Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Can Bonomo'nun 2012 Eurovision Şarkısı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=160426)

OTTOMAN 02-23-2012 12:23

Can Bonomo'nun 2012 Eurovision Şarkısı

http://cdn.ensonhaber.com/resimler/diger/esh_49333.jpg
2012 yılında Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo'nun şarkısı belli oldu.. Türkiye'yi, Can Bonomo, söz ve müziği kendisine ait "Love me back /Sen de beni sev" adlı İngilizce parçayla temsil edecek.

57. Eurovision Şarkı Yarışması'nda geri sayım sürerken, Eurovision 2012 Türkiye'nin Şarkısı, yarışmaya katılacak temsilcimiz Can Bonomo tarafından bugün canlı olarak TRT'de seslendirildi. Can Bonomo yeni şarkısıyla böylece ilk kez görücüye çıkmış oldu.. İngilizce olan şarkının söz müziği Can Bonomo'ya ait.. Can Bonomo şarkıyı anlatırken "masalsı bir dokusu" var dedi..

http://img716.imageshack.us/img716/6382/catspzr.jpg

CAN BONOMO KİMDİR?

İzmirli Can Bonomo, müziğe 8 yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul’da devam etti. 17 yaşında İstanbul semalarına açılmaya karar veren Bonomo, müzik dünyasına ses prodüksiyonculuğu yaparak atıldı. Bilgi Üniversitesi’nde Sinema-Televizyon Bölümü’nde okudu. Üniversite yıllarında Radyo Klas, Number One FM ve Radio N101’de radyoculuk yaptı.
Daha sonra, televizyona geçerek Number One TV ve MTV’de televizyon programları hazırladı.
Televizyonculuk kariyeri süresince çeşitli reklamlarda rol aldı.

// ensonhaber.com

_SoN_ 02-23-2012 14:15

Başarılar dilerim,Ben türkçe olmasından yanaydım,çok beğendiğimde söylenemez,ama çokta kötü değil :)

_Ednâ_ 02-23-2012 14:42

girişteki orijinallik tamamında olsaydı güzel olabilirdi...
bide bu çocuk bence daha iyi değerlendirilebilirdi :)
neyse çokta mühim deil, bizimkilerin bu kadar önemsediğine bakmayın,
eurovision çokta önemsenen bir yarışma değil... :)

İntifada 02-23-2012 17:30

müziği çok beğendim...

unsparing 02-23-2012 17:33

Fazla söze gerek yok olmamış...

mErvE.G. 02-23-2012 17:49

güzel bence başarılı olabilir..

LâHuTî 02-23-2012 18:04

vay be burda da beğenilmiş... :şaşkın:

İntifada 02-23-2012 18:09

Alıntı:

NûN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992819)
Oğlan da İngiltere'nin en işlek caddesinde gazete satan İrlandalı oğlanlar gibi duruyor

ırkçılık seziyorum :(

Alıntı:

Müzik baskın değil, ama kötü de değil
müziği cidden güzel,hele girişteki hali çok hoş...

eurovision ne,ortalama altı avrupa ülkeleri haricindekilerin kasmadığı saçma bi yarışma...
müslüman kızları kendilerini teşhir edeceklerine bu çocuk tepinsin ortalıkta işte...

İntifada 02-23-2012 18:10

yurovizyona tek teşekkürüm var o da şu şarkı için...

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

İntifada 02-23-2012 18:24

Alıntı:

NûN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992827)
:) Filmlerde olur ya Yavuz, ona benzettim, yoksa ırkıçılık benim neyime :) İslam birliği de İslam birliği :)

Norveçlinin müziği bu yarışmanın tacıdır. Norveçli çocuk kadar sempatik olamaz ama bunda da tip fena değil, sevimli gibi :)

:)
gazete satıcıları gibi :)
bi gazete almazmıydınız bayım

Hüdaverdi 02-23-2012 19:07

Saçma salak işler.

Yıldırım 02-23-2012 19:17

Kardeşim ne zaman "işte budur, bu bizim şarkımızdır" diyebileceğiz.:neki:

nihani 02-23-2012 19:30

Güzel parça,en azından yarı finale kalır kanımca

İntifada 02-23-2012 19:33

bu olabilirdi :)

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Ahmet Yasin 02-23-2012 20:07

Yazık çocuğuda harcadılar...

Ruh-i zar 02-23-2012 20:22

Müzik çok güzel bence.
O ingilizce sözler pek bi iğreti durmuş müziğin üzerine...
'Üsküdara gider iken'i falan söylicek sandım müzik başlayınca (:

serdary 02-23-2012 20:40

Katıldığımız müzikler gerçekten bizi yansıtmadıkça bir değeri yok...

