ne güzel söylemiş şair ... VesseLam |
All times are GMT +3. The time now is 23:45. |