Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Mazlumder'den operasyonlara tepki | Operasyonlar Sindirme Amaçlıdır . (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=158781)

Özgür Çağrı 01-13-2012 20:33

Mazlumder'den operasyonlara tepki | Operasyonlar Sindirme Amaçlıdır .

“KCK” operasyonları adı altında, legal faaliyet yürüten sendika, dernek, parti ve birçok kurumu “meşruiyeti” tartışmalı hale getiren ve kamuoyu nezdinde itibarsızlaştıran tutuklama dalgalarının yargının siyasallaşması olarak algılanacak boyutlara ulaştığını gözlemliyoruz.

Terörle Mücadele ekiplerinin bugün onaltı ilde eş zamanlı yaptığı operasyonlarla “KCK”ya üye oldukları iddiasıyla aralarında, İHD, TUHADFED, Kurdi-Der Genel Merkezi ve bazı şubeleri, KESK Genel Merkezi, Eğitim Sen, BDP’nin çeşitli il teşkilatları, bazı belediyelerin de içinde bulunduğu kurumlar polislerce abluka altına alınmış ve aranmıştır. Siyasetçiler, sendikacılar, insan hakları savunucuları ve sivil toplum örgütlerine yönelik düzenlenen eş zamanlı baskınlarda onlarca kişi gözaltına alınmış ve 100’ün üzerinde adrese baskınlar yapılmıştır. Şu an milletvekili olan Leyla ZANA’nın evi de kendisi evde olmadığı sırada, kapısı kırılmak suretiyle aranmıştır. İstanbul Özel Yetkili 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararıyla yürütülen operasyonda gizlilik kararı olduğu gerekçesiyle bilgi verilmemektedir.

Toplu gözaltı olaylarının tırmanışa geçtiği son günlerde, aramaların aranan kişilerin evde olmadığı zamanlarda ve kapıların kırılması suretiyle gerçekleştirilmesi olayın vahametini gözler önüne sermektedir. Hemen her gün “örgüt” üyesi olduğu gerekçesiyle onlarca insan, gözaltına alınıp kötü muamelelere maruz bırakılmakta ve haksız yere cezaevlerinde tutulmaktadırlar. Meşru, legal yapılar ile siyaset yapan ve halkın oyları ile seçilmiş insanlara yapılan bu muamele herkesi endişelendirmektedir. Çünkü bu tutum ile diyalogun, siyasetin, demokrasinin, insan haklarının ve özgürlüklerin önü tıkanmaktadır.

Bu şekilde hukuksuz uygulamalar nedeni ile hiç kimse kendini güvende hissedememekte, insanlar acaba hangi sabah, hangi var olan veya olmayan örgütle ilişkilendirileceğim kaygısını taşımaktadır. Yargı mekanizması kullanılarak insanlar baskı altında tutulmak istenmektedir. Oysa asıl olan özgürlüklerin güvence altına alınması olmalıdır. İnsan hakları savunucularına ve demokratik kamuoyuna yönelik baskılarla, göz altılarla, arama ve el koyma kararlarının toplumsal barışa bir katkı sunmayacağı açıktır.

MAZLUMDER muhalif düşünce sahiplerine, insan hakları savunucularına yapılan baskınları ürkütücü ve sindirici bulmaktadır. Her ne sebeple olursa olsun hukuk mekanizmasının siyasallaşmasının önüne geçilmelidir. Bu vesile ile “insan hakları” ihlali üreten bu tarz operasyonlar ve aramalar konusunda tüm kamuoyunu duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Selahattin ÇOBAN
MAZLUMDER Başkan Yardımcısı

Yıldırım 01-13-2012 20:40

Kck üyesi oldukları için göz altına alınanları neden savunma ihtiyacı duymuş gerçekten anlaması güç.
Bir insan iki tane sivil toplum kuruluşuna üye diye Pkk'lı olamazmı Kck hizmetkarı olamazmı?
Bu ne muhabbet anlamış değilim.
Allah muhabbetinizi arttırsın ne diyeyim.

