Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   MİT'çileri İfadeye Çağıran Savcı Görevden Alındı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=160102)

serdary 02-11-2012 18:17

MİT'çileri İfadeye Çağıran Savcı Görevden Alındı

MİT'çileri ifadeye çağıran savcı Sadrettin Sarıkaya görevden alındı. KCK savcısı yerine İbrahim Işık ve Adem Özcan görevlendirildi
Ayrıntılar gelecek..

serdary 02-11-2012 18:18

Haberi TRT Haber de televizyondan verdi..

Özgür Çağrı 02-11-2012 18:22

ve bir gol daha hükümetten geldi
maç aynı heyecanda devam ediyor sayın seyirciler ..

İntifada 02-11-2012 18:27

kendi kalesine gol attı bu fitneyi sokmaya çalışanlar...
güzel bir hamle olmuş...
hükümet adamımızı yedirmeyiz kimseye demiş resmen...

Chronicle 02-11-2012 18:32

Destekliyorum . Fidan'ı yedirtmeyiz :)

ali1986 02-11-2012 18:41

golden ziyade hükümet penaltı yapmıştı ama hakem karşı takım penaltı yaptı dedi :) daha maçın ilk yarısı bile bitmedi bakalım :)

Yıldırım 02-11-2012 18:48

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 989477)
golden ziyade hükümet penaltı yapmıştı ama hakem karşı takım penaltı yaptı dedi :) daha maçın ilk yarısı bile bitmedi bakalım :)

Maç bitti ama birkaç ilden birkaç MİT'çiyi hakim karşısına çıkararak öc alabilirler.Uğraştıkları şey devletin politikasıdır.Devlet burada sahip çıkar ve çıktıda.Cumhurbaşkanından hükumete hepsi sahip çıktı.

JonTurk 02-11-2012 18:48

İsrailin korkulu rüyası Hakan Fidan'ı kimseye yedirmeyiz.

Seyyah 02-11-2012 19:15

3. Dönemimizde böylesi olayların olması çok ironik..

Mavera 02-11-2012 20:08

son kalintilarinda temizlenme vakti gelmisdir..

İntifada 02-11-2012 20:12

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 989517)
son kalintilarinda temizlenme vakti gelmisdir..

bunlar son kalıntımı,yeni parçamı acaba ?

Mavera 02-11-2012 20:18

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 989522)
bunlar son kalıntımı,yeni parçamı acaba ?

iste o noktada bir fikrim yok.. acikcasi iki secenek var ya son kalinti yada hükümetle-cemaatin arasi gercekten acildi ve bir güc gösterisi yapildi!..
bekleyip, görecegiz!

El Emin 02-11-2012 20:20

Hakan fidan şakşakçılığıdır almış gidiyor ..
Yok kötü adamdır demiyorum..
Belki cahilliğimdendir bilemeyeceğim ama bu olaydan önce sorsaydınız hakan fidan muhteremide kim derdim..
Ki tahminimce bugün hakan baba diyenlerin en az yüzde yetmişide aynı konumdaydı..

Ülkem ya..Her gün ayrı babamız var...:)

Terennüm 02-11-2012 20:26

bu vaziyete en çok sevinenleri yazıyorum..ergenekoncular,ulusalcılar pkklılar dtpliler odatvciler chpliler ve böyle devam ediyor..

adamlar o kadar neşeli ki sevinçten hangi tarafta duracaklarını bilemiyorlar:)

El Emin 02-11-2012 20:27

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 989533)
bu vaziyete en çok sevinenleri yazıyorum..ergenekoncular,ulusalcılar pkklılar dtpliler odatvciler chpliler ve böyle devam ediyor..

adamlar o kadar neşeli ki sevinçten hangi tarafta duracaklarını bilemiyorlar:)

Tevaffuk muhterem abim tevaffuk..
Ne suçu var onların ..Bizim şu cemaatçiler yerinde dursa olmayacak böyle şeyler...:)

Mavera 02-11-2012 20:41

muhammed seninde savci dururken, hakan fidana takilmani anlamiyorum.. herseyin bir adabi vardir böyle meydan okur gibi basbakana bagli birini bu sekilde gündeme getirmenin altinda ben iyi niyet aramam!..
bu arada gercekten su savcinin kimligini merak ediyorum.. kimdir,necidir,ne degildir ama su bir gercekdir ki eger bu noktada ikinci sik dogruysa sahsen beynimdeki bütün fikirlerde keskin bir degisim olabilir!

