Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=158)
-   -   arkadaşlar bulaşık sırası kimde? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=15982)

Beritan 12-12-2007 19:31

arkadaşlar bulaşık sırası kimde?

http://img519.imageshack.us/img519/6...a760291ro1.jpg

selahattin_ay 12-12-2007 19:40

yuh abi bunu butun forum temizleyemez

ak_mavish 12-12-2007 19:42

:o :o :o ben de olmadığı kesin ;D

mavera 12-12-2007 19:44

ben daha dün yaptim ::) ::)..nurullahta biliyorum bak ortada görünmüyor ha :-X :-X

Hıfz-ı lisan 12-12-2007 19:50

Ammar bunlar plastik değil mi ? ;D onları çöpe atalım..temizleyen biri bulunur herhalde ::) :P

GÜLseven 12-12-2007 19:51

Alıntı:

hıfz-ı lisan Nickli Üyeden Alıntı
Ammar bunlar plastik değil mi ? ;D onları çöpe atalım..temizleyen biri bulunur herhalde ::) :P

Evet iyi fikir ::) ::) ::)

Beritan 12-12-2007 19:51

Alıntı:

kolaya kaçma...artııııııııı israf ;)

Hıfz-ı lisan 12-12-2007 19:54

Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kolaya kaçma...artııııııııı israf ;)

::) ben sana kolaylık olsun diye demiştim ama neyse...sen yıka tekrar kullanırız...foruma yetiştirmek zor olur haklısın.. israf yapmayalım..;D

selahattin_ay 12-12-2007 20:04

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
ben daha dün yaptim ::) ::)..nurullahta biliyorum bak ortada görünmüyor ha :-X :-X

evet nurullah bilgisayar basinda otururken yapti bu kadar bulasigi kendisi temizlesin >:( >:( >:(

mavera 12-12-2007 20:08

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı

evet nurullah bilgisayar basinda otururken yapti bu kadar bulasigi kendisi temizlesin >:( >:( >:(

kesinlikle temizlemeli..cok pis insan kardesim yok madem bu kadar yemek var bizi niye davet etmiyorsun ama is bulasiga gelince tüyüyor ;) :)

Sukût-u_Hayal 12-13-2007 01:16

lise yıllarım aklıma geldi... ev de kalırken bizim bulaşıklarda bu kadar oluyordu ::) :-[

Necip Fazil 12-13-2007 01:17

Bunlar bizim Pazar günü sonrası evimizin haline benziyor, nedir şu şakirtlerden çektiğim kardeşim, gençliğimi çürüttüler : ))

VesseLam

Nazende 12-13-2007 01:22

Şimdi aklıma geldi güzel bir davetti ancak eve gidip resim çalışmam gerekiyor çok dersim var ;)

mavera 12-13-2007 12:20

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Bunlar bizim Pazar günü sonrası evimizin haline benziyor, nedir şu şakirtlerden çektiğim kardeşim, gençliğimi çürüttüler : ))

VesseLam

pazar günü yemekte makrube mi vardi üstad 8)

Necip Fazil 12-13-2007 12:55

Alıntı:

Her Pazar var ağabey, sende vize sorunu yok, bir Pazar beklerim 8)

Alıntı:

yusuf abi alemsin , şimdi hizmet evlerinin bakımlarına mütevelli heyetlerinin bireyleri kontrol altında tutuyor o tür birikimler artık olmuyor maalesef, nerde o eski şakirtler
O zaman biz başka yerde kalıyoruz demek ki yalçın öyle mi? Yada sen benim kaldığım evi benden daha iyi biliyorsun, yada ben muhabbet olsun diye palavra atıyorum. Ne diyeyim şıklardan bir tanesini seçiver, nede olsa sen iyi biliyorsun bu işleri 8)

VesseLam

tua68 12-13-2007 12:58

burayı bulaşık makinası bile kabul etmez :)

mavera 12-13-2007 13:10

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Her Pazar var ağabey, sende vize sorunu yok, bir Pazar beklerim 8)

özledim makrube yemeyi tabiki cig köfte muhabbetleri, sonu gelmeyen cay muhabbetleride gözümde tütüyor ;)

HOGE_MERA 12-13-2007 13:29

Evet, konu bulaşıktan yemeğe geçmiştir.

Ben de özledim o üniversite günlerini. O zamanlar bulaşıkçı görevini üstlenmiştim. Ama çay ve yemek muhabbetleri farklı olurdu. Arkadaşın biri çiğköfte yaptığı zaman içli köfte gibi içini açar ve kırmızı pul biber ile doldururdu. Diğer arkadaş da atom der ve yerdi. Hey gidi günler..

All times are GMT +3. The time now is 15:38.