![]() |
Beşiktaş da men edilebilir!
Beşiktaş da men edilebilir
UEFA'nın toplantılarını takip eden Yunan gazeteci Staramapulos korkunç iddialarını paylaştı. 25 Ağustos 2011 Perşembe 12:37 http://www.sondakkahaber.com/resimler/2/36908.jpg Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA'nın talimatıyla Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılmayacağını duyurmasının ardından bir iddia da Yunanistan'dan geldi. UEFA toplantılarını takip eden Yunan gazeteci Manos Staramapulos, "Sıra Beşiktaş'a gelecek. Çünkü UEFA şike olaylarına çok ciddi bakıyor" dedi. BEŞİKTAŞ DA MEN EDİLEBİLİR Elefteros Tipos gazetesinde yazan Staramapulos, "UEFA en büyük önemi Şampiyonlar Ligi'ne veriyor. O nedenle öncelik F.Bahçe kararındaydı. Ancak şike konusunda çok hassaslar ve Beşiktaş da Avrupa'dan men edilebilir. Beşiktaş maçını oynar, karar ise daha sonradan verilir. Muhtemelen men edilecek" diye yazdı. sondakkahaber.com |
artık trabzon beşiktaşın yerinede oynar ;D
|
Kimse gidemiyecek avrupaya (:
|
trabzonspor bütün takımların yerine yenilip gelicek merak etmeyin ;D
|
Varsa suçları oynatmasınlar tabi...
Böyle bakmaları da çok doğal, herkes bizim kadar fevri davranmıyor böyle şeylerde, prestij söz konusu haa uefa'da ki türk düşmanlığı da inkar edilemez hani.. |
uefanın kendi neden men etmıyorda tff yi maşa kullanıyor acep ..
|
Alıntı:
|
İşin içinde derin güçler var beyler..
UEFA mafyası :karizmatik: |
Biz demiştik; Bu ateş üfleyerek sönmez diye...
|
Alıntı:
|
birşey olmaz tirabzon zaten bizim hakkımızdı der ve oradada oynar...
Zaten fark eden birşey olmaz gelen vuracağı için çok yorulmazlar |
Alıntı:
|
''Men edilebilir'' gibi bir açıklamaya yorum yapmak da yersiz. İddialar ile, öngörüler ile yapılan açıklamaların ya da yorumların olumlu olumsuz kimseye etkisi olmaz. İddia gerçekleşsin sonra bir şeyler söylenebilir.
|
Beşiktaş - İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Kupası final maçında şike olup olmadığı tartışmalıdır. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un şike yaptığı iddia edilen futbolcusu İbrahim Akın, Beşiktaş'a karşı kullandığı penaltı atışını gole çevirmişti. Eğer İbrahim Akın şike yapsaydı, kullandığı penaltı vuruşunu gole çevirmez ve dışarı atardı.
|
penaltıyı dışarı atarak şikemi yapılır yav :D
|
yav çakmasınlar diye dışarı atmıştır ;D
|
Alıntı:
Kendi takımın olunca nasılda celalleniyorsun ;D |
Alıntı:
fenerbahçe küme düşürülebilir dendiği zaman yazılanları daha unutmadık arkadaşlar..geçin bunları geçin. |
Alıntı:
Alıntı:
Çakmasınlar diye dışarı atmadıysa nasıl şike yapacak? Hem maçı kazanmak için elinden geleni yapacak ve penaltı atışını gole çevireceksin, hem de şike yapıp maçı karşı takımın kazanması için çalışacaksın. Bu nasıl olacak? |
yav şike yapan klüp topçusu penaltı yaptırıyorsa adamda atıcak tabi :)
|
Ottoman hiç mecalim yok :)
Ben fenerbahçeye de bu konuda çok yüklenmedim :) karar açıklandı, ondan sonra yazıp yorumladık bir şeyler :) |
Alıntı:
Beşiktaş düşsün o gün foruma girmezsin ;D |
Konu da hayati bir konu olsa içim yanmaz :) Ufak bir top kitleleri peşinden sürüklüyor ya ölsem gam yemem.. (Ne anlarsın sen der gibisiniz duymadım sanmayın:) )
|
Girer miyim girmez miyim göreceğiz o halde :)
|
şu topu sana bi sevdirsek kardeşlik...
|
Alıntı:
Golü atıyorsa nasıl şike yapıyor, onu soruyorum? Eğer şike yaptıysa topu çaktırmadan dışarı atmalıydı. |
Yorumunu yanlış okudum kardeşlik bu aralar çift görüyorum. Diyarbakır fena çarptı..
|
çaktırmadan dışarıya atmak nasıl olur hacı...
sana şunun garantisini verebilirim bi adam topu dışarı atmaya çalışsa bunu kesinlikle belli eder kesinlikle... topun gidişinden belli olur... mecbur içeriye aıtcak 100 penaltı atılsa 2-3 ü anca dışarı gider... |
bizim bi dayı vardı su dökerdi camdan aşağı bizde arabasının lastiklerini indirirdik
|
Yakmakla tehdit etseydiniz kardeşlik :)
|
dedemim mescitten arkadaşıydı hacı dayı kardeşlik...
dedeme söylese oda beni yakardı :D |
Alıntı:
Olaya bir de iyi tarafından bakalım Ottoman.http://img835.imageshack.us/img835/7...nzirsmiley.gif Eğer Beşiktaş küme düşürülürse, biz Beşiktaşlılar Beşiktaş'ın maçlarını şifresiz kanalda canlı yayınla seyredebiliriz.http://img706.imageshack.us/img706/2...yansmiley1.gif Ayrıca, Beşiktaş küme düşürülürse muhtemelen Fenerbahçe de küme düşürüleceği için, Bank Asya 1. Lig'deki Beşiktaş - Fenerbahçe derbi maçlarını da şifresiz kanalda canlı yayınla seyredebiliriz.http://img708.imageshack.us/img708/3849/mutlusmiley.gif |
Molotoflar bendendi dayı tanıdık olmasa. Gidip bdpnin bir çayını içip iki koli kapardım eylem niyetine kardeşlik.. :) Lig tv aboneliği ne kadar aylık kardeşlik haberin var mı
|
bilmiyorum ama aöğrenmem lazım benimde...
malum artık evdeyiz bağlatmak lazım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
legend insan saçmalar bak yeminle saçmalar...
7 metre kalede topu bilerek dışarı at deseler saçma sapan vurursun... |
Alıntı:
|
gs için alıyorsan hiç alma kardeşlik iş yok :)
bende bi şartlarına bakayım istediğim an iptal ettirebiliyorsam bende bağlarım bi lig tv... lig tvden daha öncemli premier lig maçları var onları izlemek için bağlatırım digitürkü |
All times are GMT +3. The time now is 13:31. |