Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Forumda Yetki Neye Göre Veriliyor ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159804)

Beylerbeyi 02-04-2012 02:05

Forumda Yetki Neye Göre Veriliyor ?

Ekibimiz kısmına baktım da yetkili üyelerin nerdeyse yarısından çoğu forumda çok pasif.

Ak_kelebek 3 aydır foruma dahi uğramıyor
eşref aynı şekilde neredeyse 3 aydır forumda yok.
siyah gül 8 aydır foruma uğramamış.
cihannur 10 gündür foruma uğramamış

forum yöneticisi Seyyah neredeyse 2 aydır yok.
başkanları zaten gören yok..

kala kala bir-iki yetkili sürekli forumda görünüyor onlar da kafalarına göre yorum silip, konu kapatıyorlar. bu yetkililerin yeterlilikleri neye göre belirleniyor?

yetkili görevini çok iyi yapan Mavera, ALmi, AKıncı, Furkanca Bakış gibi forumda oldukça aktif olan kişilerin bu işi çok daha iyi yaptıkları aşikardı. bu isimlerden neden vazgeçildi veya neden küstürüldü?

en ufak bir kelimede konu kapatarak nereye varacaksınız? özellikle forumda görmek istemediğimiz bazı yetkililerin yetenekleri forum üyelerine yapılacak bir anketle sınanabilir. barajı aşamayanların yetkisi alınsın. aynı şahıslardan çok kişi şikayet ediyor ama karşılarında bir muhatap göremiyorlar.

Supraliminal 02-04-2012 02:07

Tartışılır.

BeldeiTAYYIBe 02-04-2012 02:08

Baskaldiri ve devrim....

Arap bahari yolunu sasirdi.
Suriye yerine buraya ugradi.:)

Mavera 02-04-2012 02:17

gercekten bu arkadaslar nerede özellikle esref ve seyyah ne oldu haberi olan var mi? ayrica almi de kendini cok özletti, acaba bir sorun mu var?

Hüdaverdi 02-04-2012 02:17

Beni saymamış :(
İyi hoşta saydıklarının hiç biri yönetici veya mod falan filan değil ki Seyyah hariç ;D
Cihannur genelde aktifti,ee doğal oalrak oskoca adamın özel hayatı var hep foruma girecek değil rötar yapması doğal ;D

NûN 02-04-2012 02:22

Alıntı:

Ak_kelebek 3 aydır foruma dahi uğramıyor
eşref aynı şekilde neredeyse 3 aydır forumda yok.
siyah gül 8 aydır foruma uğramamış.
Bu arkadaşlar artık üstat Beylerbeyi.

Alıntı:

forum yöneticisi Seyyah neredeyse 2 aydır yok.
başkanları zaten gören yok..
Gelecekmiş, gelmezse o da üstat olacak.
Başkanları derken Yalçın Bey'e haksızlık etmeyelim :)

Alıntı:

yetkili görevini çok iyi yapan Mavera, ALmi, AKıncı, Furkanca Bakış gibi forumda oldukça aktif olan kişilerin bu işi çok daha iyi yaptıkları aşikardı. bu isimlerden neden vazgeçildi veya neden küstürüldü?
Mavera ve Almi kendilerin ayrılmak istediler. Akıncı ve Furkan'da bir takım olaylar yaşanmıştı ama tam hatırlamıyorum.

Alıntı:

en ufak bir kelimede konu kapatarak nereye varacaksınız? özellikle forumda görmek istemediğimiz bazı yetkililerin yetenekleri forum üyelerine yapılacak bir anketle sınanabilir. barajı aşamayanların yetkisi alınsın. aynı şahıslardan çok kişi şikayet ediyor ama karşılarında bir muhatap göremiyorlar.
Evet, teklife olur veriyorum. Yapılsın bu, iki ayda bir tekrarlansın. Böylece herkesin istediği bir orta yol bulunur belki de.

Blur 02-04-2012 02:24

üslubuna dikkat edemeyen arkadaşlar var...

hakaret edip ceza almayanlar oluyor burada... biz bir şey yazdığımızda hemen üzerimiz çiziliyor...

ben sadece bu konuda adaletsizlik olduğunu düşünüyorum...

forumun şu an ki yöneticileri bence geri kalan görevlerini gayet iyi idare ediyorlar.

