Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Kürdistan Diye biryer Yok Mudur ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159235)

Ammar 01-24-2012 00:20

Kürdistan Diye biryer Yok Mudur ?

komun şu gerekçe ile silinmiştir ! artık üyeleirn takdirine birakıyorum.

hiç bir varlık inkar edilmekle yok olmamıştır. buna çoğrafi konumlarda dahil. devletlerde bölgelerde.

İnkar ile yok olunsaydı haşa Allah fazlasıyla inkar ediliyor." Ama Allah bakidir."

onun benim için Kürdistan vardır ! ve ben Kürdistanlıyım.
şu "Kürdistanda Muasır Medeniyetlere Doğru Tırmanıyor !" başlıklı konum Kürdistanın yokluğuna dayandırılarak silinmiştir.

yönetimin mesajı aşağıdadır.

"Kürdistanda Muasır Medeniyetlere Doğru Tırmanıyor !"

Bu konu başlığından ötürü provakatif bulunmuştur,başlığını değiştirip tekrar açabilirsiniz.Kürdistan diye biryer yoktur.

Tekrar yazıyorum,yönetimle alakalı şikayetlerinizi direk buradan yaparsanız çok daha hızlı sonuç alırsınız."

kaynak

Kürdistan inkar edilip tekrar konum silinecekse beni süresiz banlayabilirsiniz.
burası tartışma platformu ! - değil mi ?

ve provakatörlükle hiç bir alakası yoktur. hatta burak bana diyor ki biri gelir küfür eder ediyorsa onun hakkında işlem yapın benim değil. bir iki milliyetçi karşı çıkacak diye benim konumu silmeniz tahamülsüzlüktür.

paylaştığım konu şu ki zaten pKK zihnşyetine karşı yapılmış bir açıklama
söylenen anlamdaki kürdistanla ne alakası var
http://hurseda.net/Bolgemizden/60877...us-Tuzagi.html

Supraliminal 01-24-2012 00:22

Kürdistanı ancak başka bir gezegende olursa belki kabul edebilir dostum.

Ammar 01-24-2012 00:23

sen kabul etmeye bilirsin dostum. ben ediyorum hemide ortadoğuda.

Beylerbeyi 01-24-2012 00:27

Kurdistan Osmanlı Devleti zamanında eyalet adıydı. Bu isimden rahatsızlık duymak çok manasız. "istan" eki yer adı yapmaya yarayan Farsça bir ektir.

Kurdistan demek Kürtlerin yaşadığı bölge demek. Bugün Orta Asya için kimileri Türkistan ifadesini kullanır. (Türklerin yaşadığı bölge) bu ifadenin ülke ile alakası yok. ve ister kabul edin ister kabul etmeyin halkının %90 ından fazlasının Kürt olduğu Türkiye illerini Kurdistan diye tabir etmek yanlış bir tutum değildir.

Supraliminal 01-24-2012 00:28

Kürtleri kabul ediyorum ama mevcut bağımsız devleti olan ülkeleri ,ele geçiren alçakların kuracağı devleti kesinlikle lanetliyorum kabul etmiyorum.

CeVHeR 01-24-2012 00:31

Kürdistan dense ne olur denmese ne olur...
Yahu arkadaş tek amaç provakasyon...
Herşeyin tam olduda bir kürdistanın mı eksik kaldı...
Tek derdin o mu...

Ammar 01-24-2012 00:35

paylaştığım konu şu ki zaten pKK zihnşyetine karşı yapılmış bir açıklama

söylenen anlamdaki kürdistanla ne alakası var

http://hurseda.net/Bolgemizden/60877...us-Tuzagi.html

onurcan 01-24-2012 00:36

Arkadaşlar konuyu ammar kardeşim açmış sadece kendi görüşlerimizi paylaşalım birbirimize seviyeli saygılı yaklaşalım .

Ammar 01-24-2012 00:37

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982852)
Kürdistan dense ne olur denmese ne olur...
Yahu arkadaş tek amaç provakasyon...
Herşeyin tam olduda bir kürdistanın mı eksik kaldı...
Tek derdin o mu...

senin derdin ne sen konuya baktın mı ki böyle konuşuyorsun ! provakatörlükle suçluyorsun.

Beylerbeyi 01-24-2012 00:38

o çok eleştrdiğiniz İran, kuzey batısındaki bölgeye Azeri bölgesi diyor. ve azerilere özerklik verilmiş İranda.

