Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Kahraman Polis Altı PKK'lıyı Böyle Püskürttü (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=155202)

Ebuzer 09-17-2011 16:25

Kahraman Polis Altı PKK'lıyı Böyle Püskürttü

Erzurum Hınıs İlçe Emniyet Amirliği önünde nöbet tutan polis memuru, büyük bir faciayı önledi. Polisle başa çıkamayan 6 terörist bir kamyonetle kaçmak zorunda kaldı.

Binaya saldırarak büyük bir katliam yapmak isteyen 6 PKK'lı ile tek başına çatışan cesur polis, teröristleri geri püskürttü. Kapıdaki özel harekat polisini aşamayan teröristler, bir kamyonetle kaçmak zorunda kaldı.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ...

Terör örgütü PKK militanlarının, 7 Eylül'de Erzurum Hınıs İlçe Emniyet Amirliği'ne düzenlediği saldırı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Saat 18.50 sularında gerçekleşen saldırının görüntüleri, bir facianın nasıl önlendiğini gözler önüne seriyor. 4 terörist, arkası açık bir kamyonetle emniyet amirliğinin önüne geliyor. Bunlardan 3'ü, silahlarıyla birlikte aşağı atlayarak bir otomobilin arkasına gizleniyor. Bir tanesi ise arabada unutuluyor. Kamyonet, yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra tekrar duruyor ve bu PKK'lı da aşağı inerek arkadaşlarının yanına doğru koşuyor. Daha önce bölgeye gelerek yakınlardaki iş yerlerine saklanan 2 kişi de katılınca teröristlerin sayısı 6'ya çıkıyor.

Teröristleri fark eden nöbetçi polis, erken davranarak ateş açmaya başlıyor. Saklandıkları arabanın arkasından kafalarını bile çıkaramayan teröristler, ne yapacağını şaşırarak havaya ateş açıyor. Sonradan gelen PKK'lı el bombası atmasına rağmen polisin direnci devam ediyor. Sol elinin baş parmağından yaralanan polis, çatışmayı sürdürüyor. Çaresiz kalan teröristler geri çekilerek kendilerini bekleyen kamyonete doğru koşuyor. PKK'lıların peşini bırakmayan polis, arkalarından giderek ateş etmeyi sürdürüyor. Kamyonete binen teröristler geldikleri gibi olay yerinden uzaklaşıyorlar. Görüntülerde, teröristlerin çocuk yaşta olduğu dikkat çekiyor.

Güvenlik güçlerinin olaydan sonra yaptığı araştırmada, söz konusu kamyonetin Hınıs'ın Divan Hüseyin Köyü'nde arıcılık yapan bir kişiye ait olduğu belirlendi. Teröristlerin, kamyonetin sahibini bağlayarak aracı gasp ettikleri tespit edildi.

CİHAN

Mavera 09-17-2011 16:28

serefsizler erzuruma kadar sizmislar.. artik topyekün savas dönemi baslamisdir.. bu teröristlerede, yataklik yapanlarinada, sempazitanlarinada haddi bildirilmelidir..

İntifada 09-17-2011 16:33

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952774)
serefsizler erzuruma kadar sizmislar.. artik topyekün savas dönemi baslamisdir.. bu teröristlerede, yataklik yapanlarinada, sempazitanlarinada haddi bildirilmelidir..

adamlar istanbula kadar sızdı yav erzurum ne ;D
furkana haddini kim bildirecek :(

Ammar 09-17-2011 16:35

oda birşey mi siz buna bakın...

http://www.akpartiforum.com/ulkemin-....html?t=155190

Mavera 09-17-2011 16:41

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952776)
adamlar istanbula kadar sızdı yav erzurum ne ;D
furkana haddini kim bildirecek :(

ya istanbulu anlarim sonucta cok kozmopolit bir sehir ve güvenlik sorunu olabilir..
ama erzurum hem muhafazakar hemde milliyetci bir yerdir normalde terör orada barinamaz ama halkin can güvenligi sorunu olunca normal diyebiliriz..

Mavera 09-17-2011 16:43

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952777)

konuyu neden provoke etme geregi duydun ki simdi sen bu polisle, o polislerimi karsilastiriyorsun?
burada canini disine katmis ve teröristleri püskürtmüs bir polis var orada bilmem ne mitinginin afislerini toplayan polisler var..

