![]() |
Mecliste pkk Saldırısı Tartışılırken CHP li Vekil Makyajıyla İlgileniyordu
CHP`li vekil fena yakalandı
Dün Meclis`te sıcağı sıcağına Çukurca saldırısı tartışılırken, CHP Milletvekili Binnaz Toprak ise makyajını tazeleme derdine düşmüştü http://www.dogruhaber.com.tr/image/h...1319100296.jpg Güneş Gazetesi`in haberine göre milletekilleri mecliste Çukurca saldırısını tartışırken, CHP Milletvekili Binnaz Toprak da sanki hiç bir şey olmamış gibi makyajını tazeliyordu. Daha önce de `ayet`ten rahatsız olmuştu CHP`li Milletvekili Toprak, "Her canlı ölümü tadacaktır" ayetinden rahatsız olmuş ve "sinir bozucu bulduğunu" söylediği bu ayetin mezarlıklardan kaldırılmasını istemesiyle gündeme gelmişti. Habervaktim.com doğruhaber |
Olumden once rujun tadina bakmak istemis olabilir :)
|
rezil kadın
|
makyajıyla ilgilenmeyenler ne yapıyodu.
|
Herkes kendine yakışanı yer (yapar)...
Fatih Sultan Mehmed Han |
bu kokona kafasini boya küpüne soksa fayda etmez!..
|
|
keyiften olsa gerek...
|
hislerini kaybetmişler..ayetten etkilemeyen, rahatsız olan bir kalbi
şehitlermizin acısı mı etkileyecek! "ağlamıyorsan bari gülmekten utan" diye çok güzel bi sözü vardı mehmet akif ersoyun. |
Aklıma baytok vakası geldi, 2. si mi yaşanacak yoksa ?
Ohyş. |
Ne var bunda anlamadım.
Kadın rujunu tazeliyor. Nasıl bizim bütün bakanlarımızın millet vekillerimiz + başbakanımız 26 şehidin arkasından saçı, üstü başı tertemiz bakımlı bir şekilde geliyorsa o kadınında rujunu tazelemesinden daha doğal ne olabilir. Herkes açılı bunu anlıyorum ama böyle bir zamanda da rujun muhabbetini yapmak bence doğru değil. |
Alıntı:
|
Aslında hemen kötü düşünmemek gerekiyor. Şimdi bu bayan ruj sürerek, "şehitlerimizin arkasından bakın kına yakıyorum" mesajı mı veriyor? "Şehitlerden banane, üzülmedim" mi diyiyor?
Bence hayır. Sadece dalgınlıkla yapmış olabilir. (İyimserliğim tuttu sanırım. :) Keşke chpliler de bize, zerre kadar benzese.) |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 01:14. |