![]() |
Tüm Yaz yatıp Okullar açılınca yol yapımına başlayan belediyeleri protesto ediyorum
Başlıktanda anlayacağınız üzere..
Ayıptır ULAN... Yazıktır... Koca yazı kurutup tam sezon başlangıcında nedir lan bu yol çalışmaları... koca yaz niye yatıpta tam kitlelerin kalabalıklaştığı zaman işe başlarsınız anlamak mümkün değil... işten eve bir buçuk saatte anca gittim... Bir daha böyle giderse AK Parti'ye oy felan vermem ben belediye seçimlerinde... zaten 3 liralık tek bilet yüzünden epey gıcığım bu Kadir'e... |
abi burada tam tersi.. viyana yazin tam anlamiyla insaatti.. okullarin kapali olmasi, yabancilarin tatilde olmasini firsat bulup metro, yol, otobüs duraklari insaatlari yaptilar ve simdi cok rahatiz..
|
Antalya'da da durum farklı. Yazın çalışma olursa, başta esnaf pek çok kesim isyan ediyor. Çünkü kışın mevcut nüfusun 5-6 katı kadar yerli-yabancı turist, yazın Antalya'ya akın ediyor. Şehir yazın canlandığı için çalışamaların sezon sonu tabir edilen kışın yapılması isteniyor.
|
gerizekalı yöneticilerimiz olunca napak olm...
işkence gibi yarım saatlik yolu bu kadar gidince... ayıptır ulan... |
abi asfalt mevsimi diye birşey var türkiyede...
o yüzden belirli zamanlarda yapabiliyorlar.. kışın ve yazın ortasında asflat yapmazlar, hemen çökme yaptığı için... durum bundan ibaret.... |
la asfalt değil olm bu...
altyapı çalışması asfalt dediğin bi gecede dökülüyor... mesele asfalt değil la... |
bışş sonuçta kapatmak için asfalt dökecekler abim...
durum bundan ibaret;D |
la olm asfalt dökmesi iki saat...
bilemedin üç saat... 7 gündür kazı bitmedi yahu...:/ |
yav abi anlatamadığım şey o çalışmayı yaptıktan sonra asfalt dökecekler.....
mevsiminin gelmesini bekliyorlar;D alt yapı süre dursun, önemli olan o çukurları asfaltla kapatmak;D |
bir yılda otuz kere asfalt değişmez olm...
bu işte yine pis bir rant kokusu var... maalesef belediyelerdeki bu rant mevzusunu bir türlü yıkamıyoruz...!!! esenler kebapçısı iki sene önce üç masalı ufak bir yerken... belediyenin kebap hediyeleri sayesinde dört katlı kocaman bir yer oldu... mevzuuu bundan ibaret...;;) |
hacım asfalt derim gerisini sen çözüyon zaten;D
|
ve gelelim üç liralık tek gidiş mevzusuna...
biz sabancı torunu değiliz... kadir adamı hasta etme... |
sende üc kurusun muhabbetini yapiyorsun surada :D
|
hakkaten ya;D
|
o üç kuruş parası olmayanlar için kaç para haberin var mı olm...
tek gidiş mecidiyeköye 6 lira lan... |
bana demogoji yapma iki saat calisacagina, 3 saat calis.. sen kolay mi saniyorsun öyle belediye yönetmeyi, oturdugun yerden elestiriyorsun :)
|
Alıntı:
az uyanında gerçekleri görün... 650 lira asgari ücret alan biri hergün mecidiyeköye gitse... aylık vereceği yol parası kaç para haberin var mı...??? |
oda yürüme gitsin kardesim.. yürümekle yollar mi asiniyor sanki..
|
He ya o 3 liralık tek geçiş ne iş anlamadım
dün dedim bir bilet var abi ne kadar ? 3 lira yuhhh öğrencisi yok mu yok 3 lira 3 lira verdik bastık 45 dakika la 1 dakikada bir bir durakta duruyor araba midem bulandı ya ne iğrenç bir olay . oyşş iyiki istanbula gelmedim ölürdüm :hihi2: o değil kabataştan finikülermidir ne zımbırtıysa ona biniyon 1.75 bayılıyon 2 dakika sonra taksim diyo anah gelmişiz . 2 dakikalık yola 1.75 Allahtan kork be ! ben burda 12 km 5 km si dağa tırmanıyorum öğrenci 1.15 :) |
benim gibi yürümeyi seviyorsanız kulaklığı takıp kapşonu geçirip yürüyeceksin arkadaş :)
istanbulda adamı yok parası götürüyor :) çalışmaya gelince isfaltın birşeyleri gider oalrak yazması gerek :) e bundada en kıyak iş yol çalışması :) hem işçide istihdam ediyor :) böyüklerimize para lazım anlayacağınız :) |
haa rant mücadelesi diyirsen :)
he la burdada çarşıda senede on kere kaldırım söküp tekrar yapıyorlar ne iş anlamadım amacın ne ya :) |
Benzine ve mazota gelen zamlardan sonra 2-3 lira parayı normal karşılamak gerekir. İşinizi, evinize yakın bir yerden tutun. Spor yapmaktan, yürümekten size zarar gelmeyeceğini unutmayın. Ayrıca otobüslere ödediğiniz paralar, sizin için tekrar tekrar yapılan yollar, ekonominin canlanmasına katkı sağlıyor.
Bunları düşünürseniz, sorun yaşamazsınız. ;ı: |
Alıntı:
asfalt fabrikası vardır yeğeninin :) |
Alıntı:
bu ne arkadaş... 2 lira metro 3 lira metrobüs... ben kursa yazıldım 1 minibüs 1 metro kullanmak zorundayım... istanbul kartım var... günük minimum 6.5 lira yol masrafım olacak... |
Kadızadei rumi
sanki memleketimiz güllük gülistanlık iş çok rahat bulunduğu gibi işyerine yakın evde çok rahat bulunuyor sanki ! adam beşiktaşta çalışıyor 700 lira maaş alıyor e beşiktaşta kiralık bin lira :) Millet devlet için yoktur Devlet millet için vardır |
Hangi belediye bunu yapan?
|
All times are GMT +3. The time now is 05:20. |