![]() |
pi sayısıyla yahudi oyunu
yalan yakın tarihde yahudinin çirkin oyunları artık deşifre olmalıdır...
giriş bölümü olarak pi sayısını seçdim... pi dernekleri vardır, ve her yıl ödüller verilir, yarışma şeklide virgül sonrası kaç rakam hafızda tutulabilir... pi çirkefliği ile ne amaçlanmışdır... önce çemberin tanımını yapayım ki matematikçiler anlasın ... çember - daire : bir doğrunun ,iki ucunun, 1.568 derecelik kıvrımla oluşturduğu şekle çember ve ya daire denir... 1568 aynı zamanda altın orandır, ve 4 le çarpımı 6272 dir ve KURAN I KERİM in gerçek ayet sayısını vermektedir... yani bilinen 6666 ayet sayısı yahudi ,kabala sapıklığında kilitleme rakamıdır... diyanet halen alçakça , gerçek sayıyı vermemektedir... gelelim pi sayısı şerefsizliğinin deşifresine : pi sayısında formüller hep yarı çapla çarpılarak bulunur, işte yahudi itliğide burada: 1.568 le çap çarpıldığında çemberin çevresini vermekde , çap çarpı 4 ve 1568 çarpımı ile de çemberin alanını vermektedir... YANİ ANLAYACAĞINIZ ALLAH IN VARLIĞININ MATEMATİKSEL KANITI ADETA GİZLENMİŞDİR... YİNE İSLAMIN ŞARTI 5 , İMANIN ŞARTI 6 OLDUĞU KUYRUKLU YALANINDADA YİNE KABALA ALÇAKLIĞI İLE KARŞI KARŞIYAYIZ... YALAN YAKIN TARİHDE DE TÜM TEFSİRCİLER VE MEALCİLER YA BİLEREK YADA SATILMIŞÇA TEFSİR VE MEALLER YAZMIŞLARDIR... YİNE BU DA YAHUDİ OYUNUDUR... TEFSİR YAPACAK ADAM , MATEMATİK,FİZİK,COĞRAFYA,TARİH,KİMYA, BİYOLOJİ KISACASI TÜM BİLİM DALLARINDA EN AZ ORDİNARYUS PROF. OLMALI , ELMALILI DÜMBÜK GİBİ , okan bayülgen gibi nesiller türetenler , küçük hüseyin efendi, saidi nursi gibilerde yahudi oyunlarıdır... günümüzde de hala bu satılmışlar bolca bulunmaktadır... ermeni diyip geçiyoruz, musevi mi diye sormuyoruz, kılıçdaroğluda ve benzeri ermenlide musevidir yani yahudi... . |
Altın oran demişken,
Kabe'nin kuzey kutup noktasına olan uzaklığının güney kutup noktasına olan uzaklığı oranı altın oranı verir. |
Alıntı:
ARKADAŞIM KONU BENİM İCADIMDIR... VE ÇOK ÖNEMLİDİR LÜTFEN BU BİLİMSEL ÇALIŞMAYI BALTALAYICI HAREKATDAN KAÇININ... |
Bu ne laa, hayatımda okuduğum en saçma yazı :)
Pi den behsedecekse işin uzmanı burada Pi varken ne yahudi vardı ne talmut ne kabala Saçmalamış Yazının maksadı ne onu da anlamadım Yazıda her türlü hakaret var Çok sinir oldum akkurt ne saçmalamışsın yada ne yumurtlamışsın böyle Kayanağı da ver |
Alıntı:
|
KAYNAK BENİM KARDEŞİM , KONUDA BENİM İCADIMDIR..Pİ SAYISI UZMANIYSAN VERDİĞİM FORMÜLLER İ ÇARP BÖL BAKALIM NE SONUÇ VERİYOR... MESLEĞİM İCABI DAİRE BİÇİMLİ BÜYÜK YAPILARDA İMALAT SONUCU HASSAS ÖLÇÜMLERDE Pİ SAYISI HATA VERİRKEN BENİM FORMÜL NET SONUÇ VERMEKTEDİR... 6666 MESELESİNİDE ARAŞTIR,SONRA TARTIŞALIM... |
Alıntı:
Alıntı:
Pi sayısının kesin bir ifadesi bile yoktur Her devirde faklı kullanılmış 3.14 diye kestirilip atılmış Yok eğer tam karşılığını istiyorsan 3,14159265... şeklide devam eder , hani pi/2 oranını kullandın desem 1,570796325 ... gibi bir sayı çıkar ki yine de tutturmuş olmaz Bu senin eserin olamaz :) Hadi uzatma da kaynağı ver |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merakla izlemekteyim Akpartiforumda matematik tarihini değiştireceğiz:w:
Benden 1 aydınlatıcı soru 1)1.568 derecelik kıvrım nedir kardeşim??? |
bundan anca contoryum elementi videoları gibi saçma videolar çıkar. neymiş windowsta con isimli dosya açamıyormuşuz . (com1 com2 prn1 vs.) boyle anlamsız tartışmalarla oyalanıcagımıza musluman dunyasında neden bukadar aç var buna bakalım.