Köpek sürüsü bile olamayacak Pkk'nın şehir yapılanması olan Kck'yı savunabilecek kadar alçalamaz bir insan.
Şerefsizler...
Kimin ne mal olduğu buradan çok iyi görüyoruz.
İnsan hakları cart curt diye diye bir bir düşüyor maskeler...

Ammar 01-13-2012 22:03

mazlum dere katılıyorum. KCK ile beraber mağduriyetler doğmuş doğuruluyor.

adalet yerine mağduriyetler doğuran bu sistemde. adalet görmeyenler olarak her yaptığına hımmm ! demek ki ?? demek saflıktır.

Özgür Çağrı 01-13-2012 22:23

konuya ammar mesaj yazınca beyefendi birden aslan kesilip hakaretler savurmaya başladı :)
senin cesaretinde bu kadar demek burak bey :)

Ammar 01-13-2012 22:26

hayırdır nerede yazmış göremedim ne yazdı ki ? :kızdım:

Yıldırım 01-13-2012 22:31

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979378)
konuya ammar mesaj yazınca beyefendi birden aslan kesilip hakaretler savurmaya başladı :)
senin cesaretinde bu kadar demek burak bey :)

Ammarla bir alakası olduğunu zannetmiyorum.
Düşüncelerim bunlardın Pkk'nın uzantısı olan Kck'yı savunacak kadarmı düştünüz?
Cesaretsiz olsam yazdıklarımı silerim ben üzerlerine hak ettikleri ifadeleride ekledim.

Özgür Çağrı 01-13-2012 22:35

eklemişsin zaten canım benim ammar 20:03 te mesaj yazmış onun öncesinde şu yorumun vardı

Kck üyesi oldukları için göz altına alınanları neden savunma ihtiyacı duymuş gerçekten anlaması güç.
Bir insan iki tane sivil toplum kuruluşuna üye diye Pkk'lı olamazmı Kck hizmetkarı olamazmı?
Bu ne muhabbet anlamış değilim.
Allah muhabbetinizi arttırsın ne diyeyim.

ammar 20:03 te mesajını ekledikten sonra sen 20:12 de mesajına şu kısmı ilave ettin

Köpek sürüsü bile olamayacak Pkk'nın şehir yapılanması olan Kck'yı savunabilecek kadar alçalamaz bir insan.
Şerefsizler...
Kimin ne mal olduğu buradan çok iyi görüyoruz.
İnsan hakları cart curt diye diye bir bir düşüyor maskeler...

hacı bu kadar kasma ya ayıp :p

Yıldırım 01-13-2012 22:39

Ammarla ne alakası var ben onu çözemedim...
Ve cesaretsizlik nerede?

Ammar 01-13-2012 22:51

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979381)
Ammarla bir alakası olduğunu zannetmiyorum.
Düşüncelerim bunlardın Pkk'nın uzantısı olan Kck'yı savunacak kadarmı düştünüz?
Cesaretsiz olsam yazdıklarımı silerim ben üzerlerine hak ettikleri ifadeleride ekledim.

Biz PKK ile mucadele ederken sen PKK'nın ne olduğunu bile bilmiyordun büyük ihitmalle... biz mağduriyetlerden adaletsizlikten bahsediyoruz... savunmaktan değil.

nasıl baskın ve idanameler hazırlandığını çok iyi biliyoruz.

aşağıdaki yorumu şu konuya yapmıştım ama buraya da uyar !

" haksöz dergisi. peygamberimizin hayatı, şehitler kevanı 9 CD'si inzar doğru haber gibi sevilen saygın ve yasal olan yayınlar bile suç delili olarak alınıyorsa sosyoloji kitapları nekine :) hatta hatırlıyorum delillerin fotoğrafları çekilmişti peygemberimizin hayatı yazılan kitabın kabına "5.delil" yazmışlardı.

NOT: 28 şubat döneminden bahsetmiyorum ! 2 yıl öncesinden ve 2 ay öncesinden bahsediyorum.

bide insan yaşamına değer vermiş olmuşlar kendini boğmasın diye almışlar wayy anasını yaa !"

Yıldırım 01-13-2012 23:04

Kck'lılar tutuklanıyor diye tek yürek olmuşsunuz maaşallah...
Çıkarlar kesişinde bu kadar düşebiliyormuş insanoğlu.

