Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Furkan Vakfını Hizbullah Vakfı yaptılar (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=154800)

Ammar 09-11-2011 23:29

Furkan Vakfını Hizbullah Vakfı yaptılar

Hizbullah`a İftira Etme Yarışına Girdiler!

Yaklaşık 11 yıldır internet üzerinden yayın yapan Hadi Özışık yönetimindeki "İnternet Haber", bugün yaptığı bir haberle 11 yılda edindikleri tecrübenin birilerine iftira atarak prim elde etmek olduğunu ortaya koydu. Peki, İnternet Haber böyle bir haber yapar da Aktif Haber boş durur mu?!

"Ey iman edenler! Eğer bir fasık size bir haber getirirse onun aslını araştırın." diye buyurur Rabbimiz, Hucurat Suresi 6. ayetinde…

Bu ayet gözler önünde duruyor olmasına rağmen, bu ayetlere iman ettiğini iddia edenler, ayetleri görmezden gelenlerden daha kör olabiliyorlar…

Nedense söz konusu Hizbullah oldu mu kendilerini pak ve temiz görenler, darbe şakşakçısı olarak niteledikleri medya kesiminden dahi haber alıyorlar. Hem de haberin doğruluğunu hiç araştırmadan…

Hatta haberin doğruluğunu araştırmak bir yana, Doğan Haber Ajansı, Vatan Gazetesi, Milliyet, Hürriyet ve Radikal gibi kuruluşların haberde Hizbullah’tan bahsetmemesine rağmen, böyle bir ibare olmamasına rağmen, bilinçli olarak bu tür ibareler ve başlıklar kullanmışlar… Haberi yapanlar kimler peki; Aktif Haber, İnternet Haber…

İftira etme konusunda İslam’a düşman Medya organlarını dahi geçmişler.

Oysa zahmet edip haberin doğruluğunu biraz araştırsaydılar, yanı başlarında duran Google’dan Furkan Vakfı diye yazsaydılar, bu vakfın Hizbullah ile hiçbir alakasının olmadığını anlarlardı.

Ancak gözleri o kadar kararmış, o kadar pervasızlar ki, bunu dahi araştırmaya gerek görmüyorlar. Yada belki de yalan olduğunu bildikleri halde çamur at izi kalsın anlayışını benimsiyorlar. Vay onların o hallerine…

Haberin içeriği ise tam felaket… "Çocuğa işkence yapılmış" diyorlar, "ayakta tedavi edildi" diyorlar… Üstelik ne hikmetse işkence etmekle suçlananlar mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor.

Sormak lazım acaba bu kin niye?

İslam’a düşman olan medyanın dahi yapmadığı vicdansızlığı yapma sebebi ne?

Amaç ne?

İbreti alem olsun diye her iki yazıyı da sizlerle paylaşalım isterseniz…
….

Dini eğitim veren vakıfta küçük hırsıza işkence

Murat KİBRİTOĞLU/ADANA, (DHA

ADANA’da dini eğitim veren Furkan Vakfı’nın yurt olarak kullandığı evden, bir arkadaşıyla 800 lira para çaldığı öne sürülen, yakalandıktan sonra serbest bırakılınca vakfın yöneticileri tarafından kaçırılıp işkence edilen 14 yaşındaki T.V.’yi polis kurtardı.

Olay, geçen çarşamba günü meydana geldi. Ova Mahallesi’nde oturan ve okula gitmeyen T.V., iddiaya göre, bir arkadaşıyla birlikte Furkan Vakfı’nın öğrenciler için yurt olarak kullandığı Belediye Evleri Mahallesi’ndeki eve gizlice girip, 800 lira para ve bu evde dini eğitim için bulunanlara ait kimlik belgelerini çaldı.

