![]() |
evet arkadaslar bir yılı daha geride bırakıyoruz
evet arkadaslar sizce bu yıla damgasını vuran spor olayımız hangisi
|
Beşiktaşın şampiyonlar liginde 8-0lık liverpool hezimeti neden diye sorarsanız eğer bence bu olay hem bu yıla hemde tüm Beşiktaş tarihine hemde Türk spor tarihine damgasını vurmuştur bana göre tekrarı olmaz inşaallah .... |
Beşiktaşın Şampiyonlşar liginde 8-0 yenilgisi tabi ki.Umarım bir daha yaşanmaz ;)
|
Beşiktaş'ın 8 tane yemesi de var elbet ama Roberto Carlos gibi bir devin Fenerbahçe'ye gelmesi bence en önemli olay.Dünya'nın en iyi sol bekini getirmek kolay bir iş değil.
Tabii 8 gol yemek de kolay değil :D |
tabikide beşiktaş :D
|
Ertuğrul Sağlam :'( :'( :'( ;D
|
yaa bi dk ya neden şıklar böyle >:( >:(
neden 8-0 a takıldınız tamam kötü bi sonuç ama 2-1 liverpool bana göre damgasını vurdu.. onu neden eklemediniz ezmeyin kartalımı |
Fenerbahçeye robert carlos gibi dünyaca ünlü yıldızın gelmesi ... Bunun neresi yılın olayıymış anlamadım gitti işi para çözer bastır parayı her futbolcu gelir Türkiye'ye şu var diyeceksiniz ki Fenerbahçenin iki sene boyunca Roberto Carlos'un peşinden koşmasıdır bence olay Fenerbahçeli takvim gazetesi bile yazdı 2 sene boyunca hergün bugün geliyor pardon yarın gelecekmiş seneye geliyor havaalanına indi uçağa bindi hahaha ... ;D |
puhahaha sekiztasın yenilgisii tabikii ;D ;D
|
Alıntı:
abi yapmayın bunu ya rica ediyorum ne 8taşı uff :-\ :-\ Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
aaaa yeter ama ya hala 8 ler falan tmm geldi geçti ama bi çarşı gurubu olarak biz bunları utanarak ve sıkılarak okuyoruz artık oldu işte yapacağımız pek bi şe yok ne yazıkkı bu hallere düştk ama unutmayn ki beşiktaşın yenilgisi sadece beşiktaşın değildi türk futbolunun yenilgsydi bence ve buna Türk olan herkesin üzülmesi gerekiyo zaten bi türlü anlamıyorum bu düşünceyi bi Türk takımı yabancı bi takıma yeniliyo bizim türklerde kalkıyo geçmiş olsun dilio nasıl bi düşüncedir bu anlamış değilim ya ankete gelince bende carlos olayıdır onun gibi birinin gelmesi çok güzel oldu Fener için benm hayran olduğun bi futbolcu ayrıca :D feneri sevmeme neden oluyoo ;D |
bu şıklar ne zman düznelencek artık yeter bnde oyumu kullanmak istiyorum artık!
|
Alıntı:
|
evet şıklar düzenlensin asıl olay trabzonspor-sivasspor macıydıı.. :( rezalett
|
Henüz daha sene bitmedi bence yılın olayı Fenerbahçenin tarihinde ilk defa gruptan çıkmasıdır olay ne carlosu yaw adam buldu paraları şimdi ronaldo'yu çağırıyor gelin Fenerbahçede para dağıtıyorlar diye bakalım ronaldo kimleri çağıracak .... ;D |
Alıntı:
|
ispanya generali francao'nun meşhur bir sözü; ben halkı büyük beşiklerde uyuttum. o beşik nedir diye sorduklarında "STADYUMLAR"dır demiş.
|
Alıntı:
diyecek bir kelime bulamıyorum hakikaten bjkye olan nefretin türklüğünün önüne geçmiş..(!) |
Alıntı:
o kulup senin gelecegin icin de savasti orada fenerbahcenin, besiktasin galatasaray in sayesinde siz uefa ya gidiyorsunuz Biz tese demiyoruz ;) rumlari sevindirmenizden bahsetmiyoruz |
Carlos un gelmesi buyuk bir olaydir.. tamam para ile oluyor ama o paraya da herkes sahip olamiyor..
Biz Demiroren sayesinde borclar ile kivraniyoruz, galatasaray da ekonomik yonden cok sikinti yasadi. Besiktasimizin liverpool macini kara bir leke olarak aliyoruz.. En buyuk olay ise 2008 e gitmemiz ve isvicre ile ayni gruba dusmemizdir. Avrupa da cok kotu bir imajimiz var buradaki 4-2 lik mac ile.. Onlari orada yenmemiz futbol adina da diger alanlarda cok guzel olacaktir |
Alıntı:
Carlos un gelmesi buyuk bir olaydir.. aynen |
Alıntı:
nese bize 8taş diyen hak eder bunları ama bi türk takımını rencide etmekten ne anlıyorsunuz ben şahsen anlamış değilim.. kendi başarısızlıklarınızn derdine düşeceğinize bize ordan burdan laf söylemeye çalışıyorsunuz.. insanlar artık ts ye büyük demiyor haftasonu maçlarından haberi yok siz bjk ye takmışsnız.. neyse sizin bileceğiniz iş.. ::) ::) |
sivasın müthüş çıkışı
|
bir fenerli olarak
beşiktaşla dalga geçilmesini kınıyorum orada Türk takımı Beşiktaş denildi aklınızda bulunsun ha bir de "gülme komşuna gelir başına" (Allah korusun) |
Alıntı:
|
Fenerbahçeye robert carlos gibi dünyaca ünlü yıldızın gelmesi
|
Alıntı:
|
Ampute Milli Takımın yakaladığı başarı göğsümüzü kabarttı.
Tek üzüldüğüm nokta organizasyonun yeterli kalite de olmamasıydı. Keşke etkili bir reklam, düzgün bir stad ve TRT1 den yayınlansaydı bu başarıyı herkes bilseydi. Belki o zaman eksiklikleri kalmazdı.... |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 14:03. |