bir tarafta trilyon dolarlar bir tarafta açlar. sudi kralının serveti kaç trilyon dolar? |
Alıntı:
|
Bir matematik dehamız var(devlet bahceli 40 yapar) ikincisini bu ülke kaldırmaz....
|
you are crazy mannnn ;D
|
Alıntı:
Böyle bir tanım ilk kez gördüm Hadi çembere uydurdun da koçum dairenin doğru ile kıvrım ile ne ilgisi var :) Alıntı:
Komik adam çemberin alanı yok ki hesabı da olsun en fazla çevre hesabı yada yay dilimi hesabı yaparsın,la havle.. |
ilginç akobaliya akil cevaplar vermisler :)
|
akobalı sen kendince bulduğun rakamları Kur'ana nasıl bağladın?Çelakıl gibi diyesim geldi sana.... çorba yapmışsın altında kalacağın konulara girme istersen...
|
2035 . basamağa kadar
p = 3.141592653589793238462643383279502884197169399375 1058 20974944592307816406286208998628034825342117067982 148086 5132823066470938446 22/7=3,1428571428571428571428571428571 |
la obalı elmalılı kadar bişey verdin mi bu ülkeye...:)
|
------------------------------------------------------
adam gibi sorun soracağınızı... verdiğim formül üzerinden deneme yapan ,-------------------------------------- çemberin çevresi pi X r 2 dir... ( 3,14 x yarıçapın karesi ) çemberin alanı da pi X R 2 dir...( 3,14 x çapın karesi ) benim formülse çevre 1.568 x R 2 dir (1,568 x çapın karesi ) alan 1,568 x R x 4 dür ( 1.568 x çap X 4 ) ------------------------------------ . |
piyi niye 3.14 aldın...
hoca sorunun sonunda parantez içine öyle mi yazmış ? |
|
Alıntı:
|
Bu sayede tam açının da 360 değil 1568 derece olduğunu ve çember=daire olduğunu da öğrendik...
|
akobalıya biat edin...
|
Vay bee...
|
bu kurtlarda var bir matematik dehasi.. bozkurt bahceli, akkurt akobali.. böyle degerler her zaman yetismiyor :)
|
pi--er van hojdonkta acaba pi sayısıyla falan bağlantılımıdır laaa
? D: Tersten güldüm |
|
Akobalı,
İcat, buluş felan istediğin gibi tartışabilirsin lakin, bu dine hizmet etmiş zât'lara birdaha hakaret edersen uzaklaştırılırsın. İstediğin her soruyu sor, araştır, tartış fakat hakaret, lakap, yakıştırma bir daha yapma. |
Alıntı:
Şimdi yarı çapı 5 olan bir çemberin alanını hem modern matematiğe göre hemde senin matematiğine göre hesaplayalım. Madern matematik Çemberin çevresi:2pr'den 2.(3,14).5=31,4 Çemberin alanı: prr'den (3,14).5.5=78,5 Senin hesabına göre Çemberin çevresi:(1,568).r.r'den (1,568).5.5=39,2 Çemberin alanı:(1.568).r.4'den (1,568).5.4=31,36 ------------------------------------------- Rakamlar yeterince aydınlatıcıdır. Evinde çok rahat bir şekilde 5 cm yarı çapı olan bir karton kesebilirsin ve çevresini mezura ile ölçebilirsin.Senin hesabına göre 8 santim daha uzun çıkacak ve dairenin içine girdiği karenin yarısı kadar bile yer kaplamayacak işte tam burada fışkıran zekaya tanıklık ediyoruz. Bu saçmalığa böylesine açıklayıcı bir cevap yazmamın nedeni konuyu kapatmak içindir. Varsa yeni teoricikleriniz ayrıntılı bir şekilde bekleriz. Dediğim gibi 5 santim yarı çaplı bir karton kes ve etrafını mezura ile ölç... |
Konuyu kapamaktan vaz geçtim eminim diğer arkadaşlarında yazmak istedikleri şeyler olacaktır.
