![]() |
kokoş Müge Anlı'dan çirkin deprem yorumu! -video-
Tam bir kokoş,onun bunun aile yapısını onarmak yerine kendi aile yapısını onarsın kocasından dayak yememeyi öğrensin.Hani eleman diyor bakana kürtlüğümden utandım diye,asıl utanması gerekn bu insanlıktan nasibini almamış kokoşlar.
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/...depremi-yorumu Aha numarası ara söv ;D http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/esh_22647.jpg |
Terörist sitesinde bu konuyla ilgili yazılan bir yorum; "bu konuşman işimize yarayacak"
|
|
Kesinlikle çok talihsiz bir yorum .
Beklemezdim doğrusu. |
Boyunu aşmış.Müge ne alaka? afette halka yardım etmeyecekse bu ordu ne işe yarar.Başa neyi kakıyorsun? Asker öldüren Van halkı mı? 10 Yaşında ki çocuğu enkaz altında mı bıraksın devlet? Bu söz depremden daha çok acı verir.Saçma salak yorum yapmış.Saçına başına verdiğin önemi BEYNİNE de ver..
|
Ne var bu yorumda ???
Güzel söylemiş işte taş atan, terör örgütüyle alakası olan varsa yapmasın, size yardım eden pkk değil devlettir, askerdir, millettir, bunların kıymetini bilelim demiş. Bunda eleştirilecek ne var anlamadım. |
Alıntı:
Tüm VAN halkına terörist muamelesi ve iması yapmış. Daha ne demeli ki Van'ın Kürt mü Türk'mü olduğuna bakmak nereden aklına geldi? Yazık acı içinde ki VAN halkına bu yafta çok çirkin Pislik |
Tüm Van halkını ima eden bir söz sezinlemedim.
Bence siz çok ön yargılısınız ne dense Van halkı sütten çıkma ak kaşık diyeceksiniz Allah Allah ya. Kör ölür badem gözlü olur işte. |
Alıntı:
Van halkına söylemiyor da kime söylüyor? Kandil personeline mi? Sanki deprem Kandilde olmuş Ayıp her şeyden önce Sırası hiç değil Çok şükür ki asker bu kürt bu türk ayrımı yapmadan kızılayın çadırlarını Van halkının hizmetinde vermiş |
Alıntı:
Taif halkı sütten çıkmış ak kaşık değildi... üstelik Alemlere rahmet peygamberi taşlamışlardı öyle polis falan değil... Ama peygamberimiz onların helak olmasını istemedi... şimdi biz kimiz ki insan tartıyoruz,mahkeme kurup yargılıyoruz... acının öncesini sonrasını düşünen insan hiç acı çekmemiştir belkide... |
Alıntı:
Van halkına söylüyor çünkü onların içinde bu işlere bulaşanlar var. Asker askerliğini yapacak Kızılay yardımcı olacak ama millet de kıymetini bilsin diyor. Bende öyle diyorum, yardım edenin kıymetini bilelim diyorum. Oh iyi oldu içimin yağları eridi demiyorum :@ Bende insanım insana üzülüyorum ! |
Alıntı:
|
akıncı aynısını sen niye kaddafiye yapmıyorsunda...
furkiyle beraber adamı neredeyse kafir ilan ediyonuz...??? |
Kaddafiyle bu olayın ne alakası var ?
birinde doğal afet... diğerinde kaddafinin katlettiği onlarca insan... peygamberimiz hangi zulme sessiz kalmış ? taif halkının helak olmasını istemeyen peygamberimiz mekkeyi feth ettiğinde zalimlikleri ile meşhur 20 küsür kafirin ölüm emrini kendi elleriyle vermiştir... müslümana zalimliği yakıştıramıyoruzdur belki... |
Alıntı:
Müge Anlı bunu yanlış zamanda, yanlış şekilde söylemiş. Muhakkak o bölgede teröre destek veren, polise-askere taş atan, Müge Anlı'nın dediği gibi onları kuş gibi avlayan teröristler var. O teröristlere destek olanlar da var. Evet, onlar askerimizi görmeli. O bölgeye yardım eden insanımızı görmeli. Ve askerimizi öldürdükleri için devletimize ihanet ettikleri için utanç duymalıdırlar. Fakat bu tip söylemleri Müge Anlı yapmamalı. Alacaksa, teröristler, teröre destek olanlar kendileri görüp bu dersi çıkartmalıdır. "Hata yapmışız" demeliler. Yoksa sen yardım et, ardından "bana ihanet ettin ama bak sana yardım ediyorum, bundan sonra haddini bil" dersen, işin rengi değişir. Zaten bölge hassas. Göz önünde olan insanların dikkatli olması gerekir. Şimdi teröristlere malzeme verdi. |
Alıntı:
verdiği emirde aman dileyince bir çoğu özellikle hz.vahşi onu bile affetmiştir...;;) |
Eşref Bey bunları Tayyip Erdoğan söyleseydi başına kakıyor diyebilirdik ancak bunları yönetimle alakası olmayan biri söylüyor ve zaten böylelerinin söylemesi gerekir. Çıkıp bir siyasi söylese o zaman sorun olur, pkknın eline koz verilmiş olur.
