Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   7 yıldızlı Capriss Gold reklamı ve Cübbeli (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159360)

manifesto 01-26-2012 01:30

7 yıldızlı Capriss Gold reklamı ve Cübbeli

Şu aralar Fadıl Akgündüz'ün 7 yıldızlı oteli Capriss Gold'un reklamları dönüyor TV de
Reklamda ise Cübbeli konuşuyor
Helal saraylar yapıldı ben destekliyorum siz de destekleyin şeklinde sözleri ile reklam sürüyor
Şimdi ben şunu paylaşmak isterim
Capriss Gold bir otel ve ticari bir yatırım
Bu tamamen "duygusal" meselede dini argumanların bu denli vurgulanması ne derece doğru
Kaldı ki 7 yıldızlı otel müslümanlar için bir iftihar ve faziletmidir?

Elbette muhafazakar kesime ait böylesi yatırımları teşvik ediyoruz ancak din adamlarının bu tür TİCARETLERİN uzağında olmasını da dileriz.

Özgür Çağrı 01-26-2012 01:37

Ebuzer ve Muaviye sarayı hikayesi geldi aklıma ilk izlediğimde reklamı
tabi bu kısa sürdü sonra bastım kahkahayı

sonra jet fadılın cübbeli resmi gözümün önüne geldi bir daha bastım kahkahayı

http://www.focushaber.com/video_dosy...i-fadil-43.jpg

4 hatunlu mercedesli dayılara yeni sarayları hayırlı olsun ne diyek :) zenginin malı aha benim gibi züğürdün çenesini yorayi :)

Özgür Çağrı 01-26-2012 01:38

ha birde reklamı ben samanyolu tv ' de izledim ayrıca bunada bir kahkaha attım benhur
para nelere kadir dimi kardeşşş :p
sende orda izlemişsindir tabi doğru söyle hakim amcayıda izliyormusun hayır ben izliyorum maalesef annem yüzünden :(

İntifada 01-26-2012 01:39

camlarini abdest suyuyla yikiyorlar galiba otelin...
lanet olsun bu sasa luks tutkusuna
lanet olsun islami burjuvaziye
igreniyorum igreniyorum bu luks tutkusundan
7 yildizli otelmis milyonlarca ac varken dunyada...
hurma dallarindan mescit yapmisti rasulullah...
mal mulk dusmani degilim luks tutkusuna servet ahlakina sahip olmayanlara dusmanim

manifesto 01-26-2012 01:43

@Furkanca Bakış reklamı samanyolutv de izlemişmisin bilmem ben şu aralar en sık kanal7 de rastlıyorum
Tüm kanallarda oynuyor ama
Problem şu
Bir cemaate etki edip ey cemaat ben bu 7 yıldızlı oteli çok sevdim beğendim koşun gidin satın alın
mesajı vermek
din ile ticaret değil mi?
ne kadar etik?
Yoksa 7 yıldızlıymış 77 yıldızlıymış bizene

Özgür Çağrı 01-26-2012 01:44

http://www.focushaber.com/video_dosy...i-fadil-43.jpg

yeterli değil mi benhur ?

Yıldırım 01-26-2012 01:48

Artık televizyona pek bakmadığım için reklamı sizden duyuyorum.Varsa bir linki atabilirmisiniz?

cartman 01-26-2012 12:00

cübbeli iceriden konusuyor gibi geldi bana =) ona yakısır bi otel

Hüdaverdi 01-26-2012 12:14

Otelin abdestini bozmak lazım ;D

serdary 01-26-2012 15:31

Zaman'la Caprice'in çok büyük reklam anlaşmazlıkları olmuştu davalık olmuşlardı hatta nasıl oldu da STV reklam aldı :)

Özgür Çağrı 01-26-2012 16:11

napolyonun gözünü sevem serdar :)

manifesto 01-28-2012 02:50

http://www.youtube.com/watch?feature...v=gXwwAXIK8og#!

reklam burada
ismailağa STV de reklam oynayınca STV yi de Cübbeci yapmış :)

Özgür Çağrı 01-28-2012 02:58

adamlar doğru söylüyor paranın açamayacağı kapı yok benhur yani :)