Ebuzer 02-23-2012 22:22

Müzik gayet hoş geldi bana da..
Genel olarak fena sayılmaz..

Supraliminal 02-23-2012 22:23

rimirimireyin akıbeti ne olduysa bu şarkı içinde aynı akıbet geçerli hatta daha kötü buneyahu.com (:

manifesto 02-24-2012 00:23

Laa bu ne :) öğğğğğ

Lise musameresi gibi..

OTTOMAN 02-24-2012 02:07

bune arkadaş ajdara rakip çıktı :) :) :)
en azından ferdi, müslüm dinletseler kasetten :P :)

unnamed 02-24-2012 02:57

bu yarışmaya bildiğim kadarıyla Türkiye'yi temsil etmek adına katılıyor...
lakin;
Türkiye'nin resmi dili Türkçe'mi yoksa ingilizcemi?
saçmalıktan öte birşey değil...
temennim sonuncu olması...

OTTOMAN 02-24-2012 03:06

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992906)
bu yarışmaya bildiğim kadarıyla Türkiye'yi temsil etmek adına katılıyor...
lakin;
Türkiye'nin resmi dili Türkçe'mi yoksa ingilizcemi?
saçmalıktan öte birşey değil...
temennim sonuncu olması...

+++ rep

Mavera 02-24-2012 03:34

ben yinede asagi mahallenin müezzinin katilmasi taraftariydim :)

Supraliminal 02-24-2012 13:51

Bi söylenti var şarkının sonunda illuminati mesajı veren bir hareket yapmış kesin birinci olur.(:
Sertap'ta yapmıştı hatırlarsanız.

İntifada 02-24-2012 15:17

mulakatlarin sonunda bende bu hareketi yapicam belki ise alirlar :)

Sevban 02-24-2012 16:01

Bu yarışmayı dünya da bizim kadar ciddiye alan, başka bir millet var mı acaba... (:

İntifada 02-24-2012 17:24

azeriler var ;D

İntifada 02-24-2012 17:45

azerilerin şarkılar epey iyi oluyor ama :)

Cihan_ŞümuL 02-25-2012 00:48

http://www.ajans5.com/photos/arsiv/23/23738.jpg
TRT'den Yahudi belgeseli!

Dışişleri Bakanlığı'ndan gelen rica üzerine TRT Yahudi belgeseli yayınladı. Dahası da var, ilk kez bir Müslüman ülkede gösterime giren Shoah belgeseli TRT'de rica ile yayınlanmaya başladı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan gelen rica üzerine TRT Yahudi belgeseli yayınladı. Dahası da var, ilk kez bir Müslüman ülkede gösterime giren Shoah belgeseli TRT'de rica ile yayınlanmaya başladı.

Habertürk'ün iddiasına göre Dışişleri bakanlığı TRT'ye 3 Ocak tarihinde bir yazı yolladı. Bu yazı ile Musevi asıllı pop sanatçısının Eurovisionda Türkiye'yi temsil etmesi istendi.

6 Ocak'ta Can Bonomo kararının açıklanmasının ardından yine Dışişleri'nin talebi üzerine Fransız yönetmen Claude Lanzmann'ın çektiği Yahudi soykırımını anlatan "Shoah" belgeseli de TRT'de yayınlanmaya başlandı.

6 BÖLÜM YAYINLANACAK

Belgeselin ilk bölümü Neve Şalom Sinagogu'nda düzenlenen Uluslararası Holokost Kurbanlarını Anma Günü'nün arifesinde, 26 Ocak'ta yayınlandı.

9.5 saatlik Shoah (Soykırım) belgeseli, ilk kez bir Müslüman ülkede ekranlara getirildi. 6 bölüm halinde yayınlanacak belgeselin şiddet içeren bazı bölümleri kesilecek. TRT'nin belgesel kanalında her perşembe saat 23.00'te gösterilecek olan 1985 yapımı belgesel 11 yılda tamamlandı. Türkçe altyazıları, ırkçılığa karşı eğitimle mücadele etmeyi hedefleyen uluslararası bir organizasyon olan Aladdin Projesi'nin katkılarıyla gerçekleştirildi.

AKILSIZCA KANUN YAPTILAR

SHOAH'ın Fransız yönetmeni Cla ude Lanz mann ise belgeselin Türkiye'de TRT tarafından yayınlanacak olmasını "tarihi bir olay' olarak nitelendirdi ve "Öncü bir çalışma gerçekleştiren Türkiye'nin cesaretini ve kararlılığını takdir etmek gerekiyor" dedi. Lanzmann Fransa'daki soykırım yasasını ise "akılsızca" diye niteledi, Türklerin enseye tabanca tehdidinden etkilenecek insanlar olmadığını, kendi geçmişleriyle yüzleşmeye karar verdikleri zaman bunu yapacaklarını belirterek "Yılmaz Güney'in bir başyapıtı karşısında ağlayabiliyorsam, Türklerin de kendi tarihleriymiş gibi, Shoah karşısında ağlayamamaları için bir neden görmüyorum, çünkü bu insani yönümüze hitap ediyor" dedi.