El Emin 02-11-2012 21:04

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 989544)
muhammed seninde savci dururken, hakan fidana takilmani anlamiyorum.. herseyin bir adabi vardir böyle meydan okur gibi basbakana bagli birini bu sekilde gündeme getirmenin altinda ben iyi niyet aramam!..
bu arada gercekten su savcinin kimligini merak ediyorum.. kimdir,necidir,ne degildir ama su bir gercekdir ki eger bu noktada ikinci sik dogruysa sahsen beynimdeki bütün fikirlerde keskin bir degisim olabilir!

Hakan Fidan'ı tanımıyorum..Tanımadığım birini ben nasıl ne diye savunayım..
Belkide savcının iddiaları gerçektir..
Yok eğer savcı keyfi davranıyor..E bu dava o kadar basit mi ki siz bu savcıyı oraya getiriyorsunuz..
Başbakan kim bu arada..
Bizim üç dönemdir hala bir yeni anayasa düzenleyememiş recep abiden mi bahsediyoruz.
Bir kere recep abi ne kadar doğru ?Hepsini kökten ele almak gerek :)

Terennüm 02-11-2012 21:06

arkadaşlar herkes sonradan mahcup olacağı şeyler yazmasın..lütfen dikkatli yorumlar yazalım..

Özgür Çağrı 02-11-2012 21:12

zaten hakan fidanı ifadeye çağırmak direk başbakanı ifadeye çağırmakla eş değer. Çünkü hakan fidan adam şahsi bir harekette bulunmuyor. Başbakan adına görüşüyor eylemlere girişiyor. Bunu hükümetin bakanlarıda ifade etti. Bu noktada hakan fidanı ifadeye çağırmak başbakanı ifadeye çağırmakla eşdeğerdir.

İntifada 02-11-2012 21:16

arkadaşlar hakan fidan herhangi bir sebeple ifadeye çağırılmıyor,bizzat başbakanın direktifleri doğrultusunda yürütülen bir proje üzerinde çalıştığı için çağırılıyor...

Hakan fidan herhangi bir adamda değil başbakanın danışmanı gibi bir adam...
israilin bizzat bakanlık düzeyinde kaygı bildirdiği bir adam...

ali1986 02-11-2012 21:23

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 989550)
zaten hakan fidanı ifadeye çağırmak direk başbakanı ifadeye çağırmakla eş değer. Çünkü hakan fidan adam şahsi bir harekette bulunmuyor. Başbakan adına görüşüyor eylemlere girişiyor. Bunu hükümetin bakanlarıda ifade etti. Bu noktada hakan fidanı ifadeye çağırmak başbakanı ifadeye çağırmakla eşdeğerdir.

genelkurmayda başbakanlığa bağlı ama o ifadeye çağrılınca gık çıkmıyor bende bunu anlamıyorum ilker başbuğ bu ülkeye ne yaptıki gidip pkklılarla çay içmişliğimi var yoksa apoyla görüşmüşlüğümü var nedir yani ama terörist deniyor ve herkes inanıyor bu ülkede sorgulanmıcak kimse yoktur şeytana uyup suç işlemicek kimsede yoktur bazılarına bu kadar güven bazılarına bukadar güvensizlik fazla değilmi

Özgür Çağrı 02-11-2012 21:32

ilker başbuğ başbakanın emriyle direktifiyle ergenekona hizmet edip hükümeti devirmeye yönelik planlar yapan birisimi ? Onun yaptıkları başbakandan bağımsız hatta başbakana karşı . Ama Hakan Fidan başbakanın talimatıyla bunları yapıyor bunu ak parti bakanları söylüyor cumhurbaşkanı söylüyor.
Görevini yapan bir insan.
Sorgulayacaklarsa başbakanı sorgulasınlar adamın suçu ne ?

