![]() |
Yeni Türkü - Olmasa Mektubun
|
;;)helaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
|
varollllll
(: |
aferin furkan güzel parcalar paylasiyorsun..
|
sağol bayram abi
tabi imanımızı kurtardıktan sonra böyle feyizli parçalar paylaşıyoruz amen . (: (: |
senin is tamamdir furkancim.. eskisehirde yurdun hazir ve bir abin olarak ilk yurt hediyen benden..
sana en kalitelisinden takunya yollayacagim kardesim :) |
Alıntı:
|
oda sorulurmu.. eskisehir denince sanki akla hangi bölüm geliyor ilk olarak?
|
Alıntı:
|
iletişen bir bölüm kazandım hacı
yani hayalimde ki bölümü tutturdum nasıl oldu bilmiyorum ama oldu işte bende kurcalamadım puanı geri alırlar diye :) iletişim bilimleri reklamcılık ve halkla ilişkiler :p |
öyle bir bölüm mü var eskisehirde :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
2. öğretim harcı 4500 lira yazıyordu ;D |
o zaman bitirdikten sonra is saglam desene :)
|
Alıntı:
|
heralde sağlamdır (:
valla bizde köşeyi dönme şansında var trilyoner olabilirsin ama gidip 1000 liraya piyasada reklam ameleliğide yapabilirsin o iş sana kalmış deyolar iyi iletişirim aslında ama işte nasip kısmet :p ama bakanlık enformasyonlarına girmek içinde yardırcam onun için nurjuvaziye katılmam lazım bayram abi :) |
Alıntı:
seni tanıstırayım onunla ha ne dersin ? :P |
reklamci var reklamci var.. simdiden baslamalisin yoksa bir gazetenin reklamlari pesinde kosturan asgari ücretli iscisi olabilirsin yada ak partinin reklamlarini hazirlayan erol bey gibi milyonlarin dilinden düsmeyen projelere imza atabilirsin ;)..
senlede az, cok meslektas sayilirim bizde yillarimizi verdik gazetecilige.. |
Alıntı:
yanindaki bayanida cagir, oda gelsin ;D;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
misafirimiz bayaan |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ne kürtçülüğümü gördün kürtçü olsam ak parti forumda ne işim var ;D gider taş atan çocuklardan olurdum :V |
Alıntı:
|
Alıntı:
yani gencken okudugun zaman, sizindi, gonca ve aksiyonun faydalarini görüyoruz :karizmatik: |
az gonca okumadık tabi faydası var
:p |
Alıntı:
işine gelmeyince klasik mavera hareketleri başlıyor o.O |
Alıntı:
o halde yat, kalk dua et.. la sen yoksa callio dami izledin gerci yasin tutuyor izlemis olma olasiligin var ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ondan itikadım çok sağlamdır :karizmatik: 28 şubattı bide bodrum gibi bir yerde dergah vardı teyzeler hu çekiyordu hatırlıyorum ;D |
cCc Furkanca Reyiz cCc
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
simdi almiyorlar mi :)
|
ilkokula başladıktan sonra almamaya başladılar dışladı teyzeler beni :)
, |
All times are GMT +3. The time now is 10:39. |