OVADİA: GÜZEL İŞ, KUTLAMAK LAZIM

Eski Türk Musevi Cemaati Başkanı Silvio Ovadia, Holokost anma gününe denk gelen iki kararla ilgili olarak Habertürk'e şunları söyledi: "Shoah'ın TRT'de gösterilmiş olması çok yerinde. İsrail'le ilişkilerle hiç bir ilgisi yoktu. Can Bonomo'nun seçilmesinin de bununla bir ilgisi yok. Her halde uygun görüldüğü için seçilmiştir. Özellikle seçildiysede daha pozitif bir imaj seçilmiştir. Siz ayrımcılık yapmıyorsanız, bunun ispatı olabilir. Türkiye'nin imza atmış olduğu 27 Ocak'ın Holokost Kurbanlarını Anma Günü olarak kabul edilmesiyle ilgili bugüne kadar pek bir şey yapılmamıştı. En güzel yapılan iştir, gerçekten kutlamak lazım." dedi.

İntifada 02-25-2012 18:51

can bonomo dansı; sensörlü apartman aydınlatmalarının çıkmasıyla birlikte, ışığı yakmaya çalışan insanlar tarafından bulunmuştu

ALmi´ 02-25-2012 19:38

Bu çocuğun tarzını beğeniyorum :) Meczup şarkısını da çok sevmiştim. ama işin içine yahudilik girince de soğuyorum ondan da şarkılarından da.
Bu şarkısı biraz müsamere şarkısına benzemiş :) ama yine de fena değil müzikte şarkıda. Zaten saçma sapan şarkılar kazanmadı mı şimdiye kadar bu yarışmada, bu yüzden bence bu şarkıyla baya oy alır.

Bence biz illuminati diye diye kafayı yicez :) birçok şeyi abarttığımız gibi bu konuyu da fazla abartıyoruz, her şeye illuminati diyoruz. Sertap erenerin performansına bi şey diyemem olabilir ama bunun videosunu izledim ve hiçbir şey görmedim :) ama dediğiniz gibi üstada (haarp) sormak lazım yine de bu mevzuyu :)

Akbursa 02-25-2012 21:24

Pepe'nin iki ekmek aldı şarkısının birincilik şansı bu şarkıdan daha yüksek bence.http://www.zevkli.org/images/smilies/011.gif

YouTube Video

Garibüzzaman 02-25-2012 21:40

Hiç kimse Şebnem Paker kadar başarılı olamadı Eurovision'da. Bağlama, ney ve %100 Türkçe şarkı sözleriyle alınmış bir 3.lük. Bu başarıdan sonra kayboldu gitti. Keşke tekrar hatırlatsa kendisini bize..

_Ednâ_ 02-25-2012 21:47

işin içinde yahudilik varsa benim kanaatimce illimunatide vardır :)
yinede yargılamak istemem bende herhangi bir hareketini illimunati sembolüne benzetemedim...

şebnem paker konusuna %100 katılıyorum :)

İntifada 02-25-2012 21:49

mesela bi kere kürtçe bi şarkıyla katılsak eurovisiona...
ne olur ?

_Ednâ_ 02-25-2012 21:51

Alıntı:

İntifada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 993217)
ne olur ?

mükemmel bir açılım olur :)
bence 3 ü bir arada kullanılsa daha güzel olurdu :)

Mavera 02-25-2012 21:54

Alıntı:

ne olur ?

evet siwan perverle katilabiliriz mesela, neden olmasin..

Fırat 02-26-2012 05:27

Bu oynak adam yerinde durmuyor. Sevmedim gitti hele o omuzlarını sağa sola sallayıp durması yok mu iki kaşık suda boğasım geliyor. Bu tür saçma sapan etkinliklere de katılmamızdan yana değilim.. Etkinliğin kökü de lezlerden geliyor o da ayrı bir entrika.. Bu haltı da bir biz gurur yapıp milli mesel haline getirdik.. Tekrar aman petrol canım petrol ile katılalım hiç değilse dalgaya almış oluruz..

Fırat 02-26-2012 05:31

Alıntı:

ne olur ?

Nun'u Mu dili ve şarkısıyla gönderelim kardeşlik..

All times are GMT +3. The time now is 05:08.