Öğrencilerden birinin fark ettiği T.V. ile arkadaşı kaçtı. Öğrenciler, hırsızlık suçundan kaydı bulunan T.V.’yi yakalayıp, polise teslim etti. T.V.’nin üzerinden çalınan para ve kimlikler çıkmazken, T.V., Cumhuriyet Savcısı tarafından serbest bırakıldı. T.V., adliyeden ayrıldığı kuzeni 20 yaşındaki S.V. ile birlikte kapıda bekleyen Furkan Vakfı yöneticileri 26 yaşındaki Nurullah Öğüt, Gökhan Yılmaz, 25 yaşındaki İnanç Toğ ve yanlarındaki 16 yaşındaki R.B., tarafından kaçırılarak bir çiftlik evine götürüldü.

Vakıf yöneticileri, T.V.’yi oturttukları bir sandalyede el ve ayaklarını iple bağlayarak, ağzını bantla kapattı. Çocuğu döverek işkence yapmaya başlayan vakıf yöneticileri serbest bıraktıkları S.V.’den çalınan para ve kimlikleri getirmesini istedi. 800 lira ile dönen S.V.’den parayı alan şüpheliler, kimlikleri de getirmesi halinde T.V.’yi bırakacaklarını söyledi

Daha sonra S.V.’nin polise gitmesinden endişe eden vakıf yöneticileri, sabaha kadar işkence yaptıkları T.V.’yi de yanlarına alarak vakfın başka bir evine geçti. Bu sırada S.V. de durumu ailesine onlar da polise bildirdi

İddia üzerine vakfın verilen adreslerine baskın yapan polis, işkence yapılmaya devam edilen çocuğu elleri ve ayakları bağlı, ağzı bantlı halde bulup kurtardı. Yüzü dayaktan şişen küçük çocuk götürüldüğü Adana Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edilip ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edildi. Vakıf yöneticileri ise gözaltına alındı.

İfadelerinde çocuğu dövdüklerini kabul eden yöneticiler, sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. T.V.’nin birlikte hırsızlık yaptığı arkadaşı aranıyor.
………

Hizbullahçılardan Küçük Çocuğa İşkence

http://hurseda.net/userfiles/images/...ber-iftira.jpg

Adana`da Hizbullahçılara ait bir evden para çaldığı iddiasıyla yakalanan ve sonrasında serbest bırakılan çocuk Hizbullahçılar tarafından kaçırıldı ve işkence edildi..

Adana’da dini eğitim veren Furkan Vakfı’nın yurt olarak kullandığı evden, bir arkadaşıyla 800 lira para çaldığı öne sürülen, yakalandıktan sonra serbest bırakılınca vakfın yöneticileri tarafından kaçırılıp işkence edilen 14 yaşındaki T.V.’yi polis kurtardı.

Olay, geçen çarşamba günü meydana geldi. Ova Mahallesi’nde oturan ve okula gitmeyen T.V., iddiaya göre, bir arkadaşıyla birlikte Furkan Vakfı’nın öğrenciler için yurt olarak kullandığı Belediye Evleri Mahallesi’ndeki eve gizlice girip, 800 lira para ve bu evde dini eğitim için bulunanlara ait kimlik belgelerini çaldı.

Öğrencilerden birinin fark ettiği T.V. ile arkadaşı kaçtı. Öğrenciler, hırsızlık suçundan kaydı bulunan T.V.’yi yakalayıp, polise teslim etti. T.V.’nin üzerinden çalınan para ve kimlikler çıkmazken, T.V., Cumhuriyet Savcısı tarafından serbest bırakıldı. T.V., adliyeden ayrıldığı kuzeni 20 yaşındaki S.V. ile birlikte kapıda bekleyen Furkan Vakfı yöneticileri 26 yaşındaki Nurullah Öğüt, Gökhan Yılmaz, 25 yaşındaki İnanç Toğ ve yanlarındaki 16 yaşındaki R.B., tarafından kaçırılarak bir çiftlik evine götürüldü.

