![]() |
İran savaş gemileri Akdeniz'de
İran donanmasına ait savaş gemilerinin Süveyş Kanalını geçerek Akdeniz'e doğru hareket ettikleri bildirildi.
Devlet televizyonu, Deniz Kuvvetlerine ait iki savaş gemisinin bugün Süveyş Kanalını geçtiklerini duyurdu. Akdeniz'e açılan gemilerin Suriye'nin doğusuna doğru hareket ettikleri belirtildi. İran savaş gemileri 30 yılı aşkın bir aradan sonra ilk kez geçen yıl Süveyş Kanalını geçerek Akdeniz'e açılmışlardı. zaman |
Ohoo Ahmet abi sen baya gündemi geriden takip ediyorsun. Bu haberi dün okudum haber sitesinde..
|
kaçırdık gemiyi kardşelik..
marmaraya gelip alırmı beni acep |
Bari Filistin limanına demir atsınlar madem ak denize çıktılar ;D
|
Alıntı:
|
Şu israil de yeni nazlı gelin gibi tartışmaya yer arıyor kardeşlik.. İranda ahmedi amcam osursa provakasyon diyecek kıvama gelmişler..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gövde gösterisi :)
|
yüzer yüzer dönerler:)
|
esada destek için mi yola çıkmışlar?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:w::w::w::w: |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben ne için gittiklerini bilmiyorum. süriye hakındaki görüşlerimizde biliyorsun. eleştiri tutumumuda biliyorsun. ama siz doğuştan ( cemaat bağı ) düşmanlığınız olduğu için siz her türlü eşeltirisiniz. süriye ve bazı mazlumların kanını fırsat bilip daha çok saldırırsınız. bizsek iranı yanlış buluruz eleştiririz ancak iranında süriye dumuna düşmesi için zalimlere kov vermez onların ekmeğine "çokolata" sürmeyiz. yani eleştiririz saldırmayız. tutmunu kabul etmeyiz ama olmadık iftiralarla da yıpratmayız. |
maşallah barek Allah benden hizbullahçı olurmu?
|
Alıntı:
Hizbullahi olsa dahi hizbullahçi-leri tasfip etmeyiz. not: çok iyi olur neden olmasın ki herkes olabilir. |
hizbullahçı ile hizbullahi arasındaki fark nedir?
|
Alıntı:
Hizbullahçi; Allahın taraftarlarının taraftarı çılar işimize yaramaz. |
Habere ek yapıyorum yeni ulaştı elime..
El Arabiya'nın haberine göre İran Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Habibullah Sayari Akdeniz'e gemilerin açılmasının "bölge ülkelerine İran'ın gücünü göstereceğini" söyledi. |
peki biz bunları nasıl ayırt edeceğiz?
|
Hizbullah da nereden çıktı yahu benim bildiğim orta şekerlisi sadesi ılımlısı limonlusu olmayan müslüman vardı bu yeni terimleri nerden çıkardınız..
|
Alıntı:
herşeyide bende bekleme abi yaw ama hizbullahçi olunca sana hizbullahi olmanı tavsiyesi yaparız o zaman fark ortaya çıkar :w::w: mesela şuna için fethullahçısın :w::w: Alıntı:
|
Alıntı:
Kardeşlik yeni bir terim daha ekleyelim gavs şekeri sevdalıları.. |
peki hem fethullahçı hemde hizbullahi olma şansı yok mu:)
|
Alıntı:
nasıl ki müslümancı olmuyor hizbulahçıda olmaz. mesela kuran-i hereket kurancı hareket diyebilir miyiz ? yok... yok olmuyor yaa valla ;1 |
All times are GMT +3. The time now is 17:28. |