![]() |
vallahi billahi de ufo gördüm!!
gerçektenn ufoo
........ ........... .......... ............ .......... .......... ........... .......... .......... ....... ........................... ............................ ............... ................. .................... ................ .................. ................ ............... ............. ............... ............... ........... ................... .................... ........... ........ .......................... ......... biraz aşağıdaa gerilim olsun die... ........... ......... ........ ............... ...................... .................. ................. .............. ............. ................ ............... .............. ................ ........... .............. .............. ......... ............. .............. ............. ............. .............. ........... ........ ........ ............. ......... ............. ................. .............. ........... .............. ............... ............... .......... ......... ......... ........... .............. ....................................... ................................... ........... ..................... ............ ....................... ................................. .................. .............................. merak ediyosunuzz ama azcık daha aşağıdaa... ................ ............... ............. ................ ....................... ................................. ........................ .............. ............................ .............. ........ ..... ............................. ......... ......... ..................... korkabilirsiniz uyarayımmmm...aslında sıcak kanlılar... ................. ........... ....................... ............ ........... ............. ............. .......... ............... ............. ............. ......... http://img406.imageshack.us/img406/2332/ufolinenh6.jpg |
bekliyodum böle bişe ;D
saol mehmet abi sayende ufo gördük ;D ;D |
ufo infrared teknoloji... :D
|
hç şaşırmadım ,aksa34 belli bir süre ara veriyo bu esprilere ,sonra tekrar devam :)
İyi ki bu sefer işin içinde bir ısıtıcı var da soğuyan havayı az da olsa ısıtsın diye ... |
bende hergün ufo görüyorum... :) odamıza taktırdık da...
|
:) :)zaten normal birşey çıksa şaşardım bu gerilimden sonra :)
|
BEN KORKUTUCU BİŞEY BEKLİYORDUM BUNU GÖRÜNCE SEVİNDİM :)
|
Allah Razı olsun abi sayende ufo görduk=)=)
|
Ufo gören masum ak gençler!! ;D ;D ;D
|
ehehhehehe bende gördüm ufo'yu ;D ;D ;D emeğine sağlık aksa_34 ;)
|
:D :D
|
Alıntı:
|
PEK SICAK KANLIYMIŞ PEKİ İNSANLARA KARŞI ELEKTİRİĞİ NASIL ;) ;) :)
|
All times are GMT +3. The time now is 04:29. |