Vakıf yöneticileri, T.V.’yi oturttukları bir sandalyede el ve ayaklarını iple bağlayarak, ağzını bantla kapattı. Çocuğu döverek işkence yapmaya başlayan vakıf yöneticileri serbest bıraktıkları S.V.’den çalınan para ve kimlikleri getirmesini istedi. 800 lira ile dönen S.V.’den parayı alan şüpheliler, kimlikleri de getirmesi halinde T.V.’yi bırakacaklarını söyledi.
Daha sonra S.V.’nin polise gitmesinden endişe eden vakıf yöneticileri, sabaha kadar işkence yaptıkları T.V.’yi de yanlarına alarak vakfın başka bir evine geçti. Bu sırada S.V. de durumu ailesine onlar da polise bildirdi.

İddia üzerine vakfın verilen adreslerine baskın yapan polis, işkence yapılmaya devam edilen çocuğu elleri ve ayakları bağlı, ağzı bantlı halde bulup kurtardı. Yüzü dayaktan şişen küçük çocuk götürüldüğü Adana Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edilip ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edildi. Vakıf yöneticileri ise gözaltına alındı.

İfadelerinde çocuğu dövdüklerini kabul eden yöneticiler, sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. T.V.’nin birlikte hırsızlık yaptığı arkadaşı aranıyor.

Aktif Haber

..................

Buda İnternet Haber`in, "11 yılda medya etik kuralları hususunda aldığınız mesafe bu mu?" dedirten haberi…

"Hizbullahçılardan küçük çocuğa işkence

Hizbullahçılara ait bir evden para çaldığı iddiasıyla yakalanan ve sonrasında serbest bırakılan çocuk Hizbullahçılar tarafından kaçırıldı ve işkence edildi

Adana`da Hizbullahçılara ait bir evden para çaldığı iddiasıyla yakalanan ve sonrasında serbest bırakılan çocuk Hizbullahçılar tarafından kaçırıldı ve işkence edildi.

Adana`da dini eğitim veren Furkan Vakfı`nın yurt olarak kullandığı evden, bir arkadaşıyla 800 lira para çaldığı öne sürülen, yakalandıktan sonra serbest bırakılınca vakfın yöneticileri tarafından kaçırılıp işkence edilen 14 yaşındaki T.V.`yi polis kurtardı.

Olay, geçen çarşamba günü meydana geldi. Ova Mahallesi`nde oturan ve okula gitmeyen T.V., iddiaya göre, bir arkadaşıyla birlikte Furkan Vakfı`nın öğrenciler için yurt olarak kullandığı Belediye Evleri Mahallesi`ndeki eve gizlice girip, 800 lira para ve bu evde dini eğitim için bulunanlara ait kimlik belgelerini çaldı.

Öğrencilerden birinin fark ettiği T.V. ile arkadaşı kaçtı. Öğrenciler, hırsızlık suçundan kaydı bulunan T.V.`yi yakalayıp, polise teslim etti. T.V.`nin üzerinden çalınan para ve kimlikler çıkmazken, T.V., Cumhuriyet Savcısı tarafından serbest bırakıldı. T.V., adliyeden ayrıldığı kuzeni 20 yaşındaki S.V. ile birlikte kapıda bekleyen Furkan Vakfı yöneticileri 26 yaşındaki Nurullah Öğüt, Gökhan Yılmaz, 25 yaşındaki İnanç Toğ ve yanlarındaki 16 yaşındaki R.B., tarafından kaçırılarak bir çiftlik evine götürüldü.

Vakıf yöneticileri, T.V.`yi oturttukları bir sandalyede el ve ayaklarını iple bağlayarak, ağzını bantla kapattı. Çocuğu döverek işkence yapmaya başlayan vakıf yöneticileri serbest bıraktıkları S.V.`den çalınan para ve kimlikleri getirmesini istedi. 800 lira ile dönen S.V.`den parayı alan şüpheliler, kimlikleri de getirmesi halinde T.V.`yi bırakacaklarını söyledi.

Daha sonra S.V.`nin polise gitmesinden endişe eden vakıf yöneticileri, sabaha kadar işkence yaptıkları T.V.`yi de yanlarına alarak vakfın başka bir evine geçti. Bu sırada S.V. de durumu ailesine onlar da polise bildirdi.