NûN 02-04-2012 02:25

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 987258)
gercekten bu arkadaslar nerede özellikle esref ve seyyah ne oldu haberi olan var mi? ayrica almi de kendini cok özletti, acaba bir sorun mu var?

Eşref askerde.

Mavera 02-04-2012 02:26

Alıntı:

NûN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 987268)
Eşref askerde.

hadi ya.. nerede asker ki acaba, bildigim kadariyla kisa dönem yapacak.. o zaman en büyük asker bizim asker..
almi den haber var mi`?

Beylerbeyi 02-04-2012 02:27

teşekkür ederim hacciye :)

bakın ne kadar da cici bir yetkili, hemen el attı soruna. :)

anketin açılıp açılmayacağını kim belirleyecek, ve anketi kim, ne zaman açacak ?

Mavera ve ALmi ricayla tekrar yetkili olurlar umarım. AKıncı ve furkanca bakış forumda yetkiyi en çok hakeden üyelerden.

2 üyeyi halk devrimiyle düşürüp bu 4 güzel insandan 2 sini iktidara getirebiliriz :) öyle inanıyorum ki forum çok daha güzel olacak.

Gönülden 02-04-2012 02:27

Ak Kelebek,Eşref ve Siyah Gül şuanda yönetim kadromuzda değiller...sadece üsdatlar da yönetim kadrosunda göründüğü için isimleri mevcut..
Eşref arkadaşımız askerde Seyyah arkadaşımızın yeni bir iş kurma hasebiyle biraz yoğunluğu mevcut...aktif olamadığı takdirde yetkisinin alınmasını bizlerden rica etti..

Onun dışında şuanki yetkili sayısını yeterli buluyoruz...eksik kaldığı takdirde yeni arkadaşlarımızıda ekibimize katabiliriz..
ALmi ve Mavera kendi isteğiyle ayrılmıştır...diğer arkadaşlarımızında az çok hepinizin bildiği üzere biraz heyecanlı arkadaşlarımız olma hasebiyle yetkili değiller...ama yetkili olmamaları onların formun ana artelleri olmalarını değiştirmiyor...her biri yorumlarıyla forumun en değerli isimlerinden...üzerlerinde renkleri olmayınca yorumlarıyla foruma daha rahat yazacaklarını düşünüyorum..
Diğer yetkililer ile ilgili şikayetlerinizi şikayet butonuyla dile getirebilirsiniz..

Beylerbeyi 02-04-2012 02:28

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 987270)
hadi ya.. nerede asker ki acaba, bildigim kadariyla kisa dönem yapacak.. o zaman en büyük asker bizim asker..
almi den haber var mi`?

face de çadır kurmuş :)

onurcan 02-04-2012 02:29

Bu forumda demekki görvlileri ve başkanları tartışacak veya hesap soracak kadar özgür vay ki ne vayyy...

Mavera 02-04-2012 02:30

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 987273)
face de çadır kurmuş :)

sen ne zaman kuracaksin cadiri :)..

Beylerbeyi 02-04-2012 02:31

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 987272)

Onun dışında şuanki yetkili sayısını yeterli buluyoruz...eksik kaldığı takdirde yeni arkadaşlarımızıda ekibimize katabiliriz..
ALmi ve Mavera kendi isteğiyle ayrılmıştır...diğer arkadaşlarımızında az çok hepinizin bildiği üzere biraz heyecanlı arkadaşlarımız olma hasebiyle yetkili değiller...ama yetkili olmamaları onların formun ana artelleri olmalarını değiştirmiyor...her biri yorumlarıyla forumun en değerli isimlerinden...üzerlerinde renkleri olmayınca yorumlarıyla foruma daha rahat yazacaklarını düşünüyorum..
Diğer yetkililer ile ilgili şikayetlerinizi şikayet butonuyla dile getirebilirsiniz..

teşekkürler Canan hanım :)

yetkili sayısından yana bir sıkıntı yok, bazı yetkililer forum üyeleri isterse değiştirilmeli diye düşünüyorum. bunun için anket yapılabilir. Nun'un da dediği gibi 2 ayda bir anket yapalım. bu anket sadece yetkililerin yetkisinin elinden alınması üzerine olsun. bu isimlerin yerine geçecek olan isimleri üyeler değil yönetim belirlesin. ben bu şekilde düşünüyorum.

