Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   CHP'li belediyeden esnafa baskı: Zaman gazetesi almayın (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=160401)

Terennüm 02-22-2012 12:38

CHP'li belediyeden esnafa baskı: Zaman gazetesi almayın

http://img1.zaman.com.tr/2012/02/22/chpli.jpg
Bursa'nın merkez Nilüfer Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin ilçedeki esnaflara Zaman gazetesi almamaları yönünde baskı yaptığı iddia ediliyor.

CHP'li Mustafa Bozbey'in başkanlığını yaptığı Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, işyeri denetimlerinde esnafın hangi gazeteleri aldıklarını sorguladıkları ileri sürülüyor. İddiaya göre, Belediye Zabıta Müdürü Abdullah Koç'un da bizzat katıldığı denetimlerde işyerlerinde Zaman gören ekipler, esnafları tehdit ediyor. Zaman'ın alınmaması yolunda telkinde bulunan ekipler, aksi halde kira sözleşmesinin feshedileceğini söylüyerek, esnafı tehdit ediyor. İşyerlerinden çıkarılacakları korkusuyla isimlerini açıklamayan esnaflardan Y.B. yaşadıkları baskıyı şöyle anlatıyor: "Nilüfer Belediyesi'nden gelen zabıta görevlileri masadaki Zaman gazetesini görünce, 'Nedir bu Zaman? Sözcü gazetesi alacaksın, Hürriyet alacaksın' şeklinde konuştular. Daha sonra yine geldiklerinde 'Buraya Sözcü ve Hürriyet gazetesi alacaksın, yoksa sözleşmeni feshederiz' diyerek tehdit ettiler." Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise iddiaları yalanlıyor. Bozbey, 13 senedir ilçede belediye başkanlığı görevinde bulunduğunu, bu süre içerisinde kimseye baskı yapmadığını söylüyor. Şu ifadeleri kullanıyor: "Şimdiye kadar böyle bir şey olmadı, şimdi mi olacak? Ben gereğini yaparım. Böyle bir şey yok, öyle bir şey olmaz. Zabıta ekipleri bunu yapamaz, ben de soracağım. Belki bize karşı kasıtlı bir şeyler yapmak için bunlar çıkarılmış olabilir."
Zaman

unnamed 02-22-2012 13:50

arkadaş bu esnaflarada kızıyorum...
kim bu zabıtalar?
ne karışabilirler bu tip işlere?
kardeşim kaymakamlık orada gidip şikayet dilekçeni versene...
ikinci bir konu da eeee chp yi seçmişsin sonuçlarına da katlanacaksın...

ali1986 02-22-2012 16:16

zaman gazetesimi zaten kimse almıyor kapılara bırakıyorlar :) dağıtanlarda sabahın kör vaktinde arabaya çarpılıp ölüyor

Garibüzzaman 02-22-2012 17:15

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992483)
zaman gazetesimi zaten kimse almıyor kapılara bırakıyorlar :) dağıtanlarda sabahın kör vaktinde arabaya çarpılıp ölüyor

Desene trafik terörünün kaynağı zaman gazetesi;D

ali1986 02-22-2012 17:54

Alıntı:

Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992492)
Desene trafik terörünün kaynağı zaman gazetesi;D

tabiki gazete değil habere itafen yaptığım yorum satılmaması için baskı varmış :) bak bak izmirde oturuyorum her sabah zaman gazetesi kapıda bedava dağıtmıyomusunuz ençok okunulan en çok satan gazete zamanı :)

Yıldırım 02-22-2012 17:57

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992501)
tabiki gazete değil habere itafen yaptığım yorum satılmaması için baskı varmış :) bak bak izmirde oturuyorum her sabah zaman gazetesi kapıda bedava dağıtmıyomusunuz ençok okunulan en çok satan gazete zamanı :)

Bedava mı?
Aboneler alıyor olmasın onu?

ali1986 02-22-2012 17:59

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992502)
Bedava mı?
Aboneler alıyor olmasın onu?

ben abone değilim bizim eve geliyor :) neyse boşver gelsin gazete lazım oluyor :)

Terennüm 02-22-2012 18:11

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992504)
ben abone değilim bizim eve geliyor :) neyse boşver gelsin gazete lazım oluyor :)

sizin eve değilde alta veya üst kata gelip araklamayasın;ı:

ali1986 02-22-2012 18:16

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992506)
sizin eve değilde alta veya üst kata gelip araklamayasın;ı:

doğru söyleyincede iftiraya uğruyoruz sağolasın bu hakaretinide yazdım yeri zamanı olunca iade etmesini bilirim saygısız insan bi arkadaşa dün dediğim gibi burda kimseye hakaret saygısızlık etmedim ama sizde bi internet kabadayılığı almış yürümüş senin yaşın kaç arkadaş 18 mi