İddia üzerine vakfın verilen adreslerine baskın yapan polis, işkence yapılmaya devam edilen çocuğu elleri ve ayakları bağlı, ağzı bantlı halde bulup kurtardı. Yüzü dayaktan şişen küçük çocuk götürüldüğü Adana Devlet Hastanesi`nde ayakta tedavi edilip ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edildi. Vakıf yöneticileri ise gözaltına alındı.

İfadelerinde çocuğu dövdüklerini kabul eden yöneticiler, sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. T.V.`nin birlikte hırsızlık yaptığı arkadaşı aranıyor."

kaynak:
Hurseda Haber

Ebuzer 09-11-2011 23:31

İftira atmak ne kadar kolay..
Ne yaptıklarını şaşırdılar bunlar..
Allah'a havale ediyorum..

Özgür Çağrı 09-11-2011 23:31

bir iftirayla iki kuş vurmaya kalkmışlar desene ..

Mavera 09-11-2011 23:35

vango itiraf et, siz mi dövdünüz bu cocugu :)

Ammar 09-11-2011 23:36

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949331)
vango itiraf et, siz mi dövdünüz bu cocugu :)

"abilere" sor haberi yapanlar onlar aktif haber ve diğerleri malumdur zaten :)

İntifada 09-11-2011 23:37

gördün mü sen olayı :)
cehaletin bu kadarı yav :)
la vallahi özrü kabahatinden beter haberin ya :)

Mavera 09-11-2011 23:37

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949333)
"abilere" sor haberi yapanlar onlar aktif haber ve diğerleri malumdur zaten :)

haber dha ve aa kaynakli hemen abilere suc atma :)

Ammar 09-11-2011 23:39

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949335)
haber dha ve aa kaynakli hemen abilere suc atma :)

haber DHA kaynaklı çarpıtıp bir vuruşla iki kuş yapanlara kim ???

:) :) :w::w:

Mavera 09-11-2011 23:40

yoksa internethaber ve aktif haberdemi nurcu.. yok öyle diyorsan yanilirsin hadi özisik nurcu degildir kendisi orta yolcudur yani demokrat takilir aktif haberde klasik bir haber sitesi yani zaman yada samanyolu deseydin anlardim ;)

Ammar 09-11-2011 23:46

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949334)
gördün mü sen olayı :)
cehaletin bu kadarı yav :)
la vallahi özrü kabahatinden beter haberin ya :)

mesele cahillik değil ki adım gibi eminim ki bilinçli yapılıyor.

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949338)
yoksa internethaber ve aktif haberdemi nurcu.. yok öyle diyorsan yanilirsin hadi özisik nurcu degildir kendisi orta yolcudur yani demokrat takilir aktif haberde klasik bir haber sitesi yani zaman yada samanyolu deseydin anlardim ;)

sen öyle san. :evet::evet:

sanki biz bilmiyorum :w::w::w::w:

Mavera 09-11-2011 23:47

iyi bildigini paylasta, bizde bilelim..

Özgür Çağrı 09-11-2011 23:48

aktif haber nurjuvazi sitesidir la :)

Özgür Çağrı 09-11-2011 23:48

yani ben öyle duymuştum .

Ammar 09-11-2011 23:49

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949342)
iyi bildigini paylasta, bizde bilelim..

hatırlıyorum hurseda.net'ten haber almıştın hizbulah bilmem ne dedi diye Hurseda'nın hizbullahla hiçbir resmi bağlantısı yok. şahsi ve kendi halinde bir sitedir. yeterli oldu mu acaba ? :) :)

Mavera 09-11-2011 23:51

bu isler öyle duyumlar filan olmuyor.. siteyi hafiften incelersek pek öyle cemaatle filan isi olmadigini anlarsiniz..

Ebuzer 09-11-2011 23:51

Siteyi inceledim,nurcularla alakasız gibi..