Terennüm 02-11-2012 21:35

hakan fidan başbakanın adamı olabilir itiraz yok ama mitin elemanları kimin adamı? fidanın mı? evet diyenlere ismet paşanın sözüyle cevap veriyorum..
-hadi canım sende...

ali1986 02-11-2012 21:41

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 989569)
ilker başbuğ başbakanın emriyle direktifiyle ergenekona hizmet edip hükümeti devirmeye yönelik planlar yapan birisimi ? Onun yaptıkları başbakandan bağımsız hatta başbakana karşı . Ama Hakan Fidan başbakanın talimatıyla bunları yapıyor bunu ak parti bakanları söylüyor cumhurbaşkanı söylüyor.
Görevini yapan bir insan.
Sorgulayacaklarsa başbakanı sorgulasınlar adamın suçu ne ?

başbakanıda sorgularlar ama ergenekon davası kaç senedir sürüyor 2007 den beri ilker başbuğ görevdeyken suçsuzduda emekli oluncamı suçlu oldu bu fırsatçılıktır bu fırsat başkasının eline geçerse allah size kolaylık versin :) bence hakan fidanın pkklılarla pardon başbakanın pkklılarla görüşmesi ilker başbuğn yaptıkları yanında devee kulak değil

Yıldırım 02-11-2012 22:05

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 989574)
başbakanıda sorgularlar ama ergenekon davası kaç senedir sürüyor 2007 den beri ilker başbuğ görevdeyken suçsuzduda emekli oluncamı suçlu oldu bu fırsatçılıktır bu fırsat başkasının eline geçerse allah size kolaylık versin :) bence hakan fidanın pkklılarla pardon başbakanın pkklılarla görüşmesi ilker başbuğn yaptıkları yanında devee kulak değil

İlker Başbuğda zaten Ergenekon davası başladığından beri davayı sulandırmak için elinden geleni yaptı...hatırlayalım "kağıt parçası, boru" gibi ifadeler vs vs...
bu video İlker Başbuğ'un neyle suçlandığına dair açıklayıcı olacaktır.

http://www.kure.tv/acikoturum/64-dus...-Bolum/109122/

Mavera 02-12-2012 04:28

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 989574)

kagit parcasini, boruyu gördü ilker pasa!.. ilker pasa, mesru hükümeti illegal yollardan yikma tesebbüsünden yargilaniyor yani basbakana ragmen, basbakanin ayagini kaydirmaya tesebbüsden..
eger sucu yoksa zaten aklanir o yüzden yaygara yapmaya gerek yok!.. zamaninda cikip darbe planina kagit parcasi diyorsan vardir sakladigin birseyler!..

Ammar 02-12-2012 09:38

demmeki isteyince oluyor muş :) hemde jet hızında....

ali1986 02-12-2012 16:42

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 989704)
kagit parcasini, boruyu gördü ilker pasa!.. ilker pasa, mesru hükümeti illegal yollardan yikma tesebbüsünden yargilaniyor yani basbakana ragmen, basbakanin ayagini kaydirmaya tesebbüsden..
eger sucu yoksa zaten aklanir o yüzden yaygara yapmaya gerek yok!.. zamaninda cikip darbe planina kagit parcasi diyorsan vardir sakladigin birseyler!..

ah be kardeşim suçu yoksa çıkar diyosunda gerçekten suçu yoksa adam içerde yatıyo yaygara yapmıyoruz bekliyoruz bakalım sizin bahçivanla fidanın durumu ne olacak dediğim gibi sıkı durun yerinizde bi fırsat bulurlarsa sizi o içeri attıklarınızdan beter ederler türkiyede yatacak hapishanede bulamazlar :)

Özgür Çağrı 02-12-2012 16:53

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...41128484_n.jpg

ali1986 02-14-2012 07:48

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 989748)

ne soruşturması yaa kck lılar terörist değilmişki fidanmış onlar :)

All times are GMT +3. The time now is 23:38.