Yanlış bir şey söylememiş bence velev ki söylemiş olsun Benhur gibi 'pislik' demek ne kadar doğru ? Pislik sıfatı bu kadının bu sözlerine söylenmez, bu lafı hakkıyla hakeden bir sürü yaratık var onlara söylenir. |
İkrime mekkede yakalanda oda infaz edilirdi büyük ihtimal ama kaçmıştır mekkeden (gaybı Allah bilir)...
Müslüman olan karısı gelip peygamberimize af dilemiş ve aracı olmuştur... zira o listeden bir çok kişi yakalanıp infaz edilmiştir... suhabe ve sare ilk aklıma gelen isimler... kaddafiyi tanıyoruz biliyoruz diktatörlerin akıbeti hep aynı olacaktır... Allahu teala Kuranı Kerimde firavunun zulmune ses çıkarmayan mısır halkı için yoldan çıkmış bir kavim ifadesini kullanıyor... Firavunlara boyun eğmemeli müslümanlar... |
TCK'nın 216. maddesinden dava açılacakmış.Yayında programdan kaldıırlmalı.Özürle mözürle olmaz bu işler,umarım bir özüre kanmazlar.
Zaten saçma sapan program. |
Gerçekten anlamıyorum nedir doğruya olan bu hazımsız tepkiniz?!
|
Mal bu karı vallaha mal..
Bi de burada bunu savunanlar var ya.. |
Müge Anlının önünde :saygılar: şapkamı çıkarıyorum helal olsun diyorum kendisine
|
Müge Anlı ne demiş ki?Az bile söylemiş. Çok söylenecek şey var diyor çünkü. Çok haklı.Sonuna kadar katılıyorum.Helal olsun. Ben olsam ben daha fazlasını söylerdim ki zaten; bu kadının mertliğini seviyorum.Kim ne derse desin! |
Alıntı:
hatta ve hatta sen pkklı teröristlerden daha bölücü ve canisin şu an. Sizde demek ki hiç insanlık pıhtısı yokmuş ama biz bugüne kadar keşfedememişiz. Siz ve sizin gibilerden iğreniyorum utanıyorum iğrençsiniz kusura bakmayın |
Rabbim, kimseyi başkaların acılarından mutlu olmaya çalısan zavallılar kadar aciz etmesin!
|
Alıntı:
cünkü depremi irkcilik, milliyetcilik gibi peygamber efendimizin veda hutbesinde yasakladigi bir konuya cekenlerin paylastiklarinin samimiyetini sahsen sorgularim!.. gün sizin gününüz ilahi adalet, sehitlere sessiz kalmayan topraklar diyerek giydirin ama sunuda unutmayin o enkaz altindan cikarilan 4 yasindaki sebinin sirtinda keles yokdu! |
Alıntı:
kardeşlik naraları size kalmasın kardeşlik bu kadar ucuz harcanabilecek bir olgu değildir. sizdende utanıyorum ve iğreniyorum pkklılardan yemin ederim farkınız yok. |
Alıntı:
yok ondan sonra dini paylasimlar, videolar paylasiyorlar hasta oluyorum.. bunlarin paylasiklari kopyala, yapistir ki iste kendi bile kopyaladigi o dini bilgileri gözardi ediyor!.. bu deprem sayesinde forumda icinde fasist besleyenleride teker teker görüyoruz!.. |
Alıntı:
b. Şeriati diyor ki Öyle bir dinin izindeyim ki ,yoksulluğu ve sınıf çatışmasını kaldırır. Öyle bir dine inanıyorum ki ,insanlara bu dünyada kurtuluş ve özgürlük bağışlar. Öyle bir sorumluluğu yüklenmişimki ,bu sorumluluk, hemen herkese bu dünyada dirilik ve olgunluk kazandırır. Öyle bir akideye inanıyorum ki, adalet terazisini ölümden önce çağdaş toplumda ikame eder. Müslüman oluşum bundandır işte. Benim inandığım din mazlumun yanında olur öksüzün başını okşar ırkçılığı yasaklar ittihadı islamı emreder . Ben sizin inandığınız dine inanmıyorum. |
Alıntı:
|
furkancim o Alemlerin Rasülü bile kendini taslayanlara beddua etmemis, onlarin islahi icin dua etmisken biz icimizdeki kini, nefreti ve hirsi gücümüzün yettigi gariban, caresiz ve alakasiz bir kesime kusuyoruz..