Mavera 09-11-2011 23:53

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949345)
hatırlıyorum hurseda.net'ten haber almıştın hizbulah bilmem ne dedi diye Hurseda'nın hizbullahla hiçbir resmi bağlantısı yok. şahsi ve kendi halinde bir sitedir. yeterli oldu mu acaba ? :) :)

resmi bagi yok ama gönül bagi var ve bunu deklare ediyorlar ama bu sitelerin öyle birsey deklare ettigi yok birde bana bu sitelerde cemaat, hocaefendi haberi bulurmusunuz..
hele internethaberin hic alakasi yok 10 yildir o siteyi biliyor ve takiliyorum..

Ammar 09-11-2011 23:59

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949346)
bu isler öyle duyumlar filan olmuyor.. siteyi hafiften incelersek pek öyle cemaatle filan isi olmadigini anlarsiniz..

la AllaH'ınızı seviverseniz abilerin hangi kuruluşunuzu incelediğinizde bir cemaat izlenimi veriyor ki ? :) her kesime hitap ediyorlar bazı kesimler hariç :w::w:

tüm kuruluşlarında bağ inkar edilir zaten.

Mavera 09-12-2011 00:01

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949359)
la AllaH'ınızı seviverseniz abilerin hangi kuruluşunuzu incelediğinizde bir cemaat izlenimi veriyor ki ? :) her kesime hitap ediyorlar bazı kesimler hariç :w::w:

tüm kuruluşlarında bağ inkar edilir zaten.

ya onlar yapacak olsa stv yada samanyolu haberden yardirirlar neden böyle basit numaralara gereksinim duysunlarki..

Özgür Çağrı 09-12-2011 00:03

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949360)
ya onlar yapacak olsa stv yada samanyolu haberden yardirirlar neden böyle basit numaralara gereksinim duysunlarki..

niye kayseriye serhat izmire körfez ankaraya maltepe izmite fem açıyorlar o zaman ;D
ne gerek var böyle basit numaralara bence sana katılıyorum abi :)

Ammar 09-12-2011 00:04

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949349)
resmi bagi yok ama gönül bagi var ve bunu deklare ediyorlar ama bu sitelerin öyle birsey deklare ettigi yok birde bana bu sitelerde cemaat, hocaefendi haberi bulurmusunuz..
hele internethaberin hic alakasi yok 10 yildir o siteyi biliyor ve takiliyorum..

belki çıkar

link bir

link iki

Mavera 09-12-2011 00:09

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949365)
belki çıkar

link bir

link iki

verdigin linkleri inceledin mi :)..
hocaaefendiyle alakali haberler degil aksine gündeme dair haberler yani samanyoluhaber gibi hocaefendinin sohbetlerini, taziye mesajlarini, tebrik mesajlarini, gündeme dair yorumlarini yayinlamiyor onu birakin foto galeride yada video bölümünde türkce olimpiyatlariyla alakali birseyler olurdu..
ve diger bir nokta eger o site cemaatin olsaydi benim coktan haberim olur ve favorilerim arasina girerdi :)

Ebuzer 09-12-2011 00:10

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949373)
hocaaefendiyle alakali haberler degil aksine gündeme dair haberler yani samanyoluhaber gibi hocaefendinin sohbetlerini, taziye mesajlarini, tebrik mesajlarini, gündeme dair yorumlarini yayinlamiyor onu birakin foto galeride yada video bölümünde türkce olimpiyatlariyla alakali birseyler olurdu..
ve diger bir nokta eger o site cemaatin olsaydi benim coktan haberim olur ve favorilerim arasina girerdi :)

İkna olmamak elde değil :)

Mavera 09-12-2011 00:11

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949363)
niye kayseriye serhat izmire körfez ankaraya maltepe izmite fem açıyorlar o zaman ;D
ne gerek var böyle basit numaralara bence sana katılıyorum abi :)

o farkli isimler türkiyenin gercegi onu hizbullahda yapiyor diger cemaatlerde ama o derneklerin, o dersanelerin sahipleri biliniyor o acidan sorun yok.. ;)