EpiVaTeS 09-17-2011 16:45

Ammar'ın yaptığı durumdan vazife çıkarmaktır...
sıcak yuvanda o polis sayesinde uyuyorsun...
sırf kürtsün diye pkklı şerefsiz köpekleri destekliyorsan...
ümmet demeni samimi bulmam bilgine...;;)

İntifada 09-17-2011 16:48

adam hizbullahçı
ne pkksı :)

EpiVaTeS 09-17-2011 16:55

hizbullahçı olması irdelemez...
polis ne zaman doğru yapsa illa bişi sıkıştıracak...
ben pkklısında demedim...;;)

Ammar 09-17-2011 17:07

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952783)
Ammar'ın yaptığı durumdan vazife çıkarmaktır...
sıcak yuvanda o polis sayesinde uyuyorsun...
sırf kürtsün diye pkklı şerefsiz köpekleri destekliyorsan...
ümmet demeni samimi bulmam bilgine...;;)

ne demesin canım çok kadar çok rahat yattık ki bazılarımız 6 ay kadar iskencelerde yattı ama 10 hiç uyumadan.

çıkarırım tabiki vasife polis usanmamış tek tek dükan gezmiş afiş indirmek için.
,

PKK püskürtmüş yok bide seyir etseydi.

PKK bizi taraken onlar kovan topluyordu :) :D

ayrıca verdiğim liki okumadan yazdığın anlaşılıyor PKK savunuyormuşum yazıklar olsun.

EpiVaTeS 09-17-2011 17:12

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952793)
ne demesin canım çok kadar çok rahat yattık ki bazılarımız 6 ay kadar iskencelerde yattı ama 10 hiç uyumadan.

çıkarırım tabiki vasife polis usanmamış tek tek dükan gezmiş afiş indirmek için.
,

PKK püskürtmüş yok bide seyir etseydi.

PKK bizi taraken onlar kovan topluyordu :) :D

dönem polisini eleştirebilirsin...
ama hepsini kuruma mal edemezsin...
ne polisler var ki senden daha iyidir...

Ammar 09-17-2011 17:14

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952795)
dönem polisini eleştirebilirsin...
ama hepsini kuruma mal edemezsin...
ne polisler var ki senden daha iyidir...

benim verdiğim linki okumadın belli dünün 16.09.2011 polisini eleştiriyorum zaten konun geçmişe gitmesini sağladın konuyu okuda öyle yazışalım.

Mavera 09-17-2011 17:15

yaptigin tam anlamiyla isgüzarlikdir.. senin o bahsettiklerinin bu konuyla, bu konudaki polisle alakasi nedir..
polis, polisdir diyerek neden konuyu provoke ediyorsun.. konu ve konudaki polis hakkinda görüsünü belirt gec karsiya neden böyle bir konuda isgüzarlik yapma geregi duyuyorsun ki?

EpiVaTeS 09-17-2011 17:17

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952796)
benim verdiğim linki okumadın belli dünün 16.09.2011 polisini eleştiriyorum zaten konun geçmişe gitmesini sağladın konuyu okuda öyle yazışalım.

oradaki polisler ile buradakiler arasındaki tek ortak özellik üniformaları...
boşuna çeneni yorma...;;)

yaptığın resmen menfaatçiliktir...
işgüzarlıktır...
alakaya maydonozluktur...;;)

unnamed 09-17-2011 17:19

pankartları toplamasa polis iyi olacaktı yani..
siz bu kafayla giderseniz hiçbirşey yapamazsınız...
hep kendinizi haklı görüyorsunuz....

Ammar 09-17-2011 17:21

ZORUNUZA MI GİTTİ nıç nıç nıç :)

hani onların sayesinde rahat uyuyordum. tabi kutsallarınıza dokundu. sizde haklısınız. ben bu polisler hakkında bişey yazmadım yorumda yapmadım bide bunlara bakın asıl kahramanlar burada dedim .

kendi içgüzarlılığınıza bakın kahramanlara hit ama zalimlere ses yok sizin yaptığınız ne oluyor
??? bey efendiler.

unnamed 09-17-2011 17:22

molla iyice uçtun....

