![]() |
Yiğit Bulut Başbakanlık Başdanışmanı oldu
Bulut, ekonomi ve özelleştirmeden sorumlu olacak
Habertürk TV eski Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, Başbakanlık Başdanışmanlığı görevine getirildi. Bulut, ekonomi ve özelleştirme konularından sorumlu olarak görev yapacak. basın.. |
eee 180 derece dönmesi bir sekilde ödüllendirilmeliydi!
|
:)
Artık dışarıda değil içeri alındı,haydi hayırlısı bakalım.Acele ettiler sanki Medyada yapabileceği çok iş var Kopmamalı |
:)Vay bee
|
Hayırlı olsun.
|
vay arkadaş
bölümümü değiştiriyorum gazeteci olup yandaş olucam cemaatlere büyük siyasi önderlere iltifatlar düzeceğim açıktanda iktisat işletme bitiririz ahada sana nur topu gibi başbakanlık baş danışmanlığı yemede yanında yat oh mis mis :) |
yalnız yiğit bulut ekonomisttir...
bankacılık mezunu adam 2 yabancı dili var. ama bu yandaş kontenjanı işi torpil kokuyor... |
tamam işte reyiz bendede 2 yabancı dil var ingilizce türkçe
anadil kürtçe ya ordan kazanıyoz :hihi2: anadoludan işletmeyi oku yandaş kontenjanından şak diye başdanışman on numara :) |
bu adam 5 yil nce azili erdogan ve ak parti karsitiydi demek ki degismis arkadas :)
|
furkan sen iste yeterki bana gelecen hallederik ....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
3 yabanci dilim var.. siyaset yüksek lisans mezunuyum.. iletisim ve ekonomi egitimi aldim.. devlet isinde ve özel sektörde tecrübem var.. ve en nemlisi cemaat kontejanim var :D |
Alıntı:
ben girerken sen muhtemelen emekli olursun ;D |
gençler gençler :)
türkiyede en geçerli bölümün mezunuyum açılın yoldan ;D ekonomistlik hariç her işi yapmakla meşhuruz ;D |
bizim bölümden mezun olan vatandaşların bazıları emlakçı dükkanı işletiyor diye dedikolar ayyuka çıkmış vaziyette reyiz :hihi2:
|
o devre farki degil kardesim tecrübe farki unutma ;).. bizde daha yolun basindayiz mesela benim türkiye de hic is tecrübem yok bir kere kpss ye girdim onda da cok iyi puan almama ragmen tercih yapma geregi duymadim..
|
Alıntı:
neresi gecerli.. üniversiteli issizlerin yarisi isletme ve iktisat mezunu.. o acidan farkin olmasi gerekiyor dostum yoksa isin zor ;) |
onlar aöf li dostum ;D
bak şu an meclisteki 3 parti lideride iktisatçı ;D |
bu neyi degistiriyor ki.. yoksa hedefin parti lideri olmak mi :).. türkiye de en fazla ögrenci olan bölüm kesilinlikle ekonomi alanlaridir... yok hedefin parti lideri olmaksa sorun yok :D
|
neden olmasın iyi bir lideri var örnek alacağı[...
|
yok ben parti lideri olmam ;D
eğer meclise girersem bağımsız girerim :) |
Alıntı:
tercih yapma gereği duysaydım büyük ihtimal şu an itfaiyeciydim açık öğretime yazılmıştır askerliği sallamak için pişmanmıyım dersen evet pişmanım ;D |
niye bağımsız girecen vekil olsan demekki temsil edemeyecen davanı...
bağımsızlıktan sonra bağımlılığamı geçeceksin sonra.. |
ben davamı en rahat bağımsız ifade ederim :)
hatta şöyle bişey bağımlıdan girsem seçilsem ertesi gün partiden istifa ederim :) |
osman yüksel serdengeçtinin kaderini yaşayacağımdan eminim.
|
iyidir medya artistlik yapamaz yiğite...
objektif adam... eskiden azili düşmandı... demek ki anladı... döndü... |
bugün arkadaşa istanbula gideceğimi söyledim
hangi bölüme geçeyim dedim gazetecilik yaz aga bu devirde en iyi yandaş gazeteciler iş yapıyor dedi bende haklısın dedim hakikaten bu devran böyle gider mi ? |
kolpaymış...
|
mavera sen en büyük çiziği cemaat menşeili olmakla yersin bence onu kullanma:)
|
Alıntı:
|
cemaatçiyim ama materyalist değilim dersin abi :hihi2:
|
Alıntı:
|
Düşüncelerimi söylesem müebbet yerim... (:
|
Çok zeki birisi..Değerlendirilmeli demiştim. Bravo...;)
|
Hayırlı olsun. Kendisine yandaş diyerek laf atanların sözlerine aldırmadan görevini yapsın inşaallah. AK Parti'ye yandaş mıyız, kendi adıma söylüyorum evet yandaşım. Peki niye yandaşım? Çünkü vatansever olduğum için, çünkü AK Parti'nin Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti olduğu apaçık ve reddedilemez gerçeğini bildiğim için. AK Parti'nin yandaşı olmayanlar kendilerini sorgulamalılar, niye biz Türk Siyasi Tarihi'nin Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi partisi olan AK Parti'nin yandaşı değiliz diye.
|
Siyaset arenasında iktidar mücadelesine çıkmışsan ya AK Parti'nin yandaşı olmak durumundasındır, ya da ülkeyi ekonomik olarak büyük sıkıntılara sokmuş, milleti perişan etmiş olan Anasol M ara rejim hükümetinin (şimdiki hali CHP-MHP faşizm koalisyonu) yandaşı olmak durumundasındır. 3. bir iktidar alternatifi şu an ve önümüzdeki yakın gelecek için yok! Partilerin aldıkları oylar, taban güçleri ve oy potansiyelleri aşağı yukarı bellidir. Mevcut siyasi tabloda önümüzdeki yakın gelecek için görünen ya AK Parti'nin iktidar olması ya da CHP-MHP faşizm koalisyonunun iktidar olmasıdır.
|
e muhtıra sonrası yazısı utançtır kendisi için...
|
Alıntı:
Ne götürürüz ama kardeşlik isamil abinin değimiyle olaylar olaylar allah |
Kardeşlik furkan ve maveradan iki, üç bilemedin dört adım öndeyiz. Kapı gibi ekonomistiz. Efendime söyliyim on numara överiz şişiririz falan onlarda o yok.. Onurcan abi faktörü de bizden yana daha ne olsun..
|
Ak Partiye o kadar yalakalık yaptı hakkıydı .
|
All times are GMT +3. The time now is 21:27. |