![]() |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Sizce başbakanımız bu foruma ara sıra girse ve bizlerle sohbet etse nasil olurdu;yada acaba aklıma geliyor zaman zaman başka isimlerle foruma girip bizi izliyormudur? belkide girip banlanıyordur çok mu paranoyak oldum ne ?
sizce böyle birşey olasımı veya olmasını istermiydiniz :) |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
çoooooooooooooooooooooooooooooook isterdim süper olurdu keşke olsa inşallah olur bir gün :)
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
ben isterdim açıkcası... ne olurdu bir kaç devlet sırrını bizimle paylaşsa :)
başbakanımız buraya gelirse soracak çok sorum var.. eronon geçenlerde aklımdan geçmedi değil.. eğer resmi bir siteysek, ak partiyi temsil eden tek forumsak neden ak parti yönetiminden destek görmüyoruz.. |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
evet ara sıra bakanlarıda ağırlasak sohbet etsek güzel ourdu ;)
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
aslında süper olur bizde konuşmuştuk bu konuyu geçenlerde zeyneple...düşünmesi bile güzel gerçekleşse kim bilir nasıl olur...
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
yarın ben başbakanım diye giricem siteyeee :D :D :D
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Aslında Başbakan değilde, parti yetkililerinin bazıları forum için temenni msjı gönderebilirlerdi. Bu msjlarda forumun giriş sayfasında yer alırdı. Ama o hassasiyet yok malesef.
VesseLam |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
gözünün yaşına bakmayız söyleyim... rodosa kadar kovalarız :D |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Ak Parti Forma partimizin desteği var.
Belki ilerleyen günlerde basbakanımızda,bakanlarımızda,vekillerimizde gelirler onlarla birebir sohbet etme fırsatı buluruz. Kim bilir belkide şuan da buralarda onlardan birileri vardır:) |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Belki üstümüzden bir kuş geçer misali yani ...
VesseLam |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
biliyorum sen espri yapmadın ama komikti |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
estagfurullah efendim" dedi.Ama o kadar hoş bir an olamazdı.O samimiyeti,mütevazılığı görmeniz gerek..Türk halkı cok saf(iyi niyetli),cok samimi ya..
:D :D :D :D |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
cidden öyleyiz ya ::)
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
tamam arkadaslar sızden bırsey kacmıyor ıtıraf edıyorum...ben Sn Erdoğan...
aylardır bu forumda sızlerı ızlıyorum..boyle kulturlu bılınclı genc secmenlere , beyınlere sahıp oldugumuz ıcın cok sanslıyız..... :D |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
birde bunlar olmayacak seyler degil, insallah ar-ge altinda milletvekillerimizle, bakanlarimizla belli bir günde sohbet programi gibi bir düsüncemiz var.. |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
hassasiyet değil... vakit yok kardeşim.... |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
hayır karşımdakinin kim olduğunu ve yaşını bileyimde ona göre saygılı seviyeli konuşurum tartışırım.... ;)
?? |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
ama böyle bastan ön yargili yaklasirsan o tartisma saglikli olmaz güzel kardesim..;) farzetki yasim 15 ismimde kemalettin ne olacak simdi... |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
beni çooook yanlış anlamışsın....seviyen yoksa saygı da yok demedim.... eğer benden büyüksen sizli bizli konuşurdum... ve abi veya abla derdim... hem saygılı davranmış olurdum.. hemde isimlerimizi kullandığımız için daha samimi bi havada geçerdi tartışmamız... yok benim yaşlarımdaysan... direk ismini sötylerdim... yine samimi bi havada gerçerdik... ve birbirimz hakkında bi fikrimiz olurdu.... anlatabildimmi kardeşim??? |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
istemezdim ...........ama arada erbakan hocanın girmesini isterdim ;)
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
anladim ali kardesim anladimda bunu özelden sorsaydin daha güzel olurdu..neyse ismim ahmet, yasim 24 yarismaci arkadaslara basarilar dilerim ;)
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
simdi konuya dönecek olursak..hani bazi forumlarda, sohbet yerlerinde oluyor ünlünün birisi geliyor üyeler ona sorular soruyor böyle birseyde bizim foruma hele hele olur diye düsünüyorum.. |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Tayyip Erdoğanın mouse yada klavye kullandığını düşünemiyorum...:)
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
Adresi vermem arkadaşlar.. |
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Sen boşver ne yapacaksın sana Erbakan hocanın adresini vereyim :P
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
|
SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Alıntı:
bence de herkesle konuşmaz bizi cehennemlik görüyor hocaya yakışmaz cehennemliklerle konuşmak o hep cennetliklerledir.. |
All times are GMT +3. The time now is 21:31. |