Mavera 02-04-2012 02:32

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 987274)
Bu forumda demekki görvlileri ve başkanları tartışacak veya hesap soracak kadar özgür vay ki ne vayyy...

abi bu ülkede basbakinim, cumhusbaskanimiz, bakanlarimiz acimisizca elestiriliyor bizahmet forumdaki yöneticilerde elestirilsin..
bence bunlar sizin icin faydali olur, böylece yanlislarini görür, tekrarlamazsiniz..
o acidan bu elestirileri lütfen bir meydan okumak olarak algilamayin eger ak parti gibi özgürlükcü, demokrat bir partinin forumuysak bu tür elestirilere acik olmaliyiz yoksa samimiyetimiz tartisilir..

Mavera 02-04-2012 02:36

benimce acizane bir sikayetim var arkadaslar.. bence son zamanlarda konular cok kolay kilitleniyor.. tamam hakaret, iftira, karalama oluyor bazi konularda ama bu mesajlardan dolayi bir cok güzel konu heba oluyor..
baktiniz hakaret var mesaji silin, yapana yaptirim yapin ama konu kalsin.. tartismaktan korkmayalim, cekinmeyelim..
ama ucu biryerlere dokunuyor diye her konuya kilit vurursak nerede kaldi bizim özgürlügümüz, nerede kaldi bizim aykiri fikir anlayisimiz, nerede kaldi forumun özü olan aykirilik..
sahsen bakiyorum bazi konularin kilitlenmesinde keyfiyet var mesela aykiri bir düsüncemi forumun bir kuralina baglanip, kilitleniyor bu konularda biraz daha esnek olunmali ve hep bardagin dolu tarafini görmeliyiz..
yani yönetici arkadslarin görevi konu silmek, kilitlemek yada üyeleri banlamaktan daha ziyade onlarin en aykiri fikirlerini daha iyi tartisbilecegi ortam hazirlamakdir.. nasil ki bir hakemin asli görevi mümkün oldugunda maci 11 e 11 bitirmeye calismaksa, bir görevli arkadasimizda burada bir hakem misali sükuneti, adaleti ve özgür ortami saglamalidir..

onurcan 02-04-2012 02:36

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 987278)
abi bu ülkede basbakinim, cumhusbaskanimiz, bakanlarimiz acimisizca elestiriliyor bizahmet forumdaki yöneticilerde elestirilsin..
bence bunlar sizin icin faydali olur, böylece yanlislarini görür, tekrarlamazsiniz..
o acidan bu elestirileri lütfen bir meydan okumak olarak algilamayin eger ak parti gibi özgürlükcü, demokrat bir partinin forumuysak bu tür elestirilere acik olmaliyiz yoksa samimiyetimiz tartisilir..

ben sadece forumun özgürlüğünü tesbit için söyledim.. herşey konuşarak ama hakaret asla...

Beylerbeyi 02-04-2012 02:37

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 987274)

işte bakın..

tam da bunu kastediyordum.

bir yetkili bu şekilde düşünmemeli bana göre. ben sadece başkanları gören yok dedim. 3 başkandan 2 sini kastediyorum. yalçın başkandan şikayet eden kendinde sorun aramalı. yetkilileri yine yönetim belirlesin ama üyelerin çoğunun istemediği yetkililer de görevi bıraksın diyorum. 2 ayda bir anket yapılsın. bence çok demokratik olur ve forum güzel bir hal alır.

Blur 02-04-2012 02:40

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 987281)
ben sadece forumun özgürlüğünü tesbit için söyledim.. herşey konuşarak ama hakaret asla...

hakaret edenlere gereken ceza verilirse daha demokratik bir ortam oluşmuş olur hocam.

OTTOMAN 02-04-2012 02:40

Herkes kafasına göredi beylebeyi :)
niye celalleniyosun? (:

Bu forum böyle gelmedi ama böyle gidiyor ((:
Abdullah bey sağolsun (:

Hüdaverdi 02-04-2012 02:41

Alıntı:

NûN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 987268)
Eşref askerde.

