![]() |
7 yıldızlı Capriss Gold reklamı ve Cübbeli
Şu aralar Fadıl Akgündüz'ün 7 yıldızlı oteli Capriss Gold'un reklamları dönüyor TV de
Reklamda ise Cübbeli konuşuyor Helal saraylar yapıldı ben destekliyorum siz de destekleyin şeklinde sözleri ile reklam sürüyor Şimdi ben şunu paylaşmak isterim Capriss Gold bir otel ve ticari bir yatırım Bu tamamen "duygusal" meselede dini argumanların bu denli vurgulanması ne derece doğru Kaldı ki 7 yıldızlı otel müslümanlar için bir iftihar ve faziletmidir? Elbette muhafazakar kesime ait böylesi yatırımları teşvik ediyoruz ancak din adamlarının bu tür TİCARETLERİN uzağında olmasını da dileriz. |
Ebuzer ve Muaviye sarayı hikayesi geldi aklıma ilk izlediğimde reklamı
tabi bu kısa sürdü sonra bastım kahkahayı sonra jet fadılın cübbeli resmi gözümün önüne geldi bir daha bastım kahkahayı http://www.focushaber.com/video_dosy...i-fadil-43.jpg 4 hatunlu mercedesli dayılara yeni sarayları hayırlı olsun ne diyek :) zenginin malı aha benim gibi züğürdün çenesini yorayi :) |
ha birde reklamı ben samanyolu tv ' de izledim ayrıca bunada bir kahkaha attım benhur
para nelere kadir dimi kardeşşş :p sende orda izlemişsindir tabi doğru söyle hakim amcayıda izliyormusun hayır ben izliyorum maalesef annem yüzünden :( |
camlarini abdest suyuyla yikiyorlar galiba otelin...
lanet olsun bu sasa luks tutkusuna lanet olsun islami burjuvaziye igreniyorum igreniyorum bu luks tutkusundan 7 yildizli otelmis milyonlarca ac varken dunyada... hurma dallarindan mescit yapmisti rasulullah... mal mulk dusmani degilim luks tutkusuna servet ahlakina sahip olmayanlara dusmanim |
@Furkanca Bakış reklamı samanyolutv de izlemişmisin bilmem ben şu aralar en sık kanal7 de rastlıyorum
Tüm kanallarda oynuyor ama Problem şu Bir cemaate etki edip ey cemaat ben bu 7 yıldızlı oteli çok sevdim beğendim koşun gidin satın alın mesajı vermek din ile ticaret değil mi? ne kadar etik? Yoksa 7 yıldızlıymış 77 yıldızlıymış bizene |
|
Artık televizyona pek bakmadığım için reklamı sizden duyuyorum.Varsa bir linki atabilirmisiniz?
|
cübbeli iceriden konusuyor gibi geldi bana =) ona yakısır bi otel
|
Otelin abdestini bozmak lazım ;D
|
Zaman'la Caprice'in çok büyük reklam anlaşmazlıkları olmuştu davalık olmuşlardı hatta nasıl oldu da STV reklam aldı :)
|
napolyonun gözünü sevem serdar :)
|
http://www.youtube.com/watch?feature...v=gXwwAXIK8og#!
reklam burada ismailağa STV de reklam oynayınca STV yi de Cübbeci yapmış :) |
adamlar doğru söylüyor paranın açamayacağı kapı yok benhur yani :)
|
Yahu insanın içi temiz olsun kalbi fesat olmasın 3 kuruş aklı olan her insan Cübbeli Ahmedin burada haremlik selamlık tatil yaparak özellikle göz zinasından uzak şekilde insanların tatil yapabileceği bir yer olduğunu kastettiğini anlar . Siz millete faiz veren bankaları olan cemaatlere gıkınızı çıkaramadınızda gelip burda bunamı çamur atıyorsunuz ? Sizin yaranız belli Cübbeli Ahmet Hocanın reddiyeleri hocalarınızın iç yüzünü meydana dökünce zorunuza gitti sanırım ;D 3 yılldızlı haremlik selamlık otel hocaya gittide hoca benim sadece 7 yıldızlılarla işimmi olur dedi saçmalığa bak :))
|
Akıl fikir terk
|
7 yldız,koçum benim...