Terennüm 02-22-2012 18:25

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992508)
doğru söyleyincede iftiraya uğruyoruz sağolasın bu hakaretinide yazdım yeri zamanı olunca iade etmesini bilirim saygısız insan bi arkadaşa dün dediğim gibi burda kimseye hakaret saygısızlık etmedim ama sizde bi internet kabadayılığı almış yürümüş senin yaşın kaç arkadaş 18 mi

niye kızıyorsun ali bey bedava dağıtılıyor deyince iftira olmuyorda bir nükte yaptık diye saygısız mı olduk? yaş mevzuuna gelince oralara hiç girmeyelim olur mu?

ali1986 02-22-2012 18:31

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992510)
niye kızıyorsun ali bey bedava dağıtılıyor deyince iftira olmuyorda bir nükte yaptık diye saygısız mı olduk? yaş mevzuuna gelince oralara hiç girmeyelim olur mu?

nükte ince espiri ince eleştirmedir hırsız diyerek nükte yapılmaz saygısızlık yapılır evet saygısızsın yaş konusundada yaşın kaç olursa olsun istersen 50 ol yaşının olgunluğunda olmadığı belli

Terennüm 02-22-2012 18:33

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992512)
nükte ince espiri ince eleştirmedir hırsız diyerek nükte yapılmaz saygısızlık yapılır evet saygısızsın yaş konusundada yaşın kaç olursa olsun istersen 50 ol yaşının olgunluğunda olmadığı belli

ali bey sınırı aşıyorsun ama..

Mavera 02-22-2012 22:49

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992508)

ne o arkadsin espirisinden gocundun mu.. eger gocunduysa arkadas dogru demis yoksa gülüp, gecerdin!..
birde su ahlak dersi vermeleriniz yok mu, bitiriyor beni.. burada basbakanimiz,partimize, bakanlarimiza, halkin degerlerine her türlü hakareti yapin size gönderme olunca kuyruguna basilmis kedi gibi ciyaklayin..
ne ala dünya..

ali1986 02-22-2012 22:58

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992549)
ne o arkadsin espirisinden gocundun mu.. eger gocunduysa arkadas dogru demis yoksa gülüp, gecerdin!..
birde su ahlak dersi vermeleriniz yok mu, bitiriyor beni.. burada basbakanimiz,partimize, bakanlarimiza, halkin degerlerine her türlü hakareti yapin size gönderme olunca kuyruguna basilmis kedi gibi ciyaklayin..
ne ala dünya..

arkadaşım espiri anlayışımız baya farklı anlaşılan heleki internet ortamında sana hırsız denildiğinde sen gocunma olurmu ben gocunuyorum ahlak dersi vermiyorum abartmaya gerek yok sadece insanların birbirlerine saygılı olmasını istiyorum o kadar ben burda yada başka bir ortamda başbakanı eleştirebilirim eleştirememmi yaptığı işleri beğenmiyorum yanlış buluyorum ama adamın şahsına bişey diyebilirmiyim sen hırsızsın cebimden para çalıyosun diyebilirmiyim şaka yollu bile olsa siz diyosunuzda ben demiyorum arkadaşım siz benim burda size küfür etmemi bekliyosunuz ama küfür pek sevmiyorum ayrıca sana ne oldu anlamadımki ben ben tarışmayı kapattım belliki arkadaşta tatsızlık istemiyor sen çıktın meydana

Mavera 02-22-2012 23:23

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992552)
arkadaşım espiri anlayışımız baya farklı anlaşılan heleki internet ortamında sana hırsız denildiğinde sen gocunma olurmu ben gocunuyorum ahlak dersi vermiyorum abartmaya gerek yok sadece insanların birbirlerine saygılı olmasını istiyorum o kadar ben burda yada başka bir ortamda başbakanı eleştirebilirim eleştirememmi yaptığı işleri beğenmiyorum yanlış buluyorum ama adamın şahsına bişey diyebilirmiyim sen hırsızsın cebimden para çalıyosun diyebilirmiyim şaka yollu bile olsa siz diyosunuzda ben demiyorum arkadaşım siz benim burda size küfür etmemi bekliyosunuz ama küfür pek sevmiyorum ayrıca sana ne oldu anlamadımki ben ben tarışmayı kapattım belliki arkadaşta tatsızlık istemiyor sen çıktın meydana

bana ne oldu gibi bir durum yok burasi forum yani herkes, herkesle muhatab olabilir yani o arkadas icin kapanmis olan bir konu benim icin kapanmamis olabilir!..
sahsen sizin gibilerin cigerini bilirim isinize geldigi zaman ahlak, erdemlilik ve dürüstlük dersi verirsiniz ama birilerine elestiri adi altinda öyle imalarda, göndermelerde bulunursunuz ki bunuda kendi en dogal hakkiniz olarak görürsünüz..
orada saygideger bir abimizin yaptigi nükteye haddinizi asarak verdiginiz tepki aslinda elestiriye, espiriye ne kadar acik oldugunuzu gösterdi!..