Ammar 01-13-2012 23:08

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979396)

bunlar çıkar diyor ya inan kahkaha atasım geliyor senden ve PKKlılardan ne çıkar çıkabilir ki ?? söyler misin ?

Ebuzer 01-13-2012 23:12

Bu nedir la..

Özgür Çağrı 01-13-2012 23:13

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979396)

kcklılardan çok büyük beklentilerim var burak ;D
kcklılar ile çıkar ilişkisine girip cop yemek gözaltına alınmak aç bırakılmak işkence görmek istiyorum ;D
nasıl bir taassub içinde olduğun hükümetin yaptığı her şeyi onayladığından anlaşılıyor. Partizanlık iyi bir şey değildir burak bey haksızlık ve zulüm gördüğünde sesini çıkarmasını bil. şirin bir muhafazakar genç olmaktan kurtul ve adalet tesis edilinceye kadar haykır.
ki hesap gününde rahat edebilesin.

Yıldırım 01-13-2012 23:24

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979402)
kcklılardan çok büyük beklentilerim var burak ;D
kcklılar ile çıkar ilişkisine girip cop yemek gözaltına alınmak aç bırakılmak işkence görmek istiyorum ;D
nasıl bir taassub içinde olduğun hükümetin yaptığı her şeyi onayladığından anlaşılıyor. Partizanlık iyi bir şey değildir burak bey haksızlık ve zulüm gördüğünde sesini çıkarmasını bil. şirin bir muhafazakar genç olmaktan kurtul ve adalet tesis edilinceye kadar haykır.
ki hesap gününde rahat edebilesin.

Partizanlıktan kurtul,muhafazar genç olmaktan kurtul.. ne bunlar?
Komik olma Allah'ını seversen...
Adaleti haykırmış.
O.ç. Pkk'lılar şehirlerde yeniden yapılanacak sende Adaleti haykıracaksın öylemi?

Orada duracaksın...
Kime neye hizmet ettiğine bir bak.

Kck operasyonları yapılıyor ve haksızlık ve zulum oluyor öylemi?
Sen Kck nın ne olduğunu daha tam kavrayamamışsın.

Özgür Çağrı 01-13-2012 23:26

Kck operasyonları adı altında haksızlık ve zulüm yapılıyor evet . Muhammed Cihad terörist diye içeri alındı . Meryem bacı terörist diye içeri alındı . Bunlar mı kck ?
ayrıca küfür etme bu iyi bir şey değil :)

cartman 01-13-2012 23:31

Mazlumderin kendi görüşünümü yansıtmış bilemem ama baştan aşağı saçmalamışlar.Ne demek evde olmadığı sırada kapının kırılarak acılması vehametini gösteriyor operasyonun ! Arkadas evde yok diye arama yapılmıyacak mı ? Siz dalga mı gecıyorsunuz yoksa ulkedeki guvenlıgın zaafiyetinin olmasını mı ıstıyorsunuz ? Yapılan gorusmelerın takıp edilen IP lerin sonucunda yapılan operasyonları neden bu kadar kucumsuyorsunuz ? Patlayan bombalar gelen sehıt evlatlarımı sızı mutlu edıyor ? Cozumu barıstan gecıyor ama tek tarafın ıstegıyle olacak barıstan degıl. Bir devlet guvenlıgı saglayamıyorsa barısı da saglayamaz.Mazlumder bu bakısla hangı mazlumların yanında onu merak edıyorum.Silahlanmayı tesvık eden ınsanların mazlum oldugunu dusunerek yapılan operasyonları yanlıs buluyorsa bıraz daha zorlasak dagdakı operasyonlarıda yanlıs bulur

Yıldırım 01-13-2012 23:40

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979408)
Kck operasyonları adı altında haksızlık ve zulüm yapılıyor evet . Muhammed Cihad terörist diye içeri alındı . Meryem bacı terörist diye içeri alındı . Bunlar mı kck ?
ayrıca küfür etme bu iyi bir şey değil :)

:):):)
Muhammed Cihat Kck kapsamında tutuklandı demeyeceksin umarım:w:
Sen terörist olmadığını nereden biliyorsun ve bu kadar bağrına basmışsın.Dsip üyesi olması yada barış aktivisti diye ortada dolaşması onun Pkk üyeliğine mani değil...

