Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum AR-GE (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Arkadaşlar Bende Teşkilat toplantıları vb. Katılmak istiyorum yardım! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=161031)

icazet 03-09-2012 19:35

Arkadaşlar Bende Teşkilat toplantıları vb. Katılmak istiyorum yardım!

Benim bulunduğum okulda hiçbir arkadaşımın akgençlikle bağlantılı olduğunu göremedim maalesef. Ama ben katılmak istiyorum. Konya da bulunuyorum.

unnamed 03-09-2012 19:36

bulunduğun muhitte ilçe binasına git, oradan en güzel bilgileri alırsın...
buradan kimse sana yardımcı olamaz...

icazet 03-09-2012 19:41

sevgili arkadaşım bana adres gerek :D

Özgür Çağrı 03-09-2012 19:44

http://www.akpartikonya.com/v/

http://www.akpartikonya.com/v/irtibat.asp

Hakan Özkan 03-09-2012 21:03

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 996720)
bulunduğun muhitte ilçe binasına git, oradan en güzel bilgileri alırsın...
buradan kimse sana yardımcı olamaz...

İçinde bulunduğun forumu hafife alma hoca ;ı: Bak furkan yardımcı oldu.

icazet 03-10-2012 13:49

Gençlik kollarında aktif görev almakla ilgili!

Aktif görevler nelerdir? Biraz bilgi verirseniz sevinirim.

icazet 03-10-2012 18:58

Aktif Görevler mevzusunda!

Arkadaşlar bu aktif görevlere örnek verirmisiniz? Gençlik kolları açısından..

Tayyib 03-10-2012 21:18

Konya Ak Parti temscil sayfasından bulabilirsiniz

Supraliminal 03-10-2012 21:36

Konya'nın yarısından fazlası AK PArtili zaten :D
Yolda gördüğün birine sor göstersin.

unnamed 03-10-2012 21:40

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 996754)
İçinde bulunduğun forumu hafife alma hoca ;ı: Bak furkan yardımcı oldu.

eyvallah güzel insan(:

icazet 03-10-2012 22:26

Sevgili arkadaşlar! aktif görevlere birkaç misal verirmisiniz?

onurcan 03-10-2012 22:33

icazet kardesim önce bulunduğun ilçedeki Ak Parti Başkanlığına gideceksin orada gençlik kolları başkanlığı vardır. önce yaşın tutuyorsa üyelikten başlayabilirsin. sen başkana yapmak istediğini anlatırsan sana mutlaka yardımcı olurlar genclik kollarına alabilirler mesela ne kadar partili olduğunu ispatlaman lazım önce...

Mavera 03-10-2012 22:38

arkadasim son acilan basliklarin yarisi sana ait, su sorularini tek baslik altinda toplasan güzel olmaz mi..

Gönülden 03-10-2012 22:56

Güzel kardeşim konularını birleştirdim...konunu güncellemek istersen bu başlığa yazarsın yeni konu açmana gerek yok...aksi takdirde diğer konularını silmek zorunda kalacağız

icazet 03-10-2012 22:59

Değerli kardeşlerim. Farkettiyseniz sorularımın hepsi aynı fakat cevap yok. Ondan açıyorum bu başlıkları.

Mavera 03-10-2012 23:04

cok baslik acinnca cevap mi geliyor, hayir.. o halde zorlamanin lüzumu yok, eger sorularinin cevabini bilen varsa yazar zaten..

icazet 03-10-2012 23:55

Benim adım Ömer.

onurcan 03-11-2012 00:18

İcazet kardeşim sana yazdığımız yol gösterici mesajları anlamamakta ısrar edersen forum kurallarını uygulamak zorunda kalacağız...

Özgür Çağrı 03-11-2012 01:35

Üniversite okuyorsan üniversite teşkilatına okumuyorsan gençlik kollarına katılırsın. Çalışmalarına göre görev verilir.
Görevler ne diyebilirsin teşkilat başkanlığı halkla ilişkiler ar ge başkanlığı eğitim başkanlığı sosyal işler başkanlığı siyasi hukuk işler vs. uzar gider.

Mavera 03-11-2012 01:38

son günlerde cok az yorum yapiyordum ama bazi isgüzar görevli arkadaslarin yorumlarimi silmesinden sonra o cok azida yapasim gelmiyor..
adam akif diyoruz, bizle dalga geciyor diyoruz ama silinen yorum bizimkiler..
neyse ya bize ne coluk, cocukla ugrassin dursunlar..

Albatros 03-12-2012 21:16

Sanırım kimse kardeşimizin tam olarak sorularına cevap verememiş. Ben şöyle izah etmeye çalışayım.

İlk önce Hangi ilçede bulunuyorsan oranın AK Parti ilçe başkanlığına gideceksin. Daha sonra Gençlik Kolları başkanlığına git.Ne sormak istiyorsan sor, çekinme. Sana eminim yardımcı olacaklardır.

