![]() |
Hangi Yazar ???
Arkadaslar kose yazilari bolumumuzde hangi yazarimizin yazilarini sikca gormek istersiniz?
Lutfen begendiginiz isimleri belirtir misiniz? (en fazla 3 isim) Not: Arkadaslar lutfen okuyazaginiz isimleri belirtin. Buraya isim yazip bir daha ugramamazlik olmasin ... |
Hangi Yazar ???
Kardesim butun gazeteyi buraya tasimak olmaz.. O zaman akpartiforum degil zaman gazatesi oluruz.
sen bize kesinlikle burada olmali dedigin bir kac ismi soyler misin ?? bunlarin arasindan 3 isim soyler misin? |
Hangi Yazar ???
Alıntı:
|
Hangi Yazar ???
Ekrem dumanlı Mümtazer türköne Abdullah aymaz
|
Hangi Yazar ???
Alıntı:
|
Hangi Yazar ???
Fehmi Koru,Ekrem dumanlı,Hüseyin Üzmez
|
Hangi Yazar ???
Alıntı:
|
Hangi Yazar ???
Ekrem Dumanlı olabilir.
VesseLam |
Hangi Yazar ???
Alıntı:
|
Hangi Yazar ???
Mustafa Necati Özfatura, Rahim Er, İsmail Kapan (Türkiye Gazetesi)
|
Hangi Yazar ???
Alıntı:
|
Hangi Yazar ???
ahmet hakan, emre aköz, samil tayyar...
|
Hangi Yazar ???
Alıntı:
|
Hangi Yazar ???
Alıntı:
en son su 6. filo olayinda cuvalladi ama benim olmazsa olmazlarim arasindadir.. ayni sekilde yilmaz özdilide her daim okurum..bir yazari okumak icin illaki ayni görüste olmam gerekmiyor ki ;) |
Hangi Yazar ???
Alıntı:
|
Hangi Yazar ???
hep kendi görüsümüz dogrultusundaki yazarlarimi okumak zorundayiz..acik konusayim aziz nesinin bütün kitaplarini okudum, nazim hikmetin bir cok siirini ezbere bilirim..
|
Hangi Yazar ???
FEHMİ KORU,ABDURRAHMAN DİLİPAK,HASAN KARAKAYA
|
Hangi Yazar ???
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
tesekkurler |
Hangi Yazar ???
Alıntı:
|
Hangi Yazar ???
Alıntı:
sonucta bu insanlar her ne kadar bizimle ayni görüste olmasada bu ülkenin insanlari, bu ülkenin degerleri.. ben sabahleyin internet basina oturunca sirayla degisik gazetelerden isimleri okurum ama su siralar favorilerim ahmet hakan, emre aköz ve samil tayyar.. ara sira cok sacmaladigi zaman yilmaz özdil inde kalemi saglamdir bazen paranoyak oluyor ve kendince komplo teorileri kuruyor.. olabildigince degisik fikirleri okuyalim ki onlar hakkinda fikir sahibi olalim..siz saniyor musunuz ki aziz nesin islam dininden bihaberdi!.. |
Hangi Yazar ???
taha akyol;türkiyenin yetiştirdiği en bilgili köşe yazarlarından olaylara bilimsel boyutlarla bakabilen sağduyulu bir yazar.
can dündar;çok hassas noktalara el atıyor fakat hakkınıda veriyor;insan hakları davalarında hep en önde bayrakatarlık yaptı ahmet altan;türkiyenin en cesur yazarı;hakkında açılan onlarca davaya rağmen tsk nin rütbeli paşalarının yaptıkları yanlışları eleştirmekten geri durmayan bir cesaret abidesi. ahmet hakan;döndü filan diyorlar para için diyorlar....ben para için olduğuna inanmıyorum bugün bazı çevrelerin eylem ve hareketleri insanları dininden soğutmak için yarışıyor resmen ;ahmet hakanda u dalganın tesiri ile dinden soğumuş olabilir. eygiile kavgasında son derece haklı idi eyginin, o dönemdeki yazılarında müslümanları cihata çağıran ve denizleri, hedef gösteren onlarca yazısı var. dönemin gazete manşetleri milli kütüphane arşivlerinde olması lazım;ve ayrıca eyginin son yazısı daha bir komedi;tuttu deniz gezmişler ile pkk yı aynı kefeye koydu :D ayrıca ayşe arkadaşa katılıyorum;herşeyi okumak ama herşeyi bizim ufkumuzu çok fazla açar;peyami safa da okuyacaksınız,aziz nesinde;mustafa necati sepetçioğluda;yaşar kemalde ;yahya kemal beyatlıda,ahmet arifde ,nihal atsızda,orhan pamukta hepsini okumak güzel olur.malesef türkiyede elif şafakın dediği gibi ;okur taraftar gib,i sağ okuyan solu okumuyor ,solu okuyan sağı okumuyor .sonuçta herşey hep tek taraflı görülüyor |
Hangi Yazar ???
eronon hepsi ilgiyle okudugum yazarlar tabiki bunlar arti olarak nuray mert, cüneyt ülsever, hasan cemal, mehmet barlas, nazli uluca, mümtazer türküöne gibi ikinci cumhuriyetcileride unutmayalim..;)
|
Hangi Yazar ???
Alıntı:
|
Hangi Yazar ???
ben nazlı ılıcağı sevmiyorum kocası ölür ölmez daha kırkı bile çıkmadan evlenmiş :D
|
Hangi Yazar ???
arkadaslar emre aköz üde tavsiye ederim..kendisi liberal biridir ve nereden nereye geldi dedirticek bir yazardir..kadin dergielrinde yazarliga baslayan ve su an sabahta yazan aközün kalemi cok saglamdir ve tam anlamiyla bir demokrattir..
|
Hangi Yazar ???
Alıntı:
onun özel hayati beni enterese etmez tabiki evlendigi kiside daha sonra basimiza bela oldu ama simdi esamesi okunmuyor.. |
Hangi Yazar ???
Alıntı:
|
Hangi Yazar ???
Alıntı:
|
Hangi Yazar ???
1, Hasan Karakaya ( sen koymasanda ben koyarım Selahattin kardeş)
2, Serdar Arseven 3, M. Emin Kazcı Üçüde VAkit' ten ama idare edin artık... |
Hangi Yazar ???
Alıntı:
|
Hangi Yazar ???
Rahim ER, Mustafa Necati Özfatura,Emre Aköz....
|
Hangi Yazar ???
Alıntı:
erol mutercımlerıde severım... |
Hangi Yazar ???
EKREM DUMANLI,TAMER KORKMAZ,ALİ BULAÇ
|
Hangi Yazar ???
Alıntı:
|
Hangi Yazar ???
Serdar turgut
Engin ardıç Mehmet Barlas |
Hangi Yazar ???
Ahmet Turan ALKAN, Ekrem DUMANLI, Mümtaz'er TÜRKÖNE....
|
Hangi Yazar ???
;)
|
Hangi Yazar ???
Mümtaz'er TÜRKÖNE , Ali BULAÇ ve Fehmi KORU...
|
Hangi Yazar ???
Emre Aköz, Ergun Babahan, Mehmet Barlas, Nazlı Ilıcak
Ekrem Dumanlı, Mümtaz'er Türköne Hasan Karakaya Ahmet Taşgetiren Gülay Göktürk Kesinlikle bizim görüşlerimizle uyuşması gerekmiyor, liberalcilerin de yazılarının bulunmasını isterim :) |
All times are GMT +3. The time now is 20:03. |