Kuzey Irak'ta Barzani azınlık Türklere sınırsız haklar tanımış durumda. Türkler parti kurmuş ve Türkçe konuşabiliyorlar! Türkmeneli televizyonu Kuzey Iraktan 24 saat Türkçe yayın yapabiliyorken biz daha Kürt ismini dahi kabul etmiyorduk. Yine Kuzey Irak'ta Kürt yetkililer Türk okullarında Türkçe eğitim verilmesini sağlamış durumdalar, hatta Barzani aşiretine mensup çocuklar Türk okullarında eğitim almaktadırlar. Türklerin eğitimde daha da aktif olmasını isteyen Kürtler, Türklerin üniversite kurmaları için ücretsiz arsa tahsil ettirip Türklere üniversite dahi açtırdılar.

bizdeki duruma bakın bir de! faşist tutumlar devam ediyor! başkası bize iyi davranınca oh ne ala! biz ise barbar tutumumuzu sürdürmekte ısrar ediyoruz. vatan millet sakarya edebiyatı. türklerdeki bu faşizan tutum mide bulandırmaya başladı. gidin Kuzey Iraktan (Kurdistandan) medneiyet dersleri alın. daha Kurdistan lafını söylemeye korkuyorsunuz, çok yazık.

Özgür Çağrı 01-24-2012 00:39

konu ne kürdistandır ne başka bir şeydir
konu burak isimli üyenin ammara olan düşmanlığından ötürü keyfi konu silmeleridir.
sabahta alakasız bir şekilde stk haberini silmişti.
olay bu yani

onurcan 01-24-2012 00:39

Kürdistan olayı yanlış anlaşlmaya meydan vermesin sanki ülkemizde böyle bir oluşum sanılmasın belki bundan biraz harareti var forumun..

Supraliminal 01-24-2012 00:44

Benim söylediğim şey gayet açıktı bağımsız ülkeleri bölmeye çalışan kürdistanı kurmak isteyen adı herne olursa olsun hiçbir örgütü kabul etmeyerek dolaylı olarak kurulacak ülkeyide kesinlikle tanımam keza sizinde böyle düşünmeniz gerekir.Söylemek istediğimi her bağımsız devlette yaşayan ve biraz olsun milliyetçi olan böyle düşünür zaten.
Yoksa hiçbir ülkeye zarar vermeden kursunlar umrumda değil çokta yaşasınlar okey ;)

CeVHeR 01-24-2012 00:44

Sizin gibi amacı üzüm yemek olmayıpda bağcıyı dövmek olan kişilerle bu tür tartışmlara girecek değilim...

Bal gibi provakatörlük yapıyorsunuz...

onurcan 01-24-2012 00:45

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982858)
konu ne kürdistandır ne başka bir şeydir
konu burak isimli üyenin ammara olan düşmanlığından ötürü keyfi konu silmeleridir.
sabahta alakasız bir şekilde stk haberini silmişti.
olay bu yani

furkan bu senin dediğin konuyla alakası ne?

Beylerbeyi 01-24-2012 00:46

furkana katılıyorum. burak problemli bir yetkili!

Ammar 01-24-2012 00:47

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982867)
Sizin gibi amacı üzüm yemek olmayıpda bağcıyı dövmek olan kişilerle bu tür tartışmlara girecek değilim...

Bal gibi provakatörlük yapıyorsunuz...

senin yaptığın gibi mi ? sen kadar da hakkım yok mu forumda ! benim konum silinecek ben provakatör olacam. ben kürdistanlıyım zoruna giden varsa buyursun konu silmek yerine banlasın.

Özgür Çağrı 01-24-2012 00:48

adam bugün keyfine göre konu siliyor sizde görmemezlikten geliyorsunuz haksızlığa destek çıkmaktır bu.
Kürdistan kelimesini pek ala sansürleyebilirdi konu başlığından çıkarabilirdi ama konuyu direk sildi.
Ammarın konularını silme gayesi olduğu için bu durum normal
ondan kürdistanla falan alakası yok kürdistan bahane yönetimde çeteleşme şahane :)

Supraliminal 01-24-2012 00:50

Konuların silinmesi veya kilitlenmesi konusunda biraz daha dikkatli ve titiz olunması gerekir.

Beylerbeyi 01-24-2012 00:50

hala kurdistan lafını ülke olarak algılayan insanlar var. yahu ne diyorum ben. osmanlı devletinde de Kurdistan bölgesi vardı. bi halt oldu mu?

İran; kuzey batısına Azeri eyaleti diyor. Kuzey Irak, Türk azınlığı koruyup kolluyor, haklarını veriyor ve destekliyor. biz ise 3.dünya ülkesi olmaktan bir türlü kurtulamadık şu saçma sapan sözde milliyetçilik özde cahillik kokan açıklamalarınız yüzünden.

daha haberi görmeden, konuyu bilmeden provakatör ilan ediyorsunuz adamı! Kürtlerin yaşadığı bölgeye Kurdistan (Kürtlerin yaşadığı bölge) demenin nesi provakatörlüktür? asıl siz provokatörsünüz, ırkçılık yapıyorsunuz!