ali1986 02-23-2012 00:01

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992558)
bana ne oldu gibi bir durum yok burasi forum yani herkes, herkesle muhatab olabilir yani o arkadas icin kapanmis olan bir konu benim icin kapanmamis olabilir!..
sahsen sizin gibilerin cigerini bilirim isinize geldigi zaman ahlak, erdemlilik ve dürüstlük dersi verirsiniz ama birilerine elestiri adi altinda öyle imalarda, göndermelerde bulunursunuz ki bunuda kendi en dogal hakkiniz olarak görürsünüz..
orada saygideger bir abimizin yaptigi nükteye haddinizi asarak verdiginiz tepki aslinda elestiriye, espiriye ne kadar acik oldugunuzu gösterdi!..

bizim gibiler kim önce onu söyle sen kimseye ahlak dersi verdiğimde yok ve tekrar söylüyorum espiri anlayışımız farklı tamam abimiz dediğin insan bizden büyük olabilir birbirimizi yanlışta anlamış olabiliriz uzatmıyorum sende daha fazla yağcılık yapma olurmu

Mavera 02-23-2012 00:05

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992580)
bizim gibiler kim önce onu söyle sen kimseye ahlak dersi verdiğimde yok ve tekrar söylüyorum espiri anlayışımız farklı tamam abimiz dediğin insan bizden büyük olabilir birbirimizi yanlışta anlamış olabiliriz uzatmıyorum sende daha fazla yağcılık yapma olurmu

yagcilik yapsam senin gibi bir zevatin üstünden niye yapayim ki!..sizin gibiler kim mi söyle diyeyim siz bu ülkede degisimden, gelisimden rahatsiz olan sahsiyetlersiniz o yüzden herseye bulacak bir kulpunuz, atilacak camurunuz var..
bu konudada görüldügü gibi ufak bir göndermede nasilda cirkeflesebilyorsunuz!.. neyse uzatmanin anlami yok ben deveye hendek atlatmayi tercih ediyorum!..

cartman 02-23-2012 00:10

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992504)

abone olmadan almak nasıl olsa gerek =) kesin bir tanıdıgının sana hediyesidir feyz alman acısından =))

ali1986 02-23-2012 00:46

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992583)
yagcilik yapsam senin gibi bir zevatin üstünden niye yapayim ki!..sizin gibiler kim mi söyle diyeyim siz bu ülkede degisimden, gelisimden rahatsiz olan sahsiyetlersiniz o yüzden herseye bulacak bir kulpunuz, atilacak camurunuz var..
bu konudada görüldügü gibi ufak bir göndermede nasilda cirkeflesebilyorsunuz!.. neyse uzatmanin anlami yok ben deveye hendek atlatmayi tercih ediyorum!..

seni tebrik ediyorum 2 kişilk olayı 3 kişilik 3 kişilik olayıda ülke meselesi haline getirdin senin için bir insanın en büyük eksisi sana ve senin gibilere karşı olması karşınızda haklı adam olmasını istemiyosunuz bi tarafı eksik olsunki iyi biz görünelim değişiklik bana lazım değil sen hiç durmadan değiş dur anlatmak istediğimide anlamış gibi görünüyosun ufak NÜKTEMDE :)

unnamed 02-23-2012 00:49

olaylar derin...
önce terennüm sonrasın da mavera...
vahh vahh...

ali1986 02-23-2012 01:03

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992586)
abone olmadan almak nasıl olsa gerek =) kesin bir tanıdıgının sana hediyesidir feyz alman acısından =))

evet olabilir yakında elimde zaman fotoğraf çektiricem hani futbolcular roportaj yapan gazeteyi ellerine alırlarda çektiriler yaa ölyle işte yakında paylaşırım :)

cartman 02-23-2012 01:06

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992626)
evet olabilir yakında elimde zaman fotoğraf çektiricem hani futbolcular roportaj yapan gazeteyi ellerine alırlarda çektiriler yaa ölyle işte yakında paylaşırım :)

gülümsemeyi unutma ;D

ali1986 02-23-2012 01:08

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992629)
gülümsemeyi unutma ;D

tabi :)

onurcan 02-23-2012 01:10

Hiç bir kuvvet veya kimse bana sen şu gazeteyi al veya alma deme yetkisi veya lüksü yoktur...diyemez

onurcan 02-23-2012 01:15

Arkadaşlar konuda alaycı üslupsuzluk veya konu dışı yorum veya tavırlar yapmayalım konu dışındaki yorumlar silinecektir..

EpiVaTeS 02-23-2012 01:17

belediye ne karışır kimin ne gazete alacağına...

All times are GMT +3. The time now is 06:10.