Ammar 09-17-2011 17:22

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952800)
pankartları toplamasa polis iyi olacaktı yani..
siz bu kafayla giderseniz hiçbirşey yapamazsınız...
hep kendinizi haklı görüyorsunuz....

sen afiş toplamanın haklılığını ortaya koy biz hasızlığımızı kabul edelim siz kendi kafanıza bakın birşeyleri kutsamışsınız iğne ucu dahi dokundurtmuyorsunuz. ?

her türlü izni alınmış afişimiz indirilecek bizde haksız olacak bu kafaya hayran kaldım doğrusu.

EpiVaTeS 09-17-2011 17:24

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952801)
ZORUNUZA MI GİTTİ nıç nıç nıç :)

hani onların sayesinde rahat uyuyordum. tabi kutsallarınıza dokundu. sizde haklısınız. ben bu polisler hakkında bişey yazmadım yorumda yapmadım bide bunlara bakın asıl kahramanlar burada dedim .

kendi içgüzarlılığınıza bakın hakramalara hit ama zalimlere ses yok sizin yaptığınız ne oluyor
??? bey efendiler.

Bay işgüzar...;;)
senin yaptığını ben yaparsam haklısın...
amma velakin ben senin gibi fırsatçı değilim...
işgüzarlıkmış...
ne alakaysa ki polisi övücü tek mesajımız bile yokken durup dururken alakaya maydonoz bir konuyu buraya taşımandaki manayı çözemedik...
kutsalı mutsalı bilmem...
bir doğru vardır bide yanlış...
senin yaptığının ne olduğuna sen karar ver...
ben değil...
hmm oke...???

unnamed 09-17-2011 17:24

ksuura bakmada hiç uzlaşmacı değilsiniz....
bu kafayla giderseniz herşeyi kabullenmiş olursunuz....
biraz daha medeni tavırlar gösterin, belkide bu kadar dik başlılığınız yüzünden kaybediyorsunuz?
bunu hiç düşündünmü?
zalim diyorsun...
neye göre zalim...

Mavera 09-17-2011 17:27

farkindamisin iyice zivanadan ciktin.. bu üslub, bu anlayis ve bu tavirlarla kimseye hakliligini inandiramizsiniz cünkü yaptiginiz resmen firsatcilik ve bencillikdir..
böyle bir konuyu bile kendi cikarlarina alet eden, kendi propagandasi icin kullanan birinin söylediklerine itibar edilmesini beklemiyorsun herhalde..
o acidan insanlari kendinden nefret ettirmekden uzak dur ve derdini yolunda, yordaminda ara..
öyle cok bilmis ve bencil tavirlarla ancak kendi egonu tatmin edebilirsin savundugun davaya hizmet degil köstek olursun ki malesef öyle oluyorsun..
her defasinda yaklasmak istedikce bu tavirlarin uzaklastiriyor ve görünen o ki sadece beni degil diger arkadaslarida ayni tutum iceriyor..

unnamed 09-17-2011 17:29

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952807)
farkindamisin iyice zivanadan ciktin.. bu üslub, bu anlayis ve bu tavirlarla kimseye hakliligini inandiramizsiniz cünkü yaptiginiz resmen firsatcilik ve bencillikdir..
böyle bir konuyu bile kendi cikarlarina alet eden, kendi propagandasi icin kullanan birinin söylediklerine itibar edilmesini beklemiyorsun herhalde..
o acidan insanlari kendinden nefret ettirmekden uzak dur ve derdini yolunda, yordaminda ara..
öyle cok bilmis ve bencil tavirlarla ancak kendi egonu tatmin edebilirsin savundugun davaya hizmet degil köstek olursun ki malesef öyle oluyorsun..
her defasinda yaklasmak istedikce bu tavirlarin uzaklastiriyor ve görünen o ki sadece beni degil diger arkadaslarida ayni tutum iceriyor..

ağam gurur yapıp polisin yaptığına teşekkür bile edemiyor....
bakınız diğer konulardada aynı, değişen birşey yok...
sonra mazlumuz derler....