Yıldırım 01-24-2012 00:51

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982873)
adam bugün keyfine göre konu siliyor sizde görmemezlikten geliyorsunuz haksızlığa destek çıkmaktır bu.
Kürdistan kelimesini pek ala sansürleyebilirdi konu başlığından çıkarabilirdi ama konuyu direk sildi.
Ammarın konularını silme gayesi olduğu için bu durum normal
ondan kürdistanla falan alakası yok kürdistan bahane yönetimde çeteleşme şahane :)

Silmeden önce başlığı değiştirimisin diye pm attım.
Bu yeterli sanırım.

CeVHeR 01-24-2012 00:52

Tek derdin kürdistanmı kaldı arkadaş...
Bende sende ve herkesde çok iyi biliyorki bu memlekettre sözü geçen kürdistan '' yerleşim olarak kürtleri konumlandığı yer'' olarak algılanmıyor. Sınırları Türkiye' nin topraklarınıda kapsayan yeni bir devlet olarak algılanıyor ve bu kelimeyi telafuz edenlerde bnu böyle dile getiriyor. Hal böyle iken kürdista lafını kullanmaya devam etmek provakatörlüğün dik alasından başka birşey değildir...

Sizin gibi düşünen insanlar olduğu sürece bu memlekette birli beraberlik ve huzur asla sağlanmayacak ve busağlanamamazlıkdan dolayı ben sizlere hiçbir zaman hakkımı herlal etmeyeceğim...

Hep mazlum rolünü üstlenerek başlkalarının sopayla yaptığını sizx ajitasyonla yapıyorsunuz. rtık mağğduru oynayarak istedeiğiniz gibi at koşturma sevdanızdan vazgeçin...

Çok afederisniz ama b.kunu çıkarmayın...

Özgür Çağrı 01-24-2012 00:53

kendin değiştirebilirdin ammarın değiştirmeyeceğini biliyorsun adamla problemin var ve adamın konularını silerek ammara zarar verdiğini zannediyorsun .

Supraliminal 01-24-2012 00:54

O bölgeye bağımsızlık verilsin ülkeyi terk ederim o kadar netim arkadaş bu ülkenin sınırları belli özerk bölge mölge vermiyoruz.Türk kürt çerkez abaza laz ermeni vs.herkes eşittir kardeştir aynı ülkenin vatandaşıdır.
Anladınız mı .
Kürtte kardeşimdir lazda çerkezde bunu hiçkimse inkar edemez.
BENİM TEK KARŞI ÇIKTIĞIM ŞEY SINIRLARIMIZ BELLİ VE KÜRTLERİN YAŞADIĞI BÖLGEYE ÖZERKLİK VERİLECEKSE VEYA KÜRDİSTAN DENİLECEKSE O ZAMAN LAZLARIN BÖLGESİNE DE LAZİSTAN DENSİN VEYA LAZ CUMHURİYETİ KURULSUN !
O zaman görün Türkiye ne kadar yaşanılabilir hale geliyor boş boş konuşuyorsunuz yahu.

Mavera 01-24-2012 00:55

burakta gecmisimi görüyorum :)... ama bence abartili bir tepki artik su kelimelere anlam katma paronayasindan kurtulalim..
o bölgenin adi asirlardir kürdistandir ama tabiki bizim zihnimizdeki kürdistan su lanet olasi terör örgütünün kurmaya calistigi sözde kürdistan oldugu icin duygusal bir tepki koyuyoruz ama bence artik su tabulari yikmaliyiz..

unsparing 01-24-2012 00:55

Burak kardeşimiz kesinlikle görevini hakkıyla yerine getiriyor
sen sürekli Türk-Kürt çatışması yapmaya çalış yani arkadaşında
dediği gibi provakatörlük yap sonra Burak suçlu olsun işiniz gücünüz
fitne çıkartmak ortalığı karıştırmak başkada birşey değil.

Supraliminal 01-24-2012 00:55

Gerekli ve yeterli açıklamamı yaptım konuyu sadece izliyorum bakalım daha ne kadar saçmalıyorsunuz.

onurcan 01-24-2012 00:55

sakiiinnn ...

Mavera 01-24-2012 00:55

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982881)
kendin değiştirebilirdin ammarın değiştirmeyeceğini biliyorsun adamla problemin var ve adamın konularını silerek ammara zarar verdiğini zannediyorsun .

ne o la sararmissin ;D;D

Mavera 01-24-2012 00:56

birisi EZEL i cagirsin, tam onluk konu :D

Ebuzer 01-24-2012 00:57

Konunun silinmesi saçmalık..
Lakin Kürdistan'a da karşıyım Türkiye'ye de..

Mavera 01-24-2012 00:59

Alıntı:

Azap Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982890)

bir an cocuklar duymasindaki mustafa tiplemesi yaziyor sandim ;D;D

Supraliminal 01-24-2012 00:59

Senato tasarıyı kabul etti iş sarkoya kaldı .

