![]() |
2012 YGS'ye başvuru tarihi açıklandı
2012 yılında yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) başvurular, 26 Aralık 2011 tarihinde başlayacak.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2012 yılında yapılacak sınavların başvuru tarihini belirledi. Buna göre, YGS'ye başvurular, 26 Aralık 2011 - 6 Ocak 2012 tarihleri arasında alınacak ve sınav 1 Nisan 2012'de yapılacak. Üniversiteye girişte uygulanan 2. aşama sınavı olan Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) başvurular ise 24 -30 Nisan 2012 tarihleri arasında kabul edilecek. LYS-1, LYS-5 16 Haziran'da, LYS-4 17 Haziran'da, LYS-3 23 Haziran'da ve LYS-2 ise 24 Haziran 2012'de düzenlenecek. Lisans mezunları için yapılan KPSS'ye başvurular, 9-18 Nisan 2012, ortaöğretim-önlisans mezunları için düzenlenen KPSS'ye başvurular ise 18 Haziran-4 Temmuz 2012 tarihleri arasında alınacak. AA |
tekrar girecem
zaten geçen seneki sınava elimi kollumu sallayarak girdim 450 puan geldi ki ygs de ameliyatlıydım büyük şanssızlıklar oldu :) stressiz sıkıntısız girince bakalım ne olacak :) |
bende bi başvurayım...
|
Alıntı:
hangi bölüm düşünüyorsun:) |
keyfine ya :)
bakarsin zeka tutar istanbul ici rast gelir bla bla :) benim sonum aof ilahiyat kalkmadiysa edebiyat :) |
ÖSYM Şaka yapmasında millete...
|
O değil de geçen seneki sıkıntılar olmasın yine ya :)
Girecek arkadaşlara şimdiden başarılar... |
Bende sınava tekrar gireceğim...Birde stressiz bir şekilde denemek lazım.
|
Rabbim yeniden (keyfi) girenlerin değil ilk kez girenlerin yâr ve yardımcısı olsun...
|
ikinici bahar için girmek isteyenlere başarılar...
|
Keyfi olarak girenleri anlamıyorum... anlayan yada kendisi öyle olan varsa bi aydınlatsalar bizi.....
|
Mesela ben keyfi girmiyorum daha güzel bir puan alırsam okulumu değiştirebilirim diye düşünüyorum.
|
seninki normalde Anormal olanlar da var...
|
Alıntı:
|
ben keyften giriyorum...
giriş engeli yok keyfim istiyor giriyorum kimseye zararım yok bişeyim yok... alacağım puan zaten az olacak büyük ihtimal... hac mı bu bana çıkarsa ihale diğerleri engellenecek... |
Tekrar girmem. Çünkü girersem çok çok daha düşük puan alacağımı biliyorum :)
Edebiyatı son 1 haftada ezberlemiştim, uçtu gitti. Az buçuk matemetiğim vardı onunla da pek bir şey olmaz artık... Yanlız bir yere yerleşmek için girecek olanların bazı bölümlerde puanların çok düştüğünü, tekrardan yükselme ihtimalinin yüksek olduğunu bilmeleri lazım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
bende aöf bişeyler düşünüyorumda ek olarak bakalım hayırlısı..:) |
Alıntı:
valla büyük konuşmayayımda hukuk,tıp gelse okumam bu dakikadan sonra ;D yatarak bitmez onlar ;D |
Alıntı:
|
valla ben halimden keyfimden gayet memnunum ama bir daha gireceğim hatta her sene girerim bu gidişle üni bitene kadar denemek lazım arada kendini :)
|
Alıntı:
aynen sınavsız yerleştirseler okumam o bölümleri..:) aof en güzeli artık okuyacaksak, tabi rahat bi bölüm olmalı oda, en önemlisi(: |
aynen öyle :)
|
All times are GMT +3. The time now is 03:46. |