Mavera 09-17-2011 17:31

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952810)
ağam gurur yapıp polisin yaptığına teşekkür bile edemiyor....
bakınız diğer konulardada aynı, değişen birşey yok...
sonra mazlumuz derler....

her konuda sadece "ben" diyor yani her konuya kendi cemaati cercevesinden bakiyor..
bu dünyada bir onlar mazlum, bir onlar sorun yasadi..
iste bu yüzden bizler ona yaklastikca o bizde uzaklasiyor, biz empati yapip anlamaya calistikca o hayir biz mazlumuz, biz hakliyiz diyor.
o acidan tartismanin pekte anlami yok cünkü adam ezberledigi seyleri söylüyor, bizim yazdiklarimizi kaale bile almiyor!

unnamed 09-17-2011 17:35

ağam esas sorunda burada zaten...
lakin kendilerini mazlum görenler diğerlerinin hiç acı çekmediklerini düşünüyor...
ne kadar yazık...

Ammar 09-17-2011 17:37

benim yazılarımda sorun yok birşeyleri kutsamışsınız dokundurtmuyorsunuz. benim iç güzarlıksa size ne oluyor siz bir konuyu başka konuya bağlamadınız.ki gayet bağlantılıdır. bendi utanmadan beni haksız çıkarıyorsunuz bana her şeye yes diyen kafa lazım değil 3 gündür laikliği savunup duruyorsunuz neden çünkü er doğan demiş ben dik kafam bana sizinde her şeye eğe kafa sizin olsun.

mavera hesabınıza gelmeyen yorum yapıyorum diye nefret ediyorsun sonuna kadar yolun açık ve senin gibi düşünenlerinde. ben konularımı silenlerden bile nefret etmedim kızdım kırıldıma ma nefret etmedim soğumadım da ve gördüğünüz gibi de devam ediyorum

şahıslara takılı kafanıa değiştirin bence her verdiğim cevaba başka konu yapıştıryorsunuz. siz kahraman polisten bahsettiniz bedne kahraman polis gösterdim ize zorunuza gittiğini biliyorum ama kusura bakmayın onun için yazmamazlık etmicem.

NOT : kaybettiğimiz kim söyledi ?? buna emin misiniz ? nerde kaybettik mesela işkenceleri hak mi ettiniz diyeceksin PKK taraken seyir etmeyi hak mı ettiniz diyeceksiniz PKK ile kıyı köşeerde görüşülüken aynı zaman islami STK lara baskınları helikopterleri bindermeyi hak ettini mi diyeceksin ?

veya ne diyeceksin ? Rabbimze çok şüküler ki yardımını esirgemiyor. sevdiğimiz yanlış yapınca yanlış dememek için 1000 değil nilden su hetirmiyoruz.

Ammar 09-17-2011 17:41

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952811)
her konuda sadece "ben" diyor yani her konuya kendi cemaati cercevesinden bakiyor..
bu dünyada bir onlar mazlum, bir onlar sorun yasadi..
iste bu yüzden bizler ona yaklastikca o bizde uzaklasiyor, biz empati yapip anlamaya calistikca o hayir biz mazlumuz, biz hakliyiz diyor.
o acidan tartismanin pekte anlami yok cünkü adam ezberledigi seyleri söylüyor, bizim yazdiklarimizi kaale bile almiyor!

Allahtan kor bey efendi polisin zülmü ile cemaatin en alakası var. cemaatime zülüm ediyor senin gibiler cemaatını ön plana çıkarma dememesi için susacak mıyız. istediğiniz diebilirsiniz ki gördüğünüz gibi icraatlar lafla kalmıyor dükkan dükkan gezilip elleri çıkarıyorlar. cemaat çerçevesiymiş. laiklik konusunda başka cemaat ve hocaların çerçevesidne baktık ta sizde ne değişti tayip demiş doğrudur ben cemaat çerçevesidne söylüyorum siz parti çerçevesinde savunuyorsunuz. değil mi ?

TUTURMUŞSUNUZ CEMAAT ÇERÇEVESİ ne desek cemaat çerçevesi diyorsunuz.
polis zülüm ediyor diyorum cemaat oluyorus
erdoğanın dediği yanlış diyorum cemaat çerçevesi
PKK kardeşlerimizi öldürüyor sesiz kalınıyor diyoruz cemaat çerçevesi
dernekllerimiz basılıyor diyoruz cemaat çerçevesi
kardeşlerimiz boktan bahenelerle tutuklanıyor diyoruz cemaat çerçevesi

açtığım konuda yalan mı yazdım da menfaatım olsun. insna gibi bıraksınlar bakalım konu açıyormuyuz.

neo laikler...