CeVHeR 01-24-2012 01:00

Burakın yerinde olsam bende silerdim, hiç özel mesajlada uyarmazdım, silme nedenimid yazmazdım. Bıkkınlık veriyor iki tarafında bu üç maymun halleri ve alttan alttan alevi körüklemeleri. Biri milliyetçiliği kullanıyor biri mazlumluğu kullanıyor... Yetkim kurtarıyorsa cezada verirdim...

Kürdistan lafı geçmeyınce ölmezsiniz...

Beylerbeyi 01-24-2012 01:00

Alıntı:

;982880 Nickli Üyeden Alıntı
Tek derdin kürdistanmı kaldı arkadaş...
Bende sende ve herkesde çok iyi biliyorki bu memlekettre sözü geçen kürdistan '' yerleşim olarak kürtleri konumlandığı yer'' olarak algılanmıyor. Sınırları Türkiye' nin topraklarınıda kapsayan yeni bir devlet olarak algılanıyor ve bu kelimeyi telafuz edenlerde bnu böyle dile getiriyor. Hal böyle iken kürdista lafını kullanmaya devam etmek provakatörlüğün dik alasından başka birşey değildir...

Sizin gibi düşünen insanlar olduğu sürece bu memlekette birli beraberlik ve huzur asla sağlanmayacak ve busağlanamamazlıkdan dolayı ben sizlere hiçbir zaman hakkımı herlal etmeyeceğim...

Hep mazlum rolünü üstlenerek başlkalarının sopayla yaptığını sizx ajitasyonla yapıyorsunuz. rtık mağğduru oynayarak istedeiğiniz gibi at koşturma sevdanızdan vazgeçin...

Çok afederisniz ama b.kunu çıkarmayın...

beni hemen bölücü ilan ettin. neden? çünkü Kurdistan ifadesinden rahatsızlık duymuyorum. Ben bir edebiyatçıyım. dil bilimiyle de uğraşıyorum. Kurdistan ifadesinde bir problem yok ve Kurdistan demek Kürt ülkesi demek değil. kimileri bu sözcükten farklı anlamlar çıkarabilir bu onların sorunu, insanları kötü niyetli ilan etmeye hakkın yok!

hakkını helal etmiyormuş! asıl ben hakkımı helal etmiyorum. bizi neredeyse terörist ilan edeceksin. eğer Türkiyenin bölünmesini, türk toprakları üzerinde Kurdistanın kurulmasını istiyorsam ALLAH bana yarını göstermesin.

ben Kurdistan ifadesinde problem olmadığını söylüyorum sen kalkıp ajitasyon yaptığımızı söylüyorsun. ne alaka? faşizan söylemler bizi bir yere götürmez. ben her zaman birlik ve beraberlikten bahsederken sen ayrımcılık yaptığımızı söylüyorsun. ayrımcının, bölücünün alası sizsiniz, sizin ideolojinizdir!

Mavera 01-24-2012 01:02

Alıntı:

[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982894)
Senato tasarıyı kabul etti iş sarkoya kaldı .

la daha birinci maddesi oylandi, ben fransiz tv5 kanalinda canli izliyorum birazdan chp ankara milletvekili ugur tütüneker misafir konusmaci olarak görüslerini bildirecek!

Ebuzer 01-24-2012 01:03

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982896)
eğer Türkiyenin bölünmesini, türk toprakları üzerinde Kurdistanın kurulmasını istiyorsam ALLAH bana yarını göstermesin.

Nokta.

Özgür Çağrı 01-24-2012 01:04

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982888)
ne o la sararmissin ;D;D

dayanamadım yine haksızlığa yav böyle oluyor işte sonuçta . Ama olsun karşı çıkmasam vicdan azabı çekerdim görevimi yerine getirdim mutluyum :saygılar:

Garibüzzaman 01-24-2012 01:04

Alıntı:

Azap Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982890)

Sistemden faydalanıp sisteme karşı çıkmak ? Bunun adına ne denir biliyorsundur herhalde ?

Yıldırım 01-24-2012 01:05

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982881)

Furkan ammar değişmeme konusunda ısrarcı oldu.İsteseydi bende değiştirirdim.Kaldı ki sende şikayet kutusunu görebiliyordun.Şikayeti yaptıktan sonra 10 dk bekledim belki düzeltir diye..konu kapatma saatiyle şikayet saati arasında 10dk var.
Olaya ben müdahale etmemek için yöneticilere mesaj attım ses çıkmayınca ben müdahale ettim.
Ammar'la takıştığımız zaman oldu ama lütfen böyle problemin var kin güdüyorsun vs. bunlar olmayan şeyler...

All times are GMT +3. The time now is 16:33.