![]() |
Bakıyorumda...
Tek konuya bağlı kalarak yapılan muhabbetler , tartışmaların yoğunluğu.Arkadaşlar bu şekilde olmasının forum için olumsuz sonuçlarını göz ardı etmemeniz gerekir.Daha başka konular paylaşılması , daha farklı fikirlerin önüne geçilmemesi gerekir.Forum böylece daha girilesi bi hale gelecektir , ve daha aktif olacaktır umarım.
Bakıyorum hergün belirli 2-3 konuda toplanılıyor orada herkes muhabbet ediyor konu dışı dahi olsa.Gün boyu 2-3 konuda kalınıyor diğer açılan konular gümbürtüye gidip yorumsuz günü kapatmış ve arşive doğru yol almış oluyorlar. Lütfen daha duyarlı olalım her açılan konuya yorum dahi yapmasak paylaşımın için teşekkürler diyebiliriz değilmi ? Hadi bakalım. |
haklısın kardeşim herkesin dikkatli olması gerekiyor tabi hep bir yere odaklanmak yanlış...
|
Sorunu hep yanlış yerlerde arıyorsunuz :)
|
Alıntı:
|
Uyarı için teşekkürler..
|
Alıntı:
Anlayabilmek için derin düşünmeniz gerek yalnız ;) |
Alıntı:
|
bu sohbetlere sadece konu gözüyle bakmayın....
|
Özeleştiri yapabilme alışkanlığı getirme çalışıyorum yönetime. . . Daha ne yapayım şahsım adına.
|
Yüzlerce benzerinden biri sadece bu konuda, takmayın muhteremler...
|
Alıntı:
Şurda anlatılmak isteneni anlamamak için kafanızı yormayın .Nasıl yönetim ekibisiniz anlamadım ki . |
bu arkadas yine sapitmaya basladi.. iki aksamdir aykiri olmak adina böyle sacma konular acmak zorundami ben orasina takildim..
|
Neden saçma diye yaftalıyorsun ?
|
su yüzden sacma.. birincisi isteyen istedigi konuya mesaj yazar bu konuda yönetim dair kimse yaptirim yapamaz..
ikincisi o konularda sohbet denilenlerde olmazsa bu forumda in,cin top oynar bizahmet ona karismasinlar.. |
Konunun aykırılıkla hiçbir ilgisi yok ki öyle bir çabamda olamaz , öyle bir aciziyette bulunupta kendimi bunlarla tatmin edecek durumda değilim.
Uzunca bir süredir forumdan ayrılmıştım aslında terk etmiştim forumu.O zamandaki üye kardeşlerimde bilirler . Foruma geri döndüm ne var ne yok özlediğimden aslında üye kardeşlerimi muhabbetlerini vs. Herneyse aykırı konu dediniz asıl aykırı olan sizin işlevlerinizdir ben zamanında yönetimdeydim bu forumda şimdi buradaki yeni nicklerin çoğunu tanımıyorum çünkü hafızamda eski nickler var.Ters giden birşeyler var bende gördüklerimi burada açık platformda belirtiyorum bunda aykırı hiçbirşey arayamazsınız sayın mavera. Anlatılmak istenenleri anlayın yeter canlarım. |
Yönetim yaptırım uygulasın dememiş ki !!!
Başka konularada yoğunlaşalım, hiç olmazsa teşekkür edelim demiş... |
farkindamisin ne istedigini bilmiyorsun.. derdin nedir ben onu dahi anlamis degilim yani simdi sorun konularin sohbete dönmesimi yoksa ciddi konularin tartisilmamasimi..
yok merak ettim, baktim acaba kac tane ciddi konuya yorum yazmissin diye ve elle tutulur birseyler bulamadim simdi napcaz? |
Alıntı:
|
Daha ciddi konulara, laf ebeliğine girmeyelim istersen ;)
|
Konuyu şahsi meseleye çevirip sizinle tartışma ortamı yaratmak istemem.