Merak ediyorum elektirikli traş makinesi sokabilmiş mi :w:
Neden bilmiyorum ama gülmekten ağzım Joker'inki gibi oldu ;D

Gönülden 02-04-2012 02:42

Bundan sonraki aşamada sorumlu alımlarında anketli bir seçenek yapılabilirmi bunu yönetimdeki diğer arkadaşlarla istişaresimni yaparız tabi olumlu olabilir...
Benim şahsi kanaatim şudurki mesela Furkan,Mavera,Akıncı çok değerli bir arkadaşlarımız...evet yetkili yapalım diyoruz ama çok uç yorumları ve eleştirileri oluyor haliyle bir sorumlunun yazdıkları diğerlerine örnek teşklil ediyor...yani önce sorumlunuzun yazdığı mesajları silin denildiğinde olmuyor...dediğim gibi bazı arkadaşlara sorumlu yetkisi dar geliyor yani fikirleriyle her yönlü var olmaları daha olumlu oluyor...aksi takdirde bir yerde patlak veriyoruz..arada sıkışıp kalıyoruz...

İntifada 02-04-2012 02:45

beni sorumlu yaparsanız gönülden hanımı banlarım ona göre ;D

unnamed 02-04-2012 02:45

balık baştan kokar beyler....
kaç bu forumun sözde sahibi...bir kere yazmış mı?
saldım çayıra mevlam kayıra...
yönetim, zaten dokunulmazlık üstüne kurulmuş...
eleştirilemez...
forum böyle gelmiş, nereye kadar gider bilemem...
bi kaç kişinin yorumlarını okuyup, kafa dağıtmak için geliyoruz buraya...
edersek iki kelam edip çekip gidiyoruz....
Murat ağam fazla kafana takma sende...

Mavera 02-04-2012 02:48

anketli alim bence gruplasmalara neden olabilir.. bir insanin cok sevilmesi onun iyi bir yönetici olabilecegi anlamina gelmez..
tabiki üyelerin fikirleri alinmalidir ama son sözü bir istisare kurulu söylemelidir yoksa anketli bir yönetici aliminda gruplasmalar ve bununla beraber bölünmeler olabilir..
malesef biz bunu ak parti il, ilce, belde secimlerinde görüyoruz o yüzdende ak parti her daim tek adayi öneriyor yoksa küsmeler, darilmalar ve gruplasmalara oluyor!..
bu konuda sahsimla alakali yorumda bulunmak istemiyorum ama sahsen bazi konularda adil olmadigimi düsündügüm ve kendimce yanlis gördügüm bazi tutumlardan dolayi görevi biraktim ve bir daha almak gibi düsüncem ve istegimde yok, olmayacakdir..

onurcan 02-04-2012 02:48

ben diyorum ki mesaj sayısı çok fazla olan kişiler görev almaları sıkıntı yaratır . görevli, takipte ve incelemede gerektiği yerde devreye giren olmalıdır...

OTTOMAN 02-04-2012 02:49

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 987292)
balık baştan kokar beyler....
kaç bu forumun sözde sahibi...bir kere yazmış mı?
saldım çayıra mevlam kayıra...
yönetim, zaten dokunulmazlık üstüne kurulmuş...
eleştirilemez...
forum böyle gelmiş, nereye kadar gider bilemem...
bi kaç kişinin yorumlarını okuyup, kafa dağıtmak için geliyoruz buraya...
edersek iki kelam edip çekip gidiyoruz....

Reis diyorum şu foruma eklenti kurulmuyor "forum yavaşlar saldırı alıyor v.s"
bari kaldır btün temaları bütün eklentileri paketleri vb orijin takılalım ;D

Böyle bir forumu değerlendiremeyenin aklından şüphe ediyorum gerçekten :) her ne kadar problemli biri olsada Kadim dolunay forumu yürüten oymuş demek ki :)

İntifada 02-04-2012 02:49

aktif,efendi,ne dediğini bilen adamlar yönetici olabilir...
beldei tayyibe,azap,hüdavendigar,depare olabilir mesela...