Özgür Çağrı 09-17-2011 17:41

Vay goçum benim tırroların canına okumuş :)

Mavera 09-17-2011 17:42

haci istedigin kadar demogoji yap malesef kendin calip, kendin oynuyorsun cünkü yazdiklarina artik kendin bile inanmiyorsun..
sen insanlarin acigini aramaya calisan, insanlari rencide etmek icin elinden geleni yapan bir tutum izliyorsun..
millete diyorsun ama bagnazin önde gidenisin hemde öyle, böyle degil sen cemaatini nerdeysen dinden, milletten öne cikaran bir tutum icerisindesin o yüzden senin gibilerle fikir tartismak insana birsey kazandirmaz aksine sinirlerini arttirir..
bir kere bile ben haksizim,bir kere bile yanlis biliyorum yada özür diliyorum deme erdemini gösterdin mi bilmiyorum yada gözüme carpmadi..
bu konuyu bile provoke yaparken kendi ucuz showunu yapiyor, olayi nereye cekiyorsun her konuyu kendi üstün gördügün, kutsadigin ve dünyada tek ezilen olarak gördügün cemaate getiren seninle bu konulari konusmak deveye hendek atlatmak kadar zordur kardesim..
bak simdide köseye sikistin hemen laiklik diye konuyu yine degistirdin haci kabul et senin bu sitede amacin üzüm yemek degil,bagciyi dövmekdir bunuda saygiyla karsilarim sonucta ezberledigin seyler bu yönde hareket etmeni sagliyor..

Mavera 09-17-2011 17:44

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952823)

Allahtan kor bey efendi polisin zülmü ile cemaatin en alakası var. cemaatime zülüm ediyor senin gibiler cemaatını ön plana çıkarma dememesi için susacak mıyız. istediğiniz diebilirsiniz ki gördüğünüz gibi icraatlar lafla kalmıyor dükkan dükkan gezilip elleri çıkarıyorlar. cemaat çerçevesiymiş. laiklik konusunda başka cemaat ve hocaların çerçevesidne baktık ta sizde ne değişti tayip demiş doğrudur ben cemaat çerçevesidne söylüyorum siz parti çerçevesinde savunuyorsunuz. değil mi ?

iste senin kafanin basmadigi nokta burada.. bu konuda o söylediklerinin hic birisi yok, bu konuda cemaatler kavgasida yok ama sen konuyu provoke ederek, istedigin yöne cekdin cünkü amacin bir yerlere mesaj vermek, amacin etegindeki taslari dökmek o yönden konunun önemi yok isterse oyun konusu olsun sonucta senin kutsadigin cemaatin söz konusuysa konular teferruat oluyor degil mi ;)

Hüdaverdi 09-17-2011 17:49

2 kanal tek polis dedi,başka bir kanal özel harekat dedi.
Yahu onu bunu boşverinde herifler komyenetle gelip kamyonetle kaçıyor şehrin ortasında.
Devriye gezen hiç mi polis yoktu ?

Ammar 09-17-2011 17:51

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952826)
haci istedigin kadar demogoji yap malesef kendin calip, kendin oynuyorsun cünkü yazdiklarina artik kendin bile inanmiyorsun..
sen insanlarin acigini aramaya calisan, insanlari rencide etmek icin elinden geleni yapan bir tutum izliyorsun..
millete diyorsun ama bagnazin önde gidenisin hemde öyle, böyle degil sen cemaatini nerdeysen dinden, milletten öne cikaran bir tutum icerisindesin o yüzden senin gibilerle fikir tartismak insana birsey kazandirmaz aksine sinirlerini arttirir..
bir kere bile ben haksizim,bir kere bile yanlis biliyorum yada özür diliyorum deme erdemini gösterdin mi bilmiyorum yada gözüme carpmadi..
bu konuyu bile provoke yaparken kendi ucuz showunu yapiyor, olayi nereye cekiyorsun her konuyu kendi üstün gördügün, kutsadigin ve dünyada tek ezilen olarak gördügün cemaate getiren seninle bu konulari konusmak deveye hendek atlatmak kadar zordur kardesim..
bak simdide köseye sikistin hemen laiklik diye konuyu yine degistirdin haci kabul et senin bu sitede amacin üzüm yemek degil,bagciyi dövmekdir bunuda saygiyla karsilarim sonucta ezberledigin seyler bu yönde hareket etmeni sagliyor..