Bu nasil vicdandir, bu nasil bir kalpdir.. cenaze evinde dügün yapan bu insanlari gördükten insanligimdan utaniyorum!.. Ama orasi van evet orasi van benim yüregimin tam ortasi, kalbimin diger yarisi.. |
Takdir ediyorum kendisini valla helal olsun. Bdp vekillerde diyorki gönderilen yardımlarda kardeşlik kokusu varmış. bak bak bak yeni mi aklınıza geldi kardeş olduğumuz lan şerefsizler.
|
Alıntı:
aynı cinssiniz ne olacak ki... takdir etmesen şaşardım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Forum yöneticilerinin taraflı olmadıklarını bilsem sana kahve kültürünün en dip cümleleriyle hitap ederim, onurunu kırarım. Her ne kadar O kültürün üstadı sen olsan da, O taşlardan biri kafana, o kurşunlar biri yüreğine girmediği sürece, böyle asalak vari yorumlarla aleme insanlık dersi verirsin işte. Sadece verirsin yalnız bunları yaşayan birileri o dersi senden almazlar. |
şu kadar baba,
şu kadar oğul,kız.. ama en çok da.. insanlık. nasıl mı..? Kürt onlar ( terörü destekliyorlar) ölsünler.. cahil onlar( yeterince entelektüel değiller ) ölsünler.. yok, yurttaşım yok. sen ırkçının da aptal olanısın.. sen ırkçının da olayları birbirine en gerzekçe bağlayanısın.. iyi oldu dedin,sen yurdun kan kaybına.. iyi oldu dedin sen dedenin, halanın,teyzenin.. masumun can kaybına.. "Arada birkaç terör yanlısı ölmüştür"de ve sifonu çekip rahatlat beynini .. İnsanlık öldü deniliyordu.. Bugün kesinleşti.. Cesedi vicdan morgundan teslim alabilirsin yurtdaşım |
Alıntı:
Malesef kahve kültüründen anlamam cünkü kahveyle isim olmaz ama senin gibi arkadaslar sayesinde tanimis oluyoruz.. bir aciyi baska aciyla kapatmaya calisan ve dünyaya sadece kendi penceresinden bakan sendende alacagim ders var.. insanlik dersi vermek gibi bir niyetim yok kaldiki verecek olsamda bu yasa kadar insan olmayi beceremediysen bari taklidini yap güzel kardesim.. |
hahaha:) Aynı üslüpla karşılık vermen çok ince doğrusu. Empati kültürünün tohumları ruhumda yeterince var.
Müge hanımın yorumundan böyle bir fikir çıkarmakta başarıdır. İyiki deprem olmuş deyip sevinen züğürt tesellisi taşıyan vicdanı körelmiş bir insan da değiliz. Sadece görsünler ve bilsinler kim destek oluyor. Besledikleri, ideoloji ve fikirlerini paylaştıkaları bir güruha çanak tutanlarda ders alsınlar istiyoruz. Bu kadar basit. |
Bugün Enkazdan 14 günlük bebek çıkarıldı.Duyguyla izledik.
Vanlıların acısı üzerinden vatanseverlik mavalları okumak en basit ifadesi ile neyse.. Ben böyle bir düşüncenin insancıkların beyninde belireceğine yada beyin diye aldandıkları et parçasında belirebileceğine ihtimal vermemiştim. Demek ki hayat bize henüz her şeyi öğretmemiş |
Alıntı:
sizler neredeydiniz ? ikircikli güruh... pkk ne kadar zavallı ve necis ise gözümde o insanları pkkya muhtaç bırakanlarda o kadar zavallı ve necis... |
All times are GMT +3. The time now is 23:49. |