Beylerbeyi 02-04-2012 02:49

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 987287)
Bundan sonraki aşamada sorumlu alımlarında anketli bir seçenek yapılabilirmi bunu yönetimdeki diğer arkadaşlarla istişaresimni yaparız tabi olumlu olabilir...
Benim şahsi kanaatim şudurki mesela Furkan,Mavera,Akıncı çok değerli bir arkadaşlarımız...evet yetkili yapalım diyoruz ama çok uç yorumları ve eleştirileri oluyor haliyle bir sorumlunun yazdıkları diğerlerine örnek teşklil ediyor...yani önce sorumlunuzun yazdığı mesajları silin denildiğinde olmuyor...dediğim gibi bazı arkadaşlara sorumlu yetkisi dar geliyor yani fikirleriyle her yönlü var olmaları daha olumlu oluyor...aksi takdirde bir yerde patlak veriyoruz..arada sıkışıp kalıyoruz...

daha önce de yazdım, bana göre yetkilileri yönetim belirlesin. üyeler sağlıklı karar veremeyebilir. veya duygusal davranıp yetkili olabilecek isim konusunda gerçekçi davranamayabilirler. fakat yönetimin seçtiği yetkililer için 2 ayda bir anket yapılsın. anket sonucunda üyelerin çoğunun istemediği yetkililerin görevi ellerinden alınsın. yerlerine yeniden yönetimin belirlediği isimler getirilsin.

İntifada 02-04-2012 02:51

AKıncı 33 diye bi üye vardı...
bence kategori sorumlusu olmayı hak ediyor derhal yapılsın ;D

Mavera 02-04-2012 02:52

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 987297)

evet özellikle beldei- tayyibe noktasinda israrciyim.. sahsen tartisma üslubu, karsidakine karsi tutumuyla bu isi cok iyi götürür..
diger iki arkadasinda bazi ince noktalari var, duygusal davranabilirler ama onlarda hakkindan gelir..
aslinda benhur arkadasimizda düsünebilir onu atatürk bölümüne yönetici yapabiliriz :)

Gönülden 02-04-2012 02:53

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 987297)

Bu isimleri değerlendirmeye alabiliriz Akıncı..bu arada eline düşmek istemem :)

Murat kardeşim aktif olmayan arkadaşlarımızın yerine yeni arkadaşlarımızı alırken böçle bir anket yapılabilir ama aktif olup görevini yaptığına inandığımız arkadaşlarımızı oylamaya sunmak hiç etik olmaz...

Özgür Çağrı 02-04-2012 02:54

benim 2 kere yetkim alındı ikisinde de yönetim almadı :) ikisinde de son namı diğer Ahmet Özyer beyle zıtlaştık oda yetkiyi direk aldı. İlkinde bir gece operasyonuyla malumunuz yavuz reyizle birlikte optimize olduk ikincisinde de ben dedim haksızlık var susuyorsun dedim sonra yetkiyi almış.
İki defa göreve geldim iki defada Ahmet Özyer yetkimi aldı. Yönetimin falan haberi yoktu istişare falan yapılmadı.
Ben diyorum ki ben haksızlık yapılıyorsa bunun karşısında susmam bu böyle yani susarsam çatlarım o derece :p Eğer beni susturup bildiklerini okuyacaklarsa yetki görev falanda istemem . Yapılan yanlışlara ortakçı olmam. Konuşurum ve bir güzel kovulurum :)

İntifada 02-04-2012 02:55

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 987304)
Bu isimleri değerlendirmeye alabiliriz Akıncı..bu arada eline düşmek istemem :)

Murat kardeşim aktif olmayan arkadaşlarımızın yerine yeni arkadaşlarımızı alırken böçle bir anket yapılabilir ama aktif olup görevini yaptığına inandığımız arkadaşlarımızı oylamaya sunmak hiç etik olmaz...

elime yetki geçmesin ;D
daha 1000 repim gelmedi unuttum sanmayın...

OTTOMAN 02-04-2012 02:55

İntifada 02-04-2012 02:56

Ahmet özyer son demi la ;D
yeminle çarli çaplin gibi önce camı kırıp sonra camcı kılığında gelmiyosa neyim ;D

Mavera 02-04-2012 02:56

akinci alinacak bir yetkin yok ona göre söylediklerine dikkat et :D

Feride 02-04-2012 02:57

Üslubuna dikkat etmeyen arkadaşlara görev verilmemesi çok iyi olur kanaatimce..

İntifada 02-04-2012 02:58

Alıntı:

NûN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 987312)
Yönetimde adam ihtiyacı olduğunda veya bahsi geçen anket hayata geçirildiğinde bu isimler gerçekten uygun Yavuz.

daha sayabilirim isim...
Feride ,_duygu_ ,lahuti bu isimlerde aktif...

hüdaverdininde yetkisini alın elinden...
abdullah kaçın şifreyide bana verin arada takılayım...

All times are GMT +3. The time now is 07:57.