Sizin yorumlarınıza , sohbetlerinize karışacak kadar alçak ve hadsiz de değilim. Konumdaki açık nüansları anlayamıyor musunuz ? Halbuki o kadarda ince yazmamıştım demek ki saman altından su yürütsem daha kıymetli olurum. |
Kendine gel..
İki akşamdır bir haller oldu sana muhterem, kime posta koyuyorsun ? Bunu yanlış adama söyledin haberin ola, uzun bir ara verdikten sonra forumu tanı öyle konuş.. |
birakta onun kararinda üyeler versin.. yani isteyen, istedigi konuya yazar bence bu konuda serzeniste bulunmanin anlami yok..
ayrica o sohbet diye lanse edilen olgu o konularin özüdür zaten oda olmazsa kapatalim forumu! |
Serzenişte mi bulundum Allah aşkına yahu .Platformun sıkıcılığını gidermek adına önerilen şeyler bunlar.Yinede hadi kararı her zamanki gibi siz yönetime bırakalım karışmıyorum !
|
Alıntı:
biride gelir istediği gibi siler şikayet ederiz cevap alınmaz 5 iş günü oldu be artık karara bağlayın ;D |
Alıntı:
bize ciddi konulari konusun diyorsun sonrada resimli banlamayi istiyorsun ben buradaki tezati cözmeye calistim.. neyse dedigin gibi konuyu kisislestirme derdim yok, sizide tanimiyorum o acidan sizlede sorunum yok ben sadece konuya bir yerden müdahil olmak istedim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Açık uyarı, forumu tanı öyle konuş... Ah ulan ah :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tamam şahsi tartışma yaratmayalım konu o değil her zaman saptırıyorsunuz anlatılmak istenenleri.
|
Alıntı:
Yapcak bişeymi bulamadınız derken ? Avukatlık yaptığım yok, sadece yanlış olana yanlış dedim... Son olarakda kurduğun cümle hoşuma gitmemekle beraber aslında forum hakkında görüşlerimin ne kadarda doğru olduğunun kanıtıdır... He son birşey, neyse o bende kalsın ;) |
Alıntı:
Gayet açık bunda soru yöneletecek bir şey göremiyorum güzel abim, Aksine neden öyle bir izlenime kapıldığımı sormanız gerek neyse.. Bizim neler hoşumuza gitmiyorda, neyse.. İfade özgürlüğü diyelim abi kişisel algılamayın.. |
Neden öyle bir izlenime kapıldığınızı bilyiroum, aslında bu bir izlenim değil ;)
Objektif denen arkdaşı birebir hiç tanımam, neden avukatlığına soyunayım :) |
Alıntı:
|
Hakim karşısındamıyızda avukata ihtiyacım olsun benim alnım AK ! Görüşlerim bunlar dileyen katılır dileyende sizler gibi katılmaz.Katılana avukat muamelesi yapmanız olaya bir taraftan bakmanızdan kaynaklanıyor.
|
Alıntı:
|
O bahsi geçen terim muhabbeti yapanlar derken şahsını kastedmediğim apaçık bellidir.Genel durumdan söz ederken oraya o terimi sıkıştırmam ayrıca manidardır biliyorum ve çok akıllıcadır.
Yaptığın yorumlarda şahsi tartışma zemini hazırlamaktan ibaret diye düşünüyorum tarantula. |
Alıntı:
Bu arada çok mütevazisin objektif... :) Tamam muhterem O benim... |
Arkadaşlar birbirimize karşı biraz daha saygılı olabilirsek sorunların üstesinden gelebiliriz. Onur kardeşimizin ifade ettiği dikkate değer bir şey var gündem deki önemli konu ve paylaşımlara karşı ilgisizlik var onların canlı ve diri durması için az da olsa yorum yapılmasını teklif ediyor .
|
All times are GMT +3. The time now is 09:39. |