EZEL 01-28-2012 03:00

Yahu insanın içi temiz olsun kalbi fesat olmasın 3 kuruş aklı olan her insan Cübbeli Ahmedin burada haremlik selamlık tatil yaparak özellikle göz zinasından uzak şekilde insanların tatil yapabileceği bir yer olduğunu kastettiğini anlar . Siz millete faiz veren bankaları olan cemaatlere gıkınızı çıkaramadınızda gelip burda bunamı çamur atıyorsunuz ? Sizin yaranız belli Cübbeli Ahmet Hocanın reddiyeleri hocalarınızın iç yüzünü meydana dökünce zorunuza gitti sanırım ;D 3 yılldızlı haremlik selamlık otel hocaya gittide hoca benim sadece 7 yıldızlılarla işimmi olur dedi saçmalığa bak :))

TYH 01-28-2012 03:01

Akıl fikir terk

İntifada 01-28-2012 03:16

7 yldız,koçum benim...
evsiz barksız aç fukara mustazaf doluyken ortada...
ramazanda bide iftar düzenlenir burada bitti gitti...
bide mescidinde bi teravih oh...
abdestini alır mekan...
islami yer ya haremlik selamlık...
böyle bayılıyon asgari ücret kadar parayı haremlik selamlık tatil...
firavuna yaraşır bir lüks ha...
önce sokaklardan kopardı kendilerini bu beyler...
sitelere doluştular islami site,muhafazakar site oldu adı...
herhalde hiç aç komşusu olmayacağından tok yatmanın rahatlığını yaşayacaklar...
sonra jiplere binmeye başladılar unuttular sokağın sesini...
şimdide 7 yıldızlı caprice...
hey yavrum benim ne o haremlik selamlık...
konfor,şaşa,lüks parası var nasıl olsa adamların...
yılda bi kere 40/1 zekatta verirler hem bunun zekatı olmaz,şunun zekatı olmaz diye diye düşerek...
ramazan günü 5 yıldızlı otele iftar rezervasyonuda yaptırırlar...
paraya satın alınsa namazı bile satın alırlar öylede kapital sevdalısıdır bu beyler...
abi dersin bunun neresi islami sen hala oradamısın derler...
bir abimin çok güzel bir sözü vardı rezidans dikmek tırnak içinde küfürdür derdi...çok güzel açıklaması vardı şimdi ona girmeyeyim...
olmuyor beyler olmuyor...
bankaya görüşme ayarlıyorlar iş için bana ben faizli bir kurumda çalışmam deyip reddediyorum bu kafayla bir yere gelemezsin o kadarda şey olma diyorlar ney deyince radikal diyorlar bu radikallik olmuş...
iktidarlık bize yaramadı galiba...
zahiri olarak çok şey kazandık belki ama batıni olarak epey şeyler kaybettik...

Özgür Çağrı 01-28-2012 03:22

ihsan eliaçık 7 yıldızlı caprice goldun önünde iftar düzenler artık reyiz
akşamıda caprice gold mega center camiinde kılar
oyşş
:)