Kaldıki başından belli savunmadığın Kck tutuklamalarıylada bir alakası yok...

eeeee şimdi sorun ne hala Kck'lıları savunacakmısın?

Küfürüde Pkk'lılara ettim.Her türlüde ederim.Bu forumda bu kadar zaman küfür edildi bir kere bile uyarı yaptığını görmedim.Benim Pkk'lılara olan küfürüm niye seni rahatsız etti...

Ammar 01-13-2012 23:49

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979413)
Mazlumderin kendi görüşünümü yansıtmış bilemem ama baştan aşağı saçmalamışlar.Ne demek evde olmadığı sırada kapının kırılarak acılması vehametini gösteriyor operasyonun ! Arkadas evde yok diye arama yapılmıyacak mı ? Siz dalga mı gecıyorsunuz yoksa ulkedeki guvenlıgın zaafiyetinin olmasını mı ıstıyorsunuz ? Yapılan gorusmelerın takıp edilen IP lerin sonucunda yapılan operasyonları neden bu kadar kucumsuyorsunuz ? Patlayan bombalar gelen sehıt evlatlarımı sızı mutlu edıyor ? Cozumu barıstan gecıyor ama tek tarafın ıstegıyle olacak barıstan degıl. Bir devlet guvenlıgı saglayamıyorsa barısı da saglayamaz.Mazlumder bu bakısla hangı mazlumların yanında onu merak edıyorum.Silahlanmayı tesvık eden ınsanların mazlum oldugunu dusunerek yapılan operasyonları yanlıs buluyorsa bıraz daha zorlasak dagdakı operasyonlarıda yanlıs bulur

o zaman ne diye kanun çıkarıyorlar. muhtar olacak şahit olacak ev sahibi olacak bilmem ne işni olacak. o zaman tek maddede toplansın bunların hepsi polis istediğini istediği yerde yapar NOKTA !

istihbaratını iyi yapsın evde olduğunda gitsin. bir insanın evine evinde değilken zorla girilmesi kim olursa olsun zülümdür kardeşim. ! PKK lı olması muameleyi haklı kılmaz.

cartman 01-13-2012 23:55

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979415)
o zaman ne diye kanun çıkarıyorlar. muhtar olacak şahit olacak ev sahibi olacak bilmem ne işni olacak. o zaman tek maddede toplansın bunların hepsi polis istediğini istediği yerde yapar NOKTA !

istihbaratını iyi yapsın evde olduğunda gitsin. bir insanın evine evinde değilken zorla girilmesi kim olursa olsun zülümdür kardeşim. ! PKK lı olması muameleyi haklı kılmaz.

Ne diyon hacı sen =) Evde yokken girilmesi zulum mu ? O zaman duzeneklerı eve koyarım kapıyı kitler cıkarım habersiz evime girerseniz darılırım =) Polislerin istemesiyle olmaz operasyonlar..Arama hakim kararı alınarak yapılır operasyonlar o izin icinde yoldan gecene verilmiyor biliyorum.

Yıldırım 01-13-2012 23:55

Alıntı:

Zuhaaaaaaaahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhahhahahaha

Teröristin evine randevuda aldırsaydın?
İsterse aratmama hakkıda ver bari:w:

Özgür Çağrı 01-13-2012 23:57

bu operasyonlar amacını aşıyor
eğitim sene
insan hakları derneğine
neden baskın yapılır ?

Bu insanlara 90larda yaptıkları yetmedimi devletin hala saldırıyor ?

devlet sivil toplum kuruluşlarına operasyon düzenleyeceğine meşru siyasi uzlaşma zeminini tıkayacağına diyarbakırın her tarafından fışkıran insan kemiklerine gitsin baksın !

Kck davası sürecinde de Ergenekon davası sürecinde de hukuksuzluklar vardır. Bu davanın zanlıları haklıdır demiyorum suçlularda vardır ama masum insanlarda mağdur olmaktadır.