evsiz barksız aç fukara mustazaf doluyken ortada... ramazanda bide iftar düzenlenir burada bitti gitti... bide mescidinde bi teravih oh... abdestini alır mekan... islami yer ya haremlik selamlık... böyle bayılıyon asgari ücret kadar parayı haremlik selamlık tatil... firavuna yaraşır bir lüks ha... önce sokaklardan kopardı kendilerini bu beyler... sitelere doluştular islami site,muhafazakar site oldu adı... herhalde hiç aç komşusu olmayacağından tok yatmanın rahatlığını yaşayacaklar... sonra jiplere binmeye başladılar unuttular sokağın sesini... şimdide 7 yıldızlı caprice... hey yavrum benim ne o haremlik selamlık... konfor,şaşa,lüks parası var nasıl olsa adamların... yılda bi kere 40/1 zekatta verirler hem bunun zekatı olmaz,şunun zekatı olmaz diye diye düşerek... ramazan günü 5 yıldızlı otele iftar rezervasyonuda yaptırırlar... paraya satın alınsa namazı bile satın alırlar öylede kapital sevdalısıdır bu beyler... abi dersin bunun neresi islami sen hala oradamısın derler... bir abimin çok güzel bir sözü vardı rezidans dikmek tırnak içinde küfürdür derdi...çok güzel açıklaması vardı şimdi ona girmeyeyim... olmuyor beyler olmuyor... bankaya görüşme ayarlıyorlar iş için bana ben faizli bir kurumda çalışmam deyip reddediyorum bu kafayla bir yere gelemezsin o kadarda şey olma diyorlar ney deyince radikal diyorlar bu radikallik olmuş... iktidarlık bize yaramadı galiba... zahiri olarak çok şey kazandık belki ama batıni olarak epey şeyler kaybettik... |
ihsan eliaçık 7 yıldızlı caprice goldun önünde iftar düzenler artık reyiz
akşamıda caprice gold mega center camiinde kılar oyşş :) |
ihsan eliaçık 7 yıldızlı caprice goldun önünde iftar düzenler artık reyiz
akşamıda caprice gold mega center camiinde kılar oyşş :) |
Alıntı:
|
benim cübbeliye dört hatunlu dediğimimi çıkardın şimdi oradan abi :)
ben malum mahalledeki çok eşli abdestli kapitalist dayılara diyorum lafımı oraya buraya çekip birde üstüne beddua etme :) |
Alıntı:
ben bu olaya cübbeli vs.destek veriyor diye değil islami burjuva mantığına yönelik eleştiri getiriyorum... kim destek katkı veriyorsa artık... |
Alıntı:
şhsan hoca islami olmadığı için çoğu şeyi eleştiriyor ama kendi hareket tarzları ne kadar islami acaba... ne konuştuklarını,ne yaptıklarını bilmiyorlar cidden çoğu zaman... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Van depremi mağdurlarına kapı açacak mı ?
Eee ne de olsa 2 kral dairesi alana 1 tanesi bedavaymış ;D |
Eğer o yapı helal parayla yapılıyorsa sizene gerisinden ? 4-5 adam toplanmış otelin yıldızlarını sayıyorlar anasını satim ;D harbi zenginin malı zügürdün çenesini yoruyormuş..
çıkmışlar bide sokaktaki aç,sefil insanlardan bahsediyorlar sanki kendileri o insanlar için konuşmaktan başka birşey yapıyorlarmış gibi.hayır anlamıyorum fazla mal mülk sahibi olmak haramdır diye birşey varda bizmi bilmiyoruz ? nerden biliyorsunuzki bu adamın sahip oldugu malının,mülkünün zekatını verip vermediğini ? ne diyim Allah sizede versinde sabahlara kadar elin malını mülkünü konuşmayın,otelinin yıldızlarını saymayın. |
bu otel kaç odalık?(cimri zekatıyla hesap edelim.40 daire varda biri fakir fukaraya ama 40 bir en alt limit tabi biz onların takva ehli olduğunu hüsnü zan edelim varsınlar ayarını kendileri yapsınlar artık) zekatını fakir fukaraya versin zengin hacıabilere davranıldğı gibi zekat katlarında oturan fakir fukrayada aynı derece hizmet edip yedirip içirirlerse aynı sofralarda oturup aynı havuzlarda yüzerlese bence sorun yok destekiliyorum?
|
Cübbeli reklam yüzü olduysa gitmiyorum kapris'e. :D (paramda çok zaten)
|
Allah misafiriyiz diyerek gidelim mi ? ;D
Madem İslami usullere göre yapıldı,ee misafiri geri yollamak olmaz bir yatak döşek yemek verirler ;D |
Hayır da arkadaş muhafazakar otel yeni mi?