sen ekndi bağnazlığına bak

ister inan ister inanma benim sorunum değil kutsamışlığınısa dokuduğu içinin inanmamışlık yapıyorusuz.

bunu hep söylüyorsun ve i,ftira atıyorsun ben dünyanın her yeriden ezilen müslümanlar için yorum yapmış konu açmışım. kendince sıkıştırma yapıyorsun.

haksızmıyım tabi o zmana hemen yazıyorum

TESSEP'İN HER İZNİ ALIP TESETTÜR PANELİNİ İÇİN ASTIĞI AFİŞLERİ POLİSLER İNDİRMİŞ HATTA İNDİRMEKLE KALMAIŞ ASANLARA CEZA KESMİŞ BEDNE GELDİM KUTSALLAR KUTSANMIŞLAR FORMUNDA NEO LAİKLERİN ARASINDA BUNU KONU OLARAK AÇTIM BU HAKSIZLIKTIR DEDİM. çok çok özür diliyorum haksızım polislere ve tepki gösterenlere haksızlık yaptım. polis asker hele içinde ak olan herşey eleştirlemezdir. kusurumu affedinzi. BEYLER...

sırf tepki olsun diye kendinizi tatmin için karşı çıkarsanız ee haliyle deveyş hendekten değil iğne deliğiden geçirmekten daha zor olacaktır.

Ammar 09-17-2011 17:53

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952828)
iste senin kafanin basmadigi nokta burada.. bu konuda o söylediklerinin hic birisi yok, bu konuda cemaatler kavgasida yok ama sen konuyu provoke ederek, istedigin yöne cekdin cünkü amacin bir yerlere mesaj vermek, amacin etegindeki taslari dökmek o yönden konunun önemi yok isterse oyun konusu olsun sonucta senin kutsadigin cemaatin söz konusuysa konular teferruat oluyor degil mi ;)

cemaat polis mi ???

senin kafa nerde ben hangi cemaatten bahsettim ben polis konusuna başka bşey mi yazdım polise polis linki verdim kutsanmışlarınızı eleştirmek hoşumuza gitmişyor ama ne yazki o kutsanmışlıklarınız gördünüz ve görmek stemediğiniz gibi saldırıp duruyorlar.

Mavera 09-17-2011 17:54

tabiki canim hakkini yemeyelim ara, sira diger müslümanlarida es gecmiyorsun 99 kutsadigin cemaatine 1 diger ümmete..
ama oda hic yokdan iyidir haci ;)..
benim öyle kutsadigim cemaatim filan yok yada kutsadigim sahsiyet yok o acidan öyle savunma pozisyonuna gecmeyecegim ama senin cemaatin hep hakli, hep mazlum hatta tek hakli, tek mazlum olan cemaat simdi sen haber ve resimlerle bu tezimide güclendirirsin..
haci kendini yorma biz anliyorsun seni anliyoruz hemde cok ;)

unnamed 09-17-2011 17:54

herkes ortak noktada buluşuyor molla....
hep ben diyorsunz ve açık aramada derdinde görünüyorsun...
açık kolla ve o noktada saldır pozisyonunda duruyorsun....
bunu sadece ben değil, çoğu kişi söylüyor..
bu düşünceyi kafamızda sen oluşturdun, bizler değil....

Mavera 09-17-2011 17:55

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952841)
cemaat polis mi ???

senin kafa nerde ben hangi cemaatten bahsettim ben polis konusuna başka bşey mi yazdım polise polis linki verdim kutsanmışlarınızı eleştirmek hoşumuza gitmişyor ama ne yazki o kutsanmışlıklarınız gördünüz ve görmek stemediğiniz gibi saldırıp duruyorlar.

evet baska linki verdin hangi linki kendi cemaatinle alakali bir linki yani senin her zaman yaptigin isgüzarlik ;)..
yine bu konuyuda kendi kutsadigin cemaatine cevirme basarisina döndürdün, seni tebrik ediyorum kardesim, bir kac resimlede konuyu pekistirmeni en yakin zamanda bekliyorum!