İşte biz hukuksuzluğu ve masum insanların mağdur edilişini eleştiriyoruz ama sen kalkıp bizi pkkyı savunuyor kckyı savunuyor diye yaygara koparıyorsun . Sivil toplum kuruluşlarına alçak diyorsun şerefsiz diyorsun .

düşünceni ifade ederken bile küfrediyorsun. ayıp :)

Özgür Çağrı 01-13-2012 23:59

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979420)

nerden biliyorsun terörist ?
Hakkında çıkmış bir kararmı var ?
İşte böyle insanlara yargısız infazlar yapıyorsunuz sonra sorunun çözümünü bekliyorsunuz.

Yıldırım 01-14-2012 00:01

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979423)
nerden biliyorsun terörist ?
Hakkında çıkmış bir kararmı var ?
İşte böyle insanlara yargısız infazlar yapıyorsunuz sonra sorunun çözümünü bekliyorsunuz.

Allah aşkına sen adamın yazdığını okumuyormusun:w::w::w:

Alıntı:

Adam evdeyken gitsin diyor...

serdary 01-14-2012 00:02

Abi yapmayın ya...
Ne demek evindeyken girin?
Eğer PKK'lı veya başka bir suç örgütü mensubuysan, arama emri çıkarıldıysa ve 123 adreste birden arama yapılıyorsa bunun ne önemi var?
Evde olduğu zaman gelsinler de polisin yolda olduğunu önceden öğrenip belgeler mi yakılsın?

Savcılıktan emir gelir: "Operasyon başlatılsın" ama itiraz: "Efendim sanıklardan biri evde yok başka bi zamana kaldı artık operasyon..."

cartman 01-14-2012 00:02

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979422)
bu operasyonlar amacını aşıyor
eğitim sene
insan hakları derneğine
neden baskın yapılır ?

Bu insanlara 90larda yaptıkları yetmedimi devletin hala saldırıyor ?

devlet sivil toplum kuruluşlarına operasyon düzenleyeceğine meşru siyasi uzlaşma zeminini tıkayacağına diyarbakırın her tarafından fışkıran insan kemiklerine gitsin baksın !

Kck davası sürecinde de Ergenekon davası sürecinde de hukuksuzluklar vardır. Bu davanın zanlıları haklıdır demiyorum suçlularda vardır ama masum insanlarda mağdur olmaktadır.

İşte biz hukuksuzluğu ve masum insanların mağdur edilişini eleştiriyoruz ama sen kalkıp bizi pkkyı savunuyor kckyı savunuyor diye yaygara koparıyorsun . Sivil toplum kuruluşlarına alçak diyorsun şerefsiz diyorsun .

düşünceni ifade ederken bile küfrediyorsun. ayıp :)

Bu operasyonun yapılması kemikleri arastırmasın anlamına gelmıyor sanırım.Kemikler cıkarken KCK ya operasyon mu yapılır ayıp yani =) Masumların olması üzücüdür ama masumiyetlikleri umarım kısa sürede ortaya cıkar.Sivil toplum kuruluslarıda yanlış insanları barındırabilir ve bunun ıcın operasyona tabii olabilir

Ammar 01-14-2012 00:58

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979418)
Ne diyon hacı sen =) Evde yokken girilmesi zulum mu ? O zaman duzeneklerı eve koyarım kapıyı kitler cıkarım habersiz evime girerseniz darılırım =) Polislerin istemesiyle olmaz operasyonlar..Arama hakim kararı alınarak yapılır operasyonlar o izin icinde yoldan gecene verilmiyor biliyorum.

bende onu diyorum ha benim evime gizlice girdin ! düzenek koydun gittin. ha gittin evi baskın girdin dağıttın. hakim izni olmadan yapılan aramaları da biliyoruz. forumda da paylaştım. bi polis hakimin kararını yırtıp sırtını dönüp gidebilir mi ? ama bunu yapan polisler var ve şikayet edilmesine rağmen polis hakkında hiç bir işlem başlamamıştır. yoldan geçene verilmiyor ama yoldan geçmeden yapanları da biliyoruz. yukarda yazdım.