Ammar 09-12-2011 00:13

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949373)

la sanki resmi web sitelerdir diyoruz. biraz daha incele kimin çevresi olduğunu görürsün.

abiler hiç böyle haberer yapmadı. hiç böyle manşet atmadı hiç ana haber birinci haber yapmadı onun için sende hiç ihtimal vermiyorsun haklısın :)

şimdilik sana hak veriyorum ve "abiler" kusura bakmayın diyorum :)

Mavera 09-12-2011 00:14

ben öyle bir idda da bulunmadim ki bu konuyla alakali konustum yani bir suizanda bulunmussunuz bende kendi capimda yorum yapmaya calistim..
o bahsettiginiz haberleri bilahare konusabiliriz güzel kardesim ;)

Ammar 09-12-2011 00:20

bir mustazaf olarak bu duyuruyu paylaşıyorum. bu dertleri görmüş kardeşileri olarak onları destekliyor ve onlara Allahtan yardım ve sabır diliyoruz.

Kamuoyuna Duyuruhttp://www.furkanvakfi.net/images/st...una-duyuru.jpg
KAMUOYUNA DUYURU
Medyada çıkan ve vakfımızın yöneticilerinin bir hırsıza işkence yaptığını iddia eden asılsız haberler halkımızın ve insanlığın geleceği için eğitim ve hizmet çalışmalarına aralıksız devam eden vakfımızı karalamak ve bu hayırlı hizmetlere engel olmak için kasıtlı olarak düzenlenmiş asılsız ve çirkin bir komplodur. Bu iftira kampanyasına katılan basın-yayın organlarının ve internet sitelerinin 100 civarında hırsızlıktan sabıkası olan hırsızı kollama konusundaki taraftarlıkları da dikkatten kaçmamıştır.
Olaya adı karışan ve vakıf yöneticisi olduğu iddia edilen kişiler bırakın vakıf yöneticiliğini, vakfın üyesi bile değildirler ve vakfımızla hiçbir ilgileri yoktur. Vakfımızın yöneticileri zaten kamuoyu tarafından bilinmektedir.
Vakfımızın gayesi geleceğimizin kurucuları olan neslimizi milletine faydalı, ilmi ve fikri seviyesi yüksek, edebi, sosyal ve kültürel sahada gelişmiş, asrın gerektirdiği bilgi ve donanıma sahip, aynı zamanda milli ve manevi duyguları güçlü, kişilik ve ahlak sahibi, hayırlı işlerde toplumuna öncülük yapacak öncü bir nesil yetiştirmektir. Bu amacı doğrultusunda gerçekleştirdiği eğitim ve hizmet faaliyetleri halkımızın yoğun teveccühüne mazhar olmuştur.
Hayırlı hizmetler yapan vakfımızı yıpratmak ve bu hayırlı hizmetlere engel olmak için bu iftiraları atanları kınıyor, bu konuda her türlü hukuki yola başvuracağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.
Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı yönetimi adına Başkan İbrahim Halil CANPOLAT

Ammar 09-12-2011 00:21

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949379)
ben öyle bir idda da bulunmadim ki bu konuyla alakali konustum yani bir suizanda bulunmussunuz bende kendi capimda yorum yapmaya calistim..
o bahsettiginiz haberleri bilahare konusabiliriz güzel kardesim ;)

peki kardeşim haberlerin kaynağı belli bir vuruşta iki kuş yapmaya çalışmışlar.

Ebuzer 09-12-2011 00:22

Furkan vakfının sitesinden açıklama geldi..

Mavera 09-12-2011 00:22

peki haci furkan vakfiyla garyi resmi bir baglantiniz var mi?

Ammar 09-12-2011 00:25

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 949389)
peki haci furkan vakfiyla garyi resmi bir baglantiniz var mi?

yok la kardeşlik bağından başka hiç bağ yok kuytul hoca bunu çok açık inkar ediyor zaten. videosu var izleyebilirsin.

All times are GMT +3. The time now is 14:13.