Etkinlik olarak kendi bölgemden örnekler vereyim. Mesela şu günlerde İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili etkinlikler oluyor. Münazaralar, Kareografiler, Tiyatro Gösterileri vs. Bu tip etkinliklere katılabilirsin. AK Parti Gençliği seçim dönemlerinin dışında genelde Sosyo-Kültürel aktiviteler yapar. Bunlarda aktif olman senin yararınadır. Yaşın tutuyorsa üye ol ve yönetime katılmaya talip ol. Lisede okuyorsan orada teşkilatlanmak istediğinizi söyle ve gerekli bilgileri al.

Yani kısacası kardeşim, yapman gereken önce partiye gitmek. Gerisi zaten gelir :) Selam ve Dua ile..

akpemre 02-28-2014 18:35

bu seçimlerdede inşallah akp miz kazanacak.

Okan40 05-19-2016 02:19

Ben partiye arkadaslarim yuzunden kaydolamadim buzamana kadar.partiye giden arkadaslarim kendilerini arkada birakicagimdan korktuklari icin beni goturmediler en az kendileri kadar gereksiz insanlarla davayi verimsiz hale getiren seyler yaptilar.diger bi sebepte cevremdeki cogu insanin toplantilara okul bitince zabita olmak icin ise girmek icin yani kisaca menfaat icin gitmesi.ben oyle insanlarla ayni masada oturmak istemedim.ben tayyip erdogana bagimli degilim elbette yurekten seviyorum ama ondan oncede birileri vardi sonrasida olucaktir herseyden once onemli olan ak partinin hedefleridir.forumda yeniyim bana yardimci olmanizi istiyorum.her kurumda veya teskilatta bi hiyerarsi vardir.beyin takimlari ayak takimlari uretenler ve hazircilar gibi.ben bayrak sallamak,brosur dagitmak balon ucurmak istemiyorum.okul bitince parti referansiyla ise girmekte.ben parti icin teskilat icin biseyler uretmek istiyorum.icraat yapmak istiyorum.simdi gitsem kaydolmaya soylemesem elime bi mitingde balon verirler ben yapmazsam.is yapmayan damgasi yerim.eger en basinda burda yazdiklarimi soylersem eminim karsimdaki hafife alip ters tepki vericektir.bu forumda tecrubeli olanlarda var.bayrak ve balon konusunu yargilamayin cunku benden daha iyi bilirsiniz her ise uygun insanlar vardir.bana yardim edebilcek birisi varmi yada nasil bir yol izlemem gerektigini anlatabilecek biri.simdiden tesekkurler

LG-H788TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurcan 05-20-2016 00:17

Alıntı:

Okan40 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1063882)
Ben partiye arkadaslarim yuzunden kaydolamadim buzamana kadar.partiye giden arkadaslarim kendilerini arkada birakicagimdan korktuklari icin beni goturmediler en az kendileri kadar gereksiz insanlarla davayi verimsiz hale getiren seyler yaptilar.diger bi sebepte cevremdeki cogu insanin toplantilara okul bitince zabita olmak icin ise girmek icin yani kisaca menfaat icin gitmesi.ben oyle insanlarla ayni masada oturmak istemedim.ben tayyip erdogana bagimli degilim elbette yurekten seviyorum ama ondan oncede birileri vardi sonrasida olucaktir herseyden once onemli olan ak partinin hedefleridir.forumda yeniyim bana yardimci olmanizi istiyorum.her kurumda veya teskilatta bi hiyerarsi vardir.beyin takimlari ayak takimlari uretenler ve hazircilar gibi.ben bayrak sallamak,brosur dagitmak balon ucurmak istemiyorum.okul bitince parti referansiyla ise girmekte.ben parti icin teskilat icin biseyler uretmek istiyorum.icraat yapmak istiyorum.simdi gitsem kaydolmaya soylemesem elime bi mitingde balon verirler ben yapmazsam.is yapmayan damgasi yerim.eger en basinda burda yazdiklarimi soylersem eminim karsimdaki hafife alip ters tepki vericektir.bu forumda tecrubeli olanlarda var.bayrak ve balon konusunu yargilamayin cunku benden daha iyi bilirsiniz her ise uygun insanlar vardir.bana yardim edebilcek birisi varmi yada nasil bir yol izlemem gerektigini anlatabilecek biri.simdiden tesekkurler

LG-H788TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Kardeş öncelikle foruma hoş geldin,
bu yazdıkların senin parti üyesi olmanı birileri şöyle düşünür böyle düşünür demen manasız düşünce bence,
parti herkese eşit mesafede davranır sen yeni geldin gibi bir olgu yoktur
bazı şeyleri benimsemelisin sevmelisin içinden gelmeli bu dava çok büyük mücadele davasıdır mihraklara karşı düşmanlara karşı dik durma davasıdır...
bu düşünce ile üye olmalısın.
kimin ne dediği önemli değil eğer davana inanıyorsan....

All times are GMT +3. The time now is 17:12.