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979420)

ne oo çok mu komik ? istihbaratsız mi gidiyor o eve ? evin kapısını kırmaya mı gidiyor yoksa suçlu dediği insanı almaya mı gidiyor ? kapı kırmaya da çok hevesliler.

polis hakim izni almışsa bile ev sahibine onu vermelidir. ! ama polistir ne yapsa yeridir ! ( helvadan putlar misali ).

ani baskı yapacam diye zülüm etmenin anlamı yok ? peki o insan suçsuzsa zararı devlet karşılıyor mu ? YOK HAYIR KARŞILAMIYOR !

cartman 01-14-2012 01:02

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979450)
bende onu diyorum ha benim evime gizlice girdin ! düzenek koydun gittin. ha gittin evi baskın girdin dağıttın. hakim izni olmadan yapılan aramaları da biliyoruz. forumda da paylaştım. bi polis hakimin kararını yırtıp sırtını dönüp gidebilir mi ? ama bunu yapan polisler var ve şikayet edilmesine rağmen polis hakkında hiç bir işlem başlamamıştır. yoldan geçene verilmiyor ama yoldan geçmeden yapanları da biliyoruz. yukarda yazdım.

ne oo çok mu komik ? istihbaratsız mi gidiyor o eve ? evin kapısını kırmaya mı gidiyor yoksa suçlu dediği insanı almaya mı gidiyor ? kapı kırmaya da çok hevesliler.

polis hakim izni almışsa bile ev sahibine onu vermelidir. ! ama polistir ne yapsa yeridir ! ( helvadan putlar misali ).

ani baskı yapacam diye zülüm etmenin anlamı yok ? peki o insan suçsuzsa zararı devlet karşılıyor mu ? YOK HAYIR KARŞILAMIYOR !

Sen hacı samimi ol ben senden baska birsey istemiyorum. Ne demek operasyon yapılmasın ? 23 ilde yapılan operasyonlarda hangisinde hakim kararı olmuyor ? Medyaya dusmus herkesın gozu onunde yapılan operasyonlarda hangısınde polis ferdi harekette bulunuyor.Bence biraz samimi ol ve bu operasyonlardaki amacı saptırma..sindirmekte zorluk cekıyor olabilirsin ama guvenlikten ne zaman taviz versek barıstan bir adım uzaklastık

Ammar 01-14-2012 01:11

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979451)
Sen hacı samimi ol ben senden baska birsey istemiyorum. Ne demek operasyon yapılmasın ? 23 ilde yapılan operasyonlarda hangisinde hakim kararı olmuyor ? Medyaya dusmus herkesın gozu onunde yapılan operasyonlarda hangısınde polis ferdi harekette bulunuyor.Bence biraz samimi ol ve bu operasyonlardaki amacı saptırma..sindirmekte zorluk cekıyor olabilirsin ama guvenlikten ne zaman taviz versek barıstan bir adım uzaklastık

çok samimiyim ! oparasyonlar ve takipler zülme mağduriyetlere dönüştürülüyor ! bu sadece KCK için geçerli değil ! biri göze kestirildiyse direk suçluoğlu suçlu muamelesi yapılıyor.

biz bundan bahsediyoruz benim kadar PKK ve KCK ile ne iç içesin nede mucadele halindesin yani olayı savunacam diye KCK savunucusuymuşuz gibi yapma gereği yok ben zülümleri sindiemiyorum ! zulüm edilmesin mağduriyetler yaşatılmasın güvenliğini öyle sağlasın bende güvensiz yerde yaşamak istemem ama zulüm yapıla yerde yaşamak istemem. FAZLA GÜÇ İyi değildir. !

cartman 01-14-2012 01:15

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979452)
çok samimiyim ! oparasyonlar ve takipler zülme mağduriyetlere dönüştürülüyor ! bu sadece KCK için geçerli değil ! biri göze kestirildiyse direk suçluoğlu suçlu muamelesi yapılıyor.

biz bundan bahsediyoruz benim kadar PKK ve KCK ile ne iç içesin nede mucadele halindesin yani olayı savunacam diye KCK savunucusuymuşuz gibi yapma gereği yok ben zülümleri sindiemiyorum ! zulüm edilmesin mağduriyetler yaşatılmasın güvenliğini öyle sağlasın bende güvensiz yerde yaşamak istemem ama zulüm yapıla yerde yaşamak istemem. FAZLA GÜÇ İyi değildir. !