Ammar 09-17-2011 17:58

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952842)
tabiki canim hakkini yemeyelim ara, sira diger müslümanlarida es gecmiyorsun 99 kutsadigin cemaatine 1 diger ümmete..
ama oda hic yokdan iyidir haci ;)..
benim öyle kutsadigim cemaatim filan yok yada kutsadigim sahsiyet yok o acidan öyle savunma pozisyonuna gecmeyecegim ama senin cemaatin hep hakli, hep mazlum hatta tek hakli, tek mazlum olan cemaat simdi sen haber ve resimlerle bu tezimide güclendirirsin..
haci kendini yorma biz anliyorsun seni anliyoruz hemde cok ;)

neo laik olduğunda kimi kutsadığını gördük vardır bi bildiği. benim cemaatçı olmadığımı kendşdnen de daha iyi biliyorsun da ne ile üste çıkacaksın.

düsüt değilsin. cemaatim kadar diğer kardeşlerim içinde yazarım ama siz kendinize bakın diğer müslüümanlar söz konusu olunca kardeş biziler söz konusu olunca sıdlırdığınızdan olamsın.

o kaadr samimi ise türkiyede şaun saldır altında olan bi tek cemaat söyle ?? deki faalanca cematı şu şu şu yapıldı diyemiyeceksin ?

kendime yapılan zülmü kutsanmışlıllarınla bencillik yapmazsın. beni anladığını biliyorum bilmiyor değil de hak verirsen kutsanmışlar ortada kalıyor çünkü hasızlık yapanlar onlar.

Özgür Çağrı 09-17-2011 17:59

Mavera cemaatçi değil sadece sempatizan ama onlarda materyalist zaten :p

Ammar 09-17-2011 18:02

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952843)
herkes ortak noktada buluşuyor molla....
hep ben diyorsunz ve açık aramada derdinde görünüyorsun...
açık kolla ve o noktada saldır pozisyonunda duruyorsun....
bunu sadece ben değil, çoğu kişi söylüyor..
bu düşünceyi kafamızda sen oluşturdun, bizler değil....

sende ara ara destek bizim gergün canımzı yakıyorlar zülmetmeyin deyince bencilik cemaatçilikle suçlar sınız durmunuzun farkında mısınız ?

polise laf geldi diye takla üstüne tajkla atıyorsunuz sizide devletçilik polisçilik haksızlığı savunmacılık kutsamışlık deil mi ?

laiklik konusunda da eyne böyle

bize her gün dokunuyor habe rbile edemiyoruz cemaatçilik olur sizin yılda 2 oluyor atmadığınız takla yapmadığını hareket etmediğin haklı çıkarma hücümleri kalmıyor.

bi bakın arkanızı dönün bi

Mavera 09-17-2011 18:03

vangocum klavyende bazi harfler eksik yazindan birsey anlamadim.. benim laiklikle ilgili fikirlerim ortadir o yönden senin konuyu saptirma ve kendince demogoji yapma hareketlerini ciddiye almiyorum..
benim "ben" gibi derdimde yok kaldiki benim cemaatimde yok, sempati duydugum hocalar, insanlar var ve benim bu forumda bütün cemaat önderlerine karsi tutumum ortadadir o yönden müsterih olabilirsin..
farkindaysan olayi yine cemaatin boyutuna cekiyorsun ama sunu aklina sok güzel kardesim bizim senin o kutsadigin cemaatinle bir alip, veremedigimiz yok bizim senin o cemaatini kutsamakla kalmayip, forumda ajite etmenle derdimiz var..
yani her konuyu kendi cemaatine yontuyor, her konuda kendi cemaatinden bahsediyorsun cünkü sen programlanmis robot gibisin sana ezberletilenleri söylüyorsun..
simdide takmis yok laiklik ya banane laiklikden cokta umrumdaydi laiklik kaldiki polis konusuyla alakasi nedir onuda bilmiyorum ama senin meshur konuyu saptirma ve kendi düsünce eksenin cekme cabalarinin meyvesi olsa gerek..
vangocum o kadar yorma kendini ben anladim seni anladim :)

depare 09-17-2011 18:04

Helal olsun gerçek hayatın gerçek Polatı :)

All times are GMT +3. The time now is 15:23.