![]() |
...
...
|
NASILIMMM?:D
iyisin iyi...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ç...
|
jön lük filan var mi sende kardes..bu arada cok parlaksin :)..bundan sonra sana parlak cocuk diyelim :D :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
cünkü simdilerde böyle parlak fatüh ürek, ajdar gibi tipler takiliyor o yüzden :D :D |
bak sanada benzemiyor degil..söyle badem biyik biraktin mi tamamdir :)..sonra söhretin kapilari sana seref abi gibi sonuna kadar acilacaktir..
http://img259.imageshack.us/img259/6007/komik1el0.jpg |
Alıntı:
Bana ne denirse o sekilde olurum.Kirli sakal birakacaksin derler birakiriz.Baby Face olacaksin derler oluruz. ;) |
Alıntı:
|
Ahmet ağabey, Allah iyiliğini versin, hiç tebessüm edecek halim yoktu : )
VesseLam |
Alıntı:
yetenek, diploma pek is yapmiyor..hani bir film vardi hatirliyor musun diplomali hiyarci diye ;)..birde kardes diploma, belge hic birseydir o kagit parcasi belki cehaleti alir ama hersey demek degildir! |
Alıntı:
Diyelim ki senin dedigin gibi is yapamadik,olmadi vs.Asil meslek ne gune duruyor Insaat? |
Alıntı:
sen eger isin icine parayi dökersen asla cikamazsin eger amacin paraysa zaten bastan kaybettin demektir cünkü para hedefin oldugu zaman o hedefe giden her yol senin icin mübah olur!... sen bence git bir pop stara katil kisa yoldan zirveye ulas ne dersin ;) |
Alıntı:
|
paranin neyini seviyosun ki yoksa onun getirmis oldugu sahte saadeti mi..dikkat et o cok sevdigin para baska sevgilerin önüne gecmesin yoksa materyalist bir insan olur cikarsin..
bu arada her medyada seni alacak diye bir kaide yok ;).. san, söhret, para bunlara tamah edenler bunlari elde etmek icin, neleri feda ettiklerini bir bilseler! |
Alıntı:
Ve bu yolda ne kutsal degerlerimden,ne karakterimden,ne de herhangibir ahlaki degerimden asla taviz vermem.Bu yolda ailesini kaybedenler oluyor.Ama bu bana olmaz,cunku ailemde arkamda. ;) |
hani milli piyango röportajlari yapilir ya..soruyorlar para size ciksa ne yapardiniz..herkes yok farkilere yardim ederim, hastane acarim, okul yaptiririm, fakirlere veririm diyor..
bende o zaman vaybe ülkemin güzel insanlari ne kadar ince düsünceli derdim sonrada hep gazetelerde piyangonun ciktigi kisinin sirra kalem bastigini duyariz.. sende parayi hayir icin kullanacaksin onun icin seviyorsun gercekten cok ince düsünce kardes..ne diyelim rabbim sana hayir icin kullanacagin bol para versin!.. |
Alıntı:
Tabii ki 40 ta 1'ini soylenmis oldugu gibi. ;) |
Alıntı:
ne diyelim görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.. |
Alıntı:
Ya ama oyle bir yazmissinki sanki ben suan harap bitap birisiymisimde.Elime para gecerse sunu yaparim bunu yaparim demisim gibi olmus.Ben zaten yasantimdan cok memnunum Allah'a sukur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
...
|
Murat'ım çok yakışıklı, karizmatik bir delikanlısın. Bazı eksikliklerin var ama yaşın ilerledikçe eminim onlarıda tamamlayacaksın.Buna inancım sonsuz.
Sana ufak bir tavsiyem, sen kule yapmaya devam et, millet evsiz barksız kalmasın. Emi güzel kardeşim. VesseLam |
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 03:25. |