O kadar iç içeysen bi yardım etsen o zaman daha kolay ayırsınlar ona gore baskın yapsınlar..En azından masumlar magdur olmaz dimi ..Magdur olanlar var dıyorsan merak etme zaten en yakın surede ortaya cıkar ama kımse magdurıyet olabilir diye bu operasyonları ıhmal edemez..

Ammar 01-14-2012 01:36

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979453)
O kadar iç içeysen bi yardım etsen o zaman daha kolay ayırsınlar ona gore baskın yapsınlar..En azından masumlar magdur olmaz dimi ..Magdur olanlar var dıyorsan merak etme zaten en yakın surede ortaya cıkar ama kımse magdurıyet olabilir diye bu operasyonları ıhmal edemez..

tabi tabi çıkar yıllar son 'pardon' denilerek...

ben iç içe derken PKK ve KCK tabanını söylüyorum. sizde oda yok ancak oh ohh çekersiniz.

ben sempatizanlık ( bu forumda bolca bulunuyor ) dışında hiç bir suçu olmayan insanların 36 ( muebbet ) yıl yediklerine şahidim dostum. evet oparasyonlar yapılırken zulüm ve mağduriyet doğmamalıdır demek o kadar mı zor ?? ben onun yanında kınıyorum da !

Yıldırım 01-14-2012 01:38

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979450)

Hiç kıvırma cuvalladın...
Utanmasan randevu aldıracaksın :)
"Yarın müsayitseniz aramaya geleceğiz....aaa evde yoksanız sorun değil siz arayın birşey varsa haber verirsiniz.Olmadı biz haftaya uğrarız"

Kaldıki kapı kırılmamış çilingir vasıtası ile açılmış.Klavuzlarınızı değiştirin...Yutmayın her yazılanı:)

Ammar 01-14-2012 01:48

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979458)
Hiç kıvırma cuvalladın...
Utanmasan randevu aldıracaksın :)
"Yarın müsayitseniz aramaya geleceğiz....aaa evde yoksanız sorun değil siz arayın birşey varsa haber verirsiniz.Olmadı biz haftaya uğrarız"

Kaldıki kapı kırılmamış çilingir vasıtası ile açılmış.Klavuzlarınızı değiştirin...Yutmayın her yazılanı:)

oparasyon yapacağı kişinin evde olup olmadığını bilmediği bir kişinin evine neden baskın yapılıyor ki ?

randevulu gidecek tabiki ! o zmana neyin takibini yapıyor. suçlama yapılırken teknik takip demeyi de ihtimal etmezler.

ayrıca biz mağduriyet ve zulümlerden bahsediyoruz. kapıların kırılması sadece bir tanedir ? suçluda olsa suçsuzda olsa maddi manevi zararın verilmesi zulümdür. mağduriyettir.

bu arada ellerindeki 'Başbuğ'un dediği gibi elleride ki boru demekki meğer çilingirle kırıyorlarmış kapıları. sanki hiç görmedik.
çok önemli not: senin gibi kıvıranlardan değilim. forumda herkes bilir benimle şuna böyle konuşuyorsan bundandır.

Mavera 01-14-2012 01:49

bu konuda mazlum dere katilmiyorum.. bana göre kck operasyonlari son yillardaki en basarili operasyonlardir ve devami gelmelidir.. sehirlerde kargasa cikaran, esnafi canindan bezdiren, toplumsal olaylarda provokasyon yapan pkk nin sehir yapilanmasina darbe üstüne darbe vurulmasi bence cok yerinde bir adimdir!..