Belki de yüzlercesi var Ticari amaçla yapılabilir sorun değil bana göre 3 yıldız 5 yıldız yıldız farketmez burada sorun bir din adamının bu kimliğini kullanarak birine ticari menfaat sağlamasıdır BUNA DİN TİCARETİ DENİR |
Alıntı:
Alıntı:
|
http://www.gazete5.com/images/other/...-fadil-ust.jpg
ben hala bakıp bakıp gülüyorum yurdum işadamı yau :) hüdavendigar haklı la zenginin malı züğürdün çenesini yorayi ama hüdo reyizin taktik iyi işlemeye başlasın Allah misafiri diye gidecem belki alırlar :) |
camlarını zemzemle yıkayıp abdestini aldırırlar artık mekanın...
|
Allah ıslah etsin..
Hiç hoş değil.. |
Fadil Akgündüz'nmü bu otel?
Bu Fadil avrupada bir cok gurbetcinin parasinin üstüne oturdu. Jet Pa döneminden hala parasini bekleyen binlerce insan var. Önceleri 28 subat magduru oldu diye anlayis gösteriyorduk lakin simdi hala bu insanlarin hakkini vermedigi icin alcaktir. Böyle bir adamin isyerinin reklamina tenenzzül edilmemeliydi. Diger yandan lüks otelde tatil yapmak günahmi? Varsa paran yaparsin. Olayi bu kadar polemik haline getirmekte akil kara degil. Nitekim, avrupadan hemen her cemaatten insan, bir marka haline gelmis Aydin Caprice'te tatil yapmak icin tonlarda euro harciyor. Parasi olana bir sey demem....ama kurbanda cimri olanlar, zekatta cimri olanlar, infakta ortada olmayanlar ne hikmetse tatilde en ön saftalar....bunlara cok sözüm var. Müslüman sartlar elverdiginde nimetlerden faydalanmali. Buda bir tür nimettir....alin teri ile kazanilmis paranin karsiligi. |
Alıntı:
Babayı alırlar kağıdan değil sokmak çevresinde bile dolaştırmazlar la. Para babaları için orası ;D |
Ticaretle ne alakası varmış onu çözemedim görende Cübbeli Hoca sarayın para ortağı olmuş oda başına hisse senedi alıyor sanacak :)
Capris otelleri genel olarak dindar çevreler düşünülerek yapılmış otellerdir müşterilerin'in çoğunluğu dindar insanlar olur otelin sahibide otelin temeli atılırken Cübbeli Hocayı çağırıp konuşma yaptırmış ne var bunda..? Müslümanların gidip rahatça kalacağı havuza gireceği haramın,helalin gözetildiği 7 yıldızlı bir otel olamaz mı yani bir hoca gidip bu otelin yapımına destek verip konuşma yapınca o otelin ticari ortağımı olmuş oluyor..? Burjuva takımın dan banane zenginlerin hepsi islamı yumuşatmaya çalışan burjuva tipleri değil ki ayrıca otelde 3 gün tatil yapmak için çok zengin olmakta gerekmiyor.. 7 değil 37 yıldızlı otel de yapılır ve bununla da övünülür elin aşifteleri lüks oteller de keyif çatarken dindar insanlara pansiyonları layık görüyorsanız o başka.. Bunlar bahane biz kimin derdin'in ne olduğunu çok iyi biliyoruz..! |
Açıyorlar la,ülke tv canlı gösteriyor ;D
Harem selamlık uygulama yok la açılışta ayıp ayıp ilk dakikada gol yediler ;D |
abdestli kapitalizm...
|
Ben şunu anlamadım,sanırım 2011 de temeli atıldı.
1 yılda nasıl bitti la bu ? Çok sağlam deniliyor,dünyanın en sağlam otelimiymiş neymiş,1 yılda bitmesi ilginç. İslamın mı,müslümanların mı ney kalesiymiş bir de.Kaleye halk giremedikten sonra yemişim böyle kaleyi la ;D Para kasası kalesi olur bundan anca. Ha açsınlar bizi ilgilendirmez,ama çıkıp İslamı tabela olarak kullanıyorlarsa bu şekilde olmaz. ''Vahiy geldi o yüzden yaptık'' demedikleri kaldı ;D |
“Ey Muaviye! Eğer bu sarayı kendi paranla yapıyorsan israftır, yok eğer halkın parasıyla yapıyorsan ihanettir!”
ebuzer giffari |
All times are GMT +3. The time now is 12:04. |