Özgür Çağrı 01-28-2012 03:22

oyşş

EZEL 01-28-2012 03:35

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984853)
7 yldız,koçum benim...
evsiz barksız aç fukara mustazaf doluyken ortada...
ramazanda bide iftar düzenlenir burada bitti gitti...
bide mescidinde bi teravih oh...
abdestini alır mekan...
islami yer ya haremlik selamlık...
böyle bayılıyon asgari ücret kadar parayı haremlik selamlık tatil...
firavuna yaraşır bir lüks ha...
önce sokaklardan kopardı kendilerini bu beyler...
sitelere doluştular islami site,muhafazakar site oldu adı...
herhalde hiç aç komşusu olmayacağından tok yatmanın rahatlığını yaşayacaklar...
sonra jiplere binmeye başladılar unuttular sokağın sesini...
şimdide 7 yıldızlı caprice...
hey yavrum benim ne o haremlik selamlık...
konfor,şaşa,lüks parası var nasıl olsa adamların...
yılda bi kere 40/1 zekatta verirler hem bunun zekatı olmaz,şunun zekatı olmaz diye diye düşerek...
ramazan günü 5 yıldızlı otele iftar rezervasyonuda yaptırırlar...
paraya satın alınsa namazı bile satın alırlar öylede kapital sevdalısıdır bu beyler...
abi dersin bunun neresi islami sen hala oradamısın derler...
bir abimin çok güzel bir sözü vardı rezidans dikmek tırnak içinde küfürdür derdi...çok güzel açıklaması vardı şimdi ona girmeyeyim...
olmuyor beyler olmuyor...
bankaya görüşme ayarlıyorlar iş için bana ben faizli bir kurumda çalışmam deyip reddediyorum bu kafayla bir yere gelemezsin o kadarda şey olma diyorlar ney deyince radikal diyorlar bu radikallik olmuş...
iktidarlık bize yaramadı galiba...
zahiri olarak çok şey kazandık belki ama batıni olarak epey şeyler kaybettik...

Sende hikaye okuma Cübbeliyi otelin 7 yılldızlı olması değil haremlik selamlık insanların günaha girmeden tatil yapabileceği bir yer olduğu için destekliyor 3 yıldızlı yapıldıda desteklemedimi Cübbeli boş boş milletin uyutuyorsun anlattığın masalla

Özgür Çağrı 01-28-2012 03:59

benim cübbeliye dört hatunlu dediğimimi çıkardın şimdi oradan abi :)
ben malum mahalledeki çok eşli abdestli kapitalist dayılara diyorum lafımı oraya buraya çekip birde üstüne beddua etme :)

İntifada 01-28-2012 04:14

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984857)

Sende hikaye okuma Cübbeliyi otelin 7 yılldızlı olması değil haremlik selamlık insanların günaha girmeden tatil yapabileceği bir yer olduğu için destekliyor 3 yıldızlı yapıldıda desteklemedimi Cübbeli boş boş milletin uyutuyorsun anlattığın masalla

bana ne cübbeliden takkeliden ezel...
ben bu olaya cübbeli vs.destek veriyor diye değil islami burjuva mantığına yönelik eleştiri getiriyorum...
kim destek katkı veriyorsa artık...

İntifada 01-28-2012 04:16

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984856)
oyşş

ihsan hocada islami görmediği için bu tür şeyleri eleştiriyor,hatta o abartıyor müslüman fakir olmalı demeye getiriyor diyeceğim o değil...
şhsan hoca islami olmadığı için çoğu şeyi eleştiriyor ama kendi hareket tarzları ne kadar islami acaba...
ne konuştuklarını,ne yaptıklarını bilmiyorlar cidden çoğu zaman...

EZEL 01-28-2012 04:16

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984858)
benim cübbeliye dört hatunlu dediğimimi çıkardın şimdi oradan abi :)
ben malum mahalledeki çok eşli abdestli kapitalist dayılara diyorum lafımı oraya buraya çekip birde üstüne beddua etme :)

Eh senin Cübbeli Ahmet Hoca hakkında bu son iftiralar çıkmadan önce söylediklerini düşünüp onu kastettiğini sandım özür dilerim siliyorum mesajımı .
Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984859)
bana ne cübbeliden takkeliden ezel...
ben bu olaya cübbeli vs.destek veriyor diye değil islami burjuva mantığına yönelik eleştiri getiriyorum...
kim destek katkı veriyorsa artık...

İslami burjuvayı eleştirmeni destekleyenleri eleştirmeni desteklerim fakat Akıncı bu gün ülkemizde tesettürlü bayanların dindar insanların doğru dürüst denize havuza gireceği müsait mekanlar yok bu olanaklar olmadığından yazın bu ailelerin bir kısmı günaha girmek pahasına haramı göze alarak tatil yapıyorlar bu yüzdende böyle haremlik selamlık otellerin artması ve popülerleşmesi şimdilik doğru ve uygun değilmi ?