İntifada 01-14-2012 01:52

özet geçin

Ammar 01-14-2012 01:54

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979463)
özet geçin

KCK oparasyonları yapılırken mağduriyetler zülümler doğmasın yaşanmasın diyoruz. KCK savunucusu oluyoruz. neden yapılıyor diyormuşuz havası estirilip KCKlı ilan edildik bu kadar :)

Yıldırım 01-14-2012 17:05

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979460)
oparasyon yapacağı kişinin evde olup olmadığını bilmediği bir kişinin evine neden baskın yapılıyor ki ?
randevulu gidecek tabiki ! o zmana neyin takibini yapıyor. suçlama yapılırken teknik takip demeyi de ihtimal etmezler.
ayrıca biz mağduriyet ve zulümlerden bahsediyoruz. kapıların kırılması sadece bir tanedir ? suçluda olsa suçsuzda olsa maddi manevi zararın verilmesi zulümdür. mağduriyettir.
bu arada ellerindeki 'Başbuğ'un dediği gibi elleride ki boru demekki meğer çilingirle kırıyorlarmış kapıları. sanki hiç görmedik.
çok önemli not: senin gibi kıvıranlardan değilim. forumda herkes bilir benimle şuna böyle konuşuyorsan bundandır.

Gerçekten komedisin hala kıvırıyorsun...
Amaç evde arama yapmaksa neden adam evdemi değilmi onun hesabını göreyimki?
Böyle bir saçmalık olamaz...Arama yapılırken evde olması gerekir diye...
Hatta zırva yani başka bir şeyde değil...
İşte öyle bir kıvırıyorsunki ağzından bir kere çıktı dediğinin hala körü körüne peşine gidiyorsun...

Ya adam evde yoksa diye arama yapmama diye birşey olurmu ??:w::w::w::w::w::w::w:

Alem adamsın ammar senin gibi kıvırtanını harbiden görmedim...
Çok haklısın sen benim gibi kıvırmıyorsun...o konuda eline su dökemem...

Ammar 01-15-2012 00:05

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979581)
Gerçekten komedisin hala kıvırıyorsun...
Amaç evde arama yapmaksa neden adam evdemi değilmi onun hesabını göreyimki?
Böyle bir saçmalık olamaz...Arama yapılırken evde olması gerekir diye...
Hatta zırva yani başka bir şeyde değil...
İşte öyle bir kıvırıyorsunki ağzından bir kere çıktı dediğinin hala körü körüne peşine gidiyorsun...

Ya adam evde yoksa diye arama yapmama diye birşey olurmu ??:w::w::w::w::w::w::w:

Alem adamsın ammar senin gibi kıvırtanını harbiden görmedim...
Çok haklısın sen benim gibi kıvırmıyorsun...o konuda eline su dökemem...

evet evde olamayan birine diye baskın yapıyorlar hani nerede kaldı teknik takip. istihbaratını iyi yapsın evi arasın hem suçluyu alsın. ( bu arada evde de olsa kapıyı kırıyorlar da o ayrı mesele )

Çok önemli not : hem bana ağzından bir kere çıktı geri atım atmıyorsun diyorsun hemen kıvırtma diyorsun bu perhiz bu ne şey kıvırması :). ben zaten başta dediğimi diyorum. sende haklısın kıvırırken insan başkasının eline su dökemez. :w::w::w:

İntifada 01-15-2012 00:20

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979467)
KCK oparasyonları yapılırken mağduriyetler zülümler doğmasın yaşanmasın diyoruz. KCK savunucusu oluyoruz. neden yapılıyor diyormuşuz havası estirilip KCKlı ilan edildik bu kadar :)

doğrudur...

Ammar 01-15-2012 00:22

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979701)
doğrudur...

bi an bende şüphelenmedim değil yani :)

Yıldırım 01-15-2012 00:27

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979699)
evet evde olamayan birine diye baskın yapıyorlar hani nerede kaldı teknik takip. istihbaratını iyi yapsın evi arasın hem suçluyu alsın. ( bu arada evde de olsa kapıyı kırıyorlar da o ayrı mesele )

Çok önemli not : hem bana ağzından bir kere çıktı geri atım atmıyorsun diyorsun hemen kıvırtma diyorsun bu perhiz bu ne şey kıvırması :). ben zaten başta dediğimi diyorum. sende haklısın kıvırırken insan başkasının eline su dökemez. :w::w::w:

Amaç evdekini almak değilki sadece arama yapmak
Her evi aranan tutuklanacak diye bir kaide varda biz mi bilmiyoruz.

:):):)
Kıvırtan belli sen rahat oyna...herkes görüyor ben sadece sana alkış tutuyorum bakalım ne zaman belin yorulacak...

All times are GMT +3. The time now is 20:14.