![]() |
Ağaoğlu:"Pazar Günleri de Çalışılsın"
"Pazar günleri de çalışılsın"
Büyük holdinglerin patronları Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın 'cumartesi de mesai yapılsın' önerisini değerlendirdi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu: Bir patron olarak Cumartesi değil, Pazar günleri de çalışılsın isterim. Hayatım boyunca 7'yi 1 geçe kalktığımı hatırlamam. Mesai saatleriyle bu şekilde oynamak yerine, daha verimli ve enerji kaynaklarını da daha etkin kullanacak başka öneriler bulalım. Zorlu Holding Başkanı Ahmet Nazif Zorlu: Sonuna kadar destekliyorum. Türkiye'nin verimli ve çok çalışan bir ülke olması gerekiyor. ABD bu şekilde çalışıyor. Biz onlardan çok mu ileriyiz ki, bu kadar tatil yapıyoruz. Ben de her gün 06.30'da işe başlarım. Sanko Holding Başkanı Abdulkadir Konukoğlu: Yıllarca saat 06.00'da uyandım. Birkaç yıldır yaşın da verdiği sebeplerden dolayı 07.00'de uyanıp, işbaşı yapıyorum. Başbakan bile birkaç saat uyuyor. Ne kadar ihtiyaç varsa o kadar uyunmalı. Avrupa Birliği tembelliğin cezasını çekiyor. Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir: Ben çalışma saatlerinin uzamasından yanayım. Cumartesi günü Türkiye çalışmalı. Cumartesi kamu dairelerinin de çalışması taraftarıyım. En azından saat 14.00'e kadar. Türkiye'nin bütün sıkıntılarından kurtulması için üretmesi gerek. Kaynak |
sizler çılgın birer kapitalistsiniz beyler...
|
Anlaşılan ağaya para az geliyor.
|
Hatta 1 hafta 7 günden 10 güne çıkartılsın haftanın 10 günü çalışalım.
|
bu konuşanların hepsi özel sektör...
zaten çalıştırıyorsunuz milleti.... bırakında adamlar pazar günü kendine zaman ayırsın, eşini dostunu görüversin.... |
Patron olup konuşmak kolay tabi ;D
Ama şu da var,chpli başkan yardımcısıydı sanırım,tatillerede göz diker bunlar demişti. Ulan en çok tatil izni kullanılan ülkeyiz dini olsun resmi olsun. Hem yunanistanın hangi sebeblerden dolayı bu hale geldiğini de unutmamak lazım. Çalışma saati çalışanları sıkmıcak şekilde olması lazım. |
Alıntı:
Üzerinde düşünülebilir: ) |
yaparlar korkarım....
|
Aman aman yapsalarda görsek :D
|
Pazar günü çalışsak da cuma günü tatil yapsak nasıl olur?
|
Alıntı:
|
Bence 1 hafta çalışılsın 1 hafta çalışılmasın :D
|
Alıntı:
Alıntı:
|
hiç çalışmayalım olsun bitsin
no woman no cry no work no job |
Şuda olabilir haftanın altı günü 1er saat çalışalım telafisini pazar günü 24 saat çalışarak yapalım. :d
|
En iyisi çalışırmış gibi yapılsın ;D
|
En tatlı para pazar günleri nasip oluyor. Ben imkan oldukca Pazar günleri çalışmayı severim.
|
Alıntı:
burjuvazinin zihin hep aynı işliyor ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Daha çok öğrenciye sahip cıkmak için gerekiyor para :) daha çoklarını göremedik ama hayırlısı ise mevlam çoklarını nasip etsin Yavuzum. |
Dünyanın gerçek ve bozulmayan bir kaidesi var..
İşçi patrona hep cimri der.Patronda işçiye tembel. Çalışmak güzeldir ama düzenli çalışmak pazar günleri de çalışalımdaki anladığım işleri fazla boşlamamak her daim aklımızda iş olacak ki istediğimiz başarıyı elde edelim. Kendimi bildim bileli çalışıyorum sadece ramazan bayramının arefesi ve birinci günü tatil yaparım diğer günler muhakkak işimin başındayım. |
Cumartesi günlerinden emin değilim ama iş saatlerinin öne alınması konusuna kesinlikle katılıyorum..
|
İşin bereketi sabah olur işte ne güzel sabah namazını kılar işine gidersin bundan ii uygulamamı olur cumarteside çalışılması ne ii olur tartışılır bekleyip görecez :) bu zamana kadar memurlar tembelliğe alıştı şimdi mırın kırın ediyolar tabi..
|
Kapitalizmin ruhu okumayan,düşünmeyen,paylaşmayan robotlara dönmüş bireyler oluşturmak..
Sen boş vakit bulup sakın ola sorgulama biz senin hayatına da,fikirlerine de,inancına da yön veririz diyorlar.. .. |
birde cikip ben boyle yaptim ettim calisanda yapsin demezmi...
herkes sizin gibi zenginlik heveslisi para icin kuduran parayi hayatin merkezine koyan kisilikte degil holding patronlari... |
çalışma süresini kısaltıp istihdamı arttırsak ta bu milletin evlatlarıda iş sahibi olsa kötümü olur.
|
Her ülkenin sıkıntısı eğerki bize dokunabilecek kadar kürelleştik ise çalışma saatlerinin bu şekilde tanzim edilmesi dikkate değer.
|
All times are GMT +3. The time now is 14:46. |