Hüdaverdi 01-28-2012 05:13

Van depremi mağdurlarına kapı açacak mı ?
Eee ne de olsa 2 kral dairesi alana 1 tanesi bedavaymış ;D

Hüdavendigâr 01-28-2012 12:24

Eğer o yapı helal parayla yapılıyorsa sizene gerisinden ? 4-5 adam toplanmış otelin yıldızlarını sayıyorlar anasını satim ;D harbi zenginin malı zügürdün çenesini yoruyormuş..

çıkmışlar bide sokaktaki aç,sefil insanlardan bahsediyorlar sanki kendileri o insanlar için konuşmaktan başka birşey yapıyorlarmış gibi.hayır anlamıyorum fazla mal mülk sahibi olmak haramdır diye birşey varda bizmi bilmiyoruz ? nerden biliyorsunuzki bu adamın sahip oldugu malının,mülkünün zekatını verip vermediğini ?

ne diyim Allah sizede versinde sabahlara kadar elin malını mülkünü konuşmayın,otelinin yıldızlarını saymayın.

Terennüm 01-28-2012 12:26

bu otel kaç odalık?(cimri zekatıyla hesap edelim.40 daire varda biri fakir fukaraya ama 40 bir en alt limit tabi biz onların takva ehli olduğunu hüsnü zan edelim varsınlar ayarını kendileri yapsınlar artık) zekatını fakir fukaraya versin zengin hacıabilere davranıldğı gibi zekat katlarında oturan fakir fukrayada aynı derece hizmet edip yedirip içirirlerse aynı sofralarda oturup aynı havuzlarda yüzerlese bence sorun yok destekiliyorum?

Cerrah 01-28-2012 13:58

Cübbeli reklam yüzü olduysa gitmiyorum kapris'e. :D (paramda çok zaten)

Hüdaverdi 01-28-2012 14:00

Allah misafiriyiz diyerek gidelim mi ? ;D
Madem İslami usullere göre yapıldı,ee misafiri geri yollamak olmaz bir yatak döşek yemek verirler ;D

manifesto 01-28-2012 14:29

Hayır da arkadaş muhafazakar otel yeni mi?
Belki de yüzlercesi var
Ticari amaçla yapılabilir
sorun değil bana göre
3 yıldız 5 yıldız yıldız farketmez
burada sorun
bir din adamının bu kimliğini kullanarak birine ticari menfaat sağlamasıdır
BUNA DİN TİCARETİ DENİR

EZEL 01-28-2012 15:06

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984887)
Hayır da arkadaş muhafazakar otel yeni mi?
Belki de yüzlercesi var
Ticari amaçla yapılabilir
sorun değil bana göre
3 yıldız 5 yıldız yıldız farketmez
burada sorun
bir din adamının bu kimliğini kullanarak birine ticari menfaat sağlamasıdır
BUNA DİN TİCARETİ DENİR

Yeni değil on binlerce otel motel vs vs içinde parmakla sayılacak kadar az olan haremlik selamlık otellerden birisi Cübbeli Ahmet din kimliğine kullanarak birine ticari menfaat sağlama niyetinde olsaydı herhalde şimdiye kadar binlerce kişiye bu menfaati sağlardı vede yüzlerce reklamda görürdük onu :karizmatik:

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984881)
Allah misafiriyiz diyerek gidelim mi ? ;D
Madem İslami usullere göre yapıldı,ee misafiri geri yollamak olmaz bir yatak döşek yemek verirler ;D

Tabi gidebilirsin lakin orda havuzda manita yerine kıllı erkekler var benden demesi :))

Özgür Çağrı 01-28-2012 15:23

http://www.gazete5.com/images/other/...-fadil-ust.jpg

ben hala bakıp bakıp gülüyorum
yurdum işadamı yau :)

hüdavendigar haklı la zenginin malı züğürdün çenesini yorayi ama hüdo reyizin taktik iyi işlemeye başlasın Allah misafiri diye gidecem belki alırlar :)

İntifada 01-28-2012 16:14

camlarını zemzemle yıkayıp abdestini aldırırlar artık mekanın...

Ebuzer 01-28-2012 16:37

Allah ıslah etsin..
Hiç hoş değil..

BeldeiTAYYIBe 01-28-2012 16:56

Fadil Akgündüz'nmü bu otel?

Bu Fadil avrupada bir cok gurbetcinin parasinin üstüne oturdu.
Jet Pa döneminden hala parasini bekleyen binlerce insan var.
Önceleri 28 subat magduru oldu diye anlayis gösteriyorduk lakin simdi hala bu insanlarin hakkini vermedigi icin alcaktir.

Böyle bir adamin isyerinin reklamina tenenzzül edilmemeliydi.
Diger yandan lüks otelde tatil yapmak günahmi?
Varsa paran yaparsin.
Olayi bu kadar polemik haline getirmekte akil kara degil.

Nitekim,
avrupadan hemen her cemaatten insan,
bir marka haline gelmis Aydin Caprice'te tatil yapmak icin tonlarda euro harciyor. Parasi olana bir sey demem....ama kurbanda cimri olanlar, zekatta cimri olanlar, infakta ortada olmayanlar ne hikmetse tatilde en ön saftalar....bunlara cok sözüm var.

Müslüman sartlar elverdiginde nimetlerden faydalanmali.
Buda bir tür nimettir....alin teri ile kazanilmis paranin karsiligi.

Hüdaverdi 01-28-2012 17:08

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 984891)

Tabi gidebilirsin lakin orda havuzda manita yerine kıllı erkekler var benden demesi :))

La giyerim peçeli haşema girerim aralarına kim ne anlıcak ;D
Babayı alırlar kağıdan değil sokmak çevresinde bile dolaştırmazlar la.
Para babaları için orası ;D

depare 01-28-2012 19:24

Ticaretle ne alakası varmış onu çözemedim görende Cübbeli Hoca sarayın para ortağı olmuş oda başına hisse senedi alıyor sanacak :)

Capris otelleri genel olarak dindar çevreler düşünülerek yapılmış otellerdir müşterilerin'in çoğunluğu dindar insanlar olur otelin sahibide otelin temeli atılırken Cübbeli Hocayı çağırıp konuşma yaptırmış ne var bunda..?

Müslümanların gidip rahatça kalacağı havuza gireceği haramın,helalin gözetildiği 7 yıldızlı bir otel olamaz mı yani bir hoca gidip bu otelin yapımına destek verip konuşma yapınca o otelin ticari ortağımı olmuş oluyor..?

Burjuva takımın dan banane zenginlerin hepsi islamı yumuşatmaya çalışan burjuva tipleri değil ki ayrıca otelde 3 gün tatil yapmak için çok zengin olmakta gerekmiyor..

7 değil 37 yıldızlı otel de yapılır ve bununla da övünülür elin aşifteleri lüks oteller de keyif çatarken dindar insanlara pansiyonları layık görüyorsanız o başka..

Bunlar bahane biz kimin derdin'in ne olduğunu çok iyi biliyoruz..!

Hüdaverdi 01-29-2012 13:47

Açıyorlar la,ülke tv canlı gösteriyor ;D
Harem selamlık uygulama yok la açılışta ayıp ayıp ilk dakikada gol yediler ;D

İntifada 01-29-2012 13:57

abdestli kapitalizm...

Hüdaverdi 01-29-2012 14:16

Ben şunu anlamadım,sanırım 2011 de temeli atıldı.
1 yılda nasıl bitti la bu ? Çok sağlam deniliyor,dünyanın en sağlam otelimiymiş neymiş,1 yılda bitmesi ilginç.

İslamın mı,müslümanların mı ney kalesiymiş bir de.Kaleye halk giremedikten sonra yemişim böyle kaleyi la ;D
Para kasası kalesi olur bundan anca.
Ha açsınlar bizi ilgilendirmez,ama çıkıp İslamı tabela olarak kullanıyorlarsa bu şekilde olmaz.
''Vahiy geldi o yüzden yaptık'' demedikleri kaldı ;D

İntifada 01-29-2012 14:38

“Ey Muaviye! Eğer bu sarayı kendi paranla yapıyorsan israftır, yok eğer halkın parasıyla yapıyorsan ihanettir!”

ebuzer giffari

All times are GMT +3. The time now is 12:04.