|
Alıntı:
http://mesih.de/ |
Akobalı kendine göre formüller yapmaya çalışmışsın onu anladıkta bu bulduğun sayıyı kur-an ayetlerine nasıl bağladın sen kendin kur-an ayetlerini tek tek saydınmı?
islamın ve imanın şartlarını sen neye göre yanlış diyorsun? yakın tarihdede tüm tefsir ve mealcilere iftira atıyorsun .. saçmalamaya devam edersen gerekli kuralları uygularız.. |
Akobalı kendine göre formüller yapmaya çalışmışsın onu anladıkta bu bulduğun sayıyı kur-an ayetlerine nasıl bağladın sen kendin kur-an ayetlerini tek tek saydınmı?
islamın ve imanın şartlarını sen neye göre yanlış diyorsun? yakın tarihdede tüm tefsir ve mealcilere iftira atıyorsun .. saçmalamaya devam edersen gerekli kuralları uygularız.. |
Alıntı:
bize öğretilen 6666 sayısı bir gerçek değil bir hesaplama biçiminden kaynaklanmaktadır... besmeleleride ayet saymak,hidayet ayetlerini iki ayet saymak gibi nedenler var içinde... o hesabı yapan alimlerin yöntemlerine göre doğrudur... lakin farklı ölçümlere girmeyip sureleri alt alta koyup hesapladığımızda 6236 rakamına ulaşırız... |
Alıntı:
|
14 mart pi günün kutlu olsun akobalı
|
camelizm dingilliğine tekernist olmuşların şekernist yaklaşımlarını lanetle;
verdiğim tüm veriler doğrudur, aksini iddia eden lütfen benle irtibata geçsin,aydınlatayım... burhancetin0@hotmail.com. |
Alıntı:
-----------------------verdiğim formüllerin sağlamasınıda yine dümbük yahudi sapığının pi sayısı yani 3,14 rakamını ikiye böl oda = 1,57 verdiğim rakamsa 1 ,568 yani arada binde ikilik bir hesap kayması var ,buda dairesel büyük yapılarda ortaya çıkmakda ,ve 1568 net hesap olarak ,deneme ve tecrübeye dayalı olarak karşımıza çıkmaktadır... bilmem anlatabildimmi ,ki hiç ummuyorum... ayet sayısı 1568 x4 = 6272 dir bu rakam da ALLAH ın varlığının matematiksel kanıtıdır... diyanetde benimle aynı fikirde olanlarda yeni yeni ,chp ve yahudilere rağmen ortaya çıkmaktadır... diyanetdende sorabilirsin... 1568 de altın orandır, bilmiyorsan ,altın oran yaz nette oku öğren... 6666 sayısı yahdidi sapıklığında kabala büyücülüğü ile üretilmiş kilitleme rakamıdır, ve de işe yarar bir rakamdır... kabala ilmine vakıf olman içinde ne halt ediyorsan et ve öğren... yine islamın şartı 5 ,imanın şartı 6 diyen yahudi poposundun düşmüş diyanet dümbüklerinin kuyruklu yalanıda,kabala itliğinde üretimiş rakamlardır vede korkunç boyutda işe yaramışdır... islamaın şartı 5 değil 5 milyonda değildir... imanın şartıda 6 değil 6 milyonda değildir... pi sayısına gelince; burda saklanan,gizlenen, aslında altın orandır... senin sığ kafanın basması içinde verdiğim formüllerin sağlamasınıda yine dümbük yahudi sapığının pi sayısı yani 3,14 rak[KÜFÜR YOK] ikiye böl oda = 1,57 verdiğim rakamsa 1 ,568 yani arada binde ikilik bir hesap kayması var ,buda dairesel büyük yapılarda ortaya çıkmakda ,ve 1568 net hesap olarak ,deneme ve tecrübeye dayalı olarak karşımıza çıkmaktadır... bilmem anlatabildimmi ,ki hiç ummuyorum... |
All